ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 25 May 2010

Σφίγγει ο μογγολικός κλοιός ΒΑΣΤΡ εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας

Η παρακάτω είδηση για κάποιες ιστοσελίδες-ΜΜΕ μπορεί να αποτελεί εκπληξη, συνοδεύοντας την μάλιστα και με 3 θαυμαστικά (!!!), αλλά δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη για το παρόν ιστολόγιο και για την Ο.Ε.Α. που μάταια φώναζε και προειδοποιούσε τους νεολληνες για αυτές τις εξελίξεις εναντίον της εθνικής ασφαλείας τους, τα τελευταία 10 χρόνια.
Νεοέλληνες, εσείς οι λειτουργόντες ως ασήμαντη σκιά του χαμένου λαμπρού πολιτισμού των αρχαίων ελλήνων, εν πλήρη αφασία απώλειας φυλετικής, ιστορικής και προιστορικής και διαστημικής μνήμης και ως θύματα της μαύρης (σεληνιακής) μαγείας της δρακονιανής μάγισσας κίρκης, συνεχίστε να αγνοείτε τις προειδοποιήσεις και τις διαταγές της Ο.Ε.Α. για να γενοκτονηθείτε με μαθηματική και φυσική βεβαιότητα από τους αποφασισμένους και ενωμένους αδίστακτους διαχρονικούς γενοκτόνους μογγόλους του εννιαίου ανθελληνικού επιθετικού άξονα Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (Των κοινών αμυντικοεπιθετικών συμφώνων και ανθελληνικών επεκτατικών διεκδηκήσεων Βουλγαρίας - Αλβανίας - Σκοπίων - Τουρκίας - Ρουμανίας)

Ενδεικτικά δείτε δημοσίευση - προειδοποίηση απο το "ελληνκαιχαος" σε ανύποπτο χρόνο:
Ναυτική Βάση Δυρραχίου Κοινός άξονας ΒΑΣΤΡ εναντίον Ελλάδος

Και παρακάτω η "ειδηση έκπληξη" για κάποιους, ........όχι πάντως για εμάς και τους ελάχιστους εναπομείναντες νοήμονες έλληνες με ενεργά ένστικτα επιβιώσεως.
-------------------------------------

Τούρκοι πεζοναύτες ανέλαβαν υπηρεσία βόρεια από την Κέρκυρα !!!

Κίνηση στρατηγικής που πιθανότατα θα φέρει τα πάνω-κάτω στο σχεδιασμό των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων
Δύναμη 1.125 τούρκων πεζοναυτών ενισχύουν την άμυνα της Αλβανίας;
Το αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε νόμο περί εισόδου και προσωρινής(;) παραμονής τουρκικής ναυτικής μονάδας. Την είδηση μετέδωσε αργά τη νύχτα της Δευτέρας το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “Ανατολή”.Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, “ο νόμος αφορά την ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους της τουρκικής στρατιωτικής δύναμης 1.125 ατόμων στα αλβανικά χωρικά ύδατα και αποσκοπεί στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του τουρκικού και του αλβανικού στόλου”.Η ουσία είναι πως πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής που θα αναγκάσει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να μεταφέρουν την προσοχή τους εκτός απ΄το Αιγαίο και στο Ιόνιο, καθώς ο αριθμός των 1125 ανδρών είναι ιδιαίτερα μεγάλος για να δικαιολογήσει απλώς “την ανάπτυξη της συνεργασίας”, ενώ το πόσο “προσωρινή” θα είναι αυτή η παραμονή δεν διευκρινίζεται.
ΑΠΟ:
http://networkedblogs.com/4afKR

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ:
http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2010/05/25/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις