ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 18 May 2010

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ

17.05.2010 - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ.


Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «JPL» (JET PROPULSION LABORATORY) ΤΗΣ «NASA» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ «ΜΑΟΥΝΑ – ΚΕΑ» (ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΥ «ΜΑΟΥΝΑ – ΚΕΑ» ΣΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ «JPL».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ 50 – 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΟ 2004, ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ «JPL» ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΠΡΟΒΛΕΨΗ» ΤΟ «JPL» ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ «120» (60 Χ 2) ΝΕΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ KAI Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ (ΤΡΟΧΙΑΣ ΔΙΟΣ).

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟ «JPL» ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ 2004, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ «80» ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΩΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ «NASA» ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΡΟΠΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «360» ΩΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «JPL», ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ «360» ΟΡΑΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΥΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΣΜΑ ΣΚΑΦΗ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ «960», ΤΩΝ Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ, ΑΠΟ «120» ΣΚΑΦΗ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΩΝ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΔΗΛΑΔΗ.

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ «960». ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΑ «NASER» (σ.σ. ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΝΕΤΡΙΝΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.


ΕΠΙΣΗΣ:
Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΌΝΩΝ ΤΗΣ NASA

Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις