ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 13 May 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H Ρωσία ακυρώνει τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξ/λη – Yπό αίρεση και ο South Stream;

Μάταιες μεχρι στιγμή οι προσπάθειες της Ο.Ε.Α.

Ανόητοι νεοέλληνες και αλήτες προδοταραίοι ελληνοεβραιοι πολιτικοί!

Αγνοήσατε υπούλως με συνομωσίες σιωπής και απορρίψατε στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις 100% συμφέρουσες ρωσικές προτάσεις οικονομικής - εθνικής - και στρατιωτικής βοήθειας - σωτηρίας - συνεργασίας προς την ελλάδα με αποτέλεσμα η Ρωσία να πηγαίνει τώρα θανάσιμα παγιδευμένη στο διαχρονικό αντίπαλο μας (και αντίπαλο της λευκής φυλής) χιλιάδων ετών, την τουρανομογγολική Τουρκία, αναζητώντας απεγνωσμένα στρατηγικό εταίρο στην περιοχή!!

Ετοιμαστείτε τώρα να σας "περιποιηθεί καλά" το εβραιοσαξονικό ΔΝΤ όπως περιποιήθηκε και κάτι χώρες της μαύρης φυλής όπως η Ζάμπια, ενώ το αγαπημένο σας εβραιοσαξονικό εγκληματικό ΝΑΤΟ θα παίζει το διπλό βρωμερό παιχνίδι του πρώτα υποκίνησης της επίθεσης του ΒΑΣΤΡ εναντίον ελλάδας και μετά την 180 μοιρών υποκριτική στροφή υπέρ Ελλάδας ώστε να εκβιάσει τους εναπομείναντες έλληνες να συνεκστρατεύσουν στην Ασία ως τυπικοί ηγέτες της "ελληνοβυζαντινής αυτοκρατορίας σουφι 666" ω ταλαίπωροι...!!!!.

Αναρωτηθείτε -αν σας απέμεινε ίχνος νοημοσύνης- μελοθάνατοι νεοέλληνες, τι σημαίνει η ίδρυση του νέου βασιλικού κόμματος σε αυτό ακριβώς το χρονικό στίγμα υπό την υψηλή επιστασία του ίδιου του Παύλου Γλυξμπουργκ Χολ-Σταϊν .

---------------

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Ρωσίας Sergei Shmatko, ο οποίος συμμετέχει στην αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον Ρώσο πρόεδρο κατά την επίσκεψη του στην Τουρκία, “εξετάζεται η συγχώνευση των δύο ανταγωνιστικών αγωγών Μπακού-Τσεϊχάν και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη καθώς ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ουσιαστικά έχει σταματήσει να εξελίσσεται ως πρόγραμμα με υπαιτιότητα της Βουλγαρίας”. Πρακτικά δηλαδή ματαιώνεται ο δεύτερος!
Ανέφερε πως, αφού η Boυλγαρία ξεκαθαρίσει την στάση της όσον αφορά τις απαιτήσεις της για καλύτερα οικονομικά ωφέλη και περιβαλλοντική προστασία, θα εξεταστεί η συγχώνευση του προγράμματος κατασκευής του αγωγού με αυτό του Μπακού-Τσεϊχάν, ο οποίος ήδη κατασκευάζεται.

Αν και δεν είναι σαφές από τα λεγόμενα του S.Shmatko τι εννοεί λέγοντας “συγχώνευση”, είναι πιθανό να έβαλε την ταφόπλακα στο πρόγραμμα που θα συνεισέφερε τα μέγιστα στην αναβάθμιση της χώρας μας.
Ρωσική πηγή ανέφερε στο defencenet.gr, ότι ”Η βουλγαρική κυβέρνηση αρνείται να εκτελέσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις και η ελληνική τηρεί αλλοπρόσαλλη στάση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τουλάχιστον σε αυτή την μορφή, τελείωσε για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει με τον South Stream”!
Πρόκειται για μία “προαναγγελθείσα” από την Ρωσία απόφαση. Η Μόσχα θεωρεί Βουλγαρία και Ελλάδα “αδύναμους κρίκους” οι οποίοι εξαρτώνται πλέον ολοκληρωτικά από το “ατλαντικό μπλοκ”.
Το χειρότερο είναι ότι η Τουρκία αποκτά το ρόλο που ήθελε να διαδραματίσει η Ελλάδα ως στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας ως διακομιστικός κόμβος μεταφοράς πετρελαίου προς τι αγορές τις δύσης. Παράλληλα, ο Μπακού-Τσεϊχάν που ως πρόγραμμα δεν κρίνονταν βιώσιμος, με την μεταφορά και Ρωσικού πετρελαίου αναβαθμίζεται.
——————————————————————————————————————————

(Ανανέωση 20.00) Ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Igor Sechin δήλωσε ότι η χώρα του πρόκειται να επενδύσει συνολικά 3 δις δολάρια για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Samsun-Ceyhan.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο υπό κατασκευή 700 χλμ αγωγός (κατασκευάζεται από ιταλοτουρκική κοινοπραξία) με μεταφορική ικανότητα 1,2 εκατ. δολαρίων την ημέρα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της χώρας του και της Τουρκίας.
Παράλληλα με αυτή την εξέλιξη ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε ότι οι δύο χώρες συζήτησαν την κατασκευή ενός διυλιστηρίου στην περιοχή του Ceyhan συμπληρώνοντας ότι οι δύο πλευρές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμφωνήσουν την από κοινού πώληση των προϊόντων του διυλιστηρίου.
Κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου δήλωσε ότι η χώρα του σχεδιάζει να αγοράσει το 70% των αναγκών της σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο από την Ρωσία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://nationalpride.wordpress.com/2010/05/13/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-h-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις