ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 3 May 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.


ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΘΕΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ.

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΡΙΑΝΗ» Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

1ον) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 40 ΕΩΣ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2042.

2ον) ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ.

3ον) Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ «ΑΥΡΙΑΝΗΣ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΡΩΣΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝ-ΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ» ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΜΕ E-MAIL: TOLIS3000GTPOWER@YAHOO.GR

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις