ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 1 May 2010

Ξυπνάτε Έλληνες ...Ακόμα και η εβραική Wikipedia ξύπνησε και εσείς ακόμα κοιμάστε!

Ποιος είναι τελικώς αυτός ο περιβόητος Διάβολος ή Διαβάλλων και ο Σατανάς ήτοι εβραιστί "Ο ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ";;;

Ποιος είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ-ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ του ...."καλού Θεούλη" στην Σεληνιακής Κινεζοεβραικής εμπνεύσεως Καινή+Παλαιά Διαθήκη του Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζεντάι-(ψευδο)Γιαχβε-ή ψευδοΘεου-Ψευδοοντα, κυβερνήτου της Σελήνης;;

Kυβερνήτου της Σελήνης: Ήτοι ενος αποστατημενου καρκινικου μεγαλομανούς και σχιζοφρενικού οντος που παριστανει επί 13500 έτη από αφίξεως Σελήνης τον υψιστο 1 ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ - ΠΑΝΑ ή ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, και ως υποβολέας όλων των θρησκειών υποδυόμενων από τον ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ υπό καρκινική λειτουργία, ήτοι ως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΟΣ ώστε να αποκόπτει τα όντα - ενσαρκωμένους γήινους από την οργανική τους συνύπαρξη με τον ύψιστο Συμπαντικό Οργανισμό του οποίου είναι μέλη-κύτταρα-μικρο-οργανισμοί .

Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικός μέγιστος αντίπαλος (ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ) του Ψευδογιαχβέ και του σκάφους του Σελήνης, στο ηλιακό μας σύστημα;;;

Αποκωδικοποίηση

http://en.wikipedia.org/wiki/Pergamon

Το μέγιστο ιερό του Διός, μετακομισμένο πλέον ολάκερο στο Βερολίνο, ένεκα παρακμής του εβραιοχριστιανικώς γενοκτονούμενου Ελληνισμού και της βιολογικής γενοκτονίας του Αρρενος Ελληνισμού Μικράς Ασίας από Μογγόλους Σελτζούκους Τούρκους.

και τω αγγελω της εν περγαμω εκκλησιας γραψον ταδε λεγει ο εχων την ρομφαιαν την διστομον την οξειαν οιδα που κατοικεις ΟΠΟΥ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (Αποκ. 2:13)

Γιατί ο Σιν-Σιων-Γιαχβέ της Σελήνης αποκαλει την Πέργαμο ως την έδρα οπου υπάρχει ο θρόνος (βωμός) του Σατανά και όπου κατοικεί ο Σατανάς-Εναντιούμενος;;

Διαβάζουμε στην wikipedia:
The base of this altar remains on the upper part of the Acropolis. It was perhaps to this altar, believed dedicated to Zeus, that John of Patmos referred to as "Satan's Throne" in his Book of Revelation (Revelation 2:12-13).

μτφρ. Η βαση αυτου του βωμου παραμένει στο πάνω τμήμα της Ακρόπολης. Είναι πιθανόν εξαιτείας αυτού του βωμού, που πιστεύετε ότι ήταν αφιερωμένος στο Δία, ο λόγος για τον οποιο στην Αποκαλυψη του Ιωαννη η Πέργαμος αναφέρεται ως ο "θρονος του Σατανα"!!!

ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ-ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ΚΡΟΝΟΥ)

ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΟΣ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ΚΡΟΝΟΥ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ
(ΑΛΗΘΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΑΡΡΗΝ ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΝΟΗΜΟΝ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ) => ΕΔΡΑ => ΠΕΡΓΑΜΟΣ
(ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΑΣΙΑΣ+ΩΚΕΑΝΙΑΣ)


ΕΔΡΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ = ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ
(Η' ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ, Η' ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ, ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΥΒΙΚΗ ΣΙΩΝ - ΣΕΛΗΝΗ - ΚΑΑΜΠΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ)

ΣΙΝΑ-ΣΙΝΟΣ=ΚΙΝΑ,ΚΙΝΕΖΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΝΤΙΟΣ(ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ) ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΕΛΛΟΧΙΜ ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ:
Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΟΝΟ-ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ !!!

(ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - ΚΑΙ ΙΕΡΕΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, RAYMOND DRAKE, ΤΙΜΑΙΟΣ-ΚΡΙΤΙΑΣ ΚΛΠ.)

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΙΩΝ;

AΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ "Ω" ΜΕΝΕΙ ΤΟ "ΣΙΝ" (CHIN) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ (ΟΥΡΓΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ)
ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΥΞΩΣ, ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΙΝΑ (CHINA) ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ.(CHINESE) (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ)

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΣΛΜ - ΣΛΝ -> ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ", ΗΤΟΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ("Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ !!! "-ΒΛ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ "ΣΕΛΗΝΗ" ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ-ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ) ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΡΩΣ + ΜΕΣΕΧ + ΓΩΓ + ΜΑΓΩΓ) ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΗ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΥΡΗ-ΑΙΘΙΟΠΙΚΗ ΦΥΛΗ Η ΚΩΔΙΚΩΣ "Ο ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΜ" ;;;

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (=ΟΝΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Η' "ΒΙΒΛΟΥ".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ Δ' ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ), ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ + ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ) ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ Ο.Α.Δ.Δ. (ΟΡΑΤΩΝ - ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 7ΟΥ + 8ΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ (ΑΛΗΘΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ: ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΙΣΧΥΟΣ: ΙΩΛΚΟΣ - ΔΗΛΟΣ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ) ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ.

Δ΄ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α.: http://perseysteam.blogspot.com/2006/11/blog-post_8046.html

ΥΓ.
κάντε τέλος συνειρμό με τη μετακίνηση στο Βερολίνο-Γερμανία του μέγιστου βωμού του Διός της Περγάμου, ως έδρα του "Σατανά"-Δία εναντιούμενου του Γιαχβέ, σε κατάλληλο χρονικό στίγμα ώστε να βρίσκεται εκεί κατά την περίοδο που ανέβηκε στην εξουσία ο μογγόλος-εβραίος μπάσταρδος Χίτλερ-Χίσλερ-Ροτσιλντ με συχνές επισκέψεις του ιδίου σε αυτό το μουσείο του Βερολίνου, λειτουργώντας ως "έδρα-θρόνος του Σατανά" της Μαύρης Θεοσοφικής Μασονίας 666 και της πολιτικής της προεκτάσεως Ναζιστικής εβραιογενούς κοσμοθεωρίας 666 ώστε να επιρρηφθεί επιπρόσθετη μομφή Εγκληματιών Προβοκάτορων Παγκοσμίου Πολέμου στον συμπαντικό Ελληνικό Πολιτισμό και στον μέγιστο Θεό - πλανητάρχη των Ελλήνων, Δία, και στο επιτελείο του (Τεσσερακοντάθεο).
(Ίδε ανάλογη επίρριψη μομφής στην άρρενα αριστερόστροφη Σβάστικα-Τετρακτίδα του Διός, χρησιμοποιούμενη ως έμβλημα της Ναζιστικής Γερμανίας υπό Θιβετιανική-Κινέζικη καθοδήγηση)
Δρακονιανός σχεδιασμός της εποχής:
Αποτυχή απόπειρα ιδρύσεως 1000ετούς Ναζιστικού Γ' Ράιχ 666 ώστε να στρωθεί ο δρόμος της απόπειρας ιδρύσεως 1000ετούς Σοσιαλιστικού Χιλιασμού-Ισραήλ 888 σύμφωνως με την αρχαία δρακονιανή γεωπολιτική ιδρύσεως διαδοχικών τετραπολικών αυτοκρατοριών στην καρδιά του πελασγικού κόσμου. (Ο γεωπολιτικός μαθηματικός τύπος αποκαλύφθηκε από την Ο.Ε.Α. στο κείμενο του έτους 1985, 72 Σελίδων)

1 comment:

PAPADOPOULOS said...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ.

ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ INDYMEDIA *ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ* ΚΑΙ *ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ …
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ???
ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ???
ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (Π.Χ. ΤΟΥΡΚΙΑ) ???
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Π.Χ., ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ??
Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΑΖΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ???
*** ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!***

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ …. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ, ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΑ !!!

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις