ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 14 May 2010

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SECOND ULTRAURGENT SIGNAL ABOUT HARM OF RUSSIAN AND GREEK NATIONAL AND ECONOMICAL SECURITY AND AGAINST PLANETARY SECURITY, BY ACTIONS OF PREPΑRATION OF WORLD WAR III.
G.H.REES - GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT - PRYTANEUM ATHENS
TO BE URGENTLY TRANSLATED AND FORWARDED THROUGH THE RUSSIAN EMBASSY OF ATHENS:
TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
TO THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY SERVICE "FSB"
TO THE LEADERSHIP OF THE RUSSIAN ARMED FORCES
TO THE RUSSIAN INSTITUTES OF GEOPOLICY

MATTER OF PLANETARY SECURITY "COSMIC ETNA PLUS" - MOST URGENT.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣ:
ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.
ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ».
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ (ΒΟΥΛΗΣ) – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ) – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΑΘΗΝΑΙ 05.05.2010

ΘΕΜΑ 1:
ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ Η’ BARUCH, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ DOMINIQUE LEVI STRAUSS KAHN – ΚΟΕΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΘΕΜΑ 2:
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΘΕΜΑ 3:
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:

ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

1) ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ «ΑΡΤΕΜΙΣ-30».

2) ΔΟΛΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD».

3) ΔΟΛΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD».

4) ΔΟΛΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ «U-209/1200».

5) ΔΟΛΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ «JSF-35» ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ STEALTH.

6) ΔΟΛΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ «FIR» ΚΑΙ «SAAR» ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΙΑΠΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ICAΟ» ΤΟ 2004 ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

7) ΔΟΛΙΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΟΖ» Η’ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

8) ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ «U-214» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

9) ΔΟΛΙΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

10) ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΦΑΙΡΩΝ 5,56MM ΚΑΙ 7,62MM ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.

11) ΔΟΛΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΤΩΝ 500 ΠΑΛΑΙΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-1» ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ «BMP-3» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕ».

12) ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 500 «ΤΟΜΑ BMP-1» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

13) ΔΟΛΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 30%, ΗΤΟΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΕΙΣ ΤΟ 70%.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ Η’ BARUCH ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» Η’ «INTERNATIONAL MONETARY FUND» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ DOMINIQUE LEVI STRAUSS KAHN – ΚΟΕΝ, Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 13 ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 30%, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 1 ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ «ΑΡΤΕΜΙΣ-30» ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΡΑΝΤΑΡ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 12 ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ:

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Η’ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΥΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

ΑΛΛΑΓΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΝΑΤΟ».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ).

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» Η’ «ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ».

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΡΑΤΩΝ Η’ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ), ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΟΤΙ:
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ».

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ 30% ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ), ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΟΝ – ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1968 ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΩΛ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΩΝ ΣΕ «ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ.

ΠΡΟΤΕΙΝΕ (ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ) ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ «ΜΜΕ» ΣΤΙΣ 28.04.2010, ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:

1) «ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3» ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ 67%, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 33% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.

2) «ΤΟΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ». ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ : «ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

3) «ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ» … [ ΙΔΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» 29.04.2010 ΜΕ http://www.e-thessalia.gr/ ΚΑΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» 29.04.2010 ΜΕ http://www.enet.gr/. ]

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) Η ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΕΠΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 67%, ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ 90.000 ΑΝΔΡΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟΝ 45.000 ΑΝΔΡΕΣ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 67%, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ 15.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟ 3 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

2) Ο ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ 305 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ – ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010, ΟΙ 101 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ – ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟ 2009, ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ 30 ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010, ΝΑΙ, ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝΕΝΤΙΜΕ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΜΥΘΟΣ». ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΜΥΘΟΥΣ», ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΑΤΙΜΕ ΣΑΠΙΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΟΡΝΟΡΑΒΒΙΝΕ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΥΘΟ» ΤΩΝ 6.000.000 ΝΕΚΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΟΖΕ ΝΤΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ – ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ», ΣΤΟΝ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΥΘΟ» ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ Η’ ΠΑΝΟΣ Η’ ΟΝΤΟΣ (ΑΓΓΛΙΣΤΙ: THE BEING ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΣΤΙ: «ΓΙΕ ΧΑΜΑΧ ΒΑ ΧΑΜΑΧ» Η’ «ΓΧΒΧ» Η’ «ΓΙΑΧΒΕΧ»), ΣΤΟΝ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΥΘΟ» ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΥΘΟ» - ΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΔΙΟΤΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ». ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΟΣ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

3) ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ Η’ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ Η’ ΑΠΟΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗ – ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 50% ΔΗΛΑΔΗ 200 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ 50% Η’ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΟΒΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010 ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΝ 45 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 135 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2010 – 2012 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ Η’ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 67% (ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Η’ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΤΟΙ 100% ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, (ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»).

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010, ΜΕ http://www.taxydromos.gr/ , «ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ), ΕΓΙΝΕ «ΑΝΕΚΔΟΤΟ – ΘΡΙΛΕΡ» ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΗΣΕ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 2,7% ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 3,83% …

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ.

ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ) ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ …

ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ «ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ» ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ 2120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ ΤΑ 2,12 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΗΤΟΙ 17% ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΕΠ, ΗΤΟΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ), ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ FITCH.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ (454 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: ΙΤΑΛΙΑ (393 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ), ΓΕΡΜΑΝΙΑ (386 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (279 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ).

Η «IGNIS ASSET MANAGEMENT» «ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙ» ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «BUNDS» ΘΑ ΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΜΕΤΑ ΤΑ 61 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«ΤΟ ΡΑΛΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΤΟΜΣΟΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ «IGNIS» ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΟΒΗ. «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ (ΜΕΣΩ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ (ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΔΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΕΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ»

Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η’ ΑΛΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟ 2010 ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΩΣ ΥΦΕΣΕΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (ΜΕΣΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΑΣΤ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΧΑΜΗΛΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ «ΓΟΥΑΝ» ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΕΛΩΝΙΑΚΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΕΝΑ ΑΘΕΛΗΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΧ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010 – 2011, ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.»(ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ), ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ ΗΤΟΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. (ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ )

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Γ’ Π.Π.) ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ 3 ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΡΑΒΙΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΝΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ’ Π.Π. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (OVERLODGE) «HONG», ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «AOA» KAI «OTO» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ BOB CHAPMAN ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΟΥ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «FORECASTER INTERNATIONAL» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» (ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ)), ΙΔΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «METROPOLITAN» ME http://www.m-metropolitan.gr/ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΤΟΥ CHAPMAN ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ «METROPOLITAN»: «ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ CHAPMAN:
«ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ…»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.») ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ κ.CHAPMAN;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (2010 – 2011).»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ «ΠΟΛΕΜΟ» ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΑΙ.»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΘΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ. ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΙΡΑΝ (ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ) ΜΕ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ Β’ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ»). Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ) ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΥΦΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
[ ΕΔΩ ΔΟΛΙΩΣ Ο CHAPMAN ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η Α’ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ 666» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ – BARUCH ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, KAI ΟΤΙ Η Β’ ΦΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ «ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ» ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ «ΔΑΝ» ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, Η’ «DAN-MARK» Η’ «ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΟΔΟΞΙΑΣ Η’ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ]
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ.»

ΕΡΩΤΗΣΗ:
«ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
«ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ». ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (666). ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ…».

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο «ΚΑΛΟΣ» ΕΒΡΑΙΟΣ BOB CHAPMAN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΚΗ» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 888 ΣΑΓΚΑΗΣ – ΚΙΝΑΣ Η’ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΙΕΧΩΒΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 666» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ 888 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 888».

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/, http://makelio.blogspot.com/ , http://perseysteam.blogspot.com/ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 666» Η’ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΗΣ 666 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΙΔΡΥΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ Η «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ 888» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η’ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΕΒΡΑΙΟΙ 666 ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 888 ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ BOB CHAPMAN, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΙΑΣ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ Β’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η΄ PAUL SACHSEN OLDENBURG ZONDENBURG SLEZVIG HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΗΣ 666, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ» ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΗΠΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΟΜΩΣ, ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΜΕΝΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ «FSB», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ:

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η’ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ Η’ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΝΗΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.». ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΔΑΝΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΚΑΙ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666» ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ 666» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» 666 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» 888 ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ Γ’ Π.Π. ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΥΣΣΑΣ «ΤΖΙΧΑΝΤ» ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΤΟΥ 2012.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: «COSMIC ETNA – PLUS» ΗΤΟΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ:
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΡΩΣΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ 2% - 3% ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ», ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΦΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟ «ΔΝΤ» ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΥΤΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.».
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΥΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΡΙΑΝΗ» 1ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010, ΖΗΤΗΣΕ ΝΕΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΗΤΟΙ 40 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2040.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 2ΑΣ ΜΑΙΟΥ 2010 ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ «ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ «Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 2% - 3% ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ», ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ:

1ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 2% - 3% ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ 5% ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» - «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ 10,12% ΣΤΙΣ 27.04.2010 ΚΑΙ 13% ΣΤΙΣ 28.04.2010 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

2ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

3ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ.

4ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

5ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΟ ΕΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

6ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ 2010.

7ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΕ ΟΦΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.

8ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

9ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ «CASUS BELLI» (ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

10ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» Η’ «ΑΟΖ», ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

11ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «FIR» KAI TOY «SAAR» ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

12ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

13ΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΥ (PANTOURAN) ΝΕΑΣ «ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΟΥΪΓΚΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ) ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΙΔΕ ΔΟΛΙΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΟΥΖΜΠΕΓΚΙΣΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ:

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΥΜΠΑΣΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΑΡΙΣΤΑΝ – ΜΠΑΣΚΙΡΔΙΣΤΑΝ – ΙΑΚΟΥΝΤΙΣΤΑΝ – ΣΑΧΑ – ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΛΑΝΪΑ, ΜΠΑΛΚΑΡΪΑ, ΟΥΛΙΑΝΟΣΦΚ, ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ – ΜΠΕΡΜ – ΚΟΜΙ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΖΙΣΤΑΝ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – ΙΡΑΚ – ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΥΕΜΕΝΗΣ – ΟΜΑΝ – ΚΑΤΑΡ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΙΡΑΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΝΔΙΑΣ – ΜΠΟΥΤΑΝ – ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ – ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ – ΜΠΡΟΥΝΕΪ – ΚΑΙ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ 28 ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ Η’ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΒΟΣΝΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΝΟΤΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ Η «ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ».

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΜΙΤ» ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΟΠΛΑ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ (ΙΔΕ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝ ΒΡΟΓΧΟ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

[ ΟΘΕΝ, ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1) ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΙΔΡΥΣΗ «ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ», ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

3) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ «ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ:
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ».

1) ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 450 ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-3» 3ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΥΜΝΕΣ ΑΠΟ «ΤΟΜΑ» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ) ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

2) ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΓΕΕΘΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΓΕΣ», Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 500 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «ΤΟΜΑ» «MARDER-1A3» Α’ ΓΕΝΕΑΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ «ΤΟΜΑ» Γ’ ΓΕΝΕΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

3) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ» Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΗΤΟΙ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

4) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ» 28.04.2010 http://www.neostypos.gr/ , «ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΙΣ 26.04.2010 ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.04.2010 ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΑ» ΕΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ !!!», ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ:

«ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ) ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ … ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ … ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ».

ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ – ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΕ ΝΤΟΛΜΕ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΕ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΚΩΛΟΣΑΥΡΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ – ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ;;

ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΕ ΠΡΩΚΤΟΣΑΥΡΕ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 2018, ΑΛΛΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ;;

ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΑ …ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ … ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ – ΣΑΠΙΟΙ – ΚΛΕΦΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΕ ΠΑΧΥΣΑΥΡΕ (ΠΑΧΙΑ ΣΑΥΡΑ) ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: «Η’ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΤΩΡΑ, Η’ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «Ε.Ε.» ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΕΒΡΑΙΕ ΚΟΠΡΟΣΑΥΡΕ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΕ, ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΕ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΓΑΜΗΘΗΤΩ Η ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΟΥ, Η ΚΟΥΦΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΑΦΛΑΤΑΔΙΚΗ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΤOIΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΒΡΑΙΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ;;

ΓΙΑ «ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ» ΜΙΛΑΣ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ;;

ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΑΛΑΒΑΝΟΣ – ΛΕΒΙ, ΚΟΛΟΖΩΦ, ΜΑΙΛΗΣ – ΙΣΜΑΗΛΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ, Η’ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ;;

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ «ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ» ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 26.04.2010, ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑΤΟΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ «TOP GUN» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΤΗΤΙΚΩΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΑΦΩΝΟΙ.

5) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.Ε.», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ 67% ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100% ΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ 33%, ΗΤΟΙ ΣΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

6) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.Ε.», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ – ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ.

7) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.» Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ (ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – ΓΕΕΘΑ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η’ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ( ΙΔΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» 30.04.2010 ΣΕΛ.34, http://www.kte.gr/ ) ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΕΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ.

8) ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.», Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ 50 ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΑ «ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ» ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΙΔΕ ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ»).

9) ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

10) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.» Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ (ΠΡΩΗΝ 6ΗΣ) ΤΑΞΥΠ (ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ) ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

11) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ» ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΤΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

12) ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΥΟ ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΤΥΠΟΥ «SUPER B» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.», ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

13) ΜΕ 305 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΙ ΜΕ 30 ΕΙΣΒΟΛΕΣ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ: «ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ», ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «FIR», ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «SAAR», ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΟΖ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ:
ΤΕΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ:
ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΕΞΙΣΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ:

«ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ 2% ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η’ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 5% ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2010, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ 50% ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ «LAZARD» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ 2/3 ΗΤΟΙ ΤΟΥ 67% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η’ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ 10% - 13% ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ «CDS», ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η’ ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ».

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.

1) ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η’ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ. Η ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ Ο ΑΜΑΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «UCC» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η’ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ:

ΕΣΥ ΣΑΠΙΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΕΒΡΑΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2) Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΜΕΤΚΑ» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ «ΜΕΤΚΑ» ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΜΕΤΚΑ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η «ΜΕΤΚΑ» ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD-2 HEL» ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ «U-214». ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3 ΗΤΟΙ 67%, ΗΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ ΣΤΟ 33% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΤΟ 33% ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

3) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΕΘΑ, ΕΞΟΡΓΙΣΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΩΣ «ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ «ΗΛΙΘΙΟΥΣ», ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ» ΔΗΛΑΔΗ «ΗΛΙΘΙΟΙ», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΔΙΔΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Ο ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Η’ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ «FSB», ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


ΠΡΟΣΘΕΜΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,
ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,
ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΔΙΑ «ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ».

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ «ΔΝΤ», Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», ΚΑΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙ ΝΕΣΤΕΡΕΝΚΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ,

ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΙΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΠΕΡΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ «ΔΝΤ» ΔΙΑ «ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΜΕ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑ ΡΩΣΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. (ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ)»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ … «ΝΑΤΟ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 1945 ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΟΙ «ΗΠΑ» ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ 15% - 25% ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ «ΔΝΤ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

Ο ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:
«ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ «ΔΝΤ» ΕΓΩ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ Η ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΕΡΙΞΑ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ «ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΧΘΡΟ 560 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ».

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1ΟΝ) ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΘΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ «ΔΝΤ» - «Ε.Ε.» (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΑΙ «Ε.Κ.Τ» (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

2ΟΝ) ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ – ΠΟΡΝΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ».

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ:
ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ», ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ …ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ … ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ … ΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΥΤΕ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:
ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «HONG» Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΒΡΕΘΕΙ ΩΣ «ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΛΥΣΗ» Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΚΗΡΥΤΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.».

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» ΤΗΣ 8ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ» Η’ «C.I.S» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» (USSR).

ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ» Η’ «E.AS.E.C.» (EURO ASIATIC ECONOMIC COMMUNITY), ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «C.I.S.».

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010,

ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΡΓΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΜΕΛΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «E.AS.E.C.» ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΡΓΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η «C.I.S.» ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ Η «E.AS.E.C.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ IGOR IVANOV ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ «C.I.S.». ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ «C.I.S.», Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ «E.AS.E.C.» ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΤΥΠΩΝ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «C.I.S.», ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΥΠΟΥ «E.AS.E.C.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «C.I.S.» ΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΤΥΠΗΣ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «C.I.S.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «E.AS.E.C.», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ «ΜΙΤ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ: «ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ», ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΥ Η’ ΠΑΝΜΟΓΓΟΛΙΣΜΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».

ΡΩΣΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ,

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΩΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΩΣΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Η’ ΑΠΟΒΙΩΣΗ ΑΘΛΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις