ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 3 October 2010

Το περιβόητο άνοιγμα των ΗΠΑ στην Κίνα το 1972, οδήγησε στη σημερίνη υποδούλωση των χρεωκοπημένων ΗΠΑ και της δύσεως στην Κίνα



1972: Συνάντηση Προέδρου των ΗΠΑ Νίξον με ηγέτη της Δρακονιανής Κίνας Μάο Τσετούνγκ – αναπαράσταση στην βιογραφική τηλεταινία «Νιξον»

Κατά τη συνάντηση αναφέρονται τα παρακάτω:

Μάο: «Εάν είχα κατά την «επανάσταση» στην διάθεση μου πυρηνικά όπλα θα άφηνα να πεθάνουν δισεκατομμύρια (αντιδραστικοί) Κινέζοι για να επιζήσουν μόνο ορισμένα εκατομμύρια (πειθήνια όργανα μου)» !!!

Αυτή η ιδιωτική απίστευτα κυνική εγκληματική δήλωση (ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ!!!) κρίνεται κατά πάσα πιθανότητα αληθής από το ανθρωποσαυρόμορφο τέρας Μάο, διότι σύμφωνα με τα τελευταία ιστορικά αρχεία η …επανάσταση του Μάο και δίχως πυρηνικά όπλα στοίχησε τη ζωή σε 45 εκατομμύρια (!!!!) …αντιδραστικούς μέσα σε 4 χρόνια» (κάποιοι μιλούν και για διπλάσιο αριθμό νεκρών)

Πως περιμένετε λοιπόν ηλίθιοι αυτοκτόνοι φιλοκινέζοι ημιθανείς νεοψευδέλληνες να σεβαστεί εσάς η νέα σοσιαλο-δικτατορική πλανηταρχία Κίνα του "ΝΕΟΥ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ - 888";;

Θα σας γαμήσει πατόκορφα όπως γάμησε και τους πανάρχαιους προγόνους σας Γιουνάν (σημερινή ονομασία Νοτίου Κίνας δίχως να υπάρχει εκεί κανένας ζωντανός πλέον αρχαίος Γιουνάν-Ιωνας-Ελληνας-Πελασγός διότι όλοι σφαγιάστηκαν από τις ανθρωπόσαυρες Κινέζους)
Θα σας ξεζουμίσει και θα σας γαμήσει, όπως γαμάει σήμερα ΚΑΙ τη μαύρη φυλή και μαζεύει όλο τον ορυκτό της πλούτο όπως έδειξε το ιστολόγιο σε παλιότερες αναρτήσεις του, και κατόπιν θα σας σφάξει όλους ηλίθιοι επειδή θα πάτε να επιτεθείτε ταλαίπωροι νεοψευδέλληνες ως τύποις ηγέτες του «ΝΑΤΟ» και της χρεοκοπημένης δύσεως εναντίον του κολοσσού των 200.000.000 στρατιωτών….του υπερσύγχρονου Κινεζικού στρατού, με κλεμμένη ή προδοτικά δωρισμένη υψηλότατη τεχνολογία από ΗΠΑ-Ρωσία-Ισραήλ κλπ.

Άλλοι κυνικοί ιδιωτικοί διάλογοι του ίδιου τέρατος με τους εβραιοσάξονες μογγολοειδείς υπαλλήλους του, Νίξον και Κίσσιγκερ:

Μαο: «Οι Βιετναμέζοι και οι Ρώσοι είναι σκυλιά»

(Αυτά να τα βλέπουν η σημερινή Ρωσική Κυβέρνηση που επιθυμεί ξανά συμμαχία με την Κίνα στα πλαίσια του αμυντικού «Συμφώνου της Σαγκάης» ώστε να γενοκτονηθουν οι Μογγόλοι Ρωσίας από τον άξονα «Κίνας-Κορέας» και οι Λευκοί Ρώσοι από τον άξονα «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.»)

Κίσσιγκερ: «Κύριε πρόεδρε, τα γραπτά σας άλλαξαν τον κόσμο.»

Μάο: «Τα γραπτά μου ήταν μαλακίες. Όμως θέλω να μάθω το μυστικό σου. Πως γίνεται ένας χοντρός άνθρωπος σαν εσένα να έχει τόσες γκόμενες;;»

Κίσσιγκερ: «Η εξουσία κύριε πρόεδρε είναι το απόλυτο αφροδισιακό» και κατόπιν γελάνε σαν νεκρόσιτοι βρυκόλακες και ζόμπι που όντως είναι!!

Ο Νίξον κατά την αρχή της πολιτικής του καριέρας στη δεκαετία του 50 και για να ανέλθει στην εξουσία αποκαλούσε τον Μάο "ΤΕΡΑΣ", όμως το 1972 κατόπιν των άνωθεν εντολών του αφεντικού του εβραιοσάξονος μεγαλοτραπεζίτη Ροκφέλερ (ιδιοκτήτης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ),ο Νίξον πήγε στην Κίνα και έγλυφε πατόκορφα και γλοιωδέστατα το Κινεζικό ανθρωποσαυρόμορφο τέρας Μάο, κάνοντας υποκριτική γλοιώδη στροφή 180 μοιρών.

Ιδού λοιπόν πως ξεκίνησε από τότε σιγά σιγά και δειλά δειλά να παραδίδετε η σκυτάλη της εξουσίας από τους εβραιοσάξονες μεγιστάνες της Δύσεως στους Κινέζους μεγιστάνες της Ανατολής ("Βασιλιάδες από Ανατολής Ηλίου" κατά την ορολογία της εμετικής κινεζοεβραικής Αποκάλυψης-Συγκάλυψης) κατ’ εντολή των προδοτών δαιμονιζόμενων αρχι-Ραββίνων τους.

Και φυσικά ο Μάο και όλα τα ανώτερα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος (ποιο κόμμα-κομμάτι? Αφού είναι το μόνο εκεί δικτατορικό πολιτικό σχήμα… ΓΕΛΩΣ!!!) , όλοι αυτοί ήταν και είναι πειθήνια όργανα - ζόμπι της υπερ-στοάς «HONG»
(Για την μασονική υπερ-στοά «HONG» και την διαχρονική επιρροή της στην Κινεζική Εξουσία και στις μασονίες της Δύσης, πάρτε και διαβάστε το βιβλίο «Ναζισμός: Μυστική Εταιρεία» Το οποίο προτείνει η ΟΕΑ)

Την συνάντηση αυτή και το άνοιγμα προς την Κίνα, ο Αμερικανικός αφελής λαός της λευκής φυλής και των εβραιοσαξόνων τα θεώρησε ως ….μεγάλη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ διότι έτσι νόμισαν ότι θα βάλουν τρικλοποδιά στην τότε ΕΣΣΔ και θα γίνουν οι μόνοι πλανητάρχες.

Όμως η αμείλικτη ιστορία κρινόμενη εκ του αποτελέσματος δείχνει ότι σήμερα οι χρεοκοπημένες και εξαθλιωμένες πλέον «ΗΠΑ» και η δύση σε λίγο θα καθαρίζουν ακόμα και τα παπούτσια των δικτατόρων της Κίνας που θα τους επισκέπτονται ως οι αφεντάδες τους, ώστε κατόπιν αυτά τα εξαθλιωμένα πλέον έθνη να εξαναγκαστούν σε ασθενή προβοκατόρικη επίθεση (ήδη διεξάγεται εν μέρει στον άξονα-διάδρομο: Ιρακ-Ιραν-Αφγανιστάν-Ευρασίας) με τυπική ηγέτιδα τη στημένη «Ελληνική Αυτοκρατορία Κων/πόλεως - 666» με χάρτινα πόδια, ώστε σαρωτικά αντεπιτιθέμενος ο αμυντικός «Άξονας Σαγκάης» να γενοκτονήσει κατά προτεραιότητα τους ανόητους μελλοθάνατους νεοψευδέλληνες, τη λευκή, τη μαύρη και εν τέλει ΚΑΙ τη μογγολική φυλή (εβραίων-σαξόνων κλπ) με αυστηρό κριτήριο φυλετικής καθαρότητος στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή Κινεζο-Εβραικό «Αρμαγεδδώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_5795.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html

1 comment:

Anonymous said...

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!ΤΕΛΟΣ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΧΩΡΙΣ ΗΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις