ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 23 October 2010

ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ"!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΒΟΛΟΣ 22.10.2010


ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=OxLWDt4ItW8 ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ MICROCHIP ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ Ή «Α.Μ.Κ.Α.» ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ «BARCODE» ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΓΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 6, 6, 6.

(σημείωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=Lmf6wqvI2-k όπου μετά το δεύτερο λεπτό του video φαίνεται ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Παπαδήμας να παραδέχεται εντελώς ωμά την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μηχανογραφική ενσωμάτωση του αριθμού 666 στα ως άνω συστήματα ηλεκτρονικού υπερ-φακελώματος και αριθμητικής ταυτοποίησης των ελλήνων πολιτών ως σφραγισμένα ζώα επί σφαγήν… βλέπε παρακάτω)

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΑΧΘΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ «666» ΕΙΝΑΙ «ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ», ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Α.Μ.Κ.Α.», ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΩΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΚΟ.

ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, - ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ Η «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ MICROCHIP – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 666, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΩΣ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ «6» ΔΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ», ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ 666» ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ 888» ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «Α.Μ.Κ.Α.» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΟΤΙ: «Η Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ». ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΙΑΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ Ή ΜΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666», ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ «ΑΜΑΡΤΙΑΣ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ, ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666» ΚΑΘ’ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ», ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666» ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ MICROCHIP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ «666», ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ 666». ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΡΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ MICROCHIP, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΜΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑ «666» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (σημ.ιστολογίου: αλλαγή ευρωπαικής έδρας του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. και του συστήματος Θηρίον-666 από Βρυξέλες σε Κωνσταντινούπολη, και απόδοση του αριθμού 666 και του ναζιστικού επεκτεινόμενου σταυρού του ΛΑ.Ο.Σ. ως ύπατα εμβλήματα της "Ελληνικής Αυτοκρατορίας 666 Κων/πολεως") ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΙ Η «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ρ.Ι.Κ. 888» ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ 666».

ΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΙΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html

Οι Κινέζοι ("Γερμανοί") του "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ξανάρχονται ... Οι νεοέλληνες αυνανίζονται...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html

ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (NEW WORLD) ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ:-- ΣΚΟΠΟΣ ΔΥΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ", ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ - ΕΒΡΑΪΚΕΣ - ΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ "DNA" ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΩΝ - ΚΑΙ ΙΧΘΥΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ "BARCODE 666", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ "ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΣ" ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΔΟΡΕΙΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ "BARCODE 666" ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, (ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.) ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ - ΜΑΡΚΑΡΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΚΙΝΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666".

Πολίτες των εθνών λευκής φυλής, μεθοδεύστε από τώρα την αυτόνομη παραγωγή τροφίμων κατ'οίκον, με τοπικούς μη υβριδικούς και μη μεταλλαγμένους σπόρους φυτικών τροφών, δια να μην είσθε εκβιάσιμοι όταν αρχίσει στη Δύση η υποχρεωτική υποδόρια εμφύτευση του "Μικροπομπού Micro-Chip 666" ως σημαδέματος της γενοκτονίας σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας - Ισλάμ - Κίνας ή "Συμφώνου της Σαγκάης) υπό το πρόσχημα "Ιερού Θρησκευτικού Πολέμου - Τζιχάντ" εναντίον των "αντίχριστων - αντίθεων" εθνών της "σατανικής" Δύσης. (Οι στρατοί αυτοί θα φέρουν μαζί τους Scanners-Σαρωτές BarCode - & Ανιχνευτές Mικροπομπών και θα κατασφάζουν ως αντίχριστο οποιονδήποτε έχει χαραχθεί ή εμφυτευτεί με μικροπομπό Micro-Chip 666)
Μην δεχθείτε με κανέναν απολύτως τρόπο την εμφύτευση του "Μικροπομπού 666" στο δέρμα σας.
Επαναλαμβάνουμε Δις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο την εμφύτευση του "Μικροπομπού 666" ή άλλου οιουδήποτε μικροπομπού στο δέρμα σας.
Επαναλαμβάνουμε Τρις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο και με οιαδήποτε πίεση ή κίνητρο "Φορολογικής απαλλαγής" ή άλλο οιοδήποτε κίνητρο "Ταχείας οικονομικής συναλλαγής" κλπ, την εμφύτευση του "Μικροπομπού 666" ή οιουδήποτε άλλου μικροπομπού ή παθητικού μικροκυκλώματος Micro-Chip ή ηλεκτροχημικού Micro-chip στο δέρμα σας, διότι ακόμη και αν ματαιωθεί ή αναβληθεί επ' αόριστον η επίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. εναντίον δύσεως, εσείς θα ζείτε και θα πεθάνετε ως ελεεινοί άθλιοι δούλοι σκλάβοι χωρίς προσωπική ιδιωτική ζωή και χωρίς καμία απολύτως ελευθερία, διότι:

1) Κάθε εμφυτεύσιμο Micro-Chip θα δίνει συνεχώς την θέση του κατόχου του στο δορυφορικό σύστημα "GPS" ακριβούς γεωγραφικού εντοπισμού, και μέσω του "GPS" προς την αστυνομία της κάθε χώρας της Δύσεως.

2) Κάθε εμφυτευμένο Micro-Chip θα μεταδίδει συνεχώς προς τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τον αριθμό ταυτότητος και τις προφορικές συζητήσεις του κατόχου του.

3) Με το σύστημα πληρωμής με "Ηλεκτρονικό Χρήμα" ήτοι με "Ηλεκτρονικές μονάδες" μέσω επαφής του δέρματος σας με τον ανιχνευτή - Scanner του πολυκαταστήματος από το οποίο κάνετε αγορές, θα γίνονται γνωστά στις αρχές και στην αστυνομία όλα τα είδη - προιόντα τα οποία θα αγοράζετε, διότι το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του πολυκαταστήματός θα είναι το ακόλουθο:
"Πολίτης "Bar-Code 666" με προσωπικό αριθμό 1234567798765 (δεκατριψήφιο) αγοράζει προϊόν "Bar-Code 666" με αριθμό 2345678918765 από πολυκατάστημα - εταιρεία "Bar-Code 666" με αριθμό 3456789128765. Καλούμε τους Servers(Διακομιστές Η/Υ) του διατραπεζικού συστήματος να αφαιρέσουν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του πολίτη 1234567798765 πενήντα μονάδες ηλεκτρονικού χρήματος και να τις μεταφέρουν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εταιρείας 3456789128765"._ "Servers τραπεζών προς εταιρεία 3456789128765: Η συναλλαγή καταγράφηκε. Πενήντα ηλεκτρονικές μονάδες χρήματος μεταφέρθηκαν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του αγοραστού στον ιδικό σας. Δεν υπάρχει απαγόρευση (ή υπάρχει απαγόρευση) πωλήσεως του προϊόντος 2345678918765 προς τον πολίτη 1234567798765. Επιτρέπουμε (ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ) την συγκεκριμένη πώληση. Η έγκριση μας καταγράφηκε."._

Παραθέτουμε την κωδική γράμμωση "Bar-Code 666" (βλέπε κωδικές γραμμώσεις πάνω σε οποιοδήποτε προίον που πωλείτε από supermarket) και τον αριθμό δύο τυχαίων προίοντων. Αυτή την κωδική γράμμωση εντοπίζουν σήμερα οι ανιχνευτές - scanners των ταμείων των σουπερμαρκετς και αναγνωρίζουν την ταυτότητα και τις τιμές των προιόντων, τις οποίες προσθέτοντας υπολογίζουν το πληρωτέο σύνολο της οφειλής σας. Ακριβώς τέτοια γράμμωση θα εκπέμπουν οι "Μικροπομποί 666" από το δέρμα των πελατών, οι οποίοι εναποθέτοντας το χέρι τους ή το μέτωπο τους στους ανιχνευτές - scanners των ταμείων των καταστημάτων, θα τελούν την αγορά οιωνδήποτε προιόντων με τον τρόπο τον οποίο περιγράψαμε στην ανωτέρω παράγραφο (3), εάν δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση πωλήσεως ή ειδικός περιορισμός στην ποσότητα αγοράς ενός προιόντος από κάποιον πελάτη, όταν οι αρχές υποπτεύονται την χρήση ενός συγκεκριμένου προίοντος δια ..."τρομοκρατία" ή όταν αυτές κρίνουν ότι ο αγοραστής υπερκαταναλώνει κάποιο προιόν.
Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο τρόπος πωλήσεως ισοδυναμεί με "Κατοχικό δελτίο - κουπόνια δικαιώματος αγοράς της επιτρεπόμενης μέγιστης ποσότητος".
Εις τις ως άνω γραμμώσεις, κάθε αριθμός κωδικοποιείται σε ένα ζεύγος γραμμών. Όμως πέραν των 24 γραμμών οι οποίες αντιστοιχούν σε 12 αριθμούς, και πέραν του 13ου εξωτερικού αριθμού στα αριστερά του barcode άνευ ζεύγους γραμμών, υπάρχουν ακόμη τρία ζεύγη γραμμών εις τα αριστερά - κέντρο - δεξιά του αριθμού 12 ψηφίων, τα οποία προεξέχουν με μεγαλύτερο μήκος και τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κανέναν αριθμό. Όπως εξάγεται από την δεύτερη εξάδα αριθμών της τελευταίας γραμμώσεως (η γράμμωση που αντιστοιχεί στο τυπικό εμφανιζόμενο "6"), το προτελευταίο και το τελευταίο ζεύγος γραμμών του barcode (στο εικονιζόμενο παράδειγμα) είναι όμοια με τα τρία αναρίθμητα ζεύγη γραμμών, και αμφότερα αντιστοιχούν στον αριθμό "6". Άρα τα τρία μακρύτερα και μη αριθμημένα ζεύγη γραμμών αντιστοιχούν στον αριθμό "666" ήτοι στον αριθμό - σημάδεμα της μελλοντικής γενοκτονίας σας από τους αντεπιτιθέμενους στρατούς της Ρ.Ι.Κ._ Αυτό σημαίνει ότι τα τρόφιμα και τα άλλα προϊόντα τα οποία αγοράζετε και φέρουν την ως άνω γράμμωση "666" έχουν από τώρα την οσμή του νεκρού και σε αποσύνθεση σώματος - πτώματός σας.
Επισημαίνουμε ότι σε όλα τα προιόντα οι αριστερές - πρώτες εξάδες αριθμών κωδικοποιούνται με διαφορετικά ζεύγη γραμμών, από εκείνα των δεξιών δεύτερων εξάδων αριθμών, και από εκείνα του αριθμού "666".
Σε κάθε περίπτωση, έως ότου αναχωρήσετε δια επιβίωση στην ύπαιθρο όπου θα παράγετε τα ιδικά σας τρόφιμα, αποφεύγετε να αγοράζετε από σουπερμαρκετς προϊόντα "χαραγμένα" με το "Bar Code 666" και περιορίστε την διατροφή σας σε βασικά προϊόντα τα οποία θα εντοπίζετε σε οπωροπωλεία - κρεοπωλεία - αρτοποιεία - ποτοποιεία - μικρά παντοπωλεία "minimarkets", σε άλλα παντοειδή μικρά καταστήματα οικογενειακών επιχειρήσεων, και ειδικώς σε καταστήματα πωλήσεως "Χυδην" ήτοι μη συσκευασμένων προϊόντων, και κυρίως στην ύπαιθρο στους ίδιους τους παραγωγούς των ζωικών και φυτικών προιόντων._
Γενικώς να αγοράζετε προιόντα ΧΩΡΙΣ ΤΟ "ΧΑΡΑΓΜΑ" Bar-Code 666, έστω και αν αυτά είναι ακριβότερα, διότι αν τα μικρά οικογενειακά καταστήματα κλείσουν και ως μόνες πηγές τροφίμων παραμείνουν τα σουπερμαρκετς των κινεζικών και των εβραιοσαξονικων μογγολικών πολυεθνικών εταιρειών, τότε, δια να έχετε πρόσβαση σε τροφές, θα αναγκασθείτε να δεχθείτε την εμφύτευση του "Μικροπομπού 666" στο σώμα σας, και αυτό θα σας στοιχίσει την απώλεια της ζωής σας με τη γενοκτονία σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ., ήτοι θα σας στοιχίσει "πολύ ακριβότερα από τα "ακριβά" τρόφιμα τα οποία σήμερα δεν αγοράζετε από τις μικρές παραδοσιακές ανθρώπινες οικογενειακές επιχειρήσεις του τόπου σας._
Να έχετε υπ'όψη σας ότι ΣΕ ΟΛΑ τα κράτη της δυτικής τριμερούς ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ και στην Ινδία, οι εκεί συνωμοτούσε δια την γενοκτονία των λευκών εθνών εβραιοσαξονικές και μασωνικές κυβερνήσεις, ακριβώς δια να κλείσουν τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και να σας αναγκάσουν να δεχθείτε την εμφύτευση του γενοκτονικού "Μικροπομπού 666", εφάρμοσαν σκληρότατα φορολογικά μέτρα εναντίον των μικρών επιχειρήσεων, και αντιθέτως θεσμοθέτησαν μεγάλες φορολογικές απαλλαγές και πριμοδοτήσεις των μισθών των υπαλλήλων στις μεγάλες εβραιοσαξονικές πολυεθνικές εταιρείες των σειρών σουπερμαρκετς, ώστε αυτές οι πολυεθνικές να πωλούν τα προιόντα τους πολύ φθηνότερα._
Μην αγοράζετε πλέον προϊόντα από σουπερμακετς και από πολυκαταστήματα. Αναγκάστε τα σουπερμαρκετς και τα πολυκαταστήματα να κλείσουν λόγω ελλείψεως πελατών. Επαναλαμβάνουμε Δις: Πάση θυσία, εν ανάγκη καίγοντας τα, αναγκάστε τα σουπερμαρκετς και τα πολυκαταστήματα να κλείσουν, διότι αυτό είναι αναγκαίο δια την επιβίωση σας, δια την αποφυγή της εμφυτεύσεως του "Μικροπομπού 666" στο σώμα σας, δια την διασφάλιση του απορρήτου της προσωπικής σας ζωής και της ελευθερίας σας, και δια την αποφυγή της γενοκτονίας σας από τους στρατούς της "Ρ.Ι.Κ." λόγω του εμφυτεύματος - "Μικροπομπού 666" στο σώμα σας._
Επαναλαμβάνουμε Τρις:
Καταστρέψτε με κάθε δυνατό τρόπο τα Σουπερ-Μαρκετς και τα πολυκαταστήματα, διότι αυτά σήμερα στήνουν τον ιστό της Κινεζικής και της εβραιοσαξονικής γενοκτονικής αράχνης εναντίον σας, μέσω των υποχρεωτικών εμφυτεύσεων των "Μικροπομπών 666" στο σώμα σας, ως σημείων αναγνωρίσεως δια την γενοκτονία σας από τους στρατούς της αντεπιτηθέμενης Ρ.Ι.Κ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Υποδόριος "Μικροπομπός 666" είναι ηλεκτρικώς αυτοτροφοδοτούμενος από τις ηλεκτροχημικές λειτουργίες του σώματός σας, και εκπέμπει συνεχώς εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο. Εάν τον εμφυτεύσετε στο σώμα σας, αυτό θα ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.
Εάν τον εμφυτεύσετε στο χέρι θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων:
Λευχαιμία λόγω του συνεχώς ακτινοβολούμενου διερχόμενου αίματος από το σημείο εμφυτεύσεως, Καρκίνο των οστών του χεριού με μετάσταση εις τα λοιπά οστά του σώματος, Καρκίνο του δέρματος, και Καρκίνο των μυών του χεριού.
Εάν τον εμφυτεύσετε στο μέτωπο, θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων: Λευχαιμία - Καρκίνο εγκεφάλου - Καρκίνο οστών του κρανίου - Και καρκίνο του δέρματος του μετώπου. Από τη στιγμή που θα κάνετε εμφύτευση του "Μικροπομπού 666" ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, εκτός και εάν άλλοι σωρευτικοί καρκινογόνοι παράγοντες οξειδώσεως των κυττάρων σας μειώσουν αυτόν τον χρόνο ζωής._

Απόσπασμα από το Β'Εγχειρίδιο επιβιώσεως Γ'Παγκοσμίου Πολέμου της Ο.Ε.Α.
http://www.easy-share.com/1909139241/ΤΕΛΙΚΟ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις