ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 2 October 2010

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΧΗΣ!

Αντιγράφουμε και παραθέτουμε το σχόλιο οδηγού αυτοκινήτου προς την ιστοσελίδα «ξυπνήστε ρε» http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_812.html

"Γιαννης. Πρωιν ιδιοκτητης.
λοιπον κυριοι,πριν καποια χρονια ειχα ενα φορτηγο. Αγορασμενο 12000000 δραχμες.
ειχα γραματια 350000 το μηνα. ξεχρεωσα σεενα χρονο,5000000, του αυτο συν 4500000 ζημιες σε συνεργεια. ηταν μια υπεροχη χρονια για ολους. απο το 96 και μετα αρχισανε τα προβληματα. το 98 αναγκαστηκα να το δουλευω μονο μεσα στην ελαδα διοτι τα εξοδα ηταν υπερογκα.
σε συγκριση με ενα αλλο φορτηγο (ποιο καινουριο)
πληρωνα τριπλα καυσημα(για οσους γνωριζουν μερς 1932) το 2001 στην απεργια χωρις να αλαξω φορτηγο ημουν καλα και δεν χρωστουσα σε κανενεναν. μετα την απεργια(ολως τηχαιως, δεν το ΝΟΜΙΖΩ) δουλεψα εναν μηνα. γεμησαν οι αποθηκες των εταιρειωνκαι καθομασταν ενα χρονο. δουλευαν μονο οι εργατοπατερες μας. που τηνχανει να ειχανκαι εταιρειες επε.
αναγκαστηκα να το πουλησω και να με βρισκει σημερα η ζωη χωρις φορτηγο.πληρωσα τρις φορες περαιωση, μια φορο κληρονομιαςκαι δεν εχω δραχμη απο τα 16000000 που το ειχα πουληση εναν χρονο μετα την απεργια.ολα αυτα τα χρονια εψαχνα τροπονα παρω ενα φορτηγο. περιμενα να ανοιξη το επαγγελμα η να πεση η αδεια στα 20000 με30000. τωρα γιατι να παρω??? θελω εναν καλο λογο! θα παρακαλουσα καποιον να μου δωσει. θα το ξοφλησω σε 2 χρονια???
θα βρω δουλεια κατω απο την κοσκο η την σελ η την βπ η την εβρεικη στη θες/νικη στο λιμανη η ολα αυτους που τους συγονταριζαν τοσα χρονια.
και γιατιρε γαμωτο περιμενατε την ανακοινωση των διαμεταφορικων εταιριων για να παει ο προεδρος στον υπουργο. τα ββρικαν οι διαμεταφορικες με την κοσκο??? και θα παρεται και σεις ενα κοματι ψωμι??? λοιπον πρωιν συναδερφοι και νυ (οδηγοι) θα παρεται οτι και γω τα αρχιδια σας .18 χρονια στους δρομους χωρις συνταξη,οση η μητερα μου 62 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! Με εκτοιμηση και συμπονοια (θα την χρειαστητε) ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
manianas"



Σχόλιο του ιστολογιου:

Ιδιοκτήτες οδηγών αυτοκινήτων, αύριο τα παιδιά σας και οι γυναίκες σας θα σας ρωτούν: γιατί πατέρα μας πρόδωσες, γιατί πατέρα εγκατέλειψες την μάχη, γιατί πατέρα μας πούλησες σαν δούλους στο σκλαβοπάζαρο των ανέργων το οποίο προκάλεσε η προδοτική κυβέρνηση του "ΠΑΣΟΚ", η ξένη κατοχική Τρόικα της Αθήνας και οι Κινέζοι στην Ελλάδα;

Σχόλιο 2:
Ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, σπάστε στο ξύλο τους δημοσιογράφους όλων των τηλεοράσεων και όλων των εφημερίδων όπου τους εντοπίσετε. Εισβάλετε με τα φορτηγά σας μέσα στα κτίρια των τηλεοράσεων και των εφημερίδων διότι οι ιδιοκτήτες τους σε συνεργασία με τους ελληνοεβραίους πολιτικούς πρόδωσαν τον αγώνα σας και δημοσίευσαν ψέματα για δήθεν ολοκληρωτική παύση του αγώνα σας, ώστε όλοι οι ιδιοκτήτες οδηγών να παρασυρθούν και να αποχωρήσουν από τις θέσεις μάχης τους. Τελικως αποδεικνύεται ότι οι μόνοι οι οποίοι εγκατέλειψαν την μάχη ήταν οι 200 οδηγοί των αυτοκινήτων του Τζωρτζάτου ως προδότου συνδικαλιστού του κλάδου σας, και οι οδηγοί των υπολοίπων μεγάλων εταιριών οι οποίες έχουν έρθει σε προδοτική συμφωνία με την κυβέρνηση εναντίον σας, ενώ τα «ΜΜΕ» ανακοίνωσαν ψευδώς ότι όλοι εσείς οι ιδιοκτήτες οδηγών αυτοκινήτων εγκαταλείψατε της θέσεις μάχης.

Γι αυτό καταστρέψτε τώρα τις εγκαταστάσεις των ελληνικών «ΜΜΕ» διότι αν αυτοί οι ρουφιάνοι συνεχίσουν να υπάρχουν, τότε μαζί με τους προδότες πολιτικούς θα καταστρέψουν τελείως όλους τους ελληνικούς επαγγελματικούς κλάδους και την Ελλάδα.

2 comments:

george said...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...Ο ΟΗΕ ΟΡΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ,ΜΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις