ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 8 October 2010

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN MORGENROTE)

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼666»

ΒΟΛΟΣ 08.10.2010

ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΧΙΔΙ ΛΥΚΑΟΝΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΩΣ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΑΙΓΝΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΓΡΑΠΤΩΣ Η Ο.Ε.Α., ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΧΙΔΙ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΟΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΧΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΣΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΘΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΜΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ ΛΥΚΑΟΝΑ, ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ – ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ – ΖΕΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 50 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΑΝΕΜΙΞΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΕΝΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ (!!!) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΔΙΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ 49 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΘΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΝΥΚΤΙΜΟΣ, ΤΟΝ ΔΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΣΕ ΖΩΟ ΛΥΚΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΚΤΙΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΛΙΤ» ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΑΥΤΟ ΧΡΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ» Ή ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΝΑΖΙΣΤΩΝ «ΦΑΙΩΝ ΛΥΚΩΝ» (ΙΔΕ ΜΟΓΓΟΛΑ ΕΧΙΔΝΑ - ΛΥΚΑΙΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ "Hannover – Braun Schweig Welfen" ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html ) ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ (HANNOVER => OBER-ΗΑΝ => ΥΠΕΡ-ΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο Β’, ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟ GLUCKSBURG, ΑΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΑΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΜΕΝ ΛΥΚΑΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΛΥΚΟ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΥ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΚΤΙΜΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ. Ο ΔΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ, ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ – «ΛΥΚΟΥΣ» ΤΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, Ο ΛΥΚΟΣ, ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΥΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΠΗΛΟ (ΥΠΟΥΛΟ) ΦΑΙΟ ΛΥΚΟ (Braun Schweig Welfen) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΩΡΑ ΧΑΜΟΥΡΕΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑΧΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ – ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ - ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ – ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ – ΑΡΠΑΓΕΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ – ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – INTERNET ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΝΥΚΤΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 49 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΑΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΖΩΟ ΛΥΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΗΤΟΙ «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ», ΔΙΟΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΟΥ ΒΑΥΑΡΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑ ΔΙΑ, ΝΥΝ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΡΟΧΙΑΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ («ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ») ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ», ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ – …«ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΡΦΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ «ΘΕΟ ΛΥΚΟ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ «ΘΕΟ ΛΥΚΟ», ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/hellraiser-666.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις