ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 8 October 2010

Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους

ΒΟΛΟΣ 07.10.2010

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ «HELLRAISER» (=O ΑΝΑΤΡΕΦΩΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ) ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!) ΔΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» (GOLDEN MORGENRÖTE).

ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ «HELLRAISER» ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ, Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΝΔΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΙΝΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΦΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ Η ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ «Γ’ ΡΑΙΧ» ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΛΑΒΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΓΕΥΣΗ – ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΩΣ «ΝΟΜΟΣ». ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΝΟΜΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

(Σχόλιο ιστολογίου: Επίσης τους αποκαλούν ως Δελφίνια - Δελφύες Σείριου (Υπερίωνα) – Ανδρομέδας. Δελφύες ως μια εναλλακτική ονομασία του αρχέτυπου Έλληνα – Εκπολιτιστή – γεννήτορα/μήτρας πολιτισμού.
ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=sV-VPhbKtWM
Επιπλέον, ως τελετουργική τους μάσκα κεφαλής οι Ντόγκον στο Μαλι Αφρικής ακόμα διατηρούν την αφαιρετική μορφή του Κοσμο-Ανθρωποειδούς ή Συμπαντικού Οργανισμού, πανομοιότυπη με αυτή που φέρει ως πανεπιστημονικό έμβλημα της η Ο.Ε.Α. (Διπλουν Διαπασων)
Φορούν δε τη μάσκα κάθετα πάνω από την κεφαλή τους γιατί νιώθουν ως συνειδητά μέλη / μικρο-οργανισμοί / κύτταρα του Κοσμοανθρωποειδούς – Συμπαντικού Οργανισμού, "καθ' ομοίωση" ήτοι κατά το πανσυμπαντικό οργανικό μορφότυπο των τριών δωδεκαέδρων (κεφαλή-θώρακας-κοιλιά) και των 5 άκρων (γεωμετρία δωδεκαέδρου - πενταγώνου - πεντάκτινου αστέρα).
ΙΔΕ LINK: http://www.randafricanart.com/sitebuilder/images/Dogon_kanaga_mask_ceremony-755x520.jpg
Την ίδια στιγμή που οι υπέροχοι Ντόγκον της αυτόχθονης φιλοξενούσας Μαύρης Σείριας Φυλής (τοπικού αστερισμού Τροπίδος Αργους) διατηρούν ακόμη πιστά αυτά τα έθιμα και τις πανσυμπαντικές διδασκαλίες των Λευκών Ανδρομεδίων Εκπολιτιστών "Δελφινιών" μέσω Σειριου επί χιλιάδες έτη, οι νεοέλληνες ακόμα μαλακίζονται διανοητικώς με δρακονιανές εβραιοχριστιανικές ψευδείς και σαθρές και αυτοκτονικές διδασκαλίες και προφητείες και με λοιπές ψευδείς αυτοκτονικές θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές, επιστημονικές, οικονομικές εβραιογενείς θεωρίες με σκοπό τη γενοκτονία και διαίρεση τους = «Εβραικές - Δαβίδιες πνευματικές πέτρες σφενδόνης στο μέτωπο των Ελλήνων».)

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Σύντομα: Περί Ινδίας / Ινδών Πελασγών Δραβίδων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_19.html

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

Υ.Γ. Ιστολογίου προς κρυπτόμενο θρασύδειλο μασόνο ΨΕΥΔΟ-ΛΥΚΑΟΝΑ.
Το δεξί αρχίδι της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και το συμπαιγνιακό αριστερό αρχίδι των «Λυκαόνων»,«Κριναετών», «Ροδόσταυρων», «Μαρτινιστών», «Εψιλον 666» και λοιπών θεοσοφικών μπάσταρδων δρακονιανών οργανώσεων – μυστικών εταιρειών, ψευδο-ΛΥΚΑΟΝΑΣ, συνεχίζει το τροπάριο του ακάθεκτος και αμετανόητος.
Αποκαλύψου ρε δεξί και αριστερό θεοσοφικό θρασύδειλο μασονικό αρχίδι για να σε μπήξουμε ένα διανοητικό στύλο της ΔΕΗ που θα τον θυμάσαι για χρόνια και να γαμηθείς πολύ καλύτερα απ’ότι σε γαμάνε οι ..σεβάσμιοι σου στις μασονικές στοές σου (Διαχωρισμός των Σεφιρώθ και Πέρασμα της Αβύσσου), διότι κατά τα φαινόμενα, εκτός από την «επικοινωνία» – καταληψία (TRANCE – CATALEPSY – CHANNELING) με τους δαίμονες του Σιν-Σιων-Σεντάϊ-Τζεντάϊ-Σκατάϊ (που υποδύονται το απών «Δωδεκάθεο Διός») γουστάρει πολύ ο διεφθαρμένος κατασαπισμένος οργανισμός σου ΚΑΙ την πρωκτική συνουσία εν στοαίς.

Γράφει το μασονικό αρχίδι ΛΥΚΑΟΝΑΣ γιατί μια ισχυρή οργάνωση που μάχεται για τον αρχέτυπο Ελληνισμό όπως η Ο.Ε.Α., δεν έχει μια πολυτελέστατη και ακριβή ιστοσελίδα όπως έχουν όλες οι μασονικές στοές και οι οργανώσεις – παρακλάδια της ναζιστικής εβραιογενούς διεθνούς στις οποίες κατά τα φαινόμενα ανήκει το συγκεκριμένο ανθελληνικό υποκείμενο.

Η απάντηση είναι προφανής βρωμερό συμπαιγνιακό δεξί και αριστερό αρχίδι ΛΥΚΑΟΝΑ, διότι η Ο.Ε.Α. που την ξέρετε πολύ καλά και την τρέμετε, κινείτε εκεί που δεν την περιμένετε και κάνει αντάρτικο εναντίον σας και εναντίον του τέρατος και της λαίλαπας του σινοσιωνισμού και εβραιοχριστιανισμού και σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεισμού που πιστά υπηρετείτε, και σας έχει γαμήσει πατόκορφα ξεσκεπάζοντας όλα τα εγκληματικά γενοκτονικά σχεδιά σας και διαστημικούς κώδικες των επικυρίαρχων σας για τις επιβουλές τους εναντίον του αρχέτυπου ελληνισμού, ενώ παράλληλα δεν έχει ξεπουλήσει πρωκτούς και συνειδήσεις όπως έχετε ξεπουλήσει εσείς βρωμεροί μασόνοι και ΛΥΚΑΟΝΕΣ, για να φανερωθεί, να συμβιβαστεί, να προδοθεί και να υποταχθεί στο σύστημα ώστε να μπορέσει να αγοράσει και να φτιάξει μια βρωμερή «πολυτελή» (ΜΗ ΧΕΣΩ….) ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για να τραβάει την ελληνική νεολαία σαν μαγνήτης σε ψευδείς, δόλιες, εγκληματικές και εμετικές διδασκαλίες και εβραιογενείς και κινεζογενείς θεωρίες σαν τις δικές σας, υπό την υψηλή επιστασία και υποβολή της ASTRUM ARGENTINUM.

Είσαι πολύ μικροσκοπικός, ανώνυμος, θρασύδειλος και ανύπαρκτος για να δικαιούσαι να κάνεις κριτική στο μεγαλειώδες έργο και στην 30ετή+ συμβολή της Ο.Ε.Α. στην ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ και στα θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ και ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ελεεινέ διεφθαρμένε μασονίσκο ΛΥΚΑΟΝΑ. Τα εκατοντάδες πολυσέλιδα κείμενα της Ο.Ε.Α. στο παρόν ιστολόγιο αποδεικνύουν το μεγαλείο και τη μαχητικότητα της εν λόγω θρυλικής ελληνοκεντρικής ομάδας και του επώνυμου εκπροσώπου της, και παράλληλα αποδεικνύουν την ανυπαρξία, και τη μικρότητα σου εσένα και των ομοίων σου, διότι όχι μόνο δεν μάχεστε καθόλου υπέρ του ελληνισμού αλλά τον πολεμάτε κιόλας.

Κάτι θρασύδειλα τυπάκια κωλοπαιδαράκια κρυπτο-εβραίοι ψευδέλληνες σαν εσένα έχουνε ξεσκίσει και έχουνε φτάσει τον ελληνισμό σε αυτό το αισχρό κατάντημα, γιατί είστε συνειδητοί προδότες.

Εάν οι νεοέλληνες που παρακολουθούν έχουν ακόμα φιλότιμο και μαχητικότητα θα πρέπει να σε εντοπίσουν, να σε βγάλουν μέσα από την μασονική τρύπα σου αρουραίε, και να σε σαπίσουν στις καρπαζιές μήπως και ξυπνήσεις, και τέλος να κάψουν και να εκθεμελιώσουν την γαμημένη ανθελληνική οργάνωση και βρωμοστοά σου μαλακισμένε.

Όμως, μέχρι να σας περιποιηθεί η Ο.Ε.Α. με τελικό κείμενο οδοστρωτήρα της εναντίον σας,
ΜΠΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ - ΓΟΥΡΟΥΝΟ-ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ – ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΒΡΩΜΑΡΧΙΔΟ - ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΨΕΥΔΟ-ΛΥΚΑΟΝΑ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις