ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 2 October 2010

ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΒΟΛΟΣ 01.10.2010

ΘΕΜΑ: ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «COSCO» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «COSCO» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΙΚΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΓΙΟΥΝΑΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΙΝΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΓΙΟΥΝΑΝ», ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ 2.500.000 ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥ. ΨΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «COSCO» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΙΚΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ.

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ, ΑΗΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.

Ή ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΗΧΗΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ 10.000.000 ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html


ΨΥΧΕΣ ΗΡΩΩΝ ΟΡΥΟΜΕΝΕΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ,
ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,
ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,
ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:

""ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ
ΤIΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΟΡΕ!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΕΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΣΑΣ
ΟΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!
ΚΑΙ ΓΙΑ Ν' ΑΞΙΩΘΕΙΤΕ
ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΡΕ!

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΟΡΕ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Θ' ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΤΙΜΑ ΟΡΕ!

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΕΣ/Ε - Ο.Ε.Α.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις