ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 5 October 2010

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΜΕΝΙΑΣ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΘΕΜΑ: ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.


ΒΟΛΟΣ 05.10.2010


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΑΝΤΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ.

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ, ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΡΟΖ ΚΙΛΟΤΑΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

«ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ».

ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Ή ΔΑΒΙΔ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ (ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΩΣ "ΑΡΙΜΑΣΠΟΙ" Η΄ "ΑΡΙΜΑ" Η΄ "ΑΡΕΙΟΙ" ΗΤΟΙ "ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ", ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΔΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΑΤΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΟ LINK:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/blog-post_3622.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις