ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 5 October 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ «ΜΜΕ» - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


ΑΘΗΝΑΙ 04.10.2010


ΘΕΜΑ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΣΤΙΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.»


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ (!!!).

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ. - 666», ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ. – 666».

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ:
ΣΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΑΜΥΝΑΣ – ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ. – 666».

ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2010 ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΧΛΕΥΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΩΣ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ (!!!), ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΤΙΣΕΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ CHRISTIANSEN ΔΑΝΙΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ, Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΑΛΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.».

ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ – ΖΑΤΡΙΚΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΡΟΥΑ - ΜΑΤ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ – ΨΕΥΔΟ-ΟΝΤΟΣ (PSEUDO-BEING) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ [ ΙΔΕ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ», ΒΙΒΛΙΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΚΕΦ. Δ’4 (4:4) ], ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ – ΙΟΥΔΑΙΚΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΑΣΟΝΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ.

ΓΡΑΦΟΥΜΕ «ΡΟΥΑ – ΜΑΤ» ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ. – 666» ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ.


ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΓΑΜΙΔΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΛΙΘΟΥΑΝΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ – ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΜΕ 75% ΕΒΡΑΙΚΟ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟ – ΛΕΥΚΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «SECURIMI» ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΛΕΜΕ ΑΠΛΩΣ:

«ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ – ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ – ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «Ρ.Ι.Κ.»(ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΚΑΙ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΡΟΥΑ – ΜΑΤ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ».

ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΧΕΙΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΟΜΕΛΕΤΑ. ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Σχόλια ιστολογίου:

TOYΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/toy.html

ΠΑΣΟΚ COSCO - Το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ
http://www.dailymotion.com/video/xf29kf_1-yyyyyy-yyyyy-cosco-yy-yyyy-yyy-yy_news

Ιδού το κατάντημα της νεοκινεζοεβραιοψευδοελλάδος!!!

Ιδού ξανά ο εμπαιγμός των νεοελλήνων από τα 300 προδοτόσκυλα της Βουλής - Αβουλίας των Ελλήνων.

Εννοήσατε τώρα επιτέλους για πιο λόγο η Ο.Ε.Α. σας καλεί συνεχώς να σκοτώσετε αυτούς τους επαγγελματίες απατεώνες και έσχατους προδότες ή ακόμα κοιμάστε τον ύπνο ...τον βαθύ ...τον μακάριο ...μέσα στα συμπαιγνιακά κομματικά μαντριά που σας έχουνε μαντρώσει, ανόητα σφαζόμενα εβραιοχριστιανικά πρόβατα νεοψευδέλληνες, της πρώην πολεμικής φυλής των Ελλήνων;;

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις