ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 29 October 2010

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΩΝ

DECLASSIFICATION OF TWO CLASSIFIED DOCUMENTS FROM G.H.REES TO THE GOVERNMENTS RUSSIA – AMERICA – AND BRUSSELS

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΩΝ.


ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ «ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ» ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΩΝ - «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ.

ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ:

«ΤΕΛΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ»

ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ Η Ο.Ε.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΤΥΧΕ Η Ο.Ε.Α.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΔΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΔΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» (http://taxalia.blogspot.com/), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ – ΜΠΛΕ – ΚΟΚΚΙΝΑ – ΡΟΖ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΚΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ.


Σημείωση ιστολογίου:
Ως ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» και των ελάχιστων συμμαχικών ελληνικών πατριωτικών ιστοσελίδων, ευχαριστούμε θερμά την Ο.Ε.Α. για τον 60ετη+ ασυμβίβαστο αγώνα ελληνικής αφυπνίσεως και ελληνικής εθνικής και πλανητικής ασφαλείας και απλώς θα αναφέρουμε όσον μας αφορά, ότι απλά θεωρούμε ότι κάναμε το ελάχιστο καθήκον μας ως όσο το δυνατόν σήμερα αφυπνισμένοι Έλληνες, τη στιγμή που άλλοι δήθεν «υποστηριχτές» της Ο.Ε.Α. (διάβαζε: εκφυλισμένοι διώκτες της) για χρόνια δεν έκαναν στην ουσία τίποτε, ενώ προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν ιδιοτελώς και για προσωπικό καρκινικό φιλοτομαριστικό όφελος όλα τα αφυπνιστικά της κείμενα και τη δραστηριότητα της (διαστρεβλώνοντας και αποκρύβοντας τα κείμενα ή λανσάροντας αυτές τις γνώσεις ως τάχα δικές τους!!) και ενώ λειτουργούσαν συνειδητά ή ασυνείδητα ως χαφιέδες και κατάσκοποι ανεξέλεγκτων από τον σινοσιωνισμό ελληνοκεντρικών οργανώσεων, νομίζοντας οι μικροσκοπικοί ταλαίπωροι ότι θα διασπάσουν το θώρακα απορρήτου και αυτοπροστασίας της απρόσιτης «Πρυτανείας Ο.Ε.Α.»
Όλοι και όλα όμως σύντομα θα πληρωθούν αναλόγως.
Κλείνουμε με ένα …παλιό στερεομετρικό διάγραμμα γεωπολιτικής εξελίξεως της Ο.Ε.Α. σε ανύποπτο χρόνο, (1988) άνευ σχολίων.
Και όποιος κατάλαβε …κατάλαβε.
Άλλωστε το ιστολόγιο απευθύνονταν και απευθύνεται μόνο σε ελάχιστους ευφυείς εν δυνάμει αφυπνισμένους Έλληνες. Οι υπόλοιποι μαζάνθρωποι μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.FROM THE G.H.REES PRYTANEUM – GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT – TOP URGENT TELEGRAM OF ABSOLUTE FIRST PRIORITY TO THE GOVERNMENTS OF RUSSIA, OF USA, AND OF THE EUROPEAN COUNTRIES, ABOUT EVENTUAL TOTAL GEOSTRATEGIC CATASTROPHE AGAINST ABOVE MENTIONED COUNTRIES, BY CHINA AND TURKEY.

STOP


ATHENS 14.10.2010

STOP


SUBJECT: CHINESE-TURKISH-SYRIAN-AND IRANIAN CONSPIRACY FOR THE CREATION OF GEOSTRATEGIC AXIS AND OF GEOGRAPHIC CORRIDOR AGAINST THE NATIONAL AND AGAINST THE MILITARY SECURITY OF RUSSIA – OF C.I.S. – OF USA – AND OF THE EUROPEAN COUNTRIES.

STOP


ΥΠ’ΟΨΙΝ: ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

STOP


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – C.I.S. (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) – ΗΠΑ – ΚΑΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ»,

ΑΠΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.drougos.gr ), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES), ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

STOP


1: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «YAMAL» ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1800 – 1830, ΜΕ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΟΤΙ:

«ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ 1800 – 1830»,

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΕ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ – C.I.S. – «ΗΠΑ» – ΚΑΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010.

STOP


2: ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΧΟΛΩΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ (ΙΔΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ – ΙΡΑΝ), ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «S-300» ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΪΤΙΚΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

STOP


3: ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΣΥΡΙΑ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ «P-800» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

STOP


ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ «G.R.U.» (ΠΑΛΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «G.P.U.»), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

STOP


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

STOP


ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΣΣΑΝΤ, ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙ:

«ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ»,

ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΞΗΡΑΣ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «YAMAL» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

STOP


4: ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΙΡΑΝΟΥΣ – ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «I.S.I» ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ».

STOP


5: ΗΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ «I.S.I.» ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.

STOP


6: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.», ΔΙΑ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ»:

STOP


7: ΠΡΩΤΟΝ: ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΞΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΤΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

STOP


8: ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΡΩΣΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

STOP


9: ΤΡΙΤΟΝ: ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

STOP


10: ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΚΤΙΖΕΤΕ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΛΙΒΑΝΟ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.», ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

STOP.


11: ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» (Ε.Ε.), ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ, ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΟΣ, ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.

STOP


12: ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, «C.I.S.», «ΗΠΑ», ΚΑΙ «Ε.Ε.», ΤΟΤΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

STOP


13: ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ Η’ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «P-800» ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ.

STOP


14: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

STOP


15: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Η’ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

STOP


16: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» - «Ε.Ε.» - ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

STOP


17: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

STOP


18: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΡΩΣΙΚΗ «FSB» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΤΥΦΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

STOP


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ:
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΑΣ !!!


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ – ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟ E-MAIL, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΜΕ E-MAIL: tolis3000gtpower@yahoo.gr ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ………….…, ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES), ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ……………….
ΔΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ Ή ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ._


ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


NON PUBLISHED CONFIDENTIAL G.H.REES READERSHIP MAGNESIA MESSAGE TO THE GEOPOLITICS ANALYST MR. DROUGOS
( http://www.drougos.gr/ )

ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ E-MAIL ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟ ΔΡΟΥΓΟ,
( http://www.drougos.gr/ )


EXTREMELY TOP – URGENT MESSAGE FROM G.H.REES (GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) OF GREECE, TO THE GOVERNMENTS OF RUSSIA – USA – COUNTRIES OF WESTERN EUROPE – CANADA – INDIA – AND ISRAEL, ABOUT THE NATIONAL – MILITARY – AND SURVIVAL SECURITY OF THE ABOVE COUNTRIES, AFTER THE FOUNDATION OF THE AXIS TURKEY – CHINA AND THE AXIS “TU.S.I.PA.C.” (TURKEY – SYRIA – IRAN – PAKISTAN – CHINA)


TO BE FORWARDED ONLY TO THE GOVERNMENTS OF: RUSSIA – USA – COUNTRIES OF WESTERN EUROPE – CANADA – INDIA – AND ISRAEL.
VOLOS 16/10/2010


ΘΕΜΑ: ΕΘΝΙΚΗ – ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΙΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΙΡΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ)


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΓΟ,

ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΛΠ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΜΕ ΣΑΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΗΤΟΙ: ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ - ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ «C.I.S.» (ΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ)

Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΘΑ ΣΤΑΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ: ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ, ΑΤΤΙΛΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ), ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι. – 666» (ΤΡΙΜΕΡΗΣ: ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ), «Ρ.Ι.Κ. – 888» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), «Θ.Ι.Μ. 666» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ), «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), «Κ.Κ. 888 - 777» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ) ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:


Α: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ» ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «YAMAL» ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΙΔΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΖΙΚΟ).

Β: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΣΑΦΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Γ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ – ΤΣΕΪΧΑΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ» (ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ»).

Δ: ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΕΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ε: ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΣΤ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «S-300» ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΙΡΑΝ – ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,

ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΙΕΧΩΒΑ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΣΙΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΟΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΣΙΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΠΙΔΟΘΕΙΣΑΣ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΙΝΔΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ – ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΟΥΝIΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» + ΚΑΝΑΔΑ + ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΗ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΗΠ.Ε.Ι.» + ΚΑΝΑΔΑΣ + ΙΝΔΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ…-

ΑΡΑ Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» Η’ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» + ΚΑΝΑΔΑ + ΙΝΔΙΑ + ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» + ΚΑΝΑΔΑΣ + ΙΝΔΙΑ + ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ» Η’ ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», (ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.») ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΓΟ, ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η’ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΗΔΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Η’ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Η’ ΩΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΠΑΓΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Θ.Ι.Μ.».


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ,


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1:
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΙΝΔΟΥΣ – ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ E-MAIL.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ E-MAIL, ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

Αθάνατοι Γίγαντες (Ιωάννης Μεταξάς) και Σύγχρονοι Νάνοι...
http://armyalert.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html

Ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν θα επισκεφθεί τη Μόσχα:
http://greek.ruvr.ru/2010/10/27/28900387.html

Σύνοδος Κορυφής Ρωσίας-ΝΑΤΟ: ελπίδες και πραγματικότητα:
http://greek.ruvr.ru/2010/10/28/28992313.html

TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

G.H.REES SIGNALS TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
G.H.REES сигналы ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_05.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις