ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 25 February 2011

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

Ο Γεωστρατηγικός αριθμός "888" (ΙΗΣΟΥΣ) της ύπατης δρακονιανής Κινεζικής υπερστοάς HONG Σαγκάης βρίσκεται στην Κίνα σχεδόν παντού, και από την αρχαιότητα θεωρείτε από τα κατώτατα μη μυημένα Κινεζικά σαυρο-ανθρωπάρια ως ο "Τυχερός Αριθμός" των Κινέζων που θα προσφέρει γούρι και ευημερία στην Κίνα, ώστε να επιβάλει την παγκοσμια Σινική Αυτοκρατορία της επί του πλανήτου γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.
(με παράλληλη γενοκτονία της λευκής+μαύρης φυλής μέσω των λευκοκίτρινων και μαυροκίτρινων μογγόλων τους οποίους στο τέλος σχεδιάζουν να γενοκτονήσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ οι καθαροί Κίτρινοι)

Μια σύντομη έρευνα έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Οι ψευδο-ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου ξεκίνησαν στις 08/08/08 (888). Σε αυτούς τους "αγώνες" προπαγανδίστηκαν από τους Κινέζους οι συμπαιγνιακοί ανθέλληνες μογγόλοι ύπουλοι φαιοί λύκοι προβοκάτορες Γλύξμπουργκ(Κριστιανσεν) - "Βασιλεύς Ιωάννης" - (ψευδο)"Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" - κλπ, ως οι ηγέτες της Ελλάδος!!

http://www.youtube.com/watch?v=luT4BHsX_7I

Στη συνέχεια έχουμε μερικές άλλες απεικονίσεις του αριθμού σε καταστήματα και στο εμπόριο παγκοσμιοποίησης των Κινέζων ως πρώτη ευθεία οικονομική εισβολή της Κίνας στην χρεωκοπημένη και υπο σκόπιμη παρακμή Δύση:







ΔΥΟ ΔΡΑΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ "888" ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ: (ενδεχομένως διακρίνονται ακριβώς κάτω από το 888 τα κλαπέντα από τους Κινέζους Ελληνικά κάθετα "Διπλά Έψιλον" με σημειολογία ότι οι "Εψιλον 666" θα προβοκάρουν ασθενώς στον Αρμαγεδδώνα την υψηλά ιστάμενη "Κινα-Δράκο-888" και αυτή αντεπιτηθέμενη θα γενοκτονήσει - ισοπεδώσει την λευκή+μαύρη φυλή)


ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ "ΑΨΟΓΟΣ" ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "888" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΔΡΑΚΟΥ" ΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ (ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ).


ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΙΝΙΚΟ(ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ - ΩΘΗΣΕΙ - ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΙΖΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ. ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ "888" ΜΕΤΡΑ!


ΚΙΖΕΖΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ (ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι. 666) ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΜΥΗΣΗ ΣΕ ...ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ' ΕΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ - ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

http://www.youtube.com/watch?v=WtivNy_TFIY

KINEZIKH ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ) ΜΗΧΑΝΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ:
"Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 888"! (ΤΟ "888" ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ "ΟΥΡΑ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΜΗΧΑΝΗΣ)


http://www.888mightydragon.com/index-en.html
http://www.888mightydragon.com/news.html



Το Κινεζικό Σλόγκαν της Κινέζικης Δρακονιανής Πλανηταρχίας: "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888" (ΝΕW WORLD) ως αντίπαλο δέος στη δυτική "ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666" (NEW ORDER ή NOVUS ORDO) προωθείτε από μεγάλες Κινεζικές εταιρείες κολοσσούς και βρίσκεται σε ταμπέλες Κινεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα και αλλού. Η μετάφρασις της Εβραιοκινεζικής "Καινής Διαθήκης" των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" ως σινο-σιωνιστικού οργάνου της "ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ" (ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ ή ΚΕΒΕΡΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ή "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ή "ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" των συμπαιγνιακών με τους Κινέζους αρχιραββίνων Βαρούχ της Νέας Υόρκης, λέγεται "ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"!!

http://www.888beijing.com/real-estate/new-world-garden.html

http://www.nwcl.com.hk/eng/index.asp

Υπάρχουν χιλιάδες αναφορές! Δώστε στο Google τις λέξεις κλειδιά "China 888" ή "New World China" και θα βρείτε και άλλα πολλά.
Μοιραστείτε μαζί μας τις πληροφορίες για να τους ξεσκεπάσουμε τελείως και να ενημερωθούν οι υπόλοιποι εν εγκληματική αγνοία και αδιαφορία νεοέλληνες. Μη φοβάστε κανέναν και οποιονδήποτε πάει να σας σταματήσει. ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ερπετικοί Δρακονιανοί διαχρονικοί γενοκτόνοι Κινέζοι εναντίον Ελλάδας (Γιουνάν), Λευκής και Μαύρης Ανθρωπότητας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4784.html

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις