ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 13 February 2011

Ερπετικοί Δρακονιανοί διαχρονικοί γενοκτόνοι Κινέζοι εναντίον Ελλάδας (Γιουνάν), Λευκής και Μαύρης Ανθρωπότητας

**ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ**





Έλληνες! Γνωρίστε τον εχθρό σας!

Εκτός απο την σαυροειδη οψη τους (οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμαζαν Σαυρομάτες), τα περίεργα έως ακραία εγκληματικά διατροφικά γούστα (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html) και τα μαζικά σύμβολα/τελετές με δράκους (αστερισμός) και ερπετά που χαρακτηρίζουν τους κινέζους, ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει έντονη ερπετική υπογραφή στο γονιδιωμα - DNA των κινέζων είναι και το ακόλουθο.

Οι κινέζοι έχουν πολύ έντονα ρεφλέξ - αντανακλαστικά.

Αυτό τους κάνει πολύ καλούς στις ασιατικές πολεμικές τέχνες όπως το κουγκ-φου , καράτε, σαολιν, κλπ
Μια ματιά στις ταινίες του Μπρους Λι και Τσα Κι Τσαν πείθει τους πάντες για αυτά τα πολύ έντονα ρεφλέξ των Κινέζων σε επίπεδο παράκρουσης και νεύρωσης!!!

Επιπλέον οι Κινέζοι είναι παγκόσμιοι υπερ-πρωταθλητές σε αθλήματα όπως το Πιγκ-Πονγκ που απαιτεί εξίσου νευρωτικά έντονα ρεφλέξ σε σχέση με την όραση και τις κινήσεις των χεριών...

Στην γήινη πανίδα τα πάσης φύσεως μικρά ερπετά (σαύρες/φιδιά κλπ) που επιβίωσαν της εξαφάνισης των δεινοσαύρων, είναι χαρακτηριστικά για τα πολύ έντονα ρεφλέξ που διαθέτουν... τα λεγόμενα reptilian reflexes...ίσως είναι τα μόνα ζώα ... εκτός από τους κινέζους (!!!) που έχουν τόσο έντονα νευρωτικά ακαριαία ρεφλέξ, ιδίως όταν επιτίθενται για να αρπάξουν την τροφή τους μετά από ενέδρα !!!!

Ένα μικρό τμήμα στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου μας το R-Complex λέγεται ότι καταχωρεί αυτά τα αρχέγονα ερπετικά αντανακλαστικά από την απώτερη εξέλιξη μας από ...ερπετά σε θηλαστικά (βλ. μερικώς εσφαλμένη θεωρία βιολογικής εξέλιξης).. Το "R-" σημαίνει Reptile=Ερπετό...

Προφανώς εδώ υπονοείτε ότι οι δρακονιανοί γενετιστές-μηχανολόγοι του σκάφους-ναυαρχίδας της Σελήνης (ή Εύας ή Λέβας ή Λεβάν) ανάμιξαν μαμαλικό-θηλαστικό DNA με ενισχυμένο ερπετικό DNA για να παράγουν τα υβρίδια τους, (ΥΒΡΙΣ έναντι της φύσης) τους επίγειους δρακονιανούς Κινέζους με αντοχή στα γήινα μικρόβια (βιοσυμβατότητα - βιοπροσαρμογή) και ανάμιξη με της ήδη κατοικούσες στη Γη λευκή(Πελασγική) + μαύρη φυλή.. (πρώτη αποβίβαση στην Ατλαντίδα-Ποσειδωνία προ 13500 ετών μετά από έγκριση του ξένιου Διός) ... στην ουσία πρόκειται για ερπετά με σχεδόν τέλειο ανθρώπινο καμουφλάζ,..και με έμφυτες από τους διαστημικούς δρακονιανούς (reptilians) γενετικές εντολές γενοκτονιας και αφομοιωσης της λευκής + μαυρης φυλης !

Ιδού λοιπόν πως κατακτούν τον πλανήτη... για να επιβάλουν το νεο βασιλειο των ...δεινοσαυρων!

Υ.Γ. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το Ολυμπιακό Γήπεδο των Κινέζων στο οποίο έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου στις 8/08/08 (888). Ο αριθμός «888» (ΙΗΣΟΥΣ) είναι ο τυχερός και ιερός αριθμός των Κινέζων και γεωστρατηγικός κωδικός αριθμός της ύπατης δρακονιανής μασονικής υπερστοάς «HONG» της Σαγκάης και συμβολίζει τη νίκη του βασιλέως του Σιωνισμού-Σινισμού «Ιησού-Σιν-Σιών-Κίνα-ψευδοΙεχωβά-ψευδόΘεου» - 888, εναντίον της «σατανικής – αντίχριστης» - 666 δύσεως (άξονες ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) και του αντίχριστου – αντίθεου συμπαιγνιακού μογγόλου Γιόχαν Κριστιανσεν Ψευδο-Παλαιολόγου Ψευδό-Δραγάζη του «ΛΑ.Ο.Σ.» και των «Εψιλον-666» ή «Ενσαρκωμένου Διόνυσου» ή «Νέου Χριστού – 666». Στους εν λόγω Ολυμπιακούς Αγώνες εκτός από το πανηγύρισμα της αλματικής ανόδου της νέας αναρχόμενης πλανητικής υπερδύναμης Κίνας, προπαγανδίστηκαν από τους Κινέζους και οι συμπαιγνιακοί ανθέλληνες μογγόλοι-εβραιοσάξονες Γλύξμπουργκ ως «Ηγέτες της Ελλάδος» και του πλανητικού Ελληνισμού!



Όπως είναι περισσότερο από εμφανές το εν λόγω γήπεδο σχεδιάστηκε από τους Κινέζους να έχει την μορφή κινεζικού δρακονιανού-ερπετικού πανεπόπτου οφθαλμού (της Άνω Σιών ή Άνω Κίνας ή της επόπτου Δρακονιανής Σελήνης)

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις;



















Οι σημαίες μιλάνε μόνες τους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html

ΟΡΘΩΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ “ΚΙΖΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ “ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ”.
Η κινεζική μυθολογία ορθώς αναφέρει ότι οι Κινέζοι κατέβηκαν από τη σελήνη μέσα σε φωτεινές ιπτάμενες σφαίρες "UFO"-KNOW-FO.
Ψάξτε βρείτε και Διαβάστε τα παλιά βιβλία του Διεθνολόγου Ρέιμοντ Ντρέικ (Raymond Drake) ο οποίος και αποδεικνύει την απόβαση των πρώτων Κινέζων στην Ατλαντίδα-Ποσειδωνία (μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος) και την διάβρωση των εκεί τότε πλανητικά κυρίαρχων Πελασγικών Πληθυσμών, και την εξώθηση τους από τους Κινέζους ώστε αυτοί να εμπλακούν σε εμφύλιο παγκόσμιο καταστροφικό πόλεμο υπερόπλων με την προιστορική Αθήνα και τον Ευρωπαικό Πελασγικό Πολιτισμό. (Ίδε Τίμαιο-Κριτία - Πλάτωνος)

2 comments:

Konstantinos said...

Φίλε ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ

Ιδιαιτέρως διαφωτιστικά όπως πάντα τα στοιχεία σου και ειδικά τα περί reptilian reflexes που θα έπρεπε να έχουν προβληματίσει πολλούς υποψιασμένους ανθρώπους σχετικά με αυτήν την “παράξενη” ιδιότητα των Κινέζων.

Σχετικά όμως με τις “ανορθόδοξες ” παρουσίες στο Πεκίνο το 2008 (βίντεο με το “Βασιλικό ζεύγος” στους ολυμπιακούς) θα ήθελα να θυμίσω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και την παρουσία μιας άλλης ψυχής. Της συζύγου του «εγώ θα δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ σε αυτόν που θα αποδείξει ότι είμαι μασόνος» κυρίου Γεωργιάδη (που ακολουθώντας σαν πιστό σκυλί τον προδότη αρχηγό του υβρίζει δημοσίως έλληνες πατριώτες που είχαν το θάρρος να του πουν ότι ήταν λάθος που μπήκαμε στο ΔΝΤ και υποστηρίζει μέχρι και σήμερα ότι είναι μέγα ψεύδος το ότι η Ρωσία προσφέρθηκε να μας βοηθήσει).
Η κυρία Μανωλίδου παρουσίασε το Ολυμπιακό Συμφωνικό Κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής στο Πεκίνο με πρόσκληση και υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Η λεπτομέρεια είναι ότι μιλάμε για την παγκόσμιος άγνωστη Μανωλίδου που οι λίγες εμφανίσεις που έχει πραγματοποίηση στο εξωτερικό και οι 2-3 αξιοπρεπείς δίσκοι που έχει παρουσιάσει δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιλογή της από την Κίνα.
Επίσης κατά έναν “μυστήριο” τρόπο αμέσως μετά από εκείνη την εμφάνιση, η παρουσία και η προβολή της από τα ΜΜΕ είναι κάτι το απερίγραπτο.
Τι να πει κανείς. Άξιο το κορίτσι να το χαίρετε ο σύζυγος (που είπαμε δεν …ΕΙΝΑΙ μασόνος)

http://gb.cri.cn/1321/2008/08/26/661s2213178.htm
http://www.eugeniamanolides.com/concerts/index_gr.php
http://www.youtube.com/watch?v=CO8pesFiWzg


(Ο Γεωργιάδης άνοιξε την σχολή του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μαζί με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη του ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ που όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του άλλου μη μασόνου Χαρδαβέλα, είναι μασόνος (ελευθεροτέκτων επί το κομψότερον) παρουσία του Φουράκη που δεν ήταν (πια) μασόνος).
.
http://www.youtube.com/watch?v=FPZkOuC5xAM&feature=related


Τελικά μου φαίνεται δεν υπάρχουν μασόνοι και η Ο.Ε.Α. κυνηγάει χίμαιρες.

Ας τελειώσουμε με άλλη μία σύμπτωση.
Ένα άσμα από την μουσουργό με τον ενδιαφέροντα τίτλο:
Hymn to the Moon-Ύμνος στο Φεγγάρι

http://www.youtube.com/watch?v=s8nZfgQSgpo&feature=related

Unknown said...

Συνεχιστε αδερφια. Πολυ διαφωτιστικα, και παραστατικα. Εμεις απο την μερια μας, με προωθησεις,θα προσπαθησουμε, να κανουμε αυτα τα στοιχεια γνωστα, σε οσο το δυνατον περισσοτερους. Το ποιοι και ποσοι θα μας λαβουν υπ οψη τους, δεν ειναι δικο μας θεμα. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις