ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 3 May 2011

Περί προδοτικων δηλώσεων Βελόπουλου σε διαδικτυακή συνέντευξη...



Ρε γαμημένε απατεώνα, κουραδόμαγκα, εβραιοκυπατζή Βελοπουλε, εσύ δεν ήσουν που είχες κάνει ερώτηση στην βουλή για την πρόταση εφοπλιστών να βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα; Ναι εσύ! Γιατί τότε ψήφισες ρε ξεφτιλισμένε άνδρα,το μνημόνιο της Κατοχής της TROICA JUDAICA;

Επίσης στην συνέντευξη έκανες λόγο για οικονομική βοήθεια των ρώσων υπέρ της Ελλάδος, έτσι; Τότες ρε πουτανας γιε γιατί υπόγραψες την υποδούλωση των Ελλήνων και ψήφισες το μνημόνιο; Με ποιά λογική, μπήκε μέσα στη σύσκεψη που κάνατε όπου από όσο γνωρίζουμε δε συμφωνούσατε για το μνημόνιο, ο ΚαρατζαFuhrer και ...σας έπεισε; Τί έγινε τότε; Γιατί δεν βγαίνεις να τα πείς μπας και η συμπαντική δικαιοσύνη σου δώσει ελαφρυντικά; Γιατί ρε καριόλη; Και όχι μόνο το παίζεις τιμητής αλλά τιμητής και με πλάτες ΘΑΣΟΚ!!! Τα 10000 το μήνα τα παίρνεις ακόμα ρε μαλάκα; Ναι! Και ο λαός που σε ψήφισε δεν έχει εργασία, δεν έχει μέλλον και το πάει και ο αρχηγός σου για γενοκτονία γαμημένε!!!

Δηλαδή άλλα με το στόμα και άλλα με τις πράξεις; Είσαι τρελός ή είσαι προδότης; Αφού τα γνώριζες όλα αυτά για τις προτάσεις των ρώσων κλπ., γιατί υπέγραψες το προδοτικό μνημόνιο ρε ανάρχιδε και δεν διαχώρισες την θέση σου; Άρα Βελοπουλε, δεν είσαι τρελός ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ το οποίο θα σκοτώσουμε και θα κρεμάσουμε σε στύλο της ΔΕΗ στην Αθήνα μαζί με τους λοιπούς προδότες ομοϊδεάτες σου ως οφείλουμε στη χώρά μας και στους προγόνούς μας! Προδότη κατοχικέ βουλευτή βολευτή άρπαγα ψεύτη πλασιέ μαλακίας,του κατοχικού μνημονίου, Βελοπουλε.

Βγαίνετε ΟΛΟΙ οι γαμημένοι από κούνια τώρα και λέτε άλλα ντ' άλλων και όταν έπρεπε να ορθώσεις ανάστημα ΜΑΛΑΚΑ, ρούφηξες το αυγό σου μπούλη! Μαλάκα, μόνο το νταή ξέρεις να κάνεις στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης, καραγκιόζη!

Και γιατί καλείς την Κίνα(!!!) ρε μουνι κλαμμένο να μας βοηθήσει (διάβαζε κατάσχεση Ελλάδος πριν την γενοκτονία απανταχού ελλήνων) ; Δεν έχεις διαβάσει τα κείμενα της Ο.Ε.Α.; Είσαι βουλευτής του ελληνικού έθνους εσύ; Δεν γνωρίζεις ότι έχουν κατασφάξει τους έλληνες Ίωνες Γιουνάν νότιας Κίνας; Και ότι τώρα, γαμάνε την υφήλιο με τα σκατοπροϊόντά τους, βασανίζουν κόσμο στα στρατόπεδα εργασίας τους, στέλνουν στρατούς ανά τον πλανήτη, η ...Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας γελοίε Βελόπουλε. Αυτούς θέλετε να μας γαμήσουν; Και κάθεσαι και βλέπεις τον προδότη μασόνο τριπλό πράκτορα, αρχηγό σου να μας κοπανάει στα μούτρα, το ΞΕ-ΚΙΝΑ;;; Και δε λές κουβέντα ρε!

Και γιατί προωθείς τα πετρέλαια του Αιγαίου ρε μουνοσκυλο; Πάτε να πλακωθείτε με τους Τούρκους τώρ,α ενώ έχετε καταρημάξει εκ των πρωτέρων και συνειδητά τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις; Το πετρέλαιο βγαίνει μόνο του στην Ζάκυνθο, καρα...ξεφτιλισμένε, όταν πήγαν να κάνουν γεωτρήσεις για νερό και έβγαινε πετρέλαιο ...και εσύ μας μιλάς για το Αιγαίο! Άρα συνεχίζετε κατά γράμμα και συνειδητά το σχέδιο για την γενοκτονία των ελλήνων από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ.Ρ. και όχι μόνο αυτό, σίγουρα θα παίρνετε και μίζες εσύ και ο αρχηγός σου από τις κωλοεταιρίες που βρίσκονται από πίσω από το σχέδιο ολικής οικολογική απογυμνώσεως του Αιγαίου. Τόσο ξεφτιλισμένος είσαι...

Εσύ δεν ήσουν που έπαιρνες συνεντεύξεις τον Σοφιανοπουλο για τα πετρέλαια στο Κερί Ζακύνθου; Γιατί τώρα αυτή η μουγκα; Αφού το πετρέλαιο είναι άφθονο και αναβλύζον στην Ζάκυνθο, τι δουλειά έχουμε να πλακωθούμε με τους Τούρκους τώρα και με τις ένοπλες δυνάμεις εντελώς διαλυμένες; Άρα παίρνεις διαταγές και τις εκτελείς ως ζόμπι με αντάλλαγμα φραγκοδίφραγκα και εξουσία … της αυτοκρατορίας «μαϊμού» Κωνσταντινουπόλεως στην οποία σας έχουν τάξει διοικητικές θέσεις ενώ στην ουσία δεν αξίζετε κανένας σας τίποτα παρά μόνο φτύσιμο και αποκεφαλισμό ως προδότες. Διότι αν ήσουν αυθεντικός και όχι πουτανοσκυλο θα σου έβγαινε το λαρύγγι να φωνάζεις μέσα στην βουλή για όλα αυτά τα θέματα και θα αποκαλούσες τους προδότες ως προδότες και θα καλούσες τους έλληνες ΜΕΣΑ από την βουλή να κάνουν πράξη την διαταγή του Κολοκοτρώνη : «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ», αλλά δεν το κάνεις διότι είσαι και εσύ προσκυνημένος και προδότης του Ελληνικού έθνους.

Και τι ήταν το άλλο που πέταξες ρε προδότη, ότι δεν γνωρίζεις για το θέμα με το «666»; Που ζεις; Δεν ζεις στην Ιερουσαλήμ ήτοι στην πουτανα την εβραϊκή αλωμένη Αθήνα; Δεν άκουσες και δεν είδες τίποτα που όλος ο κόσμος της Ελλάδος και της υφηλίου έχει βουίξει και μιλαει για το «666» και το «χάραγμα»; Άντε παραιτήσου λοιπόν διότι τι σκατα βουλευτής είσαι και τι βουλεύεσαι αφού δεν έχεις βούληση και βουλή και τόλμη, πάνω σε τέτοια σοβαρά εθνικά θέματα στα οποία θα παιχτεί η επιβίωση των ελλήνων; Τότες τι κάθεσαι στην βουλή ρε βουλευτικό κατοχικό μουνοσκυλο;

Τον Σοφιανοπουλο που τον έχετε κρυμμένο θα μας πείτε; Γιατί ηθικά τον σκοτώσατε σίγουρα αλλά εσείς μάλλον θα τον σκοτώσατε και βιολογικά. Βγάλτε τον λοιπόν να τον δούμε αν δεν είναι έτσι! Όπως του είχες πάρει την συνέντευξη τότε, τσακίσου και πάνε να τον πάρεις και τώρα συνέντευξη και να τον αφήσεις να μιλήσει μαζί με τους συνεργάτες του που είχαν εξορύξει τότε το πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και χωρίς να τον διακόπτεις ούτε εσύ και ούτε κανένα άλλο μουνοσκυλο απατεώνα κυπατζη πουστη.

Βγάλε τον Σοφιανοπουλο να μιλήσει για τα πετρέλαια μέσα στην βουλή για να τον ακούσει το πανελλήνιο δίχως περιορισμό χρόνου και να μιλήσει ελεύθερα μαζί με την λοιπή παρέα του που είχαν εξορύξει τα πετρέλαια, και όχι όπως σκοπιμως είχατε κάνει στο προδοτικό ανθελληνικό κανάλι «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» δίνοντας του περιορισμένο χρόνο . Αν δεν το κάνεις αυτό γαμιεσαι εσύ και η μάνα σου και το σοι σου ολόκληρο ως σοι προσκυνημένων προδοτών το οποίο σόι κατά τον γέρο του Μωριά Κολοκοτρώνη και κατά τους αρχαίους Σπαρτιάτες θα πεθάνει και αυτό μαζί με τον προδότη. Και δεν είμαστε τρελοί ή παράφρονες που ζητάνε αίμα. Έτσι προτάσσει ανά τους αιώνες ο Νόμος της πατρίδας! Και όχι αυτοί που σας καλύπτουν. Αυτοί είναι αίολοι και δόλιοι και χάρτινοι. Δεν πιάνουν μία μπροστά στους ανώτερους αληθινούς Νόμους!

Και επειδή ακριβώς πιστεύουμε στους Νόμους, να ξέρεις ότι έχεις χρόνο. Έχεις χρόνο να εξιλεωθείς και να αντιμετωπιστείς με επιείκια. Θα εξιλεωθείς μόνον αν: Αποκυρήξεις το ΛΑΟΣ και ξεσκεπάσεις τα ταξίδια του προδότη αρχηγού σου στο Λονδίνο για να πάρει οδηγίες, αν ξεσκεπάσεις τα περί Μυστρά και μαρμαρωμένου βασιλιά, αν αποκηρύξεις το μνημόνιο και την Τρόικα και παραιτηθείς και έρθεις με το λαό. Και αν αποβάλεις από μέσα σου τα μάγια των δογμάτων της μαλακίας του σκατοψευδοθεού συνειδητά και αφήσεις τη συνείδησή σου να ακουστεί. Μόνο αν ξεφύγεις από τα μάγια της Κίρκης και των δόλιων μαυροφορεμένων ιερέων!

Τέλος!

Υ.Γ.
Όλα αυτά δεν τα γράφουμε ούτε με μίσος ούτε με κακία αλλά με την λογική ότι ολα τα προβοκατόρικα πουστρόνια του ΛΑ.Ο.Σ. δεν μπορούν ούτε έχουν το δικαίωμα και ΔΕΝ θα τους αφήσουμε να πάρουν στο λαιμό τους εκατομμύρια ζωές Ελλήνων!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις