ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 7 May 2011

Περί αποκλεισμού Βασίλη Λεβέντη από τα προδοτικα ΜΜΕ και τους δολιους στημενους Bloggers

Επ’ευκαιρία της πλήρως αποπροσανατολιστικής και «περί ανέμων και υδάτων και πετρελαίων εις το Αιγαίο» διαδικτυακών συνεντεύξεων των …πλασιέ εμπόρων ψευτών προδοτών Βελόπουλου και Γεωργιάδη, σε ιστολόγιο με τίτλο … Αντι ΝΤΠ (δηλαδή αντίθετό στη Νέα Τάξη Πραγμάτων) του οποίου οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αλλάξουν τον τίτλο σε Προ ΝΤΠ, όταν παίρνουν συνεντεύξεις από τους απευθείας εκπροσώπους της Νέας Κινεζικής Τάξης Πραγμάτων, έχουμε να κάνουμε τα εξής σχόλια:

Για τις ελληνικές ιστοσελίδες και ιστολόγια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων(πραγματικά ελαχίστων): Φωνάζετε δήθεν «φυλακή στους κλέφτες», «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», «έξω το Μνημόνιο της PUSTROICA JUDAICA»-ούτε αυτό το αναφέρετε-, «κάτω οι 300 κλέφτες» και λοιπές κραυγούλες και όμως αντί να το υποστηρίξετε, ασχολείστε ακόμα με τα ίδια καθάρματα κλέφτες προδότες πουλημένους που υπέγραψαν το Μνημόνιο ή θα το υπέγραφαν δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μητσοτάκαινα ή δήθεν αντίθετους με το Μνημόνιο, όπως ΚΚΕ και ΤΣΙΡΙΖΑ και λοιπά αποκόμματα. Καλείτε σε συνεντεύξεις τους ίδιους πουλημένους προδότες, αργυροκάπηλους αλήτες οι οποίοι υποδούλωσαν εσάς και τις οικογένειες σας και πούλησαν την πατρίδα σας(;), αποσάθρωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Παιδεία(η οποία είναι σκατά με ρίγανη αλλά αυτοί οι αλήτες με μοναδική ικανότητα, την κάνουν ακόμα χειρότερη! ), την Υγεία, την Πρόνοια, τη Δικαιοσύνη. Παρουσιάζετε «θέσεις» και συνεντεύξεις πουλημένων των ίδιων κομμάτων τα οποία και αφού κατασπάραξαν τον εθνικό μας πλούτο, αφοδεύουν πάνω στο φιλότιμο μας και μπήγουν το μαχαίρι του Εφιάλτη ακόμα πιο βαθειά στην καρδιά μας. Αυτούς που σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε και όχι αυτά που πρέπει, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ! Γιατί σας χαλάνε τη «ζαχαρένια» σας. Σας καλούνε να δράσετε βάσει συνειδήσεως και αυτό θέλει όρχεις και όχι λόγια του αέρα και του πετρελαίου εις το Αιγαίον. Είστε οι ίδιοι που καταδίκασαν τον Σωκράτη επειδή σας έριχνε «αλάτι στην κακοφορμισμένη πληγή» της νεκροζώντανης συνειδήσεως σας. Παίζετε το παιχνίδι τους ξανά και ξανά και ξανά σαν καλοί υπηρέτες, σερβιτόροι αποχαύνωσης και αποπροσανατολισμού εν όψει επερχόμενων εκλογών στο ρημαγμένο κράτος της Ελλάδος. Βελόπουλοι, Αϊβαλιώτηδες, Ροντούληδες, Corradηδες, Γεωργιάδηδες, Σαμαράδες, Μιχελάκηδες, Μητσοτάκηδες, Δημαράδες, Κουβέληδες, Τσίπρες, Παπαρήγες ….μέχρι και τους ανθέλληνες, υπόγειους, βρωμερούς και σκοτεινούς Μιχαλολιάκους, τους ανθέλληνες οικολόγους παρουσιάζετε και προβάλετε.

Συνέχεια θέσεις, αντιθέσεις, συνθέσεις βάσει του καλού μασονικού κόλπου Εγελιανής Διαλεκτικής: Βάζουμε τους οικολόγους(το ένα άκρο)[του ίδιου νομίσματος μιας και τα οικολογικά κινήματα αυτής της μορφής ξεκίνησαν από το λεγόμενο volkisch του Guido Von List, πρωτο – Ναζί , το οποίο αποτέλεσε τη μαγιά των σημερινών New Age και οικολογικών κινημάτων, μέσω στενών ιδεολογικών δεσμών με τη Θεοσοφία] και τη Χρυσή Αυγή GOLDEN DAWN(το άλλο άκρο, πάντα όμως του ίδιου νομίσματος, του ίδιου αποκρουστικού νομίσματος) ώστε να επικεντρώσετε στη σύνθεση των άκρων, δηλαδή στα πιο «στρογγυλά» ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκη με αποτέλεσμα στις επερχόμενες «ζωής και θανάτου» εκλογές να τους ψηφίσει πάλι ο καταγαμημένος, διανοητικά αποβλακωμένος, ο «μαγιονέζας» νεοέλληνας και να μας πάρει όλους στο λαιμό του δια της τελικής γενοκτονίας μας η οποία θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη εάν ξαναψηφίσουν οι ζαλισμένοι νεοέλληνες τους ίδιους αρχι-απατεώνες τους οποίους και προβάλετε συνεχώς και ανελλιπώς!

Μα, δε βλέπετε στραβάδια, τι γίνεται πίσω από τις κουρτίνες; Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί αυτοί και μόνον αυτοί; Τι σόι δημοκράτες μου είσαστε όταν κάνετε επιλεκτική προβολή πολιτικών θέσεων και μάλιστα των ίδιων ξανά και ξανά;;; !!! Και απευθυνόμαστε στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων γιατί παρατηρούμε πως οι Βαρόνοι των συμπαιγνιακών ΜΜΕ σας λένε Πήδα» και εσείς ρωτάτε: «Πόσο ψηλά;».

Κάνουν το παιχνίδι τους, αφού ματαιώθηκε για άλλη μια φορά ο σχεδιασμός τους για «βελούδινη» συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ και αναγκάστηκαν για άλλη μία φορά να αλλάξουν σχεδιασμό τον οποίο και πάλι θα ανατρέψουμε και για τον οποίο πάλι προειδοποιήσαμε εγκαίρως: Την «αχρήστευση» του ελαττωματικού Τζέφρυ και το πέταμα του στα «λιοντάρια»(εικονικώς) και την επανεμφάνιση βεβαίως του, αυτοαποκαλούμενου βασιλιά της Ελλάδος, Glucksburg, νονού του …Πρίγκηπα William, αναφερόμενου από ιστοσελίδες και ερευνητές του εξωτερικού, ως Αντίχριστος 666 [http://www.grailcode.net/, http://www.angelfire.com/darkside/net1/1.html] ώστε να έχουμε υπό την σκέπη του Glucksburg «Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος» με Σαμαρά, Ντόρα και βεβαίως Καρατζαφύρερ(HEIL, HEIL) μέσω εκλογών(μη βλέπετε τις δήθεν εντάσεις μεταξύ παλαιών στελεχών ΝΔ και ΛΑΟΣ, στάχτη στα μάτια είναι).

Για αυτό και ΤΩΡΑ βγαίνουν οι δηλώσεις Στράους Κοέν περί υπόγειας διαβούλευσης από το 2009 με το ΠΑΣΟΚ. Ενώ ο λαός το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι… Οπότε και οι ιστοσελίδες ακολουθούν κατά γράμμα την δολοπλοκία των βαρόνων ΜΜΕ, παρουσιάζοντας πάλι τους ίδιους απατεώνες. Ο ένας Σαμαρά, ο άλλος Καρατζαφέρη, ο παράλλος Ντόρα και πάει λέγοντας. Βλέπουμε συνεντεύξεις από υπανθρώπους, από μέλη συμπαιγνιακών συμμοριών(βλ. Βασιλική Οικογένεια) και επιφανών μασόνων λες και δεν τρέχει τίποτα πάλι. Λες και όσα πλεόν ξέρει όλος ο κόσμος για τους μασόνους και τους γύρώ τους είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, «ψωμί, εφημερίδα α και έναν τελετουργικό φόνο σε πεντάλφα να μην ξεχάσω σήμερα… και μια επίκληση στον μπαφομέτ…». Αυτά είναι καθημερινά, αλλά αυτά που λέει ο «αμετανόητος» Βασίλης Λεβέντης είναι «παλαβά». Το άσπρο μαύρο, το μαύρο άσπρο. Στη σκακιέρα τους.

Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι γιατί ουδείς δεν ζητά μία συνέντευξη από τον Βασίλη Λεβέντη; Έχουμε διαβάσει για όλους τους τυχάρπαστους και όλους τους γνωστούς απατεώνες. Για αυτόν τον άνθρωπο που αποδεδειγμένα ΔΕΝ έχει κλέψει ούτε δεκάρα, δεν καταχράστηκε μισό ευρώ δημοσίου χρήματος και ΕΧΕΙ πολιτικό λόγο, ουδείς δεν ενδιαφέρεται; Είναι αρχηγός νόμιμου κόμματος, δικαιούται ίσης μεταχείρισης βάσει των «δημοκρατικών θεσμών» και όμως τον έχουν πεταμένο όλοι λες και είναι έγκλειστος φυλακών, ψυχιατρείων, λες και είναι εγκληματίας. Με προσωπικό αγώνα και αυτός, βρήκε μίαν άκρη στα βάθη της τηλεοπτικής ζούγκλας και ώρες μεταμεσονύχτιες να πει δυο σωστές κουβέντες, να κάνει προτάσεις, να αναρωτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια των απλών πολιτών, να μιλήσει με όλους όσοι ενδιαφέρονται. Και οι ιστοσελίδες αγνοούν την ύπαρξή του. Δημοκρατικά πάντα! Βλέπουμε σε σχόλια σε ιστολόγια διθύραμβους για ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή και έναν δε διαβάζουμε να γράψει μία κουβέντα για το Βασίλη Λεβέντη, έτσι για το γαμώτο ρε αδερφέ!

Δηλαδή εδώ έχουμε το εξής παράδοξο: Να προβάλλεται η Χρυσή Αυγή που πέραν όλων των άλλων που έχουν αποδειχθεί, είναι και …φιλοναζιστές(των Ναζί που έσφαζαν τους προγόνους σας), να προβάλλονται οι …Οικωλόγοι --με τα δύο άκρα να προέρχονται από το ίδιο κουβάρι με νήμα, το νήμα που υφαίνει τη μεγαλύτερη συνωμοσία του κόσμου-- με τη σπουδαία αντι-πατριωτική δράση και τη μηδενική Δράση υπέρ οικοπεριβάλλοντος της χώρας μας, και ο Λεβέντης να έχει γίνει …αόρατος!!! Τι σας ενοχλεί κύριοι και αρνείστε να του δώσετε τον πολιτικό χώρο που δικαιούται, καταλύοντας έτσι τους θεσμούς που φαγώνεστε ότι υπηρετείτε; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Φερέφωνα της εξουσίας, αντί για Φάροι Αλήθειας και πλήρους προστασίας των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Και για να δούμε τι είναι αυτό που ενοχλεί στον Λεβέντη. Μήπως ότι δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους προβοκάτορες ψεύτες του ΛΑΟΣ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, τη Ντόρα, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τον …Κοκό; Μήπως επειδή ζητάει να δώσουν πίσω τις πολυάριθμες συντάξεις που λαμβάνουν οι πανεπιστημιακοί, δικαστικοί, βολευτές, μεγαλογιατροί και λοιποί πολυθεσίτες; Μήπως επειδή ζητάει την κατάργηση της πολυθεσίας και της αργομισθίας; Μήπως επειδή ζητάει από ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ να συνεισφέρουν στην οικονομική διάσωση της χώρας και όχι από τους ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ; Μήπως επειδή θέλει να προστατεύσει τους μισθούς και τις συντάξεις του λαού; Μήπως επειδή έχει ράμματα για τη γούνα όλων όσων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή; Μήπως επειδή γελοιοποιεί τις δόλιες δηλώσεις στελεχών του ΛΑΟΣ περί εξόρυξης πετρελαίου στο Αιγαίο;

Θυμόμαστε πόσο έχει γελοιοποιηθεί από σατιρικές εκπομπές επειδή έλεγε τότε, αυτά που λένε όλοι οι Έλληνες τώρα. Θάνατο στους προδότες. Και τον έβγαλαν τρελό τα ΜΜΕ ξεπλένοντας τον εγκέφαλο του υπνωτισμένου λαού ότι είναι γραφικός και τρελός. Γιατί τα ΜΜΕ θέλουν και «αμοιβές» είτε υλικές, είτε συνειδησιακές(πουλάς ένα μεγάλο μέρος της συνείδησης σου αν θες να συνομιλείς με τους ήδη πουλημένους, έτσι δουλεύει το σύστημα).

Και βέβαια, ως άνθρωπος σκληρά εργαζόμενος, ο Λεβέντης θα κάνει και λάθη. Μόνο όποιος δεν προσπαθεί, δεν κάνει λάθη. Αλλά το θέμα είναι ότι εκεί είναι ο Λεβέντης, δίνει τα κινητά του στο λαό να τον πάρουνε τηλέφωνο όσοι το επιθυμούν να συζητήσουν μαζί του, δίνει τις διευθύνσεις του να πάει όποιος θέλει να τον επισκεφτεί και να συνομιλήσει μαζί του, να διαφωνήσει, να συμβουλεύσει, να κάτσει μαζί του στο πάνελ της εκπομπής του και να ακουστεί! Ποιο άλλο κόμμα και ποιος άλλος αρχηγός κόμματος το κάνει αυτό; Ποιος; Ο Καρατζαφέρης; Για τον οποίο πλέον μέχρι και οι δικοί του κολλητοί τραμπούκοι της οννέδ όπως ο Βαγγέλας ο Μεϊμάρ, αναφέρουν πώς «από τότε που τον έχεσε στο πέτο, η λευκή περιστερά(του κατάμαυρου Δράκοντος), η εκπαιδευμένη από το Βοθρολυμαίο, ο Φύρερ άνευ μουστακίου, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!( http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/blog-post_6673.html) Ποιος; Ο Μιχαλολιάκος; Ας γελάσουμε! Αυτοί θέλουν να ακούνε μόνο ότι εγκρίνουνε δολίως και να λένε μόνο αυτά που θέλετε να ακούσετε. Ότι θα κάθεστε στον καναπέ σας και ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα θα εξαφανιστούνε! Αλλά δεν είναι έτσι, εμείς το ξέρουμε, κάποιοι πρέπει να το μάθουνε.

Και αφού κανείς δεν κάνει τίποτα ώστε, τα δημοκρατικά ιστολόγια και ΜΜΕ να αποδώσουν τα δίκαια στον Βασίλη Λεβέντη, θα το κάνουμε εμείς, αποδίδοντας την ελάχιστη δικαιοσύνη…

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.» Ισοκράτης

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγότερο τρομακτικός. » Κικέρων

1 comment:

Εφη Μηδιατη said...

ετσι οπως τα λετε ειναι παιδια,ο Βασιλης Λεβεντης μαλλον ειναι καθαρο προσωπο,απο χρονια τον ακουγαμε στο ψηφιακο ''EXTRA'' καναλι επειτα στον Βολο δεν πιανοτανε αυτο το καναλι παει... τα λεει καλα παντα οπου εμφανιζεται μονο δεν ξερουμε απο που στηριζεται οικονομικα.τι γνωμη εχετε αραγε εσεις για τον Δημητρη Καζακη;; μηπως τον στηριζουν οι Ρωσσοι η οι Κινεζοι;;κι'αυτος τα λεει καλα αλλα ποιος ξερει τι θα εκανε στην πραξη.... μια ειναι η αληθεια οποιοσδηποτε καλος ειναι αδυνατον να γινει πολιτικος αφου δεν θα τον εγκρινουν οι σκοτεινες δυναμεις.αλλωστε ποτε στην ιστορια του πλανητη δεν εμφανιστηκε καλος αρχηγος ...μονο τον Γκαντι θα μπορουσα να αναφερω οτι ισως ηταν κατι αλλα παλι τι εκανε για την Ινδια ;;ετσι αφηνομαστε στην μοιρα μας , οτι γινει στο μελλον μονο να μην ψηφιζουμε αυτο μπορουμε .τελικα οι δημοσιοι υπαλληλοι μας παιρνουν στο λαιμο τους,αυτους πληρωνουμε ακριβα.αυτοι ψηφιζουν ας εχουν και το κριμα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις