ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 12 May 2011

Κίνα και τραπεζικά δάνεια, τι μας ετοιμάζουν στην Ελλάδα αν δεν αντιδράσουμε

Έλληνες πατριώτες αφυπνιστείτε επιτέλους και μην πιάνεστε στα δίχτυα των γαμημένων προδοτών του ΛΑ.Ο.Σ. τύπου Βελοπουλου αλλά ούτε στα προδοτικά δίχτυα των γαμημένων ιστοσελίδων οι οποίες προωθούν την δανειοδότηση της Ελλάδος από την Κίνα (Συνήθως στα εν λόγο άρθρα βάζουν και την Ρωσία μέσα, δηλαδή κάνουν λόγο και για Κίνα και για Ρωσία.) δηλαδή για το ξεβράκωμα της Ελλάδας από την γενοκτονική πουτάνα Κίνα . Όπου θα βλέπετε τα εν λόγω άρθρα γαμήστε στα μπινελικια τους ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων αυτών οι οποίες ωθούν συνειδητά την Ελλάδα σε πλήρη αφανισμό !!!
Διαβάστε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και μοιράστε τα παντού ώστε να αφυπνιστούν και άλλοι έλληνες. Αν όχι δεν θα επιβιώσετε! Το παρακάτω εσταλει από συνεργάτη ιστολογιου και δεν νομίζουμε ότι θα χρειαστούν άλλες αποδείξεις από εδώ και πέρα! Το πράγμα "μιλάει" από μόνο του!

Κίνα καἰ τραπεζικά δάνεια, τι μᾶς ετοιμάζουν στην Ελλάδα άν δἐν αντιδράσουμε.

Ο 27χρονος Zhang Chuanqiu από την Κίνα προσπαθεί να μαζέψει τα 1.000 περίπου δολάρια που χρειάζονται για την λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της αλυσίδας που έχει «αφομοιωθεί» από το χέρι του.

Ο άτυχος νεαρός, κρίθηκε από το κινεζικό καθεστώς ένοχος γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για να χτίσει το σπίτι του και φυλακίστηκε το 2005 στην επαρχία Χουνάν στη νότια Κίνα.

Η κατάσταση στην φυλακή και οι συνθήκες κράτησής του δεν χρειάζονται περιγραφή. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Χρόνια ολόκληρα ήταν δεμένος με μια χοντρή αλυσίδα που με το πέρασμα του χρόνου έγινε ένα με το χέρι του. Οι σοκαρισμένοι γιατροί θα κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν το χέρι του 27χρονου.

Δείτε τη φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας.
1 comment:

αα said...

ΕΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Δεν ξέρω εάν ο σύνδεσμος - άρθρο που σας στέλνω έχει σχέση ή όχι με το άρθρο σας, αλλά εάν λάβουμε υπόψιν πως το σύστημα προσπαθεί να αλλάξει τις κοινωνικές συνθήκες με πολύ αργούς ρυθμούς, ώστε οι μεταβολές να μην γίνονται αντιληπτές από την κοινωνία και τελικά οι τετελεσμένες καταστάσεις να λαμβάνονται ως σωστές και αποδεκτές από την κοινωνία, τότε ίσως η προσωποκράτηση (που αναφέρει το άρθρο στον σύνδεσμο) να είναι η αρχή μίας μελλοντικής αλυσίδας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Διαβάστε το άρθρο "Αρειος Πάγος: Ισχύει η προσωποκράτηση μεταξύ εμπόρων για μεταξύ τους οφειλές. " http://www.greek-politics.gr/archives/391

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις