ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 27 May 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....

Με βάση την εμετική ανάρτηση: http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_1389.html του ιστολογίου ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ(ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ ΑΜΗΝ), η οποία μας προκάλεσε πολλαπλά μικροεγκεφαλικά επεισόδια λόγω υπερφόρτωσης του νευρικού μας συστήματος, έχουμε να πούμε:

Σε αυτούς, οι οποίοι παρακαλούν την εβραία πουτάνα, βιασμένη πολλαπλώς στα 14 της από ραββίνους εντός του ναού του σολομώντα, παναγία να βοηθήσει την …Ελλάδα!!
Άντε και γαμηθείτε ρε που ασχολείστε και με εθνικά θέματα από την μια και από την άλλη παρακαλάτε παναγίες και χριστούς για βοήθεια! Σας έχουν καταντήσει πουστηδες σε σώμα και ψυχή τα σκατοιερατεία σας με τις εβραίες παναγίες και τους εβραίους χριστούς σας αμφότεροι μογγόλοι μισέλληνες "βασιλιάδες της Σιών" και γενοκτόνοι των Ελλήνων, πάντα κατά τας εμετικάς εγκληματικάς εβραιομογγολικάς γραφάς!. Δεν είχατε ποτέ, ούτε έχετε τους(ούτε καν τεχνητούς) όρχεις να πολεμήσετε με χαρτοπόλεμο, δηλαδή με τα κείμενα διανοητικού πολέμου της Ο.Ε.Α. που παραλύουν και μουδιάζουν τον εχθρό, φοβούμενοι φυλακές και διώξεις κλπ, και ασχολείστε τάχα με εθνικά θέματα και παρακαλάτε τις παναγίες-πανγιαχβίες και τους άγ(ρ)ιους δρακονιανούς πάντες να σας σώσουν; Κακομοίρηδες!

Δεν θα τα έλεγα αυτά, αλλά τα λέω εκτός ορίων, εξαγριωμένος, γιατί ενώ περνάμε τη σχεδιασμένη φάση ελεύσεως του Αρμαγεδδώνος(σχεδίου αφανίσεως), και που χάρη στην Ο.Ε.Α. έχει αποκαλυφθεί όλο το θέατρο του ψευδοθεού της βίβλου και του ραββίνου «υιού» του Χριστού και αποκαλύφθηκε πλήρως το ποιός είναι και τι ρόλο βαράει και τον γαμήσαμε σε διανοητικό και αισθηματικό επίπεδο, Εσείς, ναι Εσείς! …κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε και σκύβετε ακόμα περισσότερο το σβέρκο προτάσσοντας τα οπίσθια σας στους γενοκτόνους σας, παναγίες χριστούς και όλο το διαστημικό κακό συναπάντημα για να σας γενοκτονήσει μία ώρα αρχύτερα.

Το ίδιο το εμετικό χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο, ενώ έχει λάβει όλα τα κείμενα στα μούτρα του, δεν έχει σχολιάσει-απαντήσει σε κανένα κείμενο της Ο.Ε.Α. ή του ιστολογίου…. Τι να πει άλλωστε όταν εις γνώσει του και σε συνεργασία με το υπόλοιπο ανώμαλο και βοθρώδες δημιούργημα – σύστημα, επιτίθενται υπόγεια στην Ο.Ε.Α. και στο ιστολόγιο; Και τι να πει και το ιερατείο σας και εσείς οι πούστηδες από κούνια της δήθεν εθνικής ασφάλειας και εθνικών θεμάτων όταν το ιερατείο το ίδιο γνωρίζει τα πάντα ΚΑΙ με τις δικιές του ευλογιές βάλανε δαιμονισμένους να μας επιτεθούν με μαύρη μαγεία (Εύμολπο, Σπυρόπουλο, Αντιμέτατρον-Υπερμέτατρον) τους οποίους και αποκρούσαμε; Και τι να πείτε ρε μονόπαντα άπαντες bloggers(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) του διαδικτύου γαμημένοι, όταν τα ως άνω δαιμονισμένα αποβράσματα της κοινωνίας έβριζαν νεκρούς και εν ζωή Έλληνες ήρωες (πιλότο Ηλιακή, Σολωμό Σολωμού, Σταύρο Λάλα), εσείς πού στο διάολο γαμιόσασταν και δεν τους υποστηρίζατε ηθικά όταν το σύστημα αποπειράτο να τους κατεβάσει από τα βάθρα των ηρώων; Στις ιστοσελίδες σας πριν λίγες μέρες βάζατε στεφάνια και ένα σωρό άρθρα στην μνήμη του Ηλιακη; Σας λέμε εμείς όμως ότι οι φούσκες δεν πιάνουν και δεν πιάνουν διοτι συνεργήσατε μέσω της επιτήδειας ησυχίας σας με το σύστημα όταν αυτό αποπειράθηκε να καθαιρέσει από τα βάθρα των ηρώων τους ήρωες!

Και τώρα παρακαλάτε την παναγία να βοηθήσει την Ελλάδα; Εκεί καταντήσατε; Να παρακαλάτε; Ποιάν; Και πώς να βοηθήσει την Ελλάδα; Όπως βοήθησε την Υπατία την αλεξανδρινή; Που τη «βοήθησε» να διαμελιστεί ζωντανή και γδαρμένη από το φανατικό ταλιμπάν ποίμνιο των «αγαθών» χριστιανών; Των πολιτισμένων και επιστημόνων χριστιανών; Πού δεν τους πείραζαν τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του γιεχοσούαχα που έκανε κουτσούς να περπατάνε και τους πείραζαν μέχρι φρενίτιδος, τα …μαθηματικά της Υπατίας; Τα ζώα που ό,τι δεν καταλάβαιναν, το έκαιγαν; Αυτή ζητάτε να βοηθήσει την Ελλάδα; Την είδαμε πως βοηθάει την Ελλάδα. Μα τη μυριάμ;

Που ήταν η Πανγιαχβία σας ρε σακατεμένοι με την Μικρασιατική Καταστροφή;; Έξυνε το αιδοίο της; Και παρακαλάτε τώρα πάλι που ήρθαν τα σκούρα να σας βοηθήσει ο διαστημικός αρχιμαλάκας δρακοχελώνας Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζενταϊ και όλο το ερπετικό τερατόμορφο γενοκτοχανείο του;

Πού είναι η παναγία όταν καθημερινώς γενοκτονούνται άμεσα, έμμεσα είτε δια αργού θανάτου χιλιάδες «τέκνά» της;

Πού είναι η παναγία όταν καθημερινά σφάζονται και υποφέρουν εκτρεφόμενα θηλαστικά από τους πιστούς της προς βρώσιν εις αλυσίδες ταχυφαγείων; Τα θηλαστικά και τα ζωντανά δεν τα αγαπάει η …πανουργία-παναγία; Η επί όνου καθήμενη;

Πού είναι η Παναγία όταν επί της κυριαρχίας του ..καλού θεούλη μας, έχουν κατασφαχτεί λαοί και έχουν θαφτεί κάτω από το αίμα χώρες ολόκληρες εν ονόματι του μπάσταρδού της;

Αυτή μόνο μία βοήθεια ξέρει να προσφέρει, να δίνει στον απελπισμένο σκοινί να κρεμαστεί. Για να σας πάρει στις αγκαλιές του ο καλός θεούλης, να πάτε στο …φως και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Εν έτει 2011 ζητάνε από τη μυριάμ να βοηθήσει την Ελλάδα. Σα να ζητάς από τον Τζακ τον αντεροβγάλτη να σου φυλάει τα παιδιά! Είναι εξόφθαλμα αντιφατικό αυτό το γεγονός! Και δεν το βλέπετε!

Αρκετά πια με αυτές τις σεληνιακές μαλακίες!

ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!
Όποιος θέλει, ας το κατανοήσει.

Κλείνουμε αναδημοσιεύοντας κείμενο – αντίδοτο της Ο.Ε.Α. προς τα απανταχού ζόμπι και τις μαγγανείες τους, σε μια ακόμη ουτοπική προσπάθεια ανανήψεως τους μέσω διανοητικού - συναισθηματικού ηλεκτροσόκ:

Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

10 comments:

Efthymios said...

Τελικα φιλαρακι εισαι και πολυ παπαρας!!!Δικαιωμα σου να εχεις τις αποψεις σου,δεν μπορεις ομως να υβριζεις τοσο χυδαια ολα αυτα που πιστευαν στο κατω κατω και αυτοι που σε ελευθερωσαν απο τους τουρκους..Και δεν διαφερεις σε τιποτα απο αυτα που λενε οι εβραιοι σχετικα με τον Χριστο και την Παναγια.Πρεσβευεις και καλα τα αρχαια ιδανικα;Αμα οι αρχαιοι Ελληνες ηταν οσο παπαρας εισαι εσυ θα ειχαμε ιστορια μιας δεκαετιας!Καραγκιοζη!!!

Anonymous said...

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΥΘΥΜΙΕ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙ.

Anonymous said...

Η ΝΕΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΑΜΩΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ-ΙΗΣΟΥ(=Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΤΗΡ).. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

αα said...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΚΥΝΑΡΙΑ ΗΤΟΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΜΦΗ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΓΙΑ ΙΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΑΛΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΥΘΥΜΙΕ

Efthymios said...

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΙΣΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Anonymous said...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ-ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ("ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ), ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ "ΣΙΩΝ"-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ(ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ) ΩΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ (ΤΗΣ ΣΙΩΝ) ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ!! (ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ...ΑΓΑΠΗ) Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ:.."ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ" ΚΛΠ ΚΛΠ!
Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΩΣ "ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ "ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ", ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟ ΖΑΧΑΡΙΑ.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΥΘΥΜΙΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΑΜΟΔΙΑΘΗΚΗ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ" ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΥΣΟΥΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΚΤΑΠΑΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ(=ΑΤΟΠΟΝ) "ΕΥΘΥΜΙΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΙΕΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ (ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ) ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ-ΚΙΠΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΝΩ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1750 ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Τον Νοέμβριο του «1838» στην Αθήνα ο Κολοκοτρώνης μιλώντας σε παιδιά του Γυμνασίου απεκάλυψε με δύο λόγια την χριστιανική συνομωσία:

«Ο σουλτάνος διώρισε έναν αντιβασιλέα και έναν πατριάρχη, και τους έδωσε την εξουσία. Αυτός και οι χριστιανοί παπάδες έκαναν ότι τους έλεγε ο σουλτάνος».

ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΟΞΙΑΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ ΞΙΠΟΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΝΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΟΝΤΩΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ). ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821" ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΕΙΛΕΙΜΑ ΟΤΙ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ(!!!) ΠΑΡΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ..ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΛΟΥ (ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(!!!) ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΓΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΥΘΥΜΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ Ε ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΖΟΜΠΙ!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΥΘΥΜΙΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ.
ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΥΘΥΜΙΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΩΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 210 ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ.
ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΡΚΕΣ ΤΡΩΣ ΧΑΜΕΝΕ.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΜΕΝΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΩ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?????
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΣΑΜΕ ΚΑΜΕΝΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΥΘΥΜΙΟ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ.

αα said...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΑΝΑΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ Θ 13 ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΩΣ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΜ ΜΠΑΟΥΜ.ΕΙΤΕ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΘΥΜΙΕ ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ.ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΕΕ!!!ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΠΑΝΗ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Anna said...

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝ VS CHAOS ! ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Η ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΠ...ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ, ΘΑ ΦΑΣ ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΣΊΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ....ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΕΙ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ, ΑΔΙΚΟΣ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΗΣ, ΝΕΚΡΟΛΑΤΡΗΣ,ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ (ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ-ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ? ΤΙ, ΦΕΡΝΕΙ ΑΗΔΊΑ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ? ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΗΔΊΑ? ΤΥΧΑΙΟ?). ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ, ΑΡΝΙΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΘΥΣΊΕΣ, ΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΝΩΜΑΛΊΑ,ΤΕΛΕΤΕΣ, ΒΩΜΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΙΣ "ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ", ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις