ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 21 May 2011

"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" Ο.Ε.Α.

"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Ο.Ε.Α."

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/05/blog-post_2483.html

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΗΤΟΙ 2.500.000 ΔΡΧ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΤΗ ,ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ'',ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ DE FACTO ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠ`ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ 1985 ΣΕΛΙΣ 5 .ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ????


Σημ: Παρόμοια πρόβλεψη για είσοδο μας στο ΔΝΤ έκανε και ο καλύτερος οικονομολόγος όλων των εποχών ο Σπύρος Μαρκεζίνης το 1980, ο οποίος είχε αφήσει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ κατά την διάρκεια της "κακιάς" χούντας το οποίο αργότερα καταχράστηκαν σε υπέρογκο χρέος οι εβραίοι Καραμανλοπαπανδρέηδες:

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις