ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 29 May 2011

Ο.Ε.Α. προς εχθρούς και προπάντων προς τους αφυπνισμένους μαχητές για ανύψωση ηθικού

ανανεωμενο


http://www.youtube.com/watch?v=BvvzubE3vLg

Πάρτε δύναμη συνελληνες συνμαχητές – λευκά αιμοσφαίρια πολέμου, ακούγοντας το λιοντάρι της Ο.Ε.Α. Καραγεωργιου Γιάννη, για την ύστατη μάχη εναντίον των επίγειων εχθρών!
Επειδή χτυπάμε τώρα τελευταία ολομέτωπα τον εχθρό δηλαδή των Σιν - Σιών - Σενταϊ και τις μπορδελοθρησκειες του επί της γης με πρώτη το δρακονιανό Χριστιανισμό, ενοχλήθηκαν τα μαλα όλα τα ερπετά και στέλνουν τώρα ενισχύσεις στις «αδελφές τατα» και στους αρουραίους χαφιέδες στη χώρα-υπόνομο των αρουραίων.

Και επειδή ο Γιάννης Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. αρχίζει και εκπέμπει όλο και περισσότερη «ακτινοβολία» με τα αφυπνιστικά και επαναστατικά κείμενα και ειδικά με τα ηχητικά τα οποία έχουν καρφωθεί για τα καλά στα μάτια και στα σάπια μυαλά των αντιπάλων, αρχίζουν και φοβάνται και τρέμουν όσο ποτέ άλλοτε και έτσι είναι αναμενόμενο να εμφανιστούν και άλλες «αδελφές τατα», συμμαχώντας όλες μεταξύ τους εναντίον μας και φυσικά κάτω από το πέπλο – φερετζέ της ανωνυμίας. Μπείτε μέσα και δείτε το ανούσιο σουφιστικό χριστιανοδωδεκαθειστικό βρισιδι "μαγιονέζα" περιτυλιγμένο στην καθαρευουσα για να ψαρώνει. Ονόμασε την μπορδελοιστοσελιδα του «Ο αρχαίος» (http://oarxaios.blogspot.com)… έτσι τον είπαν να την ονομάσει οι δρακονιανοί δαίμονες (ίδε και περίπτωση γνωστού Σατανιστού Κατσούλα) εμφανιζόμενοι ως χριστουληδες και παναγίες, παϊσιοι, άγιοι πάντες, αρχαίοι ήρωες, δωδεκάθεο αρχαίων κλπ., κλπ. Το ορθό όνομα της σατανιστικης ανθελληνικής μπορδελοιστοσελιδας είναι «Ο αρχαίος Εφιάλτης ξαναχτυπα». Μόνο που αυτή την φορά έχουν γνώση οι φύλακες!
Και επειδή αυτή την στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τους δαίμονες του «αρχαίου εφιάλτη» (ο Εύμολπος είχε πιο "καλύτερους" παρεμπιπτόντως), καλούμε τους αναγνώστες να τους στείλουν τα διανοητικά τους πέη και να τους συντρίψουν. Μπορείτε να μας στείλετε και κείμενα για δημοσίευση.

Για την ώρα απαξιούμε να ασχοληθούμε περισσότερο με έναν διανοητικά ανάπηρο δρακονιανώς γαμημένο από όλες τις διαθέσιμες εγκεφαλικές τρύπες στο κούφιο του θρασύδειλο κρανίο.. μπείτε μόνοι σας στην μπορδελοιστοσελίδα του να θαυμάσετε τα χάλια του και να ενοήσετε από πρώτο χέρι το τι εστί σχιζοφρενικός χριστιανοδωδεκαθεισμός ή σουφισμός ως θρησκευτικής υποδομής "μαγιονέζας" και της Αυτοκρατορίας του κώλου Μυστρά-Κων/πολης-666 και του Αυτοκράτορα του Κώλου εβραιοσάξονα Δαν Γιόχαν (Ιωάννη) Κριστιανσεν Ψευδο-Δραγάζη ή "ενσαρκωμένου"(ενσάρκωση μαϊμου) Διονύσου-Ιάσωνα-Νέου Χριστού-666 του θεοσοφικού προβοκατόρικου κομματίδιου ΛΑ.Ο.Σ. των θεοσοφιστών μασόνων "Εψιλον-666", για να γίνει και ο απαραίτητος συνειρμός: νέα εκστρατεία του "Διονύσου" στην Κίνα-Ασία ώστε αντεπιτιθέμενη σαρωτικά η Δρακονιανή Κίνα να γενοκτονήσει κατά προτεραιότητα & ολοκληρωτικά τους πανηλίθιους νεοέλληνες που θα ακολουθήσουν αυτή τη δρακονιανή μέγιστη παγίδα.
Παρεπιπτόντως ο διανοητικώς ανάπηρος "Αρχαίος" δηλώνει ευθαρσώς και εχθρός του Παν - Πανός ή Σύμ-παν-τος!!!
Ευχαριστούμε τους δρακονιανούς καρκινικούς δαίμονες που τον έχουν υπο καταληψία για την ειλικρίνεια τους στο θέμα ότι λειτουργούν πράγματι ως καρκίνος μέσα στο σώμα του Πανός-Συμπαντικού Οργανισμού. Πραγματικά μας εκπλήσσει αυτή η έκρηξη ειλικρινιάς τους μέσω του "Αρχαίου"! Δεν το συνηθίζουν!
παρακάτω γράφει ο ίδιος διανοητικά ατυχής:

"Υπό την σκέπην του ... πατρός του, του καθηκιού του Σύμπαντος, του ... ιαπετού ή ιεπταί ή γιαχβέ ή Πανός"...(!!!)

δηλαδή το καθίκι του Σύμ-παν-τος είναι το ίδιο το Σύμ-παν-Πάνας;;
Επαναλαμβάνουμε:
δηλαδή το καθίκι του Σύμπαντος έιναι το ίδιο το Σύμπαν - Πάνας;
Γιατί αλλοιθώρησες καραμαλάκα διανοητικώς ανάπηρε "Αρχαίε";;;
...όταν σε αφήνουν οι δαίμονες μήπως νιώθεις και εσύ μετά όπως οι μασόνοι σαν "άδειο τσουβάλι";;
Για ψάξτο...

μεριμνώντας για τη διανοητική & ψυχική σου υγεία!ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ


ΠΡΟΣ
ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕ!! ΑΡΧΑΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΠΕΕ!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ www.oarxaios.blogspot.com,ΜΠΕΕ!!.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/05/blog-post_305.html

ΒΕΛΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.ΜΠΕΕ!!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΜΠΕΕ!!
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕ!!ΑΡΧΑΙΕ ΕΦΙΑΛΤΗ.
ΑΠΟ ΣΟΥΦΙΣΜΟ 666 ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ?ΜΠΕΕ!!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΚΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.ΜΠΕΕ!!
ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ 666 ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΑΥΤΟΥ ΝΟΘΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΑΓΙΟ-ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ?ΜΠΕΕ!!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ?ΜΠΕΕ!!
ΒΕΛΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕ!! ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΠΕΕ!! ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΒΕΛΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕ!!
ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ,ΜΠΕΕ!!.ΤΟΣΟ ΜΠΕΕ ΕΙΣΘΕ.ΜΠΕΕ!!
ΓΙΑ ΤΟ
ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΜΠΕΕ!! ΓΛΩΣΣΩΝ
ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ,Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ.
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕ!!
Υ.Γ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΕΛΙΟ.ΜΠΕΕ!!

http://youtu.be/KhEdG-bRQWA

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

2 comments:

1FOIBOS said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΤΑ!!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012!!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8895.html

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ+ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις