ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 25 May 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ)Έχει δημιουργηθεί "σούσουρο" από χθες σχετικά με το πως κατέβηκαν κάμποσες χιλιάδες ισπανών μαυριτανών σαρακηνών απόγονων δολοφόνων και κάνανε ...ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνια...

Αναφέραμε χθες πως μας έκαναν ρεζίλι οι ανύπαρκτοι κουβαλώντας ένα πανό το οποίο έγραφε στα ισπανικά: "Κάντε ησυχία, μην ξυπνήσετε τους Έλληνες...". Αναφέραμε δε, πως θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα αντί να γινόμαστε περίγελως στους βάρβαρους μαυριτανούς και σία της ιβηρικής. Όταν γράφαμε, να δώσουμε το παράδειγμα, φυσικά δεν εννοούσαμε να πλακωθούμε στις πορείες και στις συγκεντρώσεις. Από αυτά, άλλο τίποτα. Αυτοί είναι ανούσιοι τρόποι, επικίνδυνοι και αποπροσανατολιστικοί. Θα δίναμε το παράδειγμα εάν ανατρέπαμε είτε βιαίως είτε αναίμακτα τους προδότες που βρίσκονται στη Βουλή, διώχναμε την πουστρόικα και κάναμε όλα αυτά που προτείνει η Ο.Ε.Α. αλλά κυρίως θα δίναμε το παράδειγμα εάν κάθε ένας από εμάς ήταν ένας στρατός από μόνος του. Ανεξάρτητο, θαρραλέο, μαχητικό ον, αληθές λευκό κύτταρο του συμπαντικού οργανισμού. Αυτή θα ήταν αληθινή επανάσταση. 100.000 πρόβατα είναι πολλά πρόβατα. 100.000 ανεξάρτητες σκεπτόμενες μαχητικές οντότητες είναι πρόβλημα(για αυτούς και το αφεντικό τους).

Αντ'αυτού, τα νεοελληνικά μαλάκια επέλεξαν να αντιγράψουν τους βλαμμένους ισπανούς, να συνεννοηθούνε μέσω facebook και να μαζευτούνε ...ειρηνικά στο Σύνταγμα!!! WOW!!! Πραγματικά θα τους φοβήσουνε... θα τα κάνουνε πάνω τους τώρα. Ανδρομέδιοι...Μην έρθετε. θα τους διώξουμε με ...ειρηνική διαμαρτυρία ...αγανακτισμένων...
και το βράδυ θα φάμε γλαρόσουπα λέω εγώ.

Κατ'αρχάς, επέλεξαν το facebook για να συνενοηθούνε. Κατά συνέπεια, τους μάρκαρε το ελεεινό εργαλείο της NSA και των ραββίνων, δημιουργία του αρχισιωνιστή Zuckerberg. Φωτό, διευθύνσεις, ενδιαφέροντα κ.α. όλα στην ευχέρεια των υπηρεσιών του Σεντάι. Κατά δεύτερον όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος του ιστολογίου Χρήστος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε μαζική χειραγώγηση, ψυχοτρονική αλλοίωση, ψέκασμα και ό,τι καλό μπορεί να κατεβάσει ο νους των ιθυνόντων. Κατά τρίτον, μιλάμε για μάταιη κίνηση. Μπεεεε, μπεεεεε, μπεεεε το ποίμνιο έξω από τη Βουλή. Και πολύ που χέστηκαν. Τα ΜΑΤ από δίπλα και όλα καλά. Τροφή για τα ΜΜΕ.

Αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλληνες να κάθονται να ακολουθούν όποια μαλακισμένη κίνηση κάνουν κάτι τυχάρπαστοι. Να κάθονται να φακελώνονται στο facebook, να κάθονται να μαζεύονται σαν τα υπό σφαγήν πρόβατα σε ένα σημείο. Μαζάνθρωποι. Κοινωνία μυρμηγκιών. Δεν λένε να καταλάβουνε πόση σημασία έχει ο ατομικός αγώνας, η ατομική επανάσταση και εξέγερση, ο ατομικός αφυπνισμός. Η ανεξαρτησία της σκέψης. Η τεράστια σημασία του να είσαι κύριος του εαυτού σου. Ψιλά γράμματα αυτά. Η έλλειψη ολοκληρωμένου εαυτού δημιουργεί ένα κενό μέσα μας, το οποίο προσπαθούμε να καλύψουμε με εξωτερικά ερεθίσματα, να ανήκουμε κάπου, να μην μείνουμε μόνοι. Φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι. Ξέρουμε όμως ότι κατά τη μύηση των ελευσινίων, ο μυούμενος έπρεπε να χωθεί σε μία τρύπα στη γη, χωρίς φως, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, μόνος του, αυτός και ο εαυτός του. Η μύηση προχωρούσε μόνον εάν ο μυούμενος έβγαινε σώος από τη δοκιμασία. Πολλοί τρελαίνονταν. Δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό!

Επ'αυτού και αντί περαιτέρω αναλύσεως παραθέτουμε απόσπασμα από ανεπανάληπτο κείμενο του Ι.Καραγεωργίου(1985):


Δεν υπάρχουν Συλλογικά Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως.

Τα Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως είναι ΜΟΝΟΝ Ατομικά. Κάθε Συλλογικό Σύστημα Νομοθετημένο, είναι από τη Φύση του Αφύσικο.

Τα όντα όπως ακριβώς έχουν ένα Προσωπικό Νόμο Βιολογικής Διαμορφώσεως που τα διαφοροποιεί από ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, έτσι διαθέτουν αυτόματα Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Σκέψεως και Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Αισθημάτων.

Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι όλοι οι "νόμοι" που ετέθησαν τεχνητά από τους επιδέξιους αλήτες της εξουσίας, θρησκευτικοί, κρατικοί του ποινικού ή εμπορικού ή άλλου "δικαίου", είναι συλλογικοί, αφύσικοι, εκφυλιστικοί, αποβλακωτικοί, ανήθικοι, εξουσιαστικοί, εκμεταλλευτικοί, διεστραμένοι και ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.

Ποια είναι λοιπόν η σωστή πολιτισμική ροπή του πλανήτη;

Η ερώτηση είναι παγιδευμένη εξ αρχής. Διότι η Πολιτισμική Ροπή είναι η συνισταμένη των Δισεκατομμυρίων Προσωπικών Νόμων, των αντίστοιχων δισεκατομμυρίων κατοίκων του πλανήτη.

Είναι αδύνατη η πρόβλεψη ενός Παιχνιδιού με 4 δισεκοτομμύρια Παίκτες. Σεις οι αναγνώστες είσθε Παίκτες με Προσωπικό Νόμο ή είσθε μαζάνθρωποι κάποιας μαζικής θρησκείας, πολιτικής ιδεολογίας, οικονομικής θεωρίας, και μαζικής κοσμοθεωρίας στοάς;

ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ή ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ;

Παραθέτουμε επίσης και τα σχόλια του φίλου του ιστολογίου, Χρήστου:

Ο/Η Χρηστος είπε...

Οι πορειες-διαδηλωσεις κλπ ειναι μαλακιες. Αλλος ενας τροπος για να νομιζει η μαζα οτι κατι κανει ενω στην ουσια δεν κανει τιποτα! Παραδειγμα: Βλεπετε εδω τα @@ στην Ελλαδα που κανουν πορειες-διαδηλωσεις. Οταν δεν εχουν ιδεα για το ποιος τους κυβερναει δηλαδη ποιοι κρυπτοεβραιοι τους εχουν υπο κατοχη τοτε εναντιον ποιου κανουν τη διαδηλωση? Ενω δεχονται τετοιο πολεμο απο το ψευδελληνικο εβραιοκρατουμενο κρατος και τους εβραιους που τους εχουν υπο κατοχη και δεν εχουν ιδεα τι γινται και δεν πιστευουν και την αληθεια! Αν δε γινει πνευματικη επανασταση δε θα γινει καμια αλλη επανασταση! Οι Ελληνες δεν εχουν ιδεα ποιοι τους κυβερνουν! Οι μεθοδοι αποβλακωσης εχουν 100% αποτελεσμα! Δεν μπορουν ουτε να σκεφτουν λογικα πλεον! Δεν αντιλαμβανονται ουτε τι γινεται γυρω τους ουτε την ιδια την πραγματικοτητα! Και το καλυτερο? Οταν λες την αληθεια τοτε σε λενε συνομωσιολογο η τρελο η οτι βλεπεις λιακοπουλο,επιασε και το τρικ του λιακοπουλου βλεπεις..... Εγω προσωπικα κανω πολλες προσπαθειες να ξυπνησω οσους μπορω παντου,αλλα το 99% ως θυματα πλυσης εγκεφαλου-θφοριου κλπ κλπ θα εναντιωθει προς την αληθεια και την πραγματικοτητα ενω δεν εχουν καν λογικα επιχειρηματα,κατι που αποδυκνυει την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει! Καπου λες οτι το παιχνιδι ειναι εντελως χαμενο. Καπου λες ας τους γαμησουν τελειως μπας και ξυπνησουν αλλα δε βλεπω να γινεται τιποτα! Η παγιδα της κατοχής, η κατοχικη (.....) που ειναι παγιδευμενοι οι Ελληνες καλα κρατει! Βαζουν τεσσερις εβραιοπροδοτες και σου λενε οτι ψηφισε εναν απο αυτους τους προδοτες! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη παγιδα και απατη. Κατα τη γνωμη μου τα πραγματα θα αλλαξουν μονο με ενοπλη επανασταση. Οσο για την Ισπανια,ειδατε εκει κανεναν να καιει τις περιουσιες των ισπανων κλπ κλπ......? Οσο για τετοιου ειδους στγκεντρωσεις στην Ελλαδα και ποιος μας λεει οτι δε θα βγουν 3-4 καμικαζι αυτοκτονιας να ανατιναχτουν και να εχουμε εκατονταδες Ελληνες νεκρους? Μονο αυτο δεν εχουμε δει ακομα στην Ελλαδα και φοβαμαι οτι ειναι κοντα! Η Ελλαδα πλεον ειναι υπο τριπλη κατοχη. Με δυο εσωτερικους εχθρους! 1-Κρυπτοεβραιων μασονων προδοτων πολιτικων και κατοχικης(......) 2-Τροικας που εφεραν οι ιδιοι. 3-Εκατομμυριων λαθρομεταναστων ισλαμιστων μισελληνων,δηλαδη στην ουσια ισλαμικου στρατου-λαθροστρατου που εμπασαν στη χωρα! Δεν υπαρχουν περιθωρια! Εκτος απο τις μεθοδους αποβλακωσης που εχουν 100% αποτελεσμα βλεπω και κατι αλλο πολυ σοβαρο! Οταν μιλαω για αρχαια Ελλαδα και αρχαιους Ελληνες δηλαδη τους προγονους μας τοτε εισπρατω κοροιδια. Ναι καλα ακουσατε η πλυση εγκεφαλου είναι 100% αποτελεσματικη οπως σας ειπα! Οι νεοελληνες βριζουν και κοροιδευουν και απαξιωνουν τουε αρχαιους Ελληνικες και γενικα οτι εχει σχεση με την αρχαια Ελλαδα! Παραλογο και ομως αληθινο! Ασε που τους εχουν ξεχασει και τελειως. Βριζουν τους Αρχαιους Ελληνες και δοξαζουν τον Γιαχβε-σιν-σιων κλπ Θλιβερα πραγματα! Η γνωμη σας?

και

Επισης τι καλυτερο γι'αυτους απο το να μαζευτουν σε ενα σημειο πολλα ατομα! Τους κανουν μαζικη πλυση εγκεφαλου και μαζικο περασμα υποσυνειδητων μηνυματων κλπ μεσω ψυχοτρονικου-ψιονικου πολεμου! 20hz περασμα υποσυνειδητων μηνυματων.στην περιπτωση αυτη μιλαμε για την τελεια υποβολη η πλυση εγκεφαλου. 9hz αισθηση οτι μας αγγιζουν χωρις να συμβαινει κατι τετοιο.με την μεθοδο αυτη μπορουμε να οδηγησουμε καποιον σε παρανοια η ακομα και αυτοκτονια.

http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=195&t=11230


Φίλε Χρήστο, απαντούμε το κατά δύναμιν, με τα ανωτέρω σχόλια μας, αλλά κυρίως απαντάει ο Ι.Καραγεωργίου περιεκτικά συνοπτικά και άμεσα με κείμενο - χρονοταξιδιώτη, από το ...1985!!!

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ατομική εξέγερση, την ατομική αφύπνιση, τον ατομικό αγώνα ενάντια σε όλους και σε όλα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να πάψει αυτή η σχιζοειδής συμπεριφορά του ανθρώπου. Ο διχασμένος άνθρωπος, ο μαζάνθρωπος.

Κάθε ένας, ένας στρατός από μόνος του. One man's army.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Μας ξύπνησαν οι Ισπανοί;; Θα δούμε απόψε!!
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5551.html

12 comments:

Menelaos Gkikas said...

το λάθος είναι ένα: γαλουχισμός!

C said...

Δε φαινονται καποιες λεξεις επειδη τις ειχα βαλει σε εισαγωγικα,ειναι θεμα του blogger αυτο.

Διορθωσεις.

1-Στη δευτερη γραμμη, τα προβατα εδω στην Ελλαδα.

Εκει που λεω κατοχικη.
Κατοχικη δημοκρατια ηθελα να γραψω!

Στην τεταρτη γραμμη πρεπει να μπει ενα ε στο στη λεξη γινεται.
Επισης στη δευτερη προταση απο το τελος εκει που λεω τουε αρχαιους Ελληνικες να διορθωθει,εννοουσα τους αρχαιους Ελληνες.

Λογικο ειναι να υπαρχουν και δυο-τρια λαθη οταν γραφεις γρηγορα ενα κειμενο.....

Καλη δυναμη στο ιστολογιο και στην Ο.Ε.Α.

C said...

Επισης:
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!! ''Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ''(ΒΙΝΤΕΟ)

http://forza-grecia.pblogs.gr/2011/02/deite-edw-h-aktina-toy-ponoy-binteo.html

==============================

Απο το ιδιο blog.
ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

http://forza-grecia.pblogs.gr/2011/05/kopsane-ta-eishthria-se-efelpides-enw-oi-lathrometanastes-kinoyn.html

captainpontios said...

Τους δωσαμε το δικαιωμα, να κανουν οτι θελουν. Αδερφια, δυστυχως, για ολα φταιμε εμεις. Η ΑΝΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Τους ανεχτηκαμε, και αποθρασυνθηκαν. Αν κοψουμε ολοι εμεις, "ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ" απο ενα ενοχο κεφαλι( Βολευτες,τωρινους και πρωην, στρατηγους εβραιοσκυλα, μεγαλοεκδοτες, κλπ), σε λιγες εβδομαδες, θα γινει η Ελλαδα κολεγιο.

Πάνος said...

συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφετε,όμως πως να τα σκευτεί και ακόμη περισσότερο να τα εφαρμοσει αυτα ο καθε Ελληνας ξεχωριστα οταν ποτε στην ζωη του δεν εχει ακουσει τετοια σωστα πραγματα?οταν εχει μαθει να λειτουργει με ενα συγκεκριμενο τροπο και δεχεται πολεμο σε καθε,ΚΑΘΕ επιπεδο...βρισκω και καποιο ελαχιστο δικιο σε ολους αυτους που πανε να κανουν κατι...τι να κανουμε ομως?πως να ξυπνησει ο λαος και να πραξει τα σωστα?προτεινετε κατι χειροπιαστο και ακομη και εγω ο ιδιος θα κανω οτι μπορω για να περασω το σωστό μηνυμα οπου μπορω!τουλαχιστον εγινε μια αρχη πιστευω..!

XRISTOSXR said...

EYΓΕ CAPTAINPONTIE ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΜΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ,ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΩΝ Ο.Ε.Α , ΦΕΙΓΒΟΛΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ DVD''ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ''....ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!
ΕΥΕΛΠΣΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΒΗΣΕΙ(ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ)....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Π.Τ!!!!!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΑΞΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΙΔΗΣΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.............ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!!!

αα said...

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ.Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΥΨΩΣΕ ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ.ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ

C said...

Δεν ειδατε την τεραστια προβολη που ειχε το θεμα απο τα εβραιο-ΜΜΕ και απο ολα τα καναλια καθημερινα?

Βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Αλλο ενα μασονικο τρικ δηλαδη μια ψευτο-λυση στο προβλημα!

Αυτο που γινεται τωρα,ειρηνικες διαδηλωσεις του κωλου χωρις κανενα νοημα ειναι οτι καλυτερο για το συστημα γιατι εκτονωνει την οργη της μαζας με τον καλυτερο δυνατο τροπο για το συστημα!
Σιγουρευοντας ετσι οτι δεν θα υπαρξει μια πραγματικη επανασταση!

Το κυριο υποσυνειδητο μηνυμα που σας βομβαρδιζουν ειναι:

ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ

ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ
ΒΕΛΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!

Λενε,ετσι σαν καλα προβατα καντε διαδηλωσεις οπως σας μαθαμε τοσα χρονια να κανετε!

Και ερωτω αυτα τα κοπαδια προβατο-νεο-Ελληνων?

Εναντιον ποιου κανετε τις διαδηλωσεις?

Ξερετε?

Ακομα και αν δεν ξερετε,βλεπετε αυτο το κρατος να σας φερεται φιλικα η' εχθρικα?

Ουτε αυτο το ξερετε?

Ακομα και αν δεν θελετε να καταλαβετε την αληθεια η οποια ειναι οτι ειστε υπο εβραικη κατοχη μεσω κατοχικης εβραιοδημοκρατιας,ειδατε ποτε αυτους τους εβραιους μασονους προδοτες να κανουν κατι για το συμφερον και για το καλο της Ελλαδας?

Φαινεται οτι θα τα καταλαβετε ολα αυτα οταν θα πεινασετε και οταν θα
σας σκοτωνουν οι λαθρομεταναστες σαν κοτοπουλα για 10 ευρω!
Φτασαμε στο σημειο αυτο το ψεδελληνικο εβραιοκρατουμενο κρατος να φερεται καλυτερα στους λαθρομεταναστες απ'οτι στους Ελληνες και τους παρεχουν και ολα τα προνομια δωρεαν απο τα λεφτα των Ελληνων!

Ουτε αυτο δεν εχουν καταλαβει οι νεοελληνες,τα θυματα πλυσης εγκεφαλου και αποβλακωσης!

Θα εχουν καταλαβει οτι οι εβραιοι προδοτες εχθροι που τους εχουν υπο κατοχη ειναι οι ηθικοι αυτουργοι για τις δολοφονιες εκατονταδων Ελληνων?

XRISTOSXR said...

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ,,,ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥ(ΕΜΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΩΣ) ΔΙΣΤΙΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!

Πάνος said...

μια ερωτηση,ισως χαζη αλλα παραμενει απορια : γιατι να μην επεμβουν ΤΩΡΑ οι ανδρομεδιοι?γιατι να μην εμφανιστουν και να καθαρισουν τον τοπο ΤΩΡΑ?γιατι πρεπει να υποστουμε ολα οσα προκειται να συμβουν?ισως υπαρχουν ζητηματα που αγνοω αλλα γιατι πρεπει να τα υποστουμε ολα αυτα?που ειναι οι ανδρομεδιοι και βασικα ΤΙ περιμενουν και δεν επεμβαινουν?

αα said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.
ΚΟΥΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.

Πάνος said...

ευχαριστω

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις