ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 15 February 2011

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy-hellas-orthodoxy.html

http://xawatch.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html


http://www.youtube.com/user/Spartiwths

http://xawatch.blogspot.com/2011/02/h.html


http://xawatch.blogspot.com/2011/01/blog-post_5559.html

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy_12.html

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy_12.html


http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=201266



Με αφορμή τις παραπάνω ειδήσεις εστάλλει στο ιστολόγιο το κάτωθι ηχητικό σήμα από την Ο.Ε.Α. (μη μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε τους συνδέσμους γιατί οι όλες οι σελίδες έχουν αποθηκευτεί και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο πανελλήνιο)


Ανανεωση 30.12.2011: Οι ιδιοκτητες των ως ανω ιστοσελιδων λυγισαν και κοτεψαν και κατεβασαν τα ως ανω ντοκουμεντα τα οποια εχουμε αποθυκευσει και μπορειτε να τα κατεβασετε https://rapidshare.com/files/720569685/satanistiki_xrisi_augh.rar



Και εδω το ηχιτικο το οποιο ειχε πεσει: https://rapidshare.com/files/1579832641/oea_gia_xrush_augh.WAV


Όλα αυτά αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου σχετικά με τη μασονική προέλευση και καθοδήγηση (αριστεράς ατραπούς) την οποία έχει η Κεντρική Επιτροπή της «Χρυσής Αυγής» Ελλάδος (Golden Dawn, Golden Morgenrote) ως πλέον πολιτικό σκέλος αυτών των μασονικών παραφυάδων, καθοδηγούμενων σαν μαριονέτες από την Μαύρη Ναζιστική Διεθνή ήτοι από την Μαύρη Μασονία, ήτοι από τις Θεοσοφικές στοές οι οποίοι υπακούουν στο αρνητικό Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Occidentis), στην «Golden Dawn» και στην αρνητική Α.Ο.Α. (Ordo Adeptis Atlantis) Λονδίνου, οι οποίες με τη σειρά τους υπακούουν στο αρνητικό ΖΕΝ Θιβέτ (Μελανό Αδελφάτο) το οποίο με τη σειρά του υπακούει στην «Αριστερή Χείρα» (Αριστερή Ατραπός) των Δρακονιανών Μανδαρίνων της ύπατης πλανητικής υπερστοάς «HONG» της Σαγκάης ως ο ένας από τους 2 πόλους (2 χείρες) των Δρακονιανών (Κινεζικών) πλαστών σεληνιακών διπολικοτήτων ("συμπαιγνία Θεού-Διαβόλου") που τρέλαναν, γενοκτόνησαν με εμφύλιους πολέμους και δίχασαν την Λευκή + Μαύρη φυλή ώστε να επικρατήσουν μογγόλοι και Κινέζοι στον πλανήτη ουσιαστικώς ανενόχλητοι..


Υπενθυμίζουμε ακόμη και στον πιο τελευταίο και αφελή αναγνώστη ότι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. το μασονικό τάγμα της "Χρυσής Αυγής" (Golden Dawn) Λονδίνου ως η μασονική ανώτερη εποπτία των νεοναζιστικών οργανώσεων χριστιανικής ή παγανιστικής αποκλίσεως παγκοσμίως, είναι μασονικώς ανώτερο ιεραρχικά από το δευτεροβάθμιο τεκτονικό Ο.Τ.Ο. και πρόκειται για εισαγωγική στοά στην τριτοβάθμια Α.Ο.Α. ως την ανώτερη μασονική υπερστοά της δύσεως των 72 καθαρμάτων εβραιοσαξόνων αρχιραββίνων του πλανήτου (Σανχένδριν).


Το αυτό επιβεβαιώνει σε κοινή θέα ακόμα και η Wikipedia στο λήμμα που έχει για την Α.Ο.Α.:
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4


Όταν το ιστολόγιο εδώ και πάνω από 1 έτος φώναζε ματαίως και καλούσε και τα άλλα χιλιάδες ιστολόγια προς συμπαράσταση εναντίον του υβριστή σατανιστή ναζιστή «ΕΥΜΟΛΠΟΥ» (eumolpos.blogspot.com) και της εκφυλισμένης παρέας του (Σπυρόπουλο ΠΑ-ΣΥ-Α, «Αντιμέταρον»/Προμετατρον κλπ), ως παρέας σατανιστών ΛΑΤΡΕΩΝ ΤΟΥ «NAER MATARON» ή «NEAR METATRON» ή «ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ», «σεληνιακό θεό» των εβραίων και των μασόνων, όταν λοιπόν αυτή η ναζιστική – σατανική εκφυλισμένη παρέα «αδελφές τατα» έβριζε τους έλληνες ήρωες (πιλότο Ηλιάκη, Σολωμό Σολωμού, Σταύρου Λάλα, Κολοκοτρώνη, κλπ) ως μογγόλους (!!!), ως μη έλληνες (!!!) ως προδότες (!!!) και ως μη ήρωες (!!!), όλες εσείς οι θρασύδειλες προδοτικές 100.000 ελληνικές(;;;) ιστοσελίδες και ιστολόγια, είχατε κρυφτεί ως αρουραίοι στις τρύπες σας και σφυρίζατε αδιάφορα, ενώ τώρα τελευταίως σχίσατε όλοι τα καλσόν σας με την υπόθεση του καραπουστάρα Τατσόπουλου.


Έστω όμως, κατανοούμε εν μέρει την δειλία σας, αλλά εν όψει αυτών των εξελίξεων έχετε μια τελευταία ευκαιρία να επανορθώσετε εσείς ειδικώς τα χαμηλόβαθμα απλά πρώην και νυν πλανεμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής» και να μας αποκαλύψετε την ταυτότητα του κρυπτόμενου αρουραίου και χεσμένου από το φόβο σατανιστή/ναζιστή υβριστή ελλήνων ηρώων ΕΥΜΟΛΠΟΥ ο οποίος ως ομοιδεάτης τους του NEAR METATRON (ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ), πιθανόν να ανήκει και σε αυτές τις τάξεις των ανώτερων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της «Χρυσής Αυγής» και των συναφών νεοναζιστικών/θεοσοφικών οργανώσεων (συγκοινωνούντα δοχεία) «Νέα Ακρόπολη», «Έψιλον 666», «ΛΑ.Ο.Σ.» κλπ, ώστε η Ο.Ε.Α. να τον πατήσει κάτω και να τον ισοπεδώσει ολοκληρωτικά και όπως του αξίζει.


Υπενθυμίζουμε ότι ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ όταν παρίστανε δολίως τον συναγωνιστή της Ο.Ε.Α., για να δημοσιεύσει τάχα ορισμένα κείμενα της, λογόκρινε και εξαφάνιζε τα κομμάτια αυτών των κειμένων που έθιγαν το γαμημένο ψευτοπατριωτικό προβοκατόρικο νεοταξικό κόμμα του, το ΛΑ.Ο.Σ (!!!)
Πράξτε λοιπόν κατά συνείδηση, διότι πρέπει επιτέλους κάποιος νέος συλλογικός ήρωας Ηρακλής να αναλάβει αυτή τη βρωμοδουλειά καθαρίσματος των στάβλων του Αυγεία, σε αυτό τον παρηκμασμένο τόπο που βρωμάει από παντού σκατά και σύψη.


Όσον αφορά το «ΛΑ.Ο.Σ.» και την παράλληλη δράση τους (συγκοινωνούντα θεοσοφικά δοχεία) με τη «Χρυσή Αυγή», τα στελέχη του «ΛΑ.Ο.Σ.» ισχυρίζονται ότι είναι ενσαρκώσεις αρχαίων ελλήνων θεών του Δωδεκαθέου και αρχαίων ελλήνων ηρώων, όπως ακριβώς ισχυρίζονται το ίδιο τα μέλη της «Χρυσής Αυγής», τα μέλη της «Νέας Ακρόπολης» νεοναζιστικές οργανώσεις Ελλάδος, τα μέλη των σατανιστών που λατρεύουν τον Μέτατρον, των «καθαρών» σατανιστών του Εωσφόρου («η θρησκεία του αντιχρίστου - 666»), και αυτά βέβαια πηγαίνοντας την ιστορία προς τα πίσω είναι επανάληψη και συνέχεια (η πόρνη ιστορία επαναλαμβάνεται) των όσων γινόταν στους Πύργους της Βαυαρίας, όπου οι ηλίθιοι από κάτω γερμανικής καταγωγής των «ΕΣ/ΕΣ», με τον εμπαιγμό που τους κάνανε οι ανώτεροι τους εβραιομογγόλοι «ΕΣ/ΕΣ» ταγματάρχες, που τους έπαιζαν αυτό το θέατρο ότι τάχα έχουν «ενσαρκώσει» μέσα τους, τους αρχαίους ήρωες «Νιμπελούγκεν» και του Σκανδιναβικού «Δωδεκαθέου του Θωρ» της Σουηδίας των Βίκινγκς. Εξ’ αυτού του συσχετισμού και εξ’ αυτής της ιστορικής συνέχειας άρα συνεπάγετε ότι όλοι αυτοί άγονται και φέρονται από το ίδιο σχήμα της «Μαύρης Διεθνούς», το οποίο για να προκαλέσει μομφή της Κίνας εναντίον της Ευρώπης (ΗΠ.Ε.Ι. ή τριμερούς) και της λευκής φυλής, έχει εξαπολύσει τους Μανδαρίνους και τους μογγόλους του ΖΕΝ και τους γκουρού της Ινδίας (ομοίως του ΖΕΝ), για να εκφυλίσουν την λευκή φυλή, τους έλληνες και τους Ευρωπαίους σε τέτοια σημεία, ώστε μέσω αυτών των υποτιθέμενων ανύπαρκτων μετενσαρκώσεων αρχαίων θεών και ηρώων σε αυτά τα σημερινά εκφυλισμένα καθάρματα του «ΛΑ.Ο.Σ.», «Χρυσής Αυγής», κλπ, και μέσω επίσης σεξουαλικών οργίων τα οποία πάνε πακέτο με αυτές τις μετενσαρκώσεις ως οργίων αμφιφυλοφιλικών (δηλαδή το κάθε φύλο συνουσιάζεται και με το αντίθετο φύλο και με το όμοιο φύλο), ώστε να παραχθεί στη δημόσια κοινή γνώμη και ειδικώς στην κοινή γνώμη των λαών της «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσίας – Ισλαμικών κρατών – Κίνας) και ειδικά των στρατών της «Ρ.Ι.Κ.» η ιδέα ότι θα πρέπει να καθαρίσουν τον πλανήτη από την κόπρο του Αυγεία που είναι οι νεοέλληνες και οι λοιποί διεφθαρμένοι λαοί της δύσεως, οι οποίοι είναι αντίχριστοι, και ισχυρίζονται ότι ενσαρκώνουν αρχαία πνεύματα σατανάδων, (μομφή εναντίον του Ελληνικού Δωδεκαθέου και των ηρώων) κλπ, κλπ.


Τι άλλο πρέπει να πούμε για την ηθική των ανώτερων στελεχών του «ΛΑ.Ο.Σ.», με τη γυναίκα του ...μπουμπούκου μασόνου Άδωνι Γεωργιάδη, αυτό το εκφυλισμένο θυληκό που δείχνει δημοσίως τον κώλο της προς κάθε κατεύθυνση ξεβρακωμένη στην τηλεόραση με κάθε ευκαιρία, η οποία και έκανε εκπομπές με τον αρχιπούστη της Ελλάδος Ψινάκη (διότι το «ΛΑ.Ο.Σ.» δεν θα έβγαινε ποτέ στη βουλή εάν δεν είχε το 2% της ψήφου των πούστηδων!! Θαυμάστε παρα φύσει ελληνοορθόδοξο κόμμα!!! ΓΕΛΩΣ!!!) τάχα ως μέλη της τριμελούς επιτροπής (Ψινάκης, Μπουμπούκου, και ένας άλλος τρίτος γλοιώδης τύπος που μου διαφεύγει το όνομα του)


Αυτή είναι η ανήθικη ...«ηθική» την οποία πλασάρουν στους έλληνες αυτοί οι «κύριοι» του «ΛΑ.Ο.Σ.» τα στελέχη του ψευτοπατριωτικού προβοκατόρικου κρυπτοναζιστικού «ΛΑ.Ο.Σ.» με τις ξεβρακωμένες συζύγους τους να δείχνουν το μουνί τους και τον κώλο τους προς κάθε κατεύθυνση από τα τηλεοπτικά δίκτυα.


Καλούμε τους Έλληνες πατριώτες όπως αποχώρησαν από την «Χρυσή Αυγή» και μας κοινοποίησαν τα προδοτικά πεπραγμένα εκεί μέσα (τελετές μαύρης μαγείας του Μέτατρον, σατανομασονισμός, χαφιεδισμός προς στην ΚΥΠ/ΕΥΠ, φακέλωμα μελών, εκβιασμοί, βία, βρωμιά, διαφθορά, κλπ) έτσι πρέπει τα χαμηλόβαθμα μέλη να αποχωρήσουν και από το «συγκοινωνούν δοχείο» του «ΛΑ.Ο.Σ.» και να μας κοινοποιήσουν σε ιστολόγια τα επίσης προδοτικά πεπραγμένα εκεί μέσα (τελετές μαύρης μαγείας, τελετές ενσαρκώσεων δαιμόνων του Γιαχβεχα ως δήθεν ενσαρκώσεις ελλήνων θεών και ηρώων στα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ., φακέλωμα των μελών, χαφιεδισμός στην ΚΥΠ/ΕΥΠ, παρακολούθηση των γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ. με κάμερες μέχρι και στις τουαλέτες !!!, κλπ κλπ),


Για τα έργα και ημέρες της μπουμπούκου και του μπουμπούκου παραθέτουμε τέλος και εύστοχο σχόλιο συνεργάτη του ιστολογίου:


Φίλε ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ Ιδιαιτέρως διαφωτιστικά όπως πάντα τα στοιχεία σου και ειδικά τα περί reptilian reflexes που θα έπρεπε να έχουν προβληματίσει πολλούς υποψιασμένους ανθρώπους σχετικά με αυτήν την “παράξενη” ιδιότητα των Κινέζων. Σχετικά όμως με τις “ανορθόδοξες ” παρουσίες στο Πεκίνο το 2008 (βίντεο με το “Βασιλικό ζεύγος” στους ολυμπιακούς) θα ήθελα να θυμίσω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και την παρουσία μιας άλλης ψυχής. Της συζύγου του «εγώ θα δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ σε αυτόν που θα αποδείξει ότι είμαι μασόνος» κυρίου Γεωργιάδη (που ακολουθώντας σαν πιστό σκυλί τον προδότη αρχηγό του υβρίζει δημοσίως έλληνες πατριώτες που είχαν το θάρρος να του πουν ότι ήταν λάθος που μπήκαμε στο ΔΝΤ και υποστηρίζει μέχρι και σήμερα ότι είναι μέγα ψεύδος το ότι η Ρωσία προσφέρθηκε να μας βοηθήσει). Η κυρία Μανωλίδου παρουσίασε το Ολυμπιακό Συμφωνικό Κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής στο Πεκίνο με πρόσκληση και υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Η λεπτομέρεια είναι ότι μιλάμε για την παγκόσμιος άγνωστη Μανωλίδου που οι λίγες εμφανίσεις που έχει πραγματοποίηση στο εξωτερικό και οι 2-3 αξιοπρεπείς δίσκοι που έχει παρουσιάσει δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιλογή της από την Κίνα. Επίσης κατά έναν “μυστήριο” τρόπο αμέσως μετά από εκείνη την εμφάνιση, η παρουσία και η προβολή της από τα ΜΜΕ είναι κάτι το απερίγραπτο. Τι να πει κανείς. Άξιο το κορίτσι να το χαίρετε ο σύζυγος (που είπαμε δεν …ΕΙΝΑΙ μασόνος) http://gb.cri.cn/1321/2008/08/26/661s2213178.htm , http://www.eugeniamanolides.com/concerts/index_gr.php , http://www.youtube.com/watch?v=CO8pesFiWzg (Ο Γεωργιάδης άνοιξε την σχολή του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μαζί με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη του ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ που όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του άλλου μη μασόνου Χαρδαβέλα, είναι μασόνος (ελευθεροτέκτων επί το κομψότερον) παρουσία του Φουράκη που δεν ήταν (πια) μασόνος). . http://www.youtube.com/watch?v=FPZkOuC5xAM&feature=related .Τελικά μου φαίνεται δεν υπάρχουν μασόνοι και η Ο.Ε.Α. κυνηγάει χίμαιρες. Ας τελειώσουμε με άλλη μία σύμπτωση. Ένα άσμα από την μουσουργό με τον ενδιαφέροντα τίτλο: Hymn to the Moon-Ύμνος στο Φεγγάρι http://www.youtube.com/watch?v=s8nZfgQSgpo&feature=related


Επίσης στο περιοδικο NEW AGE NEXUS ο δολοφόνος Μάνος Δασκαλάκης (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html) μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και προσωπική επιλογή του τουρκαλβανού Καρατζαφέρη, ισχυρίζονταν ότι του είπαν οι εξωγήινοι (οι ερχόμενοι όπως τους ονομάζει στο αρθρο) να εξοντώσει την Ο.Ε.Α., το οποίο σημαίνει ότι και ο Δασκαλάκης, ως υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. συμμετείχε σε αυτές τις ενσαρκώσεις και ενδεχομένως να του δόθηκε και κάποια ιδιότητα φορέως ενσαρκώσεως αρχαίου θεού η’ ηρωως και γι’ αυτό παλάβωσε τελείως, και σε συνδυασμό με το χασίσι που συχνά παίρνει αποτρελάθηκε και εξαφανίστηκε τελείως από την πιάτσα.
(σημ: H κυπ/ευπ είχε εξαφανίσει/καθαρίσει το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και τον φάκελο του Δασκαλάκη ώστε αυτός να μπορέσει να ενταχθεί στην Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.!!!)


Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των μελών του ΛΑ.Ο.Σ. - Χρυσής Αυγής είναι ότι στο διαδίκτυο υπογραφούν με ονόματα αρχαίων ελλήνων ηρώων η’ θέων η’ μεγάλων στρατιωτικών κλπ, όπως ο τριεψιλονίτης - τριεψιλίτης Ε-Ε-Ε (ιδε link: http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html ) ναζιστής Γεώργιος Δημητρακόπουλος που του δώσανε το όνομα Ωριων (Στρατηγός του θεού Απόλλωνα) και του είπαν ότι τάχα είναι ενσάρκωση κάποιου στρατηγού του Απόλλωνος ήτοι τον έχουνε πείσει μετά από κάποια τελετή η οποία προφανώς έγινε, και ένα άλλο μέλος της τριεψιλίτικης ναζιστικής σελίδας του ιστου Ε-Ε-Ε (www.e-e-e.gr), ο λεγόμενος Ηλεκτρύονας η’ Νέαρχος, τάχα ενσάρκωση του ναυάρχου του Μεγάλου Αλέξανδρου και τον άλλον τον Εύμολπο ενδεχομένως μέσω της ηλιθιότητας του τον χρησιμοποιούν και τον εχουνε πείσει ότι είναι απόγονος του αρχαίου ιερατείου των ευμολπιδών της Ελευσίνας. Και μάλλον έτσι είναι , έχει γίνει επίσημη τελετή με παρόντες πνεύματα και ...οινοπνεύματα των δρακονιανών που εκεί είχαν έρθει ως δήθεν Δίες, Απόλλωνες κλπ, και τον χρίσαν «Ευμολπο» και τον έπεισαν ότι μέσα του τάχα φέρει την ψυχή κάποιου αρχιερέα του οίκου των Ευμολπιδων της Ελευσίνας. (γαμώ τους 72 του εβραιομογγολικού Σανχένδριν της Ελευσίνας).
Άρα όταν βλέπετε άτομα τα οποία φέρουν τέτοια ονόματα αρχαίων θεών ελλήνων , ηρώων στρατιωτικών κλπ, δηλαδή επινοούν σύνθετα ονόματα ανύπαρκτα, δηλαδή εκτός απ’ το κανονικό τους όνομα που είναι γραμμένο στο ληξιαρχείο, έχουν δυο άλλα ονόματα, το ένα είναι αυτό της τελετής (ταχα) ενσαρκώσεως (ψευδούς) και το άλλο είναι το όνομα που τους βαφτίζουν με μια ιδιότητα: Στρατηγός του Απόλλωνα Ωριωνας, κλπ κλπ, να τα έχετε όλα αυτα τα παραπάνω υπόψιν και να είστε υποψιασμένοι και αμφισβητίες των προθέσεων τους.


Αυτοί όλοι μέσα στο ΛΑ.Ο.Σ. με αυτές τις σάπιες θεωρίες αρχαίων (σεληνιακών) θρησκειών, κάνουν μείγμα αυτές τις αρχαίες θρησκείες με τον δρακονιανό χριστιανισμό δια να παραχθεί ο σουφισμός δηλαδη ο προβοκατόρικος χριστιανοδωδεκαθεισμός του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος θα είναι και η έσχατη πρόκληση του θρησκευτικού τρίτου παγκοσμίου πολέμου της Ρ.Ι.Κ. εναντίον μας.

Ο.Ε.Α. εναντιον του προβοκατορα ναζιστη Μηχαλολιακου

http://www.youtube.com/watch?v=6K59gujOsDI

Η Ο.Ε.Α. έχει προκαλέσει προ πολλού σε διανοητική μονομαχία τον "Αρειο" (ΓΕΛΩΣ) μογγολόμορφο ουρακοτάγκο Μιχαλολιάκο αλλά αυτός ακόμη κάνει τον ...Κινέζο και σπέρνει εκ της πλαγίας βρωμεράς οδού συκοφαντίες και άθλια ψεύδη εναντίον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html



ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN MORGENROTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/666-golden-morgenrote.html

Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/hellraiser-666.html



ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΥΚΑΟΝΩΝ" ΚΛΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1240.html

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html


G.H.REES TO THE WORLD. COSMIC – ETNA: SECOND ALARM SIGNAL OF START OF THE THIRD WORLD WAR. ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!


ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html



3 comments:

OD said...

Φίλες Φίλοι της ΟΕΑ, Καλή Δύναμη.
Ο άλλος "αρσενικός" της παρέας του τζαφέρ είναι και ...Αντιπρόεδρος της (ξεπουλημένης) Βουλής των Ελλήνων(μασώνων), ο Βαϊτσης Αποστολάτος σεξολόγος στο επάγγελμα...

Όσο για τον ...άδωνι.... Σπύρος βαφτίστηκε στην κολυμβήθρα, τσιριδόσπυρος το υποκοριστικό του, ο σιχαμένος. Η δε γυναίκα που του φορτώσανε(μιας και ο ίδιος είναι πασπαρτού και από μπρος και από πίσω), δεν είναι τυχαίο ότι τώρα δουλεύει στο ναό της μασονίας και των κύναιδων, το κανάλι μέγκα των μπομπολοψυχαρηδωβαρδινογιάννηδων. Όλα τα έχουν ρυθμίσει τα λαμόγια. Να είστε καλά.

Unknown said...

Καλησπερίζω φίλοι , ελπίζω οτι καλύτερο για όλους σας

να σας αφιερώσω ενα κομματάκι με φαίνεται οτι ο τυπος το ονομάζει Ανδρομεδα

τελικά και οι Έλληνες κατι σκαμπάζουμε απο ηλεκτρονικη μουσική - ΕΥΓΕ !

αδερφέ έτοιμος να πολεμήσω είμαι δε φοβαμαι ουτε το θάνατο ουτε τιποτε απο αυτους τους δρακοντες - φτωχος αμορφωτος αποτυχημενος και χαζος ειμαι αλλα δειξε μου που ειναι και στης μαχης το πεδιον δε φοβαμαι να πέσω

Unknown said...

TELOSPANTON ro video....... akoma kai Ellines ftiaxnoun umnous kommatares kai e as mou exete gia theo re file 15xrona koritsopoula tin kathe paliaderfi re seis 30xronoi epixeirimaties tin kathe masona paliaderfi re file gia CLUB HERO kai party-DJ DECKS ton kathe amerikano ksepoulimeno akoma Ellines paragoun umno re sti mousiki giati re file UMNOS MUSIC - MOUSIKA - MOUSES THEOTITES TIS ELLADOS RE MAGKA olos o kosmos touto to apodexetai eite to pisteuei eite oxi MOUSES leventisses thees kuries OI TEXNES OI IDIES FILE AMERIKANE HOLYWOOD KAI RIAA KAI

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις