ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 17 May 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ 2012



Διαβάζουμε στην ...(αν)ελεύθερη Ώρα του Λιακόπουλου και του Μιχαλόπουλου:

Θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία – είμαι σίγουρος από τις δεκάδες που κυκλοφορούν – για να συνειδητοποιήσουμε γιατί η Χρυσή Αυγή έφτασε στο 7%, ήτοι στις 450.000 ψήφους Ελλήνων πολιτών (σε… μεραρχίες τους μετράει ο Μιχαλολιάκος!)

Τοποθεσία Άγιοι Ανάργυροι Κορινθίας. Μια κυρία πηγαίνει στο εξοχικό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φτάνει στο σπίτι της και έκπληκτη βλέπει τις κλειδαριές αλλαγμένες και κάμποσους Πακιστανούς να έχουν καταλάβει την ιδιοκτησία της!!! Πρώτο σοκ…


Η συνέχεια κωμικοτραγική, αλλά πικρά αληθινή. Η γυναίκα πηγαίνει στην αστυνομία, όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας της λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πρέπει να έχει εισαγγελική παραγγελία για το… αυτονόητο! Δεύτερο σοκ…


Η γυναίκα πηγαίνει στην Εισαγγελία, όπου της λένε ότι και ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να κάνει άμεσα τίποτα, μιας και θα πρέπει να υποβληθεί η σχετική μήνυση και να ακολουθηθούν οι – χρονοβόρες – δικαστικές διαδικασίες για… έξωση των «εποίκων»! Τρίτο σοκ…


Όσο κι αν ακουστεί παράξενο, τη λύση στην εν λόγω κυρία την έδωσε η… γειτόνισσα. Πήγαινε, της είπε, στον τοπικό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής. Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν!


Η γυναίκα, απελπισμένη πήγε στη Χρυσή Αυγή και ακούστε τη συνέχεια. Τρία μέλη της κατέφθασαν στο υπό κατάληψη σπίτι της και με τη γνωστή… πειθώ τους, σε πέντε λεπτά οι Πακιστανοί καταληψίες είχαν πάρει το «τρένο της μεγάλης φυγής»!

Για την ιστορία η Χρυσή Αυγή στην Κορινθία κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό της – γύρω στο 11% - και πώς να μη το καταγράψει, από τη στιγμή που ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει το ίδιο το κράτος και μάλιστα με «άμεσο» και «αποτελεσματικό» τρόπο.

Ας μην κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μας. Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ουσιαστικά εγκατέλειψαν τον πολίτη στην μοίρα του και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η διαπλοκή με τους νταβατζήδες, η ρεμούλα και οι μίζες, χτίζοντας παράλληλα ένα πελατειακό σύστημα με τα «εκλεκτά» κομματόσκυλά τους.

Η Αριστερά από την πλευρά της, με τα ψευτοϊδεολογήματά της, ουσιαστικά «ποινικοποίησε» όποιον τολμούσε να μιλήσει για λαθρομετανάστες (χαρακτηριστική η περίπτωση της Υπατίας και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ) και τους κόλλαγε την ταμπέλα του «φασίστα» και του «ξενόφοβου». Αποτέλεσμα, η πρωτεύουσα να έχει μετατραπεί σε γκέτο και η χώρα μας να έχει γίνει ο δημοφιλέστερος προορισμός του κάθε πικραμένου πάνω στον πλανήτη Γη!

Τώρα, λοιπόν, που χάθηκε η μπάλα γενικώς υπάρχει μόνο μια λύση, αν βέβαια θέλουμε να αποφύγουμε το αιματοκύλισμα ως κοινωνία. Να κυβερνηθεί η χώρα με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς αν κρίνω από την πρώτη μετεκλογική εβδομάδα καμία, μα καμία πολιτική δύναμη δεν πήρε το μήνυμα της κάλπης και όλοι τους συνεχίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ως πότε;

Γιώργος Μιχαλόπουλος
http://www.elora.gr/portal/ellada/2167-2012-05-14-18-03-43

 Αστικός Μύθος:
Οι αστικοί θρύλοι αποτελούν ιστορίες ή θρύλους —συνήθως φανταστικών— γεγονότων που διαδίδονται μαζικά. Εναλλακτικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ευρέως διαδεδομένες φήμες. Ωστόσο, δεν είναι απαραιτήτως δημιουργήματα της φαντασίας, καθώς αρκετοί θρύλοι στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Κάποιοι αστικοί θρύλοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν για αρκετά χρόνια με μικρές παραλλαγές. Για τη διάδοση τους είναι συνήθης η χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B8%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82

 An urban legend, urban myth, urban tale, or contemporary legend, is a form of modern folklore consisting of stories that may or may not have been believed by their tellers to be true.[1] As with all folklore and mythology, the designation suggests nothing about the story's veracity, but merely that it is in circulation, exhibits variation over time, and carries some significance that motivates the community in preserving and propagating it.
http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_legend

Ο Μιχαλόπουλος, fan του Αγ(ρ)ίου Όρους και των μέντιουμ και του Λιακόπουλου, αναφέρει τον ανωτέρω αστικό μύθο ως αληθινή ιστορία. Η ιστορία όμως με τον μπάρμπα ή την θεία που γυρνάνε σπίτι ύστερα από απουσία και μέσα βρίσκουν καταληψίες πάκις και όταν παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία, αυτή τους τρελαίνει στην γραφειοκρατία και απελπίζονται και ως δια μαγείας εμφανίζεται κατά συνθήκες, ο περιπτεράς, η γειτόνισσα, ο γείτονας, ο φίλος με ένα τηλέφωνο της Golden Dawn και μετά ο μπάρμπας ή η θεία παίρνουν το νούμερο και εμφανίζονται ως άλλοι flash gordon, τα "λεβεντόπαιδα με τις μαύρες και άραχνες μπλούζες με τα αρχαιοελληνικά ανορθόγραφα γράμματα", τους καθαρίζουν το οίκημα και μετά σε κερνάνε και γλυκό του κουταλιού, αυτός ο αστικός μύθος λοιπόν ακούγεται από πελοπόννησο έως αλεξανδρούπολη.

Η ίδια ιστορία ακριβώς! Δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης ευφυία για κάποιες παραλλαγές ώστε να είναι πιο πιστευτή. Η εκδοχή Μιχαλόπουλου είναι η τέταρτη version που διαβάζω ή ακούω. Μάλιστα πριν τις εκλογές, την ίδια ακριβώς ιστορία την άκουσα από δύο διαφορετικά άτομα στο ίδιο κτήριο!!! Στον ένα την είχε πεί φίλος του θείου του, στην άλλη γείτονας και σε μετεκλογική version πάλι από θείο!

Το απογοητευτικό είναι ότι είναι τέτοια η ύπνωση των μαζών που πλέον δεν χρειάζονται περίτεχνα κόλπα για να φάνε οι μάζες την απάτη. Αυτός ο αστικός μύθος παρά την κακοτεχνία του, πέρασε σαν παρασιτική ιδέα στο συλλογικό υποσυνείδητο των μαζών.

Η μέθοδος αυτή προέρχεται απευθείας από το εγχειρίδιο χρήσης μαζών με το όνομα PROPAGANDA το ανιψιού του Φρόυντ, Edward Berneys ο οποίος και αποτέλεσε πρότυπο για τον Γιόσεφ Γκαίμπελς!!! Οποία σύμπτωσις!

http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays
http://www.historyisaweapon.com/defcon1/bernprop.html

But Bernays really was the gold standard. Josef Goebbels, who was Hitler's minister of propaganda, studied the principles of Edward Bernays when Goebbels was developing the popular rationale he would use to convince the Germans that they had to purify their race. (Stauber)
http://www.rense.com/general12/believe.htm

"Πες, πες, πες, κάτι θα μείνει" έλεγε ο Γιόσεφ Γκαίμπελς(οι τρεις φορές επαναλήψεως έχουν την σημασία τους, βάσει μελετών ο εγκέφαλος αποτυπώνει υποσυνείδητα στις 3 επαναλήψεις!). Και όντως ο πρόσφατος αυτός αστικός μύθος το αποδεικνύει. Πιστεύουμε ότι καθείς εκ των ελαχίστων αναγνωστών μας θα έχει ακούσει τον ως άνω αστικό μύθο σε διάφορες παραλλαγές. Το ότι πλέον δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες επειδή μας θεωρούνε χειρότερους από αμοιβάδες(goyim) είναι ευτύχημα για εμάς, διότι με αυτόν τον τρόπο όσοι προσέχουν και έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοιχτά και το στόμα τους κλειστό, ξεσκεπάζουν αυτά τα κόλπα με μεγαλύτερη ευκολία. Οπότε είναι μία "χάνω κερδίζω" κατάσταση. Από τη μιά, οι μάζες δεν χρειάζονται τόσο περίτεχνες απάτες για να την πατήσουν, αλλά από την άλλη είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις αυτές τις απάτες. Θα διαπιστώσουμε μελλοντικά(εάν είμαστε παρόντες) εάν τα κέρδη για τις Υπερστοές θα είναι μεγαλύτερα από τη χασούρα τους.

ΥΓ.: Παρακαλούνται όσοι αμφισβητούν ότι ο εν λόγω αστικός θρύλος είναι μία απάτη του τμήματος marketing του Golden Dawn, να ερωτήσουν αυτούς από τους οποίους έμαθαν την ιστορία, για περαιτέρω ακριβή στοιχεία, πού πώς πότε και γιατί. 

Trust no one.
 Trust no one.
  Trust no one.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/httpwww.html

ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Π.Χ. ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/2.html

X.A. INTERNET HOT!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/xa-internet-hot.html

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

Τέχνη & Προπαγάνδα: Τεχνικές προπαγάνδας & χειραγώγησης
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_3814.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις