ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 28 May 2012

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΨΥΧΟ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.


Ο ιος του AIDS εισβαλοντας στον οργανισμο αποκρυπτει την ταυτοτητα του, καταλυει το ανοσολογικο συστημα και τον καθιστα ευαλωτο μεχρι θανατου σε κάθε ειδους ιωση ή λοιμωξη. Ετσι εχουμε το συνδρομο της επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας.
Μελετωντας τη θεωρια του Χριστιανισμου ευκολα εντοπιζει κανεις τις ομοιοτητες του με το AIDS.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι παρα το συνδρομο της επικτητης και εξαναγκασμενης ανοσολογικης ανεπαρκειας σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο. Εξαναγκασμενης διοτι βαπτιζεται κανεις χριστιανος σε νηπιακη ηλικια χωρις να ερωτηθει και να συμφωνησει.
Ο δε αυτοανακηρυσομενος υιος του «θεου» IHShVH δεν είναι παρα ο ιος του AIDS σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο, ο οποιος μαλιστα κατά παραβαση οσων διδασκε («αγαπαται τους εχθρους υμων» και «όταν σε κτυπουν απ΄το ένα μαγουλο γυρνα κι απ΄το αλλο») δεν αγαπησε τους εχθρους του , αλλα καταφερε να τον αγαπησουν και να τον λατρευουν οι εχθροι του!!!
Υπαρχει βεβαια και το κληρονομικο αναλογο, συνδρομο WILLIAMS, συμφωνα με το οποιο οι φορεις του εμφανιζουν συμπεριφορα απατριδος και φανατικου αντιρατσιστη και αντιεθνικιστη, αλλα αυτό είναι αποτελεσμα γεννετικων ανωμαλιων του DNA και όχι καποιας θρησκειας.
Κοντολογις σε οσους αποδεχονται το χριστιανισμο επιβαλεται συμπεριφορα και λειτουργια παρομοια με αυτή των θυματων βιασμου που πασχουν από συνδρομο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.
Η διαφορα είναι πως το συνδρομο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ αφορα παθολογικη συμπεριφορα σε συγκεκριμενο τομεα λειτουργιας των πασχοντων, ενω ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ολες τις λειτουργιες σε ολους τους τομεις δραστηριοτητων του ατομου και της κοινωνιας. Άλλη διαφορα είναι πως οι χριστιανοι τουλαχιστον αρχικα δεν είναι πασχοντες καποιας κληρονομικης ή επικτητης ασθενειας, αλλα τελικα και ειδικα οι «καλοι» χριστιανοι καταληγουν να είναι όχι μονο «φορεις» αλλα και «πασχοντες» μιας φοβερης και καταστροφικης «ιωσης» ομοιας με το AIDS.
Ο εχων ελαχιστες γνωσεις Ιατρικης, Ψυχολογιας ή Κοινωνιολογιας θα μπορουσε να αντιληφθει τα παραπανω.Τ΄ότι ουδεις επιχειρει να τα προλαβει, θεραπευσει ή εστω να τα διαγνωσει οφειλεται στην διαβρωτικη δραση του χριστιανισμου σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο, καθως και στ΄ότι στην πλειοψηφια τους οι πανεπιστημιακοι καθηγηταδες είναι εβραιοσαξονες ή μελη μασωνικων στοων.
Το φρικτοτερο είναι πως για δεκαετιες το «ελληνικο» κρατος υποχρεωνε δια νομου τους χριστιανους πολιτες του να βαπτιζουν τα παιδια τους χριστιανους, σε ηλικια που δεν μπορουν να αντιταξουν καμμια σωματικη ή ψυχο-διανοητικη αμυνα. Είναι σαν να υποχρεωνεται καποιος να «βιασει» τα παιδια του οσο είναι ακομη μωρα, προκειμενου να τους μεταδωσει το AIDS.
Ο «βιασμος» σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο συνεχιζεται δια της κατηχησης, ενώ κατά τ΄αλλα προστατευεται η ανεξιθρησκεια και απαγορευεται ο προσηλυτισμος.
Προκειμενου να συντελεσθει το εγκλημα σε βαρος του Ελληνισμου, της Ανθρωποτητος και του Συμπαντικου Οργανισμου γενικοτερα, εκτος από δογματα «θυματων», που δεν αντιστεκονται και λατρευουν τους γενοκτονους τους, εχουν ιδρυθει και δογματα «θυτων». Οι οπαδοι αυτων γινονται αξιοι να «κληρονομησουν τη βασιλεια των ουρανων» κατακτωντας και εξοντωνοντας μεχρι γενοκτονιας τους απιστους οπαδους αλλων θρησκειων. Το γεγονος πως ολοι οι πολεμοι είναι κατά βαση φυλετικοι αποκρυπτεται από εχθρους και φιλους. Θυτες και θυματα στις κατωτερες βαθμιδες ιεραρχιας θεωρουν πως εξοντωνονται επειδη είναι δεξιοι ή αριστεροι, κομμουνιστες ή καπιταλιστες, βουδιστες η ινδουιστες, εβραιοι ή μουσουλμανοι, χριστιανοι ή αντιχριστοι.
Βεβαια ολες οι θρησκειες είναι σατανικα δημιουργηματα, θα πρεπει όμως να διακρινουμε τον σατανισμο ως την πιο ειλικρινη θρησκεια, σε σχεση με το χριστιανισμο που είναι η πιο υπουλη, κρυπτοσατανιστικη (αφου διωχνει το σατανα απ΄την πορτα και τον μπαζει απ΄το παραθυρο) και αρα και η πιο επικινδυνη θρησκεια. Ευαγγελιζεται τη «θεωση» και την «ανασταση» αλλα οδηγει στην εκ των εσω σηψη και καταρρευση ατομων και κοινωνιων.
Επιγραμματικα θα μπορουσαμε να αναφερουμε ότι:
AIDS= ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ=ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ= ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.
ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.

Αλιμονο στους φορεις και στους πασχοντες της «ιωσης» του Χριστιανισμου !!!
Αλιμονο στις κοινωνιες αυτων !!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις