ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 2 May 2012

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΟΙ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ

Βρήκαμε το πλανητοειδές - αστεροειδή "Ικαρο" που αναφέρει η ΟΕΑ στο νεο κειμενο 186 σελιδων σελ.79
Πράγματι όπως γράφει η ο.ε.α. τον ανακαλυψε ο αστρονομος Μπααντε και η τροχια που δειχνει η παρακατω σελιδα ειναι πολυ ελλειπτική και τον φέρνει στο περιήλιο πιο μεσα απο την τροχιά του Ερμή!!!

Ίκαρος: http://www.daviddarling.info/encyclopedia/I/Icarus.html

Επίσης εδώ βρήκαμε και τον πλανητοειδή "Ηφαιστο" (εσωτερος ερμού) που αναφέρει η ΟΕΑ στην ιδια σελιδα οτι ανακαλυφθηκε από τον Λεβεριέ ( Urbain Le Verrier ) Αυτά τα πλανητοειδή τα οποία είναι πολύ κοντά στον ήλιο και αποτελούν μια εσώτερη μικρή “ζώνη αστεροειδών” που λέγεται ζώνη Βάλκαν (Vulcan Zone).. Επειδή είναι πολύ κοντά στον ήλιο είναι τρομερά δύσκολο να θεαθούν και γίνονται αντιληπτοί μόνο με προσεχτικές-σχολαστικές παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια ηλιακών εκλείψεων ή στην σπάνια περίπτωση που αυτοί περάσουν μπροστά από τον δίσκο του ήλιου..

Στην ίδια σελίδα παρουσιάζεται και η υπόθεση της Αντι-χθόνας (διαρκώς όπισθεν ήλιου - αντιδιαμετρικά της Γης), καθώς και η εικόνα της Εσω ΓΗΣ...

Ηφαιστος: http://www.drpetrov.com/1889/planets/planets2.htm

Συνεπώς επειδή σε κάθε ηλιακό σύστημα υπάρχουν μόνο 12 αρμονικές τροχιές πλανητών ελλειπτικών και «κυκλικών» τροχιών (αρχή δωδεκάεδρου – αιθέρα – δωδεκαεδρικού σύμπαντος) και επειδή μαζί με τους 9 ήδη επίσημα γνωστούς πλανήτες + 1 τον κατεστραμμένο από τους δρακονιανούς Φαέθωνα (σημερινή ζώνη αστεροειδών μεταξύ Διός και Άρεως) + 2 τους πλανήτες εσώτερου Ερμού ή την Αντι-χθονα(γνωστή στους Πυθαγορείους!!), συμπληρώνεται υπερ-επαρκώς το νούμερο 12, και εξαιτίας και του αδιαπέραστου νετρονιακού μανδύα – στερεοϋφης («ζώνη αποτελμάτωσης» φούσκα-bubble που περικλείει όλο το ηλιακό σύστημα), δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τον 10ο ή 12ο πλανήτη Νιμπιρού του θεοσοφιστή μασόνου Ζαχαρία Σίτσιν, άρα ο Νιμπιρού αποδεικνύεται μια κολοσσιαία δρακονιανή απάτη σχετιζόμενη με την μπλόφα ψευδοάφιξη ψευδοανδρομεδίων+σαυριτών το 2012 ή αργότερα, ως απάτη που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ολογραμμάτων ή πλαστών βίντεο και φωτογραφιών..ως "εξωγήινες δυνάμεις" προοριζόμενες να ρίξουν μομφή εγκληματιών πολέμου στους Κυβερνητικούς Ανδρομεδίους (διαστημικούς Έλληνες) και να παρασύρουν την Ελλάδα και τα έθνη λευκής+μαύρης φυλής σε ασθενή ναζιστική προβοκάτσια DRAG NACH OSTEN εναντίον του αμυντικού συμφώνου Σαγκάης ώστε αυτό αντεπιτιθέμενο να έχει την αφορμή να γενοκτονήσει λευκή+μαύρη φυλή με πρώτη την Ελλάδα.. όπως ήδη γενοκτονείτε οικονομικά πρώτη η ελλάδα (από την Κίνα και από τους εγχώριους προδότες ελληνοεβραίους και μασόνους πολιτικούς)

Ας έχουν όσοι νοήμονες έλληνες απέμειναν γνώση και το νού τους για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία αυτή τη μπλόφα – ψυχολογική επιχείρηση του αντιπάλου..

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Intra-mercurial planets (πλανήτες εσώτεροι ερμού)
http://nineplanets.org/hypo.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Vulcan_(hypothetical_planet)

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΛΑ.Ο.Σ. – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/04/blog-post_23.html

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ":
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/4.html

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012 (ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ") ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις