ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 30 May 2012

Γκαίμπελς, τα τέκνα σου τα θαλάσσωσαν!

"ΨΕΜΜΑ! ΝΤΡΟΠΗ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!"


Σε συνέχεια της "γραμμής" του Γ.Γ. της "Χρυσής Αυγής" η οποία είναι "Πες, πες, πες ψέμματα και όταν με στοιχεία στα αναιρούνε, αρνήσου τα πάντα", οι γκαιμπελίσκοι της σέκτας αυτής προσπάθησαν να περάσουν προς τα έξω πως: "Ακόμα και το μαρτυρικό Δίστομο ψήφισε Χρυσή Αυγή." Από κοντά βέβαια και τα ΜΜΕ των μεγαλοβαρόνων τα οποία χωρίς να διασταυρώσουν καμία πληροφορία, έβγαλαν το πόρισμα πως οι κάτοικοι του Διστόμου ψήφισαν μαζικά Χρυσή Αυγή...

Βέβαια, η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από τα όσα υποστηρίζουν οι γκαιμπελίσκοι...


"Συκοφαντημένοι από τηλεοπτικά κανάλια και την ίδια τη Χρυσή Αυ­γή νιώθουν οι κάτοικοι του μαρ­τυρικού Διστόμου με αφορμή τα όσα ψεύδη διαδόθηκαν για το εκλογικό αποτέλεσμα, όσον αφορά το ποσοστό που έλαβε εκεί το φιλοναζιστικό κόμμα (δήθεν... 6%). Αυτό ήταν το πρώτο ψέ­μα – το δεύτερο ήταν ότι έγινε συγκέ­ντρωση εκεί της Χρυσής Αυγής. 


Έχει τη σημασία του να δούμε την αλήθεια, διότι πάνω στο πρώτο... ψέμα (ή μήπως απλή ανευθυνότητα;) στηρί­χτηκε η Χρυσή Αυγή και κάνει ξεδιά­ντροπη προπαγάνδα! 


Αυτό που πήρε η Χρυσή Αυγή στο Δίστομο – μια κωμόπολη με πολλούς εσωτερικούς μετανάστες – ήταν μόνο 2,7% (44 ψήφοι) και αυτό μαζί με το διπλανό χωριό Άσπρα Σπίτια (Παραλία Διστόμου). Ένα ποσοστό από το οποίο, αν αφαιρεθεί, όπως επισημαίνουν κά­τοικοι της μαρτυρικής κωμόπολης, το αναλογούν στα Άσπρα Σπίτια, τότε για το Δίστομο απομένει ποσοστό κάτω από 2%, όσο δηλαδή και στα χωριά των ολοκαυτωμάτων της Κρήτης, ίσως και λιγότερο. 


Τότε πού βρέθηκε, θα αναρωτηθείτε, το 6% που ακούσατε σε πολλά κανάλια τη Δευτέρα των εκλογών και καυτηρί­ασαν – σωστά... αν ίσχυε – διάφοροι επώνυμοι, όπως ο καθηγητής Ιστορίας Βασίλης Κρεμμυδάς και οι βουλευτές Λιάνα Κανέλλη και Γρηγόρης Ψαριανός και φυσικά πολλοί άλλοι; (Σ.Ιστολογίου: Και αυτοί στο κόλπο!)


Η εξήγηση είναι απλή: στον... «Καλ-λικράτη», θύμα του οποίου έπεσε ένας συντάκτης, που δεν τον υπολόγισε λό­γω άγνοιας της γεωγραφίας. Στη συνέχεια τον... εντυπωσιακό τίτλο «Δίστομο- Καλάβρυτα ψήφισαν Χρυσή Αυγή» αναπαρήγαγαν αρκετοί συντάκτες. 


«Παρασύρθηκαν», δηλαδή, από τα αποτελέσματα του καλλικρατικού Δή­μου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, όπου πράγματι η Χρυσή Αυγή πήρε 5,96% - δηλαδή 335 ψήφους - συνο­λικά στα τρία δημοτικά διαμερίσματα. Έτσι εμφανίζονταν ρεπορτάζ που έλε­γαν ότι 335 κάτοικοι του χωριού που μαρτύρησε από τους ναζί, ψήφισαν τους νοσταλγούς του Χίτλερ!


Αν όμως κάποιος κοιτάξει αναλυτι­κά τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών - τα οποία εξέδωσε αργότερα με ανακοίνωση και ο δήμαρχος Γ. Πατσαντάρας - βλέπει ότι το μεγάλο ποσοστό της Χρυσής Αυ­γής το πήρε στα άλλα δύο χωριά του καλλικρατικού δήμου και συγκεκρι­μένα 7,47% στην Αράχοβα και 7,87% στην Αντίκυρα, και όχι στο Δίστομο! «Τι σχέση έχει το Δίστομο με την Αράχοβα και την Αντίκυρα, που απέχουν 15-20 χιλιόμετρα μεταξύ τους;» λένε κάτοικοι από το Δίστομο." 


Πηγή: Εφημερίδα το Ποντίκι
http://topontiki.gr/article/35626
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και αν κατασκευάζουν ιστορίες ακόμα και για τα πιο απλά θέματα(π.χ. η παραμύθα με τους χρυσαυγίτες που καθαρίζουν σπίτια αφιλοκερδώς και κερνάνε λουκουμάκι στο τέλος), μπορεί να φανταστεί ο νοήμονας, πόσο πιο τερατώδη ψέμματα θα κατασκευάσουν για ουσιώδη ζητήματα. 

Ο νοών νοείτω, τέλος.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ "500.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/500000-6.html

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/2012.html

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.htm

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις