ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 16 May 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο παρακάτω site διαβάζουμε:
http://www.soiledsinema.com/2011/03/heinrich-himmler-anatomy-of-mass.html?zx=5093b99cd6fdd5f


interestingly enough, various Himmler biographers have stated that the SS Reichsführer might have had Mongolian and Jewish ancestry. Either way, I think most people will agree that Himmler certainly lacked the ideal Nordic profile he so stringently demanded in his SS men.


μετάφραση: Έχει ενδιαφέρον, ότι διάφοροι βιογράφοι του (Χαϊνριχ) Χίμλερ δήλωσαν ότι ο αρχηγός των S/S και υπερφυρερ του ραϊχ μπορεί να είχε Μογγολική και Εβραϊκή καταγωγή. Όπως και να χει, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνήσουν ότι ο Χίμλερ οπωσδήποτε υστερούσε των ιδανικών χαρακτηριστικών λευκής φυλής, που τόσο αυστηρά απαιτούσε για τους άνδρες του στα S/S.

Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «SS» HEINRICH HIMMLER ΗΤΑΝ Ο «OBER REICHS – FÜHRER», ΔΗΛΑΔΗ «ΥΠΕΡ – ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», ΕΝΩ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ «REICHS – FÜHRER», ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΟΣ «ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ».

ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «SS» ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ «ABWEHR», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ (ΧΙΣΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ), ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΡΩΣΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ) ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «WEHRMACHT». ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ, ΕΔΩΣΕ Ο ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ 1947. ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο HEINRICH HIMMLER ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ «SS», ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (SEPARATI = «ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ - ΕΚΛΕΚΤΟΙ - ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ), ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΛΕΡ ΕΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΧΘΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ALFRED ROSENBERG, HAUSHOFFER (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΑΣ GOLDEN MORGERÖTE=ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ZEN), LINCOLN VON TREBITS (ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ 72 ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG), ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ), ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ Α.Ο.Α. – Ο.Τ.Ο. – GOLDEN DAWN ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΕΣ ΑΝΕΝΕΡΜΠΕ – ΘΟΥΛΗ – ΒΡΙΛ – GOLDEN MORGENRÖTE ΔΗΛΑΔΗ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΓΕΡΜΕΝΗ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ 300ΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ ΤΟ 2012 – 2013.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET): 
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/httpwww.html

Υ.Γ: ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 72 ΥΠΕΡ–ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ «± ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ( ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ + ΑΟΑ 36 ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ – ΑΟΑ 36 ΜΕΛΩΝ ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «± HONG» ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «± ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ – ΝΕΠΑΛ, ΔΙΕΤΑΞΑΝ:

ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ROTHSCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, BAUM UND BAUM, LOEB UND LOEB, STAIN ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ,

ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ HAUSHOFER – ECKHART – ROSENBERG ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ,

ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ ΥΠΕΡΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ «± ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Ή NATZEL LINCOLN VON TREBITS,

ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΑΣ «GOLDEN MORGENROTE» Ή «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «– ΑΟΑ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,

 ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΧΙΜΛΕΡ – ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΩΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ Γ' ΡΑΙΧ,

ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΙΜΕΡΗ Ή ENTENTE» ΓΑΛΛΙΑΣ – ΑΓΓΛΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ Ά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1914 ΕΩΣ 1918,

ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

G.H.REES TO THE WORLD. COSMIC – ETNA: SECOND ALARM SIGNAL OF START OF THE THIRD WORLD WAR. ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. RETHINK OF WORLD WAR II HISTORY FROM G.H.REES (GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) AND FROM THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”, WITH PURPOSE THE FOILING OF THE THIRD WORLD WAR PLANNED BY THE HYPERLODGE “HONG” OF CHINA FOR THE YEARS 2011 – 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
 Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (HERMETIC GOLDEN DAWN LONDON), ΤΗΝ MARIA BABWASINGH ΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΟ»ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ
Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταιρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)
Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org

 Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

Τα αφεντικα του Μιχαλολιακου
http://alithiastofos.blogspot.com/2012/01/blog-post_428.html

 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ):
http://www.hermeticgoldendawnlondon.org.uk/

(προσεξετε τι εχει φατσα-καρτα το site της χρυσης αυγης λονδινου: Σεληνιακο ημερολόγιο (Lunar Calendar) και τις φάσεις της σεληνης. ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ !!! )


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ:
 http://www.outercol.org/
 (Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ Α.Ο.Α.)


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Έντονη κινητικότητα του τουρκικού στρατού στα σύνορά μας
http://egionews.blogspot.com/2012/05/blog-post_4564.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ A' ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/blog-post_12.html

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ 10.000.000 ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/10000000.html

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012 ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ: http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις