ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 5 May 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟΥΣ.


1) Σας καλώ να προσέλθετε όλοι να ψηφίσετε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στις 6 Μαϊου διότι η αποχή, το λευκό και το άκυρο από την στιγμή που το εκλογικό μας σύστημα είναι η ενισχυμένη αναλογική, λειτουργούν υπέρ του πρώτου κόμματος, αφού τα ποσοστά των κομμάτων βγαίνουν επί των έγκυρων ψηφοδελτίων και επομένως θα είναι έγκλημα το λευκό/άκυρο και η αποχή. (βλ.: http://www.antidiaploki.gr/complaint.htm  ).. Επίσης όσοι διαδίδουν ότι η ψήφος σε κόμματα που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός βουλής, είναι δήθεν «χαμένη ψήφος» επειδή δήθεν «πάει στο πρώτο κόμμα»…ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα και ύπουλη προπαγάνδα, διότι αν το «τάδε» κόμμα δεν μπει στη βουλή, απλώς οι έδρες του μοιράζονται ΣΕ ΟΛΑ τα κόμματα που θα μπουνε στη βουλή και όχι φυσικά μόνο στο πρώτο κόμμα. Η ψήφος σας θα πάει κανονικά στο κόμμα που θα ψηφίσετε ακόμα και αν αυτό μείνει εκτός βουλής. Γι'αυτό μη παρασύρεστε από τετοια ύπουλα συνθήματα του δικομματισμού και του σάπιου κατεστημένου.

2) Σας καλώ αυτή την φορά να ψηφίσετε με γνώμονα το συλλογικό και όχι το στενά ατομικό σας συμφέρον, διότι πλέον κανένας βουλευτής δεν πρόκειται να υλοποιήσει τίποτε απ’ όσα θα τάξει. Θα υποσχεθεί απλά λόγια ψεύτικα μεγάλα για να σας κλέψει την ψήφο.

3) Επίσης κόμματα που χρησιμοποιούν εξίσου δημαγωγικά και ευχάριστα συνθήματα με το ρουσφέτι, για παράδειγμα: «δεν πληρώνω» , «να κηρύξουμε το χρέος μας επαχθές και επονείδιστο» , κόμματα που στην ουσία μας προτείνουν την πτώχευση της χώρας και την στάση πληρωμών και άρα το γενικό χάος και αναρχία, αυτά τα κόμματα οφείλετε να τα απορρίψετε γιατί δεν αποτελούν υπεύθυνους πολιτικούς φορείς, αλλά πρόκειται για επικίνδυνους τσαρλατάνους καιροσκόπους της πολιτικής μας ζωής.

4) Δεν πρέπει αυτή την φορά να ψηφίσετε παραδοσιακά επειδή ψήφιζε κάποιος συγγενής σας, αλλά πρέπει να ψηφίσετε με βάση την κριτική σας σκέψη και αντίληψη ως προσωπικότητες – προσωπάνθρωποι (και όχι μαντρωμένοι μαζάνθρωποι) και να μην παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς, πλύση εγκεφάλου και την ανελέητη προπαγάνδα των «ΜΜΕ» του κατεστημένου, που ελέγχονται από λήσταρχους νταβατζήδες μεγαλοαπατεώνες καναλάρχες και μεγαλοεκδότες που κατέστρεψαν την χώρα και σας έφτασαν σε αυτή την κατάντια, και που εξαγόρασαν και ελέγχουν όλα τα κόμματα της σημερινής βουλής και έχουν τους ξεπουλημένους πολιτικούς αρχηγούς τους ως τα τσογλάνια τους...

5) Μην ψηφίζετε κόμματα που δεν έχουν σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις ή όταν αυτές είναι αόριστες και δεν δίνουν λύση στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και ομοιάζουν με άναρθρες κραυγές και συνθήματα άκρατου λαϊκισμου και ακατάσχετης υποσχεσιολογίας! Προτιμήστε κόμματα που σας λένε προεκλογικά την σκληρή στυγνή αλήθεια όσο και αν πονάει, και κόμματα που προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις.

6) Μην ψηφίζετε γόνους οικογενειών – «πολιτικά τζάκια» και κόμματα θυγατρικά – νεοσύστατα μεν, συγκροτούμενα δε από άτομα τα οποία θήτευσαν επί μακρόν στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας υπηρετώντας πιστά τις αρχές του δικομματισμού που κατάστρεψαν τη χώρα και τώρα εμφανίζονται ως κάτι νέο – επαναστατικό – το οποίο δήθεν θα βγάλει την χώρα από την κρίση (ιδε: Καμμένο, Κουβέλη, Ντόρα, Καζάκης του ΚΚΕ, κλπ)

7) Όλα αυτά τα νέα κομματίδια που δημιουργούνται έχουν ένα και μόνο σκοπό: οι ψήφοι των διαμαρτυρομένων και οργισμένων ελλήνων να πάνε σε αδειανές μεριές ή ακόμα και να γελοιοποιήσουν την πολιτική μας ζωή και να θέσουν στον ψηφοφόρο το εξής δίλλημα: Φεύγεις από το ΠΑΣΟΚ + ΝΔ, υπάρχει κάτι άλλο;; Υπάρχει κάτι αξιόπιστο και σοβαρό;; Όχι… Γι’αυτό γύρνα γρήγορα πίσω στο μαντρί του δικομματισμού γιατί αλλιώς στη βουλή θα παρουσιαστούν φωνές ακραίες (βλέπε: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»), είτε κόμματα γελοία (Τζούλιας Αλεξανδράτου και ΣΙΑ)..

8) Ο ψηφοφόρος των προσεχών εκλογών πρέπει να ψηφίσει «Ένωση Κεντρώων» και Βασίλη Λεβέντη, για να τιμήσει τους πολυετείς αγώνες του (πάνω από 20 χρόνια), την συνέπεια που επέδειξε καθ’όλη την πολιτική του σταδιοδρομία όλα αυτά τα χρόνια.. Για τον πόλεμο που δέχτηκε από το κατεστημένο και τους μεγαλοεκδότες και καναλάρχες νταβατζήδες. Για το ότι πάντα έλεγε μόνο σκληρές αλήθειες όσο και αν πονάνε και όσο και αν του στοίχισαν σε ψήφους. Για το ότι θέλει να πληρώσουν τα κλεμμένα και τα σπασμένα οι κλέφτες καταχραστές πολιτικοί και η πολιτική «Ελιτ» των αλήτ (δηλαδή οι προνομιούχες 100.000 οικογένειες) και όχι ο άνεργος και ο μεροκαματιάρης των 500ων και των 1000ων ευρώ.

9) Η Ελλάδα για να προχωρήσει και για να συνεχίσει να υπάρχει ζωντανή χρειάζεται τίμιους πολιτικούς και όχι κλέφτες – ψεύτες – απατεώνες ή καιροσκόπους και πατριδοκάπηλους (π.χ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΛΑ.Ο.Σ.)

10) Η «Ένωση Κεντρώων» του έντιμου Βασίλη Λεβέντη είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα με ρεαλιστικό πρόγραμμα και πολιτική θέση για κάθε θέμα: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ: http://www.antidiaploki.gr/thesis.htm

11) Τέλος κάνουμε έκκληση όλοι εσείς που θα στηρίξετε την «Ένωση Κεντρώων» κάντε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να περιφρουρήσετε με την παρουσία σας τα εκλογικά τμήματα διότι το σάπιο κατεστημένο θα κάνει ότι μπορεί για να νοθεύσει τις εκλογές και να κλέψει τις ψήφους είτε αποκρύβοντας και καταστρέφοντας τα ψηφοδέλτια της «Ένωσης Κεντρώων» ή με άλλους βρώμικους τρόπους. Εάν εντοπίσετε προσωπικά τέτοια φαινόμενα μη διστάσετε να τα καταγγείλετε αμέσως στη δικαιοσύνη και στους αρμόδιους δικαστικούς αντιπρόσωπους με τον πιο αποφασιστικό και έντονο τρόπο!
IRIDA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 03 05 2012 ΡΟΔΟΣ von enosikentroon

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις