ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 May 2012

Μήνυμα υποψηφιας B εκλογικής περιφέρειας πειραιώς (Κατερίνας Γαλατσίδα) τις ενώσεως κεντρώων προς ψηφοφόρους και φίλους τις Ο.E.A

Αγαπητοί φίλοι γεια σας!
Είμαι η Κατερίνα Γαλατσίδα υποψήφια Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη B'Εκλογική περιφέρεια Πειραιώς.
Το μήνυμα αυτό δεν σας το στέλνω για προσωπική μου προεκλογική προβολή,διότι έχω κάνει την προεκλογική μου εργασία ήδη στον Πειραιά.
Απλώς απευθύνομαι προς όλους τους φίλους της Ένωσης Κεντρώων και της Ο.E.A. και τους καλώ να ψηφίσουν την Ένωση Κεντρώων διότι πιστεύω ότι αυτό είναι το μοναδικό κόμμα το οποιο εάν εισέλθει στη Βουλή των Ελλήνων θα τηρήσει τις υποσχέσεις του για δικαστική καταγγελία των οικονομικών καταχρήσεων και της προδοσίας της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας μέσω των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ.Βασίλη Λεβέντη.
Aπευθύνομαι σε εσάς διά την ψήφιση της Ένωσης Κεντρώων διότι είναι το μονο κόμμα το οποίο γνωρίζει και θα λάβει μέτρα αναδιατάξεως των διαλυμένων Ενόπλων Δυνάμεων, διαλυμένων δολίως από τα δυο κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., και από τους ύπουλους μοχλούς διαλύσεως των Ελληνικών Ενοπλων Δυνάμεων δηλαδή από το K.K.E. και από το ΣΥΡΙΖΑ. Κρίνουμε ότι τα περισσότερα είναι επικίνδυνα για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος, και αυτά τα οποια επιθυμούν περισσότερο την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι τα κόμματα ΛΑ.Ο.Σ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρά τον διαφημιζόμενο υποκριτικό εθνικισμό τους, διότι η ήττα των Ελληνικών Ενοπλων Δυνάμεων από την Τουρκία και από τους βαλκανικούς συμμάχους της, γείτονες της Ελλάδος, συμφέρει το ΛΑ.Ο.Σ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την βοήθεια του δήθεν μετανοημένου ΝΑΤΟ να ιδρύσουν πρώτα την Κυβέρνηση Μυστρά-Πελοποννήσου και μετά την κυβέρνηση της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Η οποία αυτοκρατορία, ως αρχηγός του ΝΑΤΟ σχεδιάζεται να επιτεθεί εναντίον του άξονος P.I.K.<ΡΩΣΙΑ, ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΙΝΑ>, ώστε αντεπιτιθέμενος ο άξονας P.I.K. να γενοκτονήσει τους αμάχους των χωρών του ΝΑΤΟ με πρώτους τους Έλληνες.
Σας καλούμε να ψηφίσετε την Ένωση Κεντρώων διότι είναι η μόνη η οποία ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΘΕΛΕΙ να ματαιώσει αυτό το εγκληματικό σχέδιο της πλανητικής Κινεζικής στοάς HONG, διότι αυτό το Εθνικό θέμα έχει πρώτη προτεραιότητα, το θέμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έρχεται σε δεύτερη σοβαρή προτεραιότητα διότι αν δεν μείνουμε ζωντανοί, δεν έχει νόημα να συζητάμε για μισθούς και συντάξεις γενοκτονημένων,νεκρών Ελλήνων.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Κατερίνα Γαλατσίδα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις