ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 May 2012

Βασίλης Λεβέντης, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί το λένε το μυαλό και η καρδιά σας.


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ από enosikentroon

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό το εξής φαινόμενο: Αναφέρει ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάποια χρόνια τώρα πως βασικός άξονας επανόρθωσης της οικονομίας της χώρας είναι η εξάλειψη των προνομίων της εξουσιαστικής πυραμίδας Ελίτ της Ελλάδος. Μέχρι πρότινος ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός ο οποίος κατάθεσε τέτοια πρόταση.

Ωραία μέχρις εδώ. 

 Και έρχονται οι εκλογές, και βλέπει η Ντόρα των σαλονιών και των πριβέ πτήσεων ότι η ΔΗΣΥ της δεν μπαίνει ούτε στο καφενείο της βουλής. Και τί κάνει; Ως βασική προεκλογική της θέση έχει μία κουτσουρεμένη βέβαια εκδοχή της "απαλείψεως προνομίων της ελίτ και του κομματικού συστήματος". Η Ντόρα βέβαια έχοντας τα ΜΜΕ στην πλάτη της και με το απόκομμα της στη Βουλή, μπορεί να κάνει το κομμάτι της στις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ σαν "η μόνη παράταξη η οποία ζητά κατάργηση προνομίων βουλευτών και χρηματοδότησης κομμάτων..." Ποιά; Η σύζυγος του Ισίδωρου Κούβελου που έφερε με τα μπούνια την COSCO στην Ελλάδα, που ήθελε να κάνει και μεσογειακούς αγώνες αν θυμάστε; με έξοδα του ελληνικού κράτους βέβαια... Αυτή η Ντόρα η οποία ως ΥΠΕΞ της ΝΔ έτρεχε με τα πρωθυπουργικά τζετ ανά την ηφύλιο για κοσμικές εκδηλώσεις. Η Ντόρα, θυγατέρα του Δράκουλα ζητάει κατάργηση προνομίων... Και όμως πείθει, διότι έχει τα Μέσα στο τσεπάκί της. Και αν δεν πείθει, τότε κάνει κάτι ακόμα χειρότερο. Απαξιώνει την ιδέα και δή κάποιου άλλου και δή μία χρήσιμη και αποδοτική ιδέα. Η ιδέα εκ των πραγμάτων "καίγεται". 

Βγαίνει ο Στέφανος Μάνος με την "Δράση" του με αντιπρόεδρο τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, γνωστό και περήφανο ντιγκιντάγκα και μάλιστα σύμβουλο του Τζέφρυ Μινέικο Παπάντριου κατά την αρχηγία του τελευταίου στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ο Βαλλιανάτος εγνώριζε από τότε το τί θα πράξει ο Τζέφρυ, κολλητός του. Τώρα λοιπόν, ο Μάνος, ο οποίος αν θυμάστε στην τραυματική τριετία του Δράκουλα, έριξε έξω την οικονομία της Ελλάδος με τις αδιανόητες αλχημείες της Σχολής των νεοφιλελευθέρων, ζητάει ξανά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών μαζί με τον σύμβουλο του Τζέφρυ Βαλλιανάτο με επιχείρημα τους την "κατάργηση των προνομίων των κομμάτων..." Ο Μάνος και ο Βαλλιανάτος βέβαια έχουν κλέψει και αυτοί με την σειρά τους το κράτος της Ελλάδος, είτε με βολευτικές αποζημιώσεις και συντάξεις αλλά και συντάξεις του κλάδου του αλλά και με μίζες και ρουσφέτια αλλά και με χρηματιστήρια και ομόλογα, αλλά και με αμοιβές για συμβουλευτικές υπηρεσίες πληρωμένες από το ελληνικό κράτος και αυτές λόγω κολλητού τζέφρυ... Δηλαδή αυτά τα λένε αυτοί που επωφελήθηκαν τόσα χρόνια από αυτά που τώρα υποστηρίζουν ότι θέλουν να καταργήσουν!!! Είναι σαν να σου λέει ο παιδόφιλος, ενώ είναι μέσα σε παιδότοπο(!!!) ότι θεραπεύτηκε και τώρα οι ιδιοκτήτες του παιδότοπου τον προσέλαβαν ως φύλακα! Αυτό θέλουν οι Έλληνες πολίτες να πράξουν; Να κάνουν φύλακα των παιδιών τους, ένα σεσημασμένο παιδόφιλο; Διότι αυτό κάνουν μέχρι τώρα! 

Πάμε παρακάτω... Έχει μία θέση η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο. Ότι θα πρέπει παρά τις χιλιάδες δυσκολίες, το κράτος της Ελλάδος(πέραν του ότι πρέπει να δημιουργηθεί κράτος αυτή τη φορά) να συνάψει οικονομικές και όχι μόνο, συμμαχίες με την Ρωσία επί Πούτιν διότι αποτελεί στρατηγική κίνηση με πολλές αντηχήσεις παγκοσμίως. Το γιατί έχει αναλυθεί πολλάκις και όχι μόνο από το ιστολόγιο πλέον. Και ρωσικά μέσα και ελληνικά έχουν τονίσει την ανάγκη στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ Ελλάδος Ρωσίας. 

Σε βίντεο συγκεκριμένο-απάντηση σε επικριτή, ακούγεται ο Γιάννης Καραγεωργίου... "Θα συμμαχήσουμε και με τον Διάολο για να επιβιώσει η Ελλάδα..." Μετά από μέρες, βγαίνει και λέει η Ντόρα στις κάμερες: "Θα συμμαχήσω και με τον Διάολο για να σώσω την πατρίδα μου"(!!!) 

Όσον αφορά την ελληνορωσική συνεργασία... Κάνει πρόταση η Ο.Ε.Α. προς τον Βασίλη Λεβέντη να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, της ρωσικής ομογένιας και την ίδια μέρα αργότερα, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, επιδιώκει και πετυχαίνει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για να του πεί ο Κωλοτούμπας 1 της δεξιάς πολυκατοικίας τις δικές του αρλούμπες... Αποτέλεσμα, οι Ρώσοι να γελάνε μαζί μας διότι αυτός που συναντήθηκε με τον Σαββίδη ήτο ένας φαιδρός πρώην γαλατάς με κορακί μαλλί... ψάξε βρες. Με ένα σμπάρρο, δυο τριγώνια όμως. Και η ιδέα εκλάπη, και η ιδέα γελοιοποιήθηκε. 

Πολλάκις, το ιστολόγιο αυτό αποκάλυψε συνδέσεις της "Χρυσής Αυγής" με μασονικά εσωτεριστικά τάγματα, σατανολατρεία, παγανισμό, νεοναζιστικά αδελφά κόμματα της Ευρώπης και της Αμερικής καθώς και πολλά άλλα στοιχεία. Το αυτό έχουν πράξει και πολλά άλλα ιστολόγια με δικές τους έρευνες και έχουν αποκαλύψει τις συνήθειες της οργανώσεως αυτής και ειδικότερα πρώην μέλη τα οποία γνωρίζουν πώς ακριβώς λειτουργεί η Σέκτα αυτή. Βγαίνει το ΛΑΟΣ και η ΝΔ λοιπόν μέσω βολευτών τους και κραυγάζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σατανιστική... Το λένε και το ξαναλένε και το ξαναλένε. Αποτέλεσμα; Να συσπειρώνονται οι οπαδοί της σέκτας αλλά και να προσυλητίζουν νέα μέλη! Διότι όταν ακούς το ΛΑΟΣ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να σου ουρλιάζουν ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διότι είναι σατανιστές κλπ, ε ο άλλος θα πάει να την ψηφίσει! Και αυτό διότι δεν μπορούν οι αρχιμασόνοι των κομμάτων αυτών, οι παιδόφιλοι, οι αρχισατανιστές, οι αρχικλέφτες να σου λένε ΜΗΝ αυτό και ΜΗ το άλλο! Αντιδράς αντίστροφα! Και το ξέρουν! Άρα είναι στημμένοι να βάλουν μέσα την Σέκτα αυτή για αποσταθεροποίηση. Και δεν μπορούν βέβαια να κατηγορούν ως φασίστες τους χρυσαυγίτες αυτοί οι χειρότεροι όλων αλλά ταυτόχρονα να κάνουν κολλητηλίκια στο άλλο κόμμα της Βουλής το οποίο είναι σταλινικό!(ΚΚΕ). Ο ένας πόλος υπάρχει στη Βουλή, γιατί να μην μπει και ο άλλος; (αυτό είναι το σκεπτικό). Όταν ο Βενιζέλος, με επώνυμο αληθινό Τοργκούτ, σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, με το ύφος Λόχα καραβανά(ο άκαπνος!) σου λέει ΌΧΙ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ χρυσή αυγή, τότε είναι σαν να σου λέει ΨΗΦΙΣΕ χρυσή αυγή, άλλωστε το ΨΗΦΙΖΕΙΣ, υπάρχει και στις δύο προτάσεις. 

Παράπλευρο αποτέλεσμα είναι βέβαια και το άλλο. Να λές για τα ωραία της σέκτας της Χρυσής Αυγής και να σου λένε ότι είσαι πασόκος και νδημοκράτης!!! Το ίδιο καταφέρανε με τον Καμμένο των Αεροψεκασμένων Ελλήνων. Ό,τι και να πεις από τα καμώματα του, τα αποδεδειγμένα για όσους νομίζουν ότι είναι φαντασιοπληξίες του γραφόντα, όπως αυτό το ριφιφί του χρηματιστηρίου από το οποίο ο κ. Καμμένος έβγαλε καλά λεφτάκια(άλλων εξαπατημένων "επενδυτών"), και σήμερα τα χρησιμοποιεί μαζί με άλλη άγνωστη χρηματοδότηση για να ανοίγει πολιτικά γραφεία ακόμα και στη μικρότερη πόλη και για να πληρώνει με 25000 ευρώ μαύρα (και 10.000 ευρώ μπροστά) όσους αναλαμβάνουν να τον προωθήσουν αυτόν και τα ψηφοδέλτια του, τότε σου λένε φύγε ρε, άσε μας ρε, είσαι πασόκος και νδ και λαος...  Με μανία. Δηλαδή, το κομματικό σύστημα το οποίο 30 χρόνια ο Βασίλης Λεβέντης έχει στήσει στο εδώλιο και το έχει καταδικάσει με αποδείξεις, κατάφερε πάλι το αδιανόητο! Να κάνει πλύση εγκεφάλου με περίτεχνους τρόπους στους ευκόλως φανατίζοντες ευκαιριακούς ψηφοφόρους. Έτσι, μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων έχει μετατραπεί σε Θύρα οπαδική κάποιας ΠΑΕ. Είναι κλασικό τρικ αυτό, η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής αλλά και πολλών κοινωνικών θεμάτων, το ΚΚΕ είναι η Μπάγερ(του Μονάχου, της Βαυαρίας, τυχαίο και αυτό έ Αλέκα;;;), ο ΣΥΡΙΖΑ η Μπαρτσελόνα(των πούστηδων, εύστοχη επιλογή και αυτή), η Ντόρα μιλάει για φάουλ και οφσάιντ(!!!), αλλά και άλλα "η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο, είμαστε στο 90', είμαστε στις καθυστερήσεις" κ.α. Δηλαδή η πολιτική ελίτ θεωρεί τους Έλληνες ψηφοφόρους, ΟΠΑΔΟΥΣ, φανατικούς και ευκολοχειραγωγούμενους. Το πολιτικό σύστημα αφομοιώνει τα επιχειρήματα άλλων εκτός πολιτικού συστήματος και τα αφοπλίζει σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή. Και εννοείται ότι θέλει την είσοδο στη Βουλή και της Χρυσής Αυγής και του ανταρσύα και του καμμένου και του λαος και όλων αυτών διότι έτσι θα αποκτήσει πολλά "όπλα" για να κρατηθεί λίγο ακόμα στη ζωή. 

Λένε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΚΚΕ, με την ψήφο σου δώσε μήνυμα στην Ευρώπη... Μήνυμα ότι τί; Υπογράφηκε ξανά το Σύμφωνο της Βαρσοβίας; Αν κάποιος θέλει να δώσει μήνυμα γιατί να μην ψηφίσει Βασίλη Λεβέντη; Πιο ισχυρό μήνυμα από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει. Μήνυμα ότι οι Έλληνες θέλουν την κάθαρση στο εσωτερικό τους, μήνυμα ότι η Ελίτ στην Ελλάδα έχει τελειώσει οριστικά, ότι τα κόμματα εξουσίας και αντιπολίτευσης είναι τα ίδια και ότι επιτέλους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! 

Και αφού το αναφέραμε, έχουμε και εμείς μία ερώτηση προς τους υποψηφίους της εσωτεριστικής μασονικής σέκτας Χρυσή Αυγή, την κομματική επιδότηση τί θα την κάνετε εάν μπείτε στην Βουλή; Θα την χαρίσετε στο κόμμα όπως στο ΚΚΕ; Μιλάμε για λεφτά εδώ, του κράτους, εκατομμύρια ευρώ. Τί θα τα κάνετε; Τέλος παρένθεσης. 

 Γι'αυτούς αλλά και πολλούς άλλους λόγους, ζητάμε από τους Έλληνες ψηφοφόρους να απεγκλωβιστούν από το "Κουτί". Το Κουτί λέει ότι είτε θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ ΝΔ γιατί σε έφαγε η προπαγάνδα και φοβήθηκες, είτε ότι θα ψηφίσεις τα λοιπά, δηλαδή ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Αεροψεκασμένους, Κουβέλη(με τον κιπά), Οικολόγους Πράσινους(του Σόρος), Χρυσή Αυγή(για να ξεβρωμίσει ο τόπος... στα Τίρανα), Λούκα Καστανίδη, Ντόρα, ΛΑΟΣ κ.α. Δηλαδή, ο εγκλωβισμός πάλι μέσα στο σύστημα. Ό,τι και να κάνεις δηλαδή, η κάλπη σαν το στομάχι, στο τέλος σκατά θα βγάλει. Το σύστημα δηλαδή φτιάχνει τις συνθήκες μέσα στις οποίες υπάρχουν όλα για όλους. Αντίδραση, οικολογία, εθνικισμός, σατανισμός, ναζισμός, νεοφιλελευθερισμός, σοσιαλισμός με τα όλα του, από όλα έχει η μαριωρή... 

Όταν λοιπόν υποστηρίζουμε τον Βασίλη Λεβέντη, κάτι σημαίνει αυτό. Και κάτι θα πρέπει να σημάνει και για τους Έλληνες πολίτες όταν θα πάνε να ψηφίσουν. Ξεχάστε ότι είναι το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. που υποστηρίζουν τον Βασίλη Λεβέντη. Μην αφήνετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ μας και την ενδεχόμενη έχθρα ή και μίσος προς εμάς να θολώσουν την σκέψη σας. Είναι άλλο πράγμα να μισείς το ΈΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ και άλλο πράγμα να δεις το αυταπόδεικτο. Ότι ο Βασίλης Λεβέντης ήταν και είναι ο μόνος ο οποίος είδε την πτώχευση να έρχεται 20 χρόνια πριν, ο μόνος ο οποίος συνεπέστατα υποστηρίζει την κατάργηση ΟΛΩΝ των προνομίων της κομματικής ΕΛΙΤ, ο μόνος ανά τους πολιτικούς ο οποίος υποστηρίζει με αποδείξεις την μείωση του ελλείματος όχι με αυξήσεις φόρων, και πετσόκομμα μισθών του λαού αλλά με κατάργηση των πολυδάπανων προνομίων των κομμάτων. 

Πολλοί απορούν με αυτό, αρκεί; Δεν γνωρίζουν όμως ότι τα λαμόγια επιβαρύνουν ολοκληρωτικά το ταμείο του κράτους. Αναλογιστείτε: Εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμων προσλήψεων σε παρανόμως ιδρυθέντες οργανισμούς πολυθεσίας. Μόνον εκεί έχει το κράτος να πληρώνει ασφάλιση, μισθό, δώρα, μπόνους, εκτός έδρας, ύλη, μετακινήσεις, φαγητά, συντήρηση κτιρίων! Υποχρεώσεις που δεν σταματάνε εφάπαξ. Κάθε μήνα! Επιδοτήσεις κάθε χρόνο σε κόμματα, λεφτά χαμένα που πάνε σε μαύρα ταμεία όπου μάλιστα το ΚΚΕ δεν αφήνει και έλεγχο! Παχυλοί μισθοί για συμβούλους, παρασυμβούλους, εξωτερικούς συνεργάτες, επιστημονικούς συνεργάτες κ.α. μέχρι και κομμωτήρια και blackberry και εισητήρια θεάτρων! στο κρατικό ταμείο. Λιμουζίνες, αεροπορικά ταξίδια, έπιπλα, συσκευές, ρούχα, εκδηλώσεις με σαμπάνιες, γιορτές και πανηγύρια και αυτά στο κρατικό ταμείο. Γεύματα εργασίας, γεύματα με κορίτσια, γεύματα με ναρκωτικά, όλα στο κρατικό ταμείο. Μετά έχουμε τους κολλητούς! Πάρε Μπόμπολα το έργο, υπερτιμολογημένο 100 φορές πάνω από τα κρατικά ταμεία και τα δάνεια της ΕΕ. Πάρε Βαρδινογιάννη, την τάδε ναυτιλιακή γραμμή, κάνε μονοπώλιο που απαγορεύεται να τρώει τα πρόστιμα από την ΕΕ το κράτος. Έχουμε το χρηματιστήριο... 96 δις ευρώ κάνανε φτερά τότε, σήμερα αυτά δεν αντιστοιχούν σε καμιά 250αριά δις ευρώ; Είπε κανείς για έλλειμα; Τα ασφαλιστικά ταμεία κατάρρευσαν. Πώς; Μα με τις διπλές και τριπλές συντάξεις που παίρνουνε οι κολλητοί του συστήματος, με τις συντάξεις στα 40 και στα 35, με τα ένσημα κομμωτή και λοιπά, με την αρπαγή των αποθεματικών των ταμείων για επένδυσή τους σε Δομημένα Τοξικά Ομόλογα(!!!) πράγμα για το οποίο ουδείς λογοδότησε! Προμήθειες εξοπλισμών σε τριπλάσιες και δεκαπλάσιες τιμές! χωρίς έλεγχο σε όλο τον κρατικό μηχανισμό... Έλλειψη στοιχειώδους καταναλωτικής αγωγής σε όλο τον ελληνικό χώρο. Νερά χύνονται, επιδοτήσεις αφανίστηκαν για να γίνουν τα χωράφια μονοκαλλιέργειες, εξοπλισμός που χάλαγε με την πρώτη και αγοραζόταν καινούριος(!!!) και τόσα πολλά, τόσες σπατάλες για ένα αχόρταγο σύστημα το οποίο και κατέφαγε το ίδιο το δέντρο στο οποίο στηριζόταν... 

Αυτά πάλεψε και παλεύει ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων. Και πιστεύουμε ότι όποιον Έλληνα πολίτη και να ρωτήσεις εάν θέλει αυτά να σταματήσουν, όλοι θα πούνε ΝΑΙ. Ε αφού λένε ναι και υπάρχει πολιτικός εκτός συστήματος που λέει και αυτός ΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ χρόνια πριν το πει κάποιος άλλος, γιατί να μην τον ψηφίσεις; Τί φοβάσαι; Ότι θα σου ζητήσει να δουλέψεις; Μα αυτό θέλεις(Έλληνα άνεργε)! Φαντάσου Έλληνα ψηφοοφόρε να μην είχε το κράτος να πληρώνει όλα μα όλα αυτά... Και αντιθέτως να πληρώνει παιδεία, υγεία, επιστήμη, υποδομές. 

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΑΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. 

Αυτό και αν θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για αυτό τον τόπο. Αυτό δεν θέλουμε; Οι πολιτικοί να ασχολούνται με τα του τομέος τους και ο καθείς από εμάς να ασχολείται περισσότερο με όσα τον προάγουν. Δεν θα ασχολείσαι με το αν θα έχουν τα παιδιά σου βιβλία στο σχολείο, θα έχουν, θα ασχολείσαι με το τί γράφουν τα βιβλία και αν βελτιώνονται. Δεν θα λες, δεν κάνουμε έρευνα γιατί λόγω κρίσης μας έκλεισαν το ερευνητικό, γιατί έπρεπε τα 2 εκατομύρια που απαιτούνται να δοθούν σε συντάξεις βολευτών. Θα κάνεις έρευνα διότι τα χρήματα θα έχουν εξοικονομηθεί από εκεί. Είναι πολλά τα παραδείγματα του πώς μπορεί η ζωή μας να αλλάξει προς το καλλίτερο από αυτές τις απλές κινήσεις που ουδείς θέλει να τις εφαρμόσει όμως πλην του Βασίλη Λεβέντη! 

Είναι καιρός επιτέλους σε αυτή την χώρα να ασχοληθούν με την πολιτική οι αληθινοί και έντιμοι πολιτικοί και όχι πρώην μοντέλες, πορφυρογέννητοι, οικογενειοκρατίας τέκνα, ποδοσφαιριστές, τραμπούκοι, το ΔΟΛ, κολλητοί των κατασκευαστικών, φερέφωνα, γλύφτες, μάντεις και χαρτορίχτρες, διαιτολόγοι, σεξολόγοι, η σύζυγος Πασχάλη, ο Βαλλιανάτος, τα παιδιά τους, οι κόρες τους, τα ξαδέρφια τους, οι εξ αγχιστείας, οι θυρωροί τους, οι κηπουροί τους, ο πρώην ταμίας των Goody's Πάρου και η ξαδέρφη του, τραγουδιστές, οργανοπαίχτες, δημοσιογράφοι και όλο αυτό το συνοθύλευμα λούμπεν και σκουπιδίλας, ο βόθρος αυτός που έκανε όλους τους Έλληνες να μισήσουν την πολιτική και αρκετούς βέβαια να την αγαπήσουν σφόδρα! 

Είναι καιρός να φύγουν όλοι αυτοί, οι ύποπτοι να δικαστούνε αμερόληπτα και να αδειάσει ο χώρος ώστε επιτέλους η Βουλή να γεμίσει από έντιμους πολίτες-πολιτικούς και όχι τζάκια και κολλητούς. Αυτό πρεσβεύει με πάθος ο Βασίλης Λεβέντης. Η πολιτική να είναι πολιτική και όχι ποδόσφαιρο και κουτσομπολιό και ρεμούλα. Για αυτό ξεχάστε ότι σας είπαμε εμείς για τον Βασίλη Λεβέντη. Δεν είναι αυτό το θέμα. Ψηφίζουμε Βασίλη Λεβέντη συνειδητά διότι το θέλουμε. Διότι αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε. Ότι παρά την πλύση εγκεφάλου, παρά την τρομοκρατία, παρά τα όσα περιμένατε, εμείς σας την φέραμε! Και όταν ψηφίζεις Βασίλη Λεβέντη, αυτό κάνεις. Τους εκπλήσσεις τόσο άσχημα πού προκαλείς απανωτά σοκ σε όλους. Στην ντόπια ΕΛΙΤ, στην ξένη ΕΛΙΤ, στην ΕΕ, στο Eurogroup, στο G8, στον Σόρος, σε όλους! Αντί να σου την φέρουνε αυτή, τους δένεις εσύ κόμπο! Γιατί έχεις επιλέξει εσύ και όχι αυτοί, πολιτικό στον οποίο δεν θα έχουν να αντιτάξουνε επιχειρήματα... ότι είναι κλέφτης, απατεώνας, λαμόγιο. Τους αφοπλίζεις εσύ με το πυρηνικό όπλο με το όνομα Βασίλης Λεβέντης προτού σε διαλύσουν αυτοί ολοσχερώς για να σε αγοράσουν κοψοχρονιά μετά ολοσχερώς. Δεν θα τολμάνε οι αξιωματούχοι της ΕΕ να μην συνεργαστούνε με έναν πολιτικό ο οποίος ποινικοποιεί τα ρουσφέτια, στέλνει στα δικαστήρια τους κλέφτες απατεώνες, κόβει τις μίζες, δημιουργεί κράτος καλλίτερο από τα δικά τους... Στρατηγικά να το δεις και μόνον, τους δένεις χειροπόδαρα και κερδίζεις χρόνο να τρέξεις με χίλια να σώσεις την Ελλάδα με σκληρή δουλειά και θέληση. Αλλά και με πίστωση χρόνου και χωρίς καχυποψία. Στην γωνία σε περιμένουν όλοι τους. Οι ντόπιοι, οι ξένοι, οι οίκοι, οι τράπεζες, όλοι ποντάρανε στην πτώχευσή σου. Και έχουν θέσει τα θεμέλια ώστε να σε ρίξουν μέσα στη φάκα... 

Στείλ'τους αδιάβαστους όλους και ψήφισε Βασίλη Λεβέντη! 

- Οι Τούρκοι δεν ήσαν χειρότεροι... Ο ελληνικός λαός δε θάκανε επανάσταση για ν' αποκαταστήσει και πολιτικά τους κοτζαμπάσηδες. Οι λέγοντες ότι η Επανάσταση ήταν μόνο Εθνική, ή είναι αδιάβαστοι, ή δεν μας λένε την αλήθεια. Σκοτώνοντας τους Τούρκους ήξερε ότι σκοτώνει το σύμμαχο των κοτζαμπάσηδων. Χωρίς τον αφανισμό πρώτα αυτουνού, δεν μπόραε να ξεπάτωνε τους άλλους. Το ότι σ'αυτό η Επανάσταση γελάστηκε, δεν παειναπεί διόλου ότι τους εφείσθη. Θα τους πέρναε εν στόματι μαχαίρας. Το ότι νόμισε ότι για τούτο είχε καιρό, αυτό την έφαε... Η Επανάσταση απότυχε... 

(Γιάννης Σκαρίμπας, "Το 1821 και η Αλήθεια")

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις