ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 11 May 2012

X.A. INTERNET HOT!!!

Μία νέα φρενίτιδα έχει πιάσει τους Έλληνες πολίτες! Το πιο Hot trend αυτή την στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή. Ήδη στο fanclub προστίθενται καθημερινά νέα μέλη! Woo Hoo! To "εγέρθητοου ρέεει, περνάει ο αρχηγός" είναι το νέο σλόγκαν της νεολέρας και στο internet το πιο hot googlαρισμα είναι τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες και άραχνες μπλούζες. "Είσαι θεά" ανάφερε ο πατριώτης του ΛΑΟΣ, Ηλίας Ψινάκης!

Και με αυτά και μ'αυτά, εάν ποτέ γίνουν ξανά εκλογές, τότε θα σχηματίσει και αυτοδύναμη κυβέρνηση και λογικά όπως είπε και η Αλέκα του περισσός tours, "Κυβέρνηση θα κάνουμε μόνο με αυτοδυναμία, και μετά άμα ξαναδείτε εκλογές..." 

Σκοπός του παρόντος δεν είναι άλλη μία αποδόμηση της Χ.Α.. Το ανέλαβαν εργολαβία τα καθεστωτικά ΜΜΑ(μέσα μαζικής  αποχαύνωσης) ώστε η δημοτικότητα της να αυξηθεί κατακόρυφα με όλα αυτά τα όμορφα που λένε τα μέλη της. Αυτό που θέλουμε να θυμίσουμε στους επιλήσμονες χειραγωγούμενους ψηφοφόρους του βιλαμπάχο είναι το ...ΛΑ.Ο.Σ. 

Θυμούνται ή ξέχασαν οι ψηφοφόροι την αντιμετώπιση του ΛΑΟΣ τις πρώτες καλές μέρες; Όλοι τους δούλευαν και έκαναν πλάκα μαζί τους! Τί σύμπτωσις πράγματι! Μετά, σιγά σιγά ο Σκατατζαφύρερ άρχισε να γίνεται αποδεκτός, mainstream, ποιός ο Καρατζαφέρης! Με τους στρατηγούς Απόλλωνες-Καλογεράκηδες, τον Λιακόπουλο Ελ Σεντάι Πολεμαρχίδη, τον Φουριέ, την Φοράδα Εψιλον και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Και δως του ο ΛΑΟΣ, και πατριώτες οι του ΛΑΟΣ, και τι καλά παιδιά οι του ΛΑΟΣ, και τι χρυσό παιδί ο Άδωνις, και τί χρυσό παιδί ο Πλεύρης ο "καταδρομέας", και τί σοβαρός παιδί ο Βορίδης, ο "βαριοπούλας" και ως δια μασονικής μαγείας, τσουπ ο ΛΑΟΣ στην συγκυβέρνηση του Μνημονίου! Όπα, οι "πατριώτες"; Μα τα λέγαμε και τότε για τον ΛΑΟΣ(και τον ισοπεδώσαμε αλλά δυστυχώς αφού είχε μπει στην Βουλή με τα ποσοστά του ΚΚΕ). Τώρα τον τιμώρησε ο επιλήσμονας λαός τον Καρατζαφέρη αλλά αυτός την δουλειά του την έκανε. Μπράβο του λέγανε στο Σίτυ. 

Και εβρέθη νέο "πουλέν" να τρέξει την παρτίδα σκάκι που μας παίζουνε. Η Χρυσή Αυγή της Ελλάδας που ανήκει στους Έλληνες(μασόνους). Και τώρα ως δια μασονικής μαγείας και πάλι, τα ΜΜΑ  κάνουνε τα ίδια όπως με το ΛΑΟΣ!!! Τυχαίο και αυτό. Και φτιάχνεται το προφίλ της ως "της μόνης πατριωτικής πολιτικής οργάνωσης" και προσυλητίζονται τα νέα θύματα όπως τότε με το ΛΑΟΣ. 

Τώρα λοιπόν, εάν σχηματιστεί κυβέρνηση ...εθνικής σωτηρίας(της μασονίας και καταστροφής της Ελλάδος), θα μπούνε μέσα και οι "Παρθένες" της Βουλής. Και τότε θα αρχίσουν τα όμορφα... Διότι όσοι ελπίζουν ότι θα δούνε τίποτα epic δράματα με κυνήγι βολευτών από τα λεβεντόπαιδα, ας αλλάξουνε πλευρό. Διότι στην Βουλή βρίσκονται τα αληθινά "ντόμπερμαν", οι αληθινοί "παίχτες", οι επαγγελματίες μασόνοι πολιτικοί και όχι ο χειραγωγούμενος όχλος. Εκεί είναι οι στρατιές του παρακράτους, οι σοβαροί τετράγωνοι κουμπουροφόροι Μπράβοι, η αληθινή ΜΑΦΙΑ, οι αληθινοί μαχαιροβγάλτες, οι αληθινοί παιδόφιλοι σατανιστές και λοιπά αποβράσματα. Εκεί δεν έχει "εγέρθητοου ρέιιιι". Εκεί έχει "βαράτε προσοχή" και ΜΟΚΟ και κοστούμι με γραβάτα. Και όταν με το κακό, έρθει η αποφράδα ημέρα που θα πέφτουνε οι βόμβες, τότε θα σας ξαναπούνε όπως πριν δύο χρόνια "Μα, εσείς μας ψηφίσατε..." Τότε θα μπορείτε να χτυπάτε τα κεφάλια σας στα ντουβάρια που κάποτε αποκαλούσατε σπίτια σας. 

Εμπρός λοιπόν Ελλαδάρα γερά για την Κόκκινη Μηλιά, για την "Πορεία προς Ανατολάς", για να πάρουμε την Πόλη και μετά από τα τρία το μακρύτερο. Εμπρός για την Ελλάδα των τριών και κάτι Ελλήνων που θα μείνουνε. Εμπρός για την νέα China Town της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Για να γράψουμε νέο κεφάλαιο στην Αυτοκαταστροφή μας. 

"Μα, εσείς μας ψηφίσατε"... 

ΥΓ.: Με τους 2.000.000 Κινέζοι στο γιουνανιστάν, τί θα κάμετε; Θα φωνάξετε τους κολλητούς σας Μοναχούς Μπον του Θιβέτ με το ίδιο hair style να τους διώξουνε; 

ΥΓ.: Τί ωραία δημοκρατία... Πολλές επιλογές: Οι εξής δύο: Η Χρυσή Αυγή. Δημοκρατία ρέιιιι!!!! Δημοκρατία όπου οι υποψήφιοι βολευτές βγαίνουν από τα ΜΜΑ και τα μασονικά κόμματα. Μιλάμε για τον ορισμό της αντιπροσωπευτικής οχλοκρατίας. "Να, πάρε αυτούς έχουμε, να στους τυλίξουμε ή θα τους φάτε στη μάπα;"

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις