ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 2 September 2009

Αλλαγή γραμμής από τη στοά του Λονδίνου και απόκρυψη των πραγματικών προθέσεων και σχεδιασμών του κόμματος ενόψει εκλογών δια ψηφοθηρικούς λόγους από

τον διπρόσωπο Καρατζαφέρη;;


Με νέα εγκύκλιο του το ΛΑ.Ο.Σ. επιτρέπει στα γραφεία του μόνο την ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας, του (φασιστικού) συμβόλου του ΛΑ.Ο.Σ. (επεκτεινόμενος σταυρός) και της φωτογραφίας του Καρατζαφέρη.


Αφαιρείτε λοιπόν η υποχρεωτική ανάρτηση της Βυζαντινής σημαίας και χριστιανικών συμβόλων!!!


Παράλληλα ο Αδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του αποποιείται της ιμπεριαλιστικής επεκτατικής πολιτικής του κόμματος πάνω στο οποίο χτίστηκε η ιδρυτική του διακύρηξη και οι πρώτες εκλογικές του καμπάνιες με επαναλειτουργία της Αγ.Σοφιάς επανακατάληψη των μικρασιατικών περιοχών και (Αυτοκτονικές) εκστρατείες στα βάθη της Ασίας (παλιότερες δηλώσεις Καρατζαφέρη περί "Κόκκινης μηλιάς") αποποιείται όλα αυτά και μιλάει μόνον για πνευματική επέκταση! Παράλληλα το ΛΑ.Ο.Σ. εδώ και κάποιο καιρό αρχίζει να προσεγγίζει όλο και περισσότερο ένα τυπικό "φιλελεύθερο" κόμμα του κατεστημένου με φιλοεβραικές προσεγγίσεις (επίσκεψη στη εβραική ανθελληνική γιορτή Χανουκά!) υπεράσπιση των ομοφυλόφιλων (ιδε Βαιτση Αποστολάτο), ελληνοτουρκική προσέγγιση, συμμαχία με Ισραήλ κλπ. (!!!)

Χαρακτηριστική είναι η ρήξη του με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.



"Τα βέλη τα βάλαμε για να δείξουμε ότι το ελληνικό πνεύμα επεκτείνεται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, είναι δηλαδή Οικουμενικό."

.........

"Με αυτό το σήμα, νιώθω εγώ προσωπικά, πως δηλώνει ακόμα μια φορά πως είναι κόμμα που τιμά και σέβεται και μάχεται για το Ελληνικό Ιδεώδες και το Δίκαιο όπως αυτό ξεκίνησε να ορίζεται από τους προγόνους μας και απλώθηκε σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, και φυσικά δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να νιώθουμε άβολα." Α. Γεωργιάδης


Αλλαγή γραμμής από τη στοά του Λονδίνου και απόκρυψη των πραγματικών προθέσεων και σχεδιασμών του κόμματος ενόψει εκλογών δια ψηφοθηρικούς λόγους από τον διπρόσωπο Καρατζαφέρη;;


παραθέτουμε το έγγραφο της εγκυκλίου και κείμενο από ιστολόγιο:


1 comment:

Anonymous said...

Η ΜΑΣΟΝΊΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

Ο Τουρκοεβραιος Μασόνος αρχηγος της Νέας Δημοκρατιας Η Νέας Μασονοκρατιας Κωνσταντίνος Καρα Αμαν Αλης, παραδίδει μέσω συμφωνιών εντός της Στοάς, την Ελλάδα στο χάος της ακυβερνησίας και στο Χέρια του μασονικου Πασοκ και ΛΑ.Ο.Σ.

Γίνεται πλέον σαφές ότι η σημερινή απόφαση του γελοίου προέδρου της νέας δημοκρατίας να προκηρύξει εκλογές βάζει την Χώρα σε μεγάλες περιπέτειες καθώς με αυτή την κίνηση θα γιγαντωθεί το παρακράτος καθώς μετά της εκλογές θα ανοίξουν οι ασκοι του Αιόλου εντός του Εσωτερικού μετώπου, αλλά και θα δώσει το πράσινο φως στην Τουρκία ώστε να προβεί σε επιθετική ενέργεια κατά Ελληνικών Νησιών και εκεί αποσκοπούν οι κινήσεις της Αγκυρας το τελευταίο καιρό, αφού στο εσωτερικό η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα είναι ανίκανη να συντονίσει τις οποίες επιχειρήσεις σε Στρατιωτικό επίπεδο, άλλος κίνδυνος θα είναι η υποκινούμενες απο εδώ και πέρα εξεγέρσεις Λαθρομεταναστών και ατόμων που ανήκουν σε μυστικές υπηρεσίες ντόπιες και ξένες υπηρεσίες που θέλουν διάλυση του κοινωνικού ιστού, δυνάμεις που μισούν τους Ελληνες και θα κάνουν τα αδύνατα δύνατα ώστε να μας αφανίσουν. Ένα άλλο σκέλος είναι η πιθανή συνεργασία των Μασόνων του Πασοκ και του ΛΑ.Ο.Σ. Αν και το Μασονικο Σχέδιο είναι συνεργασία Πασοκ και Σύριζα αν εκλεγεί στην Βουλή ώστε να χρεωθεί αυτός ο κυβερνητικός συνασπισμός την απώλεια των Ελληνικών Νήσων Ανατολικού Αιγαίου, και μετά οι Μασόνοι να παραδώσουν την πρωθυπουργία στον μασόνο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. Ώστε να αναλάβει πρωθυπουργός κυβέρνησης εθνικής ενωτιτας δια να ετοιμάσει μαζί με την διεθνή μασονία και τον ατλαντικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ την απελευθέρωση των εδαφών και κατ επέκτασιν την απελευθέρωση της Εβραιοχριστιανικης Κωνσταντινούπολης μια κίνηση που θα φέρει τον όλεθρο και την καταστροφή για την Ελλάδα μεγαλύτερη ακόμα και της μικρασιατικής καταστροφής του 1922.

Η Μασονία σαν φίδι κατατρώει τα σπλάχνα της Ελλάδας κατατρώει μαζί με αυτα και τα όνειρα μας και την ελπίδα μας, μας έχει κηρύξει τον πόλεμο προς δόξα της Σιών, μας τσαλακώνει μέρα με την μέρα, και αν μείνουμε ακόμα απαθείς δεν θα διστάσει να μας αφανίσει, έχουμε πόλεμο και εχθρός είναι Σιωνισμος δια μέσω των Μασόνων, αν δεν πολεμήσουμε η ιστορία θα μας διαγράψει δια παντός και θα μείνουμε ως παράδειγμα δειλίας εις τα σύγγραματα των ιστορικών αφηγητών.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις