ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 September 2009

Εναπομείναντες μη μασόνοι ελληνόψυχοι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού ανατρέψτε τους ανωτέρω μισελληνικούς σχεδιασμούς της διεθνούς μασονίας

Ο αμφιφυλόφιλος χρήστης χασίς έμπορος ναρκωτικών και μέλος της 17Ν Μάνος Δασκαλάκης επίσης μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. δάσκαλος τζούντο των δέκα ψευδο-νταν της γελοιοτητάς του - προσωπική επιλογή και προσωπικός σωματοφύλακας του Γ.Καρατζαφέρη έχει δηλώσει ότι "Όπως είχε και ο Χιτλερ ταγματα ασφαλείας της Χιτλερικής νεολαίας για την ασφάλεια του, έτσι και εγώ θα εκπαιδεύσω τάγματα ασφαλείας της (Ναζιστικής) Ελληνικής νεολαίας ως τάγματα πολιτοφυλακής του ΛΑ.Ο.Σ. και σωματικής προστασίας του Γ.Καρατζαφέρη όταν αυτός θα αναλάβει την εξουσία της χώρας!" και ως τάγματα ασφαλείας της τριαρχίας Καρατζαφέρη-Παύλου Γλυξμπουργκ-Δαν Christiansen Ψευδοπαλαιολογου Δραγάζη 666 που σχεδιάζεται από τον σινοσιωνισμό και τη διεθνή μασονία να οδηγήσει προβοκατόρικα την ελλάδα στα βάθη της Ασίας εναντίον του άξονος ΡΙΚ 888 ή Συμφώνου της Σαγκάης στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή Αρμαγεδώνα ή στη 2η και τελικη Μικρασιατική καταστροφή, ώστε να γενοκτονηθεί κατά προτεραιότητα από την αντεπίθεση της ΡΙΚ ο πλανητικός ελληνισμός.
Έλληνες αποτρέψτε τον ανωτέρω σινοσιωνιστικό σχεδιασμό πάση θυσία! Καταστρέψε την εκλογική δύναμη του προβοκατόρικου μασονικού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.
Αποτρέψτε την εκλογή του Τσαντ-Μινέικο-Παπανδρέου + Σύριζα που σχεδιάζεται από την μασονία να χρεωθεί την προδοσία της απώλειας των νήσων αιγαίου και βορείου Ελλάδος από την κοινή συντονισμένη επίθεση του μισελληνικού τουρανομογγολικού άξονος ΒΑΣΤ/Ρ (Βουλγαρία -Αλβανία -Σκόπια -Τουρκία - Ρουμανία).
Κυβερνήστε τη χώρα με πολιτική ουδετερότητας μέσω ενόπλου υπερισχύος. Ενισχύστε τις ένοπλες δυνάμεις πάση θυσία και κατεπειγόντως. Αυξήστε τη θητεία. Αναπροσαρμόστε τις για άμυνα νήσων Αιγαίου και Βορείου Ελλάδος και απομακρύνετε τες απο προβοκατόρικες ΝΑΤΟΙΚΕΣ δηθεν ειρηνευτικές αποστολές του εξωτερικού (Ιρακ-Αφγανιστάν-Γιουγκοσλαβία) που σκοπό έχουν να ακυρώσουν την ουδετερότητα της χώρας μας ενόψει ανάφλεξης 3ου παγκοσμίου πολέμου και να την καταστήσουν άοπλη άνευ ετοιμοπόλεμων ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.
Αντιμετωπίστε την απειλή του δούρειου ίππου -εκ των έσω- των Αλβανών με τα 450000 καλάσνικωφ και των προβοκατόρων ξένων πρακτόρων και λαθρομεταναστών που καίνε κάθε καλοκαίρι την ελλάδα και προκαλούν επισόδεια και καταστροφές εκ των έσω κατά τη διάρκεια του χρόνου. Οργανώστε Παλαϊκή Άμυνα προστατεύοντας τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας.
Εναπομείναντες μη μασόνοι ελληνόψυχοι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού ανατρέψτε τους ανωτέρω μισελληνικούς σχεδιασμούς της διεθνούς μασονίας ή γενοκτονηθείτε ηλιθίως όπως αρμόζει σε απόλεμους άκαπνους ριψάσπιδες θρασύδειλους και εκφυλισμένους νεοέλληνες.«ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!


Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


ΣΗΜΑ Θ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. --- ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΎΟΥΝ!!!


Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις