ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 September 2009

makelio: Καρατζαφέρη τι θέλεις να μας φέρεις ??? Θές να μας φάνε οι Κινέζοι ??? Μολόγα... γιατί ο κόσμος ξύπνησε και θα βλέπεις τη Βουλή με μακαρόνι!

[draconian_chinese_laos.jpg]

http://makelio.blogspot.com/2009/09/blog-post_631.html

1 comment:

Anonymous said...

Συμπαιχνιακή προσχηματική Φιλοκινεζική στροφή του Καρατζαφέρη λόγω των αποκαλύψεων της ΟΕΑ περι προβοκατόρικου αντικινεζικου ρόλου του ΛΑ.Ο.Σ., με απώτερο σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια και να αποπροσανατολίσει.
Οι θεωρητικοί του ΛΑΟΣ, Φουρακης, Καλογεράκης, Λιακόπουλος κλπ για χρόνια προπαγανδίζουν αμφότεροι εκστρατείες με τύποις ηγέτη την Ελλάδα στα βάθη της Ασίας, πέρα της αόρνου πέτρας στο Θιβέτ, εντός του εδάφους της Κίνας! Αποτρέψτε αυτόν τον καταστροφικό για τη χώρα μας σχεδιασμό εν τη γενέση του. Αποτρέψτε την επίθεση του άξονος ΒΑΣΤΡ εναντίον Ελλαδας με πολιτική ουδετερότητας και ενόπλου υπερισχύος. Εξοντώστε τους μασόνους προδότες που διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις, και αντιστρέψτε την ακολουθία. Ενισχύστε τις ένοπλες δυνάμεις! Χτίστε Παλαϊκη άμυνα! Χώρα σαν την έλλαδα περικυκλωμένη από ανθέλληνες μογγόλους δεν έχει την πολυτέλεια να ζει σαν την Ελβετία. Εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο, ενισχύοντας τις ένοπλες δυνάμεις σου! Θεμελειώδες δόγμα!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις