ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 27 September 2009

Προς θρασυδειλους προβοκατορες που απειλουν να μας σκοτωσουν διοτι ζητουμε την συνταγματική τιμωρία των προδοτων ενω αυτοι τους προστατευουν!!!

Δια να διευκολυνουν την εκτελεση της φασεως Α' της Γεωστρατηγικης "HONG", ητοι την εισβολη των στρατων του Αξονος "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." (Βουλγαριας - Αλβανιας - Σκοπιων - Τουρκιας - Ρουμανιας) στην Ελλαδα το 2009 - 2010, δια την γενοκτονια των Ελληνων Βορειου Ελλαδος (Ηπειρου - Μακεδονιας), Θεσσαλιας, Δυτικης Στερεας Ελλαδος, Νησων Αιγαιου - Ιονιου, Κρητης , και Κυπρου, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ), ητοι οι ελληνοεβραιοι ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ, ΕΒΕΡΤ- ΕΒΕΡ, ΜΕΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΜΑΡΔΟΧΑ'Ι' ΣΗΜΙΤΗΣ- ΑΒΟΥΡΗΣ -ΕΒΕΡ, ΑΛΑΒΑΝΟΣ- ΛΕΒΙ, ΜΑ'Ι'ΛΗΣ -ΙΣΜΑΗΛ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΧΟΛΣΤΑ'Ι'Ν- ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ (ΨΕΥΔΟ) ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ -ΔΡΑΓΑΖΗΣ, Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ KARA- ZAFFERI ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ "Β.Α.Σ.Τ.'Ρ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - ΚΙΝΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟΥΣ: Α - Β - Γ- Δ -Ε.

Α)

1) : Διελυσαν και καταργησαν τελειως το Α'ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ανοιγοντας Αμυντικο Ρηγμα- Κερκοπορτα εις τα δυτικα χερσαια και θαλασσια Ελληνικα συνορα με την μογγολικη φιλο-τουρκικη Αλβανια. Με τον τροπο αυτο διεπραξαν "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" μεσω "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ" συμφωνως με το Αρθρο ποιν.κωδ. 141/1, το οποιο γραφει: "ΟΠΟΙΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ....ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ η' ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...., ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ η' ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ".

Ομοιως διεπραξαν "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" μεσω "ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΑΚΕΡΕΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" συμφωνως με το αρθρο ποιν.κωδ. 138/1, το οποιο γραφει: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ η' ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ η' ΞΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ η' ΞΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΑΥΤΟ η' ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ".

Ομοιος διεπραξαν "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΜΕΣΩ "ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", συμφωνως με αρθρο ποιν.κωδ. 139/1,2 , το οποιο γραφει: 1) ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ η' ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ- ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ η' ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ (ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .....ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ η ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ. 2) : ΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ηΑΡΧΙΣΑΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ η' ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ".

Η συνεννοηση και η διαπραγματευση των ελληνοεβραιων και των ελληνων μασωνων προδοτων της Νομοθετικης - Εκτελεστικης - Δικαστικης εξουσιας, με τους ομολογους τους των κρατων της "Β.Α.Σ.Τ./Ρ.", των ΗΠΑ, και των λοιπων κρατων -μελων του "ΝΑΤΟ" αποδεικνυεται απο τις κατωθι τουλαχιστων λοιπες εξη αποχρωσες ενδειξεις και αποδειξεις:

2)

Ο δολιος προδοτικος επισημος χαρακτηρισμος της Θεσσαλονικης ως "ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ" και ως "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" ητοι "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" η' "ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΧΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ".

3)

Η πρωτοφανης, και μοναδικη δια τα παγκοσμια διοικητικα δεδομενα, υπαρξη "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ" ητοι "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ", το οποιο δολιως αποτελειται απο σκιωδη Υπουργεια ολων των Υπουργειων Αθηνων, δια να μεταλλαχθει σε " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" ως ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΜΕΝΟΥ απο το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ".

4)

Η πληρης εγκαταλειψη και διακοπη παροχης κεφαλαιων απο τα Υπουργεια των Αθηνων προς τις υφισταμενες Υπηρεσιες τους στην Βορεια Ελλαδα, ωστε να προκληθει αγανακτηση των ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ εναντιον των Αθηνων και του Ελληνικου κρατους , και να δημιουργηθει το ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ".-

5)

Δια της επισημου προδοτικης μεθοδου "ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ" οι προδοτικες μεταπολιτευτικες κυβερνησεις επι 35 ετη συνεχως ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΤΛ.) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. , ωστε αυτα να αποκτησουν διεθνη "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" χρησικτησιας επι των Ελληνικων εδαφων και ΤΟΠΩΝΥΜΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΡΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, "ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ", ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΛΥΘΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!

α) παραδειγμα, η εβρα'ι'κη πορνη ΥΠ/ΕΞ Ντορα Μητσοτακη - Βενιζελου- Μπεν Σαλομ, η οποια ως μελος ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΠΙ 20 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ "ΦΥΡΟΜ- ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ", ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ "ΦΥΡΟΜ" , ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ".-

β) Παραδειγμα, ο προδοτης εβραιος ΥΦ/ΕΞ Γιαννης Κρανιδιωτης μελος της ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ο οποιος εκτελεσθηκε απο το παραστρατιωτικο σκελος της Ο.Ε.Α. σε αεροπορικο "ΑΤΥΧΗΜΑ" , πριν προσγειωθει στο Βουκουρεστι Ρουμανιας δια να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ "ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗΣ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Το 1947 ο "εθνικιστης κομμουνιστης" ητοι "εθνοκομμουνιστης" ητοι "εθνικοσοσιαλιστης" Αρης Βελουχιωτης εκτελεσε τον Ρουμανο Πριγκηπα ΝΤΙΑΜΑΝΤΕ , αυτοχρισθεντα "ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.-

γ) Παραδειγμα, η τεκταινομενη αφορμη πολεμου ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ λογω αμφισβητουμενης υφαλοκρηπιδος εξορυξεων πετρελαιων νοτιοανατολικως του Καστελοριζου, διοτι οι ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΝΔ", ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΚΩΠΙΜΩΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΡΙ "ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ", ΕΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥ- ΔΙΚΑΙΟΥ , ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ.!!!

6)

Η δολια παροχη Στρατιωτικης - Αστυνομικης και Οικονομικης βοηθειας της...."ΠΛΟΥΣΙΑΣ" ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 260ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΑ 50% ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 30% ΗΤΟΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΝΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ- ΣΚΟΠΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΙΔΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ - ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ FYROM, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 350.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ FYROM ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.-

7)

Η αλλη ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ, " ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ" ΧΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝΑΚΗ - ΧΩΡΕΜΗ η' ΜΠΕΝ - ΧΙΡΑΜ ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ , δυο φορες , ητοι κατα την εκλογη του εξ Ιωαννινων εβραιου Καρολο Παπουλια ως Προεδρου Δημοκρατιας, και κατα την αναληψη της προεδριας απο τον ...Καρολο, εκφωνησε το ακολουθο προδοτικο λογιδριο ενωπιον την βουλης και των "ΜΜΕ" , το οποιο επιδοκιμασαν με ενθουσιωδες χειροκροτημα ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΩΘΥΠΟΘΡΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΑΒΟΥΛΙΑΣ των μελλοθανατων Ελληνων : "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." )..., ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ...(!!!).-

ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ), ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ 4ης ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΜΜΕ", ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ η' ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ η' ΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΚΑΙ " ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ" (ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134-151) ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η' "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ", ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΥΠ/ΕΞ (ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΠΕΝ- ΧΙΡΑΜ.-

Ουδεις ή οπως λεγει χυδαϊστι ο σοφος Ελληνικος Λαος: "ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ" ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΣ ΜΑΣΩΝΩΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.-

ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΝ, Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ : ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΡΟΛΟΥ.-ΥΓ.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html
ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΤΟΜΟ!


1) Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτέμβριος 2009 10:29 πμ

ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ?2) Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτέμβριος 2009 10:33 πμ

βρε μαλακα παπαναπαναμουνοπανακακο ο αντι μετατρον την γαμισε την οεα και συ λες παπαναπαριες?
που εχει κρυφτει ο καραγεωργιου?
ποια νετρινοσ και πρασινα αλογα κενταυροι?
ουτε την αστανα απο το google earth dεν μπορεσατε να βρειτε....
οποτε θελουμε σασ κλεινουμε και φυλακη....αλλα δεν θελουμε ακομη....


3) Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτέμβριος 2009 10:36 πμ

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ....Ξέρετε γιατί γράφει ο πρακτορίσκος για το "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"; γιατι αυτό έγραφε ο Φουράκης στα Προμηνύματα των Δελφών ((ότι μετά την θεία βουληση απώλειας της βορείου ελλάδος και νήσων οι έλληνες(θεοσοφιστες μασωνοι) θα κρεμάσουν στην πλατεία συντάγματος τους προδότες(φιλοσοφικους μασονους)).


Υπαρχει όμως μια σημαντική διαφορά.

Ο Φουράκης έγραφε για (πραξικοπηματικό) κρέμασμα των προδοτών στο σύνταγμα μετά την προδοτική απώλεια νησων αιγαίου και β.ελλάδος (αμαχητι, δηλαδή μέσω προσχεδιασμένης προδοσίας, δίχως να προβάλουμε σημαντική αντίσταση!!).. Δηλαδή οι προδότες(θεοσοφιστές) που προκάλεσαν την αμαχητί καταστροφή της μισής ελλάδας θα κρεμάσουν τους συμπαιχνιακούς προδότες(φιλοσοφικοί) που προκάλεσαν την προβοκάτσια και την διάλυση του στρατού.

Η ο.ε.α. γράφει για εξόντωση όλων των προδοτών (φυλάκιση και θανατική ποινή όπως επιτάσει το σύνταγμα) ώστε να αποτραπεί εγκαιρως η προδοσία και η καταστροφή με την απώλεια της μισής ελλάδος από εισβολή του Β.Α.Σ.Τ./Ρ. Η οεα θελει να δράσουμε δηλαδή προληπτικά και να τιμωρήσουμε με "προληπτικό χτύπημα" αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα και την άμυνά της και που έχουν απώτερο στόχο να μας γενοκτονήσει σχεδόν αμαχητί ο Β.Α.Σ.Τ/Ρ. σύμφωνα με τον σχεδιασμό των φουράκειων (έψιλον-κριναετών υπό την ανώτερη επιστασία ΑΟΑ Λονδίνου).

Δηλαδή εφόσον η Τουρκία και ο Β.Α.Σ.Τ./Ρ. υπερεξοπλίζετε και οι "δικοι μας" καταστρέφουν τον στρατό και ξεπουλάνε τη χώρα και κατόπιν προβοκάρουν τον Β.Α.Σ.Τ./Ρ. για να μας επιτεθεί, οι έλληνες τι πρέπει να κάνουν;

Να παρακολουθούν άπραγοι και να τραγουδάνε σαν τζίτζικες προ της προσχεδιασμένης (ΠΡΟΚΑΤ) γενοκτονίας τους;
Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι το πρακτοράκι παίζει το ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αυτών που καταστρέφουν ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ την άμυνα και την υπόλοιπη υποδομή της χώρας.

ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ & ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΞ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΠΛΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ.

7 comments:

Anonymous said...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΗΟΝΓΚ?

Anonymous said...

σε πληροφορώ ότι οι αξιωματικοί γελάνε με τους νεοέλληνες που είναι για κλάματα
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί την ουσία της ανάρτησης

Anonymous said...

Το ζήτημα της προδοσίας βρίσκεται στο οτι οι πολιτικοί απατεώνες της χώρας μας διέλυσαν την οικονομίας και διαλύουν πλέον και τον στρατο, θετοντας τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες διότι ταυτόχρονα με αυτή τη διάλυση οι γείτονες εξοπλίζονται πυρετωδώς. Εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο είναι ένα πάγιο αμυντικό δόγμα. Με τη στάση τους αυτη αφοπλισμού της χώρας οι προδότες πολιτικοί της ελλάδος αφήνουν ανοιχτό ένα τεράστιο αμυντικό ρήγμα, παράλληλα και ενώ η μια μερίδα τους καταστρέφει την άμυνα μας η άλλη μερίδα τους προκαλεί προβοκάτσιες ώστε να δοθεί η αφορμή επίθεσης από τους Γείτονες. Έλληνες αφυπνιστείτε και προετοιμαστείτε για πόλεμο επανενισχύοντας την οικονομία και τον στρατό, παράλληλα αποτρέψτε κάθε μορφή προβοκάτσιας προς τους γείτονες. Μόνον έτσι θα αποφεχθεί ο κατά τα φαινόμενα αναπόφεκτος καταστροφικός για τη χώρα μας πόλεμος.

Anonymous said...

Οι χαμηλόβαθμοι μη μασονοι ελληνες αξιωματικοι γνωριζουν πολύ καλά την τεκταινόμενη και μεθοδευμένη διάλυση του στρατεύματος και την προδοτική συνεργασία - παραχώρηση δυνάμεων και κυριαρχικού χώρου προς τον άξονα ΒΑΣΤ. Γι'αυτό άλλωστε αρκετοί από αυτούς επιλέγουν να ενημερώνονται και να παρακολουθούν συχνά τα ..."εγκληματικά" κείμενα της οεα.

Anonymous said...

Αντί να κράζετε για την κατάντια του Ελληνικού Στρατού, αναλογισθείτε πού μας έχει φθάσει η εξέλιξη των οπλικών μας συστημάτων. Κάθε καινούριο F16, ισοδυναμεί σε κόστος όσο ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο... Θυμηθείτε πως δε γεννηθήκαμε για τον πόλεμο αλλά για τη ζωή. Η μόνη φωτιά που έχουμε να σβήσουμε τούτη τη στιγμή, είναι η φωτιά που ανάβουν οι μεγάλες δυνάμεις. Θυμηθείτε πως δεν θα αναζωπύρωνε το Σκοπιανό αν δεν έμπαινε στη μέση η Αμερική. Όλα τα πράγματα και οι ιδέες έχουν μια ίσια και μια ανάποδη όψη. Δεν αντιστεκόμαστε σε κανέναν Αμερικάνο αγοράζοντας όπλα από αυτόν. Ας κοιτάξουμε λοιπών ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες δια να ζήσουμε καλύτερα και να παραδώσουμε μια καλύτερη κληρονομιά στα τέκνα μας...

Anonymous said...

ε τοτε να αμυνθούμε εναντι στην προκλητικότητα τους χρησιμοποιωντας νοσοκομεια. Ίσως πετώντας τους σύριγγες.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις