ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 10 October 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

Λίγα μαθήματα αληθούς εθνολογίας προτού προχωρήσουμε στην ιστορική ανάλυση ιχνηλάτηση των λόγων για τους οποίους η (πρώην) πολεμική φυλή των ελλήνων έχει αλλωθεί και αποδυναμωθεί σε τέτοιο τραγικό βαθμό που πλέον δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους αληθινούς ηγέτες της προδομένη στην σύγχρονη ιστορία της κατά συρροήν εκ των έσω, ένεκα της πλήρους απώλειας του φυλετικού ενστίκτου διαχωρισμού (έμφυτο στη φύση μεταξύ των ειδών πανίδος) και του φυλετικού ενστίκτου διαχωρισμού και ανάδειξης του άριστου (επίσης έμφυτο ανάμεσα στα είδη πανίδος- αγέλων ζώων) [αποτυχημένη επανάσταση του 21, προδομένη αντίσταση του 40, προδομένη Κύπρος κλπ]

Αποδείξεις ότι οι Σάξονες δεν ανήκουν στην καθαρή λευκή-(κατά ναζιστικό δόγμα)«αρεια»φυλή («Υιοί του Άρεως»), αλλά πρόκειται για λευκοκίτρινι επιμειξία μογγόλων.

.

1] ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑ:

«Υπάρχουν Άρειοι Λευκής Φυλής».
Οι μόνοι «Άρειοι» οι οποίοι υπήρξαν ποτέ, συμφώνως με τον αρχαίο έλληνα ιστορικό Στράβωνα [Στρβ : ΙΑ’(11): 510.511.514] και άλλους, ήταν οι Λευκοί Πέρσες της περιοχής «Αρείας» ή «Εράτ» της Βακτριανής πλησίον του ποταμού «Αρείου» προς τιμήν του Άρεως, θεού του πολέμου. Εκεί ο Μ.Αλέξανδρος έκτισε την «Αλεξάνδρεια Αρεία».

.

Οι σάξονες δεν είναι λευκή γερμανική πελασγική φυλή αλλά λευκοκίτρινοι ιουδαίοι τουράνιοι (μογγόλοι), απόγονοι των αρχαίων ισραηλινών του δεκάφυλου βασίλειου του Εφραιμ (Βόρειο Βασίλειο του Ισραήλ με τη Σαμάρεια ως πρωτεύουσα)

Το έτος -722 / 721 ο βασιλειάς της Ασσυρίας Σαργον ΙΙ κατακτά τη Σαμάρεια και διαλύει το βασίλειο του Ισραήλ μεταφέροντας μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του στα βουνά της Μεδεα και σε άλλα μέρη της ασσυριακής αυτοκρατορίας. Από τότε και στο εξής, αυτοι οι εξόριστοι ισραηλινοί «εξαφανισμένοι» από την επίσημη ιστορία, χαρακτηρίζονται ως «οι χαμένες φυλές».

Στην πραγματικότητα οι Ισραηλινοί επανεμφανίζονται στο ιστορικό προσκήνιο ως «ψευδοσάκες» και «ψευδοσκήθες» χρησιμοποιώντας τα ονόματα των αντίστοιχων πελασγικών εθνών και εισβάλουν κατά κύματα από την Ασία προς την Ευρώπη, όπου και θα μείνουν γνωστοί ως «Σάξονες» (από το «Σάκες» Saches-Sachs-Sax-Saxons). Η συνέχεια είναι γνωστή.

.

Κατά τα τελευταία 200 έτη, εβραίοι-μασόνοι συγγραφείς έχουν διαδώσει τη λεγόμενη «Αγγλο-ισραηλιτική θεωρία», η οποία, παρόλο τον κεντρικό αληθή άξονα της, συνοδεύεται από τα αναμενόμενα εβραιογενή σκουπίδια ιστορικών ψευδών και προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης.

.

Στη μοντέρνα Γερμανία, οι Σάξονες κατοικούν στις ομοσπονδιακές χώρες της κάτω σαξονίας, της σαξονίας-ανχάλτ, του Σλεσβιγκ-Χολσταϊν και στο βορειότερο τμήμα του Νορντχαϊν-Ουεστφόλεν.

Επίσης Σάξονες είναι οι Ολλανδοί, οι Δανοί (Το στίγμα του Δαν), Τμήμα των Βέλγων (Φλαμανδοί) και οι μοντέρνοι Εγγλέζοι (όχι η αρχαία γερμανική φυλή). Σαξονικός πληθυσμός επίσης κατοικεί στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία (λόγω μετανάστευσης).

.

Επίσης οι Βαυαροί δεν είναι λευκή γερμανική πελασγική φυλή αλλά λευκοκίτρινοι τουρκομογγόλοι γνωστοί στην ιστορία ως «Άβαροι». Η Β-αυαρια ήταν και είναι μια μογγολική-εβραική σφηκοφωλιά. Η Βαυαρία ήταν η πηγή του εβραισμού-ναζισμού.

Ο όρος «βαυαρός» επίσης χρησιμοποιείται για τους Τουρκικούς και Τουρκοεβραικούς ντονμέδες. (Mahmut Celal Bayar)

Ο νυν (2006) υπουργός αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, Murad Bayar (Βαυαρός)

Στην Ελλάδα, η Α’Τουρκική-Οθωμανική κατοχή συνοδεύθηκε από την Β’Τουρκική-Βαυαρική κατοχή διαμέσου της ιουδαικής-βαυαρικής αντι-βασιλείας (Armansberg) και του διανοητικως καθυστερημένου βαυαρού μπάσταρδου, Ότο φον βιτελμπαχ (Όθων).

.

Ο όρος «Τούρκοι» στην πραγματικότητα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μογγολικών φυλών (με τα αλτάια όρη ως το ορμητήριο τους) και δεν περιορίζεται στους Τούρκους που εισέβαλαν στην Μικρά Ασία (κυρίως Σελτζούκοι και Οθωμανοί).

Κινεζική πηγή του -1328 αναφέρει το γειτονικό έθνος των “Tu-Kiu”. Σύμφωνα με την παρούσα επίσημη ιστορία, η πρώτη τουρκική φυλή που χρησιμοποίησε τον όρο «Τούρκοι» με πολιτικό νόημα δημιουργώντας την Τουρκική χώρα στην κεντρική Ασία ήταν οι «(Τ)Ουράνιοι Τούρκοι» (Gokturks), γνωστοί στη μεσαιωνικά κινεζικά αρχεία ως "Tujue”. Οι «Ουράνιοι Τούρκοι» προερχόταν από τα βόρεια τμήματα της μοντέρνας ανεξάρτητης κινεζικής επαρχίας της Ξιγιανγκ. Σήμερα αυτή η χώρα κατοικείται κυρίως από τους Ούϊγκορ ή Ουγκρό-Τουρκοι.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Museum_f%C3%BCr_Indische_Kunst_Dahlem_Berlin_Mai_2006_063.jpg

Τοιχογραφία των 8ου-9ου αιώνα (Σπήλαια Μπεζεκλικ) που αναπαριστούν πρίγκηπες Ουϊγκορ.

Μοντέρνος Τουρκο-Μογγόλος Ουϊγκορ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Khotan-melikawat-chicas-d02.jpg

Τα πρώτα έθνη τουρκομογγόλων που εισέβαλαν στην Ευρώπη (και γενοκτόνησαν τους εντόπιους πελασγικούς πληθυσμούς με τη δοκιμασμένη σινομογγολική μέθοδο της καμένης γης της σφαγής των αρρένων και του βιασμού των θηλέων) είναι οι Ούνοι του Αττίλα (5ος Αιώνας). Οι Αβαροι – Βαυαροί ακολούθησαν, οι Κουμανοι και οι Μάγιερ. Τουρκομογγόλοι (με διαφορετική αναλογία επιμειξίας) είναι οι Φιλανδοί (βλέπε Φιλανδική πόλη «Turku») οι Ούγκροι, Εσθονοί και οι Βάσκοι (αυτό-αποκαλούμενοι στην γλώσσα τους ως «Eusko Tarak» – δηλ. Turks).

-bellum mentis

.

.

Οίκοι Προελεύσεων Βασιλέων Ελλάδος:

  1. Οίκος “Bayern HaxWahlernScheyernWittelsbach ΠΛΑΓΙΟΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Έδωσε βασιλείς εις Βαυαρία – Ελλάδα (Όθων) – Δανία – Σουηδία.
  2. Οίκος «Sachsen (Σάξονες) – OldenburgSchleswig Holstein (-Stein => Εβραίοι) – Sonderburg – (Gottorp) – Glucksburg”. Εβραιοσαξονικός οίκος σαξονίας βορείου Γερμανίας. Έδωσε βασιλείς εις Ελλάδα (Γέωργιος Α’ – Κωνσταντίνος Α’ – Αλέξανδρος – Γεώργιος Β’ – Παύλος – Κωνσταντίνος Β’) – Δανία – Νορβηγία – Σουηδία – Ρωσία (Ρομανώφ Γκοττορπ) – Αγγλία. Η σύζυγος του Όθωνος, Αμαλία, προέρχονταν από τον κλάδο Oldenburg ανωτερω οίκου. Εκ των βασιλέων Ελλάδος, ο Κωνσταντίονος Α’ έλαβε σύζυγο τη Σοφία, προερχόμενη από επιμειξία του οίκου HOHENZOLLERN (Πελασγοί Αυτοκράτορες Γερμανίας) και του “Kent” – SaxKoburg (Εβραιοσάξονες Αγγλίας). Από εβραιοσάξονες δούκες δουκάτου Γερμανίας SaxCoburg <Coen-Burg> προέρχεται ο οίκος «Ουϊνδσωρ» Αγγλίας και ο οίκος "Saxgoburgosky” Βουλγαρίας. Ο Παύλος έλαβε σύζυγο του την Φρειδερίκη, προερχόμενη από τον κατωτερω οίκο (3). Οι λοιποί έλαβαν συζύγους από εσωτερική επιγαμία ή μη «ευγενείς».
  3. Οίκος «HannoverBraun Schweig Welfen [Λύκοι γκρίζας σιωπής ή σιωπηλοί (ύπουλοι) γκρίζοι λύκοι ] Lunenburg Wolfen Buttel (Κλητήρες – Ηγέτες Λύκων) Bevern (Bayern – Βαυαροί). ΕΥΘΥΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Εδρεύων στο βασίλειο του Αννόβερου δια λόγους ασφαλείας. Έδωσε βασιλείς εις αννόβερο έως 1866 – Αγγλία (1714 – 1901 : έξη βασιλείς Αγγλίας, βαυαρικής [μογγολικής – τουρκικής] καταγωγής) – Ελλάδα (βαυαρομογγολική έχιδνα φρειδερίκη). *Lunen-Burg: Πύργος Σελήνης.
    HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

.

Όθων Βιτελσμπαχ

Ο Όθων και οι ξένοι ανθέλληνες υπουργοί του:

1) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι διέλυσαν τα τάγματα ελληνικού στρατού και τις μοίρες ελληνικού στόλου

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι κατεδίκασαν σε θάνατο τους έλληνες ήρωες οπλαρχηγούς (Κολοκοτρώνη, Πλαπουτα, κλπ) και τους έκλεισαν ισοβίως στις φυλακές.

.

3) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι κατέστειλαν με βαυαρικό (τουρκικό) στρατό τις στάσεις Μάνης-Μεσσηνίας-Αρκαδίας.

.

4) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι έκλεισαν βιαίως 400 Μοναστήρια λειτουργούντα ως ελληνικά σχολεία

.

5) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι όταν το 1839 η Τουρκία ηττήθηκε από την επαναστατήσασα Αίγυπτο, αντί να επιτεθούν εναντίον των Τούρκων προς ανάκτιση Θεσσαλίας – Ηπείρου – Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζοντας το έργο της επαναστάσεως του 1821, αμαχητί απέστειλαν εκπρόσωπο (κ.Ζωγράφο) εις Τουρκία ο οποίος επρότεινε και συνυπέγραψε με Τουρκία συνθήκη «Συμμαχίας – Φιλίας – Εμπορίου» (18/11/1839), η οποία καταγγέλθηκε από κοινή ελληνική γνώμη ως «προδοτική» διότι δεχόταν ως απαραβίαστη την Τουρκική κατοχή Θεσσαλίας – Ηπείρου – Μακεδονίας – Θράκης

.

6) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι ανεγνώρισαν την μετέπειτα συμφωνία των μεγάλων δυνάμεων (Πλην Γαλλίας) περί «ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ» της Τουρκικής Ακεραιότητος», περιφρουρούσης την Τουρκική κατοχή Θεσσαλίας και Βορείου Ελλάδος (!!!).

.

7) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι διέταξαν τον Βαυαρικό τους στρατό να συνεργασθεί με τον Τουρκικό στρατό στην καταστολή των επαναστάσεων των ελλήνων σε Θεσσαλία – Ήπειρο – Κρήτη (1841).

.

8) ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ διότι με δική τους κλήση, οι στόλοι αγγλίας έκαμαν απόβαση και τριετή κατοχή του Πειραιώς (1854-1857) για να ματαιώσουν αναχωρήσεις ελληνικών πλοίων με έλληνες εθελοντές, αναχωρούντες προς υποβοήθηση των ελληνικών επαναστάσεων Θεσσαλίας, Κρήτης. Το 1862 ο Όθων εδιώχθη από την ελλάδα, θεωρούμενος «προδότης» από τον λαό.

.

Γέωργιος Α’ Γλυξμπουργκ 1863 – 1913

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ εγκαταλείποντας άνευ στρατιωτικής βοήθειας τους επαναστατήσαντες Κρήτες του 1865, με αποτέλεσμα την σφαγή των Κρητών από τους Τούρκους.

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, απορρίπτοντας πρόταση Δεληγιώργη το 1865 για στρατιωτική επέμβαση προς απελευθέρωση Ηπείρου και Θεσσαλίας.

.

3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, ανακαλώντας διαταγή του Κουμουνδούρου προς τον Στρατό το 1978, δια εισβολή και απελευθέρωση Θεσσαλίας

.

4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, δεχόμενος αδιαμαρτύρητα την προσάρτιση της Αν.Ρωμυλίας από τη Βουλγαρία το 1885

.

5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ ματαιώνοντας γενική επιστράτευση διαταχθείσα από Δεληγιάννη εναντίον Βουλγαρίας, καλώντας τους συγγενείς βασιλικούς οίκους Αγγλίας (Sachsen Braun Schweig Welfen ή Γκρίζους Λύκους 1714 – 1901) και Ρωσίας (Sachsen Gottorp Romanov) να κάμουν ναυτικό αποκλεισμό Ελλάδος από 8/5/1886.

.

6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, διότι το 1886 Μάϊο, εν μέσω ναυτικού αποκλεισμού, διέταξε την διάλυση του μισού ελληνικού στρατού, ήτοι των σωμάτων εφέδρων και των σωμάτων εθελοντών, με σκοπό την οριστική απώλεια Αν.Ρωμυλίας.

.

7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι κρατώντας σκοπίμως τον Ελληνικό στρατό σε κατάσταση ημιδιαλύσεως, τον διέταξε να εισβάλει σε Κρήτη προς Βοήθεια Κρητών 1897, ενώ συγχρόνως εκάλεσε συγγενείς ως άνω οίκους και Γαλλία, να επιτεθούν με τους στόλους τους εναντίον Ελλήνων Κρήτης («Ακρωτήρι») με αποτέλεσμα την ήττα των Κρητών και των ελλήνων Στερεάς

.

8) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στον επακόλουθο πόλεμο Ελλάδος – Τουρκίας 1897 εξ αιτίας Κρήτης, έστειλε εναντίον Τούρκων σκοπίμως ημιδιαλυμένο ελληνικό στρατό υπό τον «πρίγκηπα» Κωνσταντίνο Α’, ο οποίος έχασε την καθοριστική «Μάχη Λαρίσης – Δομοκού – Φαρσάλων», διότι ερωτοτροπώντας στην σκηνή του με κυρίες της αυλής, αρνείτο να δώσει διαταγές στους επιτελείς του, με αποτέλεσμα την ήττα των ελλήνων, απώλεια των Θεσσαλικών κτίσεων του 1881 (Γενόμενων κατόπιν αυθαιρέτου άνευ διαταγών εισβολής τμημάτων ελλ. Στρατού), διεθνή οικονομικό έλεγχο επί της ελλάδος, και άμεση καταβολή 100.000.000 χρυσών λιρών ως πολεμική αποζημίωση στην Τουρκία, με δάνεια Αγγλοεβραικών τραπεζών, μέσω ολικής υποθηκεύσεως του ελληνικού κράτους. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: Το 1909 ο «ελληνικός στρατιωτικός σύνδεσμος» εστασίασε απαιτώντας «να φύγουν οι βασιλοπαιδες από τον στρατό διότι οδηγούν τον στρατό σε αδικαιολόγητες ήττες από σκόπιμη προδοτική αμέλεια».

.

.

Κωνσταντίνος Α’ Γλύξμπουργκ 1913-1917, 1920-1922

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι παρά νικηφόρους πολέμους του 1912, στους οποίους εσύρθη δια της βίας από τον στασιαντα ελληνικό στρατό μέχρι την Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε πεισματικώς την απαίτηση του στρατού για την απελευθέρωση ανατολικής Θράκης και Κωνσταντινουπόλεως, παρά το γεγονός ότι ο Ελληνικός Στόλος με ναυαρχίδα το Θωρηκτό Αβέρωφ είχε εισέλθει και προσδέσει στους λιμένες Κωνσταντινουπόλεως, προχωρώντας σε αυθαίρετη άνευ διαταγών κατάληψη της πόλεως και δεχόμενος μηνύματα «αμαχητί παραδόσεως άνευ όρων» εκ μέρους των τοπικών τουρκικών αρχών. Ο Κων/νος επικαλέσθηκε πιέσεις των «μεγάλων δυνάμεων».

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι όταν μετά την ανωτέρω προδοσία ο στρατός εστασίασε το 1915 απαιτώντας ουδετερότητα Ελλάδος από «Μεγ. Δυνάμεις» αυτός ζήτησε προστασία του Θρόνου από «Μεγ. Δυνάμεις» με αποτέλεσμα την απόβαση του Γαλλικού στόλου το 1916 και την κατάληψη Πειραιώς – Αθηνών από Γάλλους υπό τον ναύαρχο Φουρνιέ.

ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Νοέμβριο 1920 διέταξε τον Ελληνικό στρατό να εξέλθει από τον «Θύλακα Σμύρνης» ο οποίος είχε δοθεί από «Ανταντ» στην Ελλάδα, ως «Αμοιβή» νίκης Α’ Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον Γερμανίας – Τουρκίας, και να επιτεθεί στην Τουρκική ενδοχώρα σε μια ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ επίθεση άνευ λογικού τερματικού στρατηγικού στόχου, με αποτέλεσμα την στροφή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος, τον εξοπλισμό του Κεμάλ Ατατούρκ από «Ανταντ» και Σοβιετική Κομμουνιστική πλέον Ρωσία (1917), με αποτέλεσμα την ήττα ελλ.στρατού, την γενοκτονία 1.500.000 ελλήνων Μ.Ασίας, και την προσφυγική έξοδο επίσης 1.500.000 ελλήνων.

..

3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι άφησε ελεύθερα και ασύδοτα τα ιδρυτικά εβραικά στελέχη του ΚΚΕ (Ιωσήφ Μπεναρόγια Θεσ/κης) και τις τεκτονικές στοές προελεύσεως τους (Στοά «31» θεσ/κης, μέλος και ο «αριστερός» προδότης Ε. Βενιζέλος ή Ben-Salom ή Veniselli , εβραικής καταγωγής) να διανέμουν συνομωτικώς και προδοτικώς έντυπα ταχυδρομούμενα ΚΑΙ στον Ελλ. Στρατό Μ.Ασίας, τα οποία ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (!!!) ζητούσαν από τον ελληνικό στρατό Μ.Ασίας να «πετάξει τα όπλα σε ομαδική λιποταξία διότι η παρουσία ελληνικού στρατού στον Θύλακα Σμύρνης εξυπηρετεί τις επάρατες δυνάμεις του Καπιταλισμού (!!!). Το ΚΚΕ και τα Μαρξιστικά – Τροτσικά – Λενινιστικά του Παράγωγα (Πασοκ – ΚΚΕ- Συνασπισμός κλπ) πρέπει να διαλυθούν συνταγματικώς στην Ελλάδα. Με επαρκή αιτία διαλύσεως, το ανωτέρο αισχρό προδοτικό κακούργημα εναντίον του έθνους.

.

4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την συνθήκη 9/11/1921 των «Μεγ.Δυνάμεων» η οποία παραχωρούσε την Βόρειο Ήπειρο στην Αλβανία, ως ποινή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος λόγω υπερβάσεως του «Θύλακα Σμύρνης» από Ελληνικό στρατό Μ.Ασίας.

.

5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ παραιτούμενος ανάνδρως.

.

.

Γέωργιος Β’ Γλυξμπουργκ

1922 – 24, 1935 – 41, 1946 – 47

.

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, διότι το 1941 επέβαλε δια της βίας στην κυβέρνηση Κορυζη την προδοτική υπογραφή παραδόσεως σε … μια Γερμανική ταξιαρχία πεζικού αναγνωρίσεως (!!!) υπό τον στρατηγό BOME, η οποία είχε αποσταλεί από τον στρατάρχη VON LIST, να διερευνήσει μέσω κοιλάδος Στρωμνιτσας επί Βουλγαρικού Εδάφους, εναλλακτική διέλευση προς την Ελλάδα, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με 5 σώματα στρατού ειδικών δυνάμεων ορεινών καταδρομών (!!!) το 4ο, 14ο, 18ο, 30ο, και 40ο (675.000 άνδρες) και 5 τεθωρακισμένες μεραρχίες υπό στρ/χη Von Kleist, την 2α, 5η , 9η , «X”, 11η (125.000), συνόλου 32 μηχανοκίνητων μεραρχιών (800.000 !!!) ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ «ΡΟΥΠΕΛ» ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Ο Bome εισήλθε από το ΑΦΥΛΑΚΤΟ(!!!) τριεθνές Λ.Δοϊράνης, επειδή ο Γέωργιος Β’ Παρακάμπτοντας τον Στρατηγό Παπάγο, είχε διατάξει το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσ/κης ν’αποσύρει τις Μ.Β.Π. (Μοίρες Βαρέως Πυροβολικού) από το τριεθνές Δοϊράνης. Μετά την προδοτική διαταγή του Κορυζή προς Στρατηγό Τσολακόγλου, ο Παπάγος αηδιασμένος παραιτήθηκε και ο Κορυζής αυτοκτόνησε από τύψεις προδοσίας. Στην προδοσία συνεργάσθηκε ο Αγγλικός στρατός του οποίου οι 60.000 άνδρες, αντί να ευρίσκονται στο τριεθνές Δοϊράνης (μοναδική 2α είσοδο προς Ελλάδα για μηχανοκίνητη στρατιά) είχαν «οχυρωθεί» με … αγώνες κρίκετ στα πεδινά μετόπισθεν (ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ) , βεβαιώνοντας τους έλληνες ότι είχαν οχειρώσει το τριεθνές…

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1946 – 47 και σε συνεργασία Α.Έβερτ, αστυνομικό διοικητή Αθηνών μογγολοεβραικής βαυαρικής καταγωγής, παρείχε άσυλο στην ηγεσία του ΚΚΕ η οποία επρέσβευε, εδίδασκε και οργάνωνε τα μέλη του ΚΚΕ με σκοπό: α) Αντισυνταγματική ανατροπή του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ίδρυση Χούντας της μονίμου «Δικτατορίας του (Εβραϊκού Ψευδο-) Προλεταριάτου». Β) παράνομη χρήση ένοπλης βίας για την ίδρυση και συντήρηση αυτής της δικτατορίας. Γ) Προδοτική απόσχιση και «παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας για προσάρτιση της στη Σλαυόφωνη «σοσιαλιστική Σοβιετική Δημοκρατία της Μακεδονίας», Αποτελούμενη από τις Σκλαβωμένες Μακεδονίες Ελλάδος – Γιουγκοσλαβίας – Βουλγαρίας». Η ηγεσία του ΚΚΕ, όλο αυτό το διάστημα 46-47, διέμενε μυστικώς στην οικία του Α.Εβερτ, εν γνώσει του Γεωργίου Β’ , ενώ ο ελληνικός στρατός & αστυνομία ερευνούσαν ματαίως για τον εντοπισμό της, σ’έναν άθλιο εμπαιγμό προδοσίας του Κράτους και εμφυλίου πολέμου.

.

ΥΓ.

Δυνάμεις άξονος. Άριστοι των Αρίστων: Σχέδια Ξηράς, Στρ/χης Μπραουχιτς, Αντ/γος Χαλντερ. Εφαρμογή Πεδίου, Στρ/χης Καϊτελ, Στρ/γος Γιοντλ. Σχεδια αερ. στρ/χης Γακίριγκ, στρ/γος Γιασσονεκ. Επίθεση Ξηράς, Στρ/χες Λιστ, Κλαϊστ. Επιτ/χες επιθέσεως, στρ/γοι Γκραϊφφενμπεργκ, Ζαϊτσλερ. Επίθεση αεροπορίας, στρατηγοί Ριχτχόφεν, Λαιρ.

Μεραρχίες άξονος: Επιθέσεως 6-4-1941, 24 Γερμ. + 29 Ιταλ = 53. Ανδρες 1.325.000. Ηττήθησαν. Αερ. 800. Εφεδρείας, 8 Γερμ. + 12 Βουλγ. = 20. Συνολο 53 + 20 = 73. Άνδρες 1.825.000.

Δυνάμεις Ελλάς, 19 Μεραρχίες Εξουθενωμένες από Αλβανικό Μέτωπο 1940. Εφεδρική, Ουδεμία. 2,5 Προδοτικές μεραρχίες Βρετανών. Αερ. 80. Η Ελλάς Ενίκησε.

Αιτία Ελληνικής τελικής ήττας: Κερκόπορτα από Βασιληα Πέτρο και Στρ/χη Σίμοβιτς Σερβίας οι οποίοι παρέβησαν συμφωνία με Α.Παπάγο να υπερασπίσουν κοιλάδα Στρωμνίτσας. Παράλληλη προδοσία Γεώργιου Β' Ελλάδος, διατάξαντος μετακίνηση Ελληνικών μεραρχιών και Μ.Β.Π. του τριεθνούς Λ.Δοϊράνης, προς ανατολάς Θεσσαλονίκης.

.

.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι συνεχίζοντας το έργο του Γεωργίου Β’ και σε συνεργασία με Καρα-Αμαν-Αλή νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έχοντας πλήρη γνώση του ότι:

.

Α) Στις 12-7-43 στο νέο πετρίτσι, η ηγεσία του ΕΑΜ-ΚΚΕ υπέγραψε συμφωνία με ηγεσία ΚΚΕ Βουλγαρίας (Ιωαννίδης από ΚΚε, Δασκαλώφ από ΚΚΒ) στην οποία συμφωνούσε: “Τελικός σκοπός των δυο κομμάτων (ΚΚΕ – ΚΚΒ) καθορίζεται η ίδρυση στα Βαλκάνια , ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, Βουλγαρία, Μακεδονία (!!!) και Σερβία … στην Βουλγαρία θα δοθεί έξοδος στο Αιγαίο … Η Μακεδονία (!!!) Ελληνική – Βουλγαρική – Σερβική … θα αποτελέσει ανεξάρτητη σοβιετική δημοκρατία μέσα στην ένωση σοσιαλιστικών σοβιετικών δημοκρατιών Βαλκανίων (ΕΣΣΔ Βαλκανίων) . Επίσημη γλώσσα θα είναι η Ελληνική και η Βουλγαρική»
.

Β) Ο Μάρκος Βαφειάδης, αρχηγός βορείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, επιχείρησε κατάληψη Κόνιτσας – Σερρών – Φλώρινας, για ν’ανακυρήξει μια απ’αυτές ως πρωτεύουσα της «σοσιαλιστικής σοβιετικής δημοκρατίας της Μακεδονίας»(!!!) στην Κόνιτσα απεκρούσθη από Λόχο πολυβόλων διοικούμενο από Μακαρέζο, Μετέπειτα μέλος στρατιωτικής κυβερνήσεως 1967 – 73 η οποία εματαίωσε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 1973 – 75.

.

Γ) Ο Βαφειάδης έπραξε τα ανωτέρω με διαταγές ηγεσίας ΚΚΕ και σε συνεργασία με Βουλγαρικά ένοπλα τμήματα ληστοσυμμοριτών του SNOF ή «Σλαυομακεδονικού Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου».

.

Δ) Στα Χάλαρα στις 2-8-44 το κοινό συνέδριο ΚΚΕ-ΚΚΒ απεφάσισε: “Τα στρατιωτικά τμήματα του SNOF αναγνωρίζονται σαν ανεξάρτητα στρατιωτικά τμήματα (!!!) που θα συνεργάζονται με το «ΕΛΑΣ» (εντός της Ελληνικής Μακεδονίας) (!!!)

.

Ε) Τον Μάιο και Οκτώβριο 1944, το «ΕΑΜ» Φλώρινας, διέταξε δις να παύσουν οι επιθέσεις της εθνικόφρονος 9ης Μεραρχίας του «ΕΛΑΣ» εναντίον ενόπλων τμημάτων Βουλγάρων, Κομιτατζήδων, υπό την ηγεσία των Πεϊου και Γκοτσεφ, οι οποίοι λήστευαν και γενοκτονούσαν έλληνες αμάχους.

.

ΣΤ) Ο Βαφειάδης στις 22-3-47 δήλωσε στην εφημερίδα «Μπόρμπα» του Βελιγραδίου : “Το "NOF” (διάδοχος του "SNOF”) είναι «λαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο», πολιτική οργάνωση των (σλαυο)μακεδόνων. Το NOF έχει αντιπρόσωπο στο «ΕΑΜ» Ελλάδας, και σήμερα οι (σλαυο)μακεδόνες πολεμούν (εναντίον Ελλάδος) μαζί με τον Ελληνικό λαό (ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)»(!!!).

.

ζ) Οι κομμουνιστές Ελλάδος, υπακούοντας στις μαρξιστικές εντολές περί «ένοπλης επιβολής δικτατορίας του προλεταριάτου» άρχισαν να γενοκτονούν Έλληνες «Αστούς» οι οποίοι νομίμως αμυνόμενοι, άρχισαν εκκαθαρίσεις των απάτριδων άθεων δολοφονικών κακούργων του ΚΚΕ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι ενώ είχε συνταγματική δυνατότητα επιβολής της θελήσεως του επί πρωθυπουργού και υπουργών, επί ποινή απολύσεως – διαλύσεως κυβερνήσεως, εδέχθη αδιαμαρτύρητα την εθνική προδοσία του Καρα-αμαν-αλή το 1955, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Το 1955, τούρκος πράκτορας της «ΜΙΤ» πυρπόλησε το πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη για να ενοχοποιηθούν οι Έλληνες ως εμπρηστές. Συνελήφθη από αστυνομία Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να δικασθεί με το αυτόφωρο αλλά προσωπική παρέμβαση του Καρα-αμαν-αλή επέβαλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την απόλυση του Τούρκου για τακτική δικάσιμο, και «πνίξιμο» της υποθέσεως από τον τύπο. Η μη άμεση δικαστική απόδειξη της προκλήσεως της ΜΙΤ, έδωσε στην Τουρκία την ευκαιρία να εξεγείρει τον Τουρκικό όχλο εναντίον των Ελλήνων Κων/λεως με την κατηγορία ότι «Οι έλληνες έκαψαν το σπίτι του Κεμάλ. Κάψτε τα σπίτια και τα καταστήματα των Ελλήνων». (Αποτέλεσμα : β’ γενοκτονία και τελικός αφελληνισμός της Κωνσταντινούπολης)

.

.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 1964 – 1967

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1965 – 67, σε συνεργασία με τον Εβραιότουρκο Καρα-αμαν-αλή, με λοιπά άπαντα στελέχη της «ΕΡΕ», με Κ.Μητσοτάκη και Α.Παπανδρέου «Εν. Κέντρου» και με την ηγεσία του ΚΚΕ-ΕΔΑ ευρισκόμενη στην Ιταλία (πραγματική ηγεσία ΚΚΕ, εκτός Ελλάδος), εκτελώντας διαταγές της NSA-ΗΠΑ, οργάνωσε συνωμοτική ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος για το 1967 και ίδρυση δικτατορίας, με πρωθυπουργό τον Εβραιοβαυαρό Ταξίαρχο Ανδρέα Έσερμαν, υποδιοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, και με υπουργούς, μεμυημένους στην συνομωσία Έλληνες τέκτονες Στρατηγούς, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα της τυπικής ηγεσίας γενικής επιθέσεως «Παγχριστιανικού Μετώπου» της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, με αφορμή τον εκατέρωθεν στημένο Α’ Αραβοϊσραηλινό πόλεμο των «7 ημερών» του 1967, ώστε σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια, η «Ευρώπη» με πρώτο το Ισραήλ των ελληνογενών Ασκεναζυ 95% (Ασκάνιων Προύσας Μ.Ασίας) και δεύτερη την Ελλάδα, να γενοκτονηθεί από αντεπίθεση Ισλάμ-Ρωσίας στον Σιωνιστικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, «προφητευόμενο» (διάβαζε: προγραμματισμένο) στα έντυπα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», σιωνιστικής ιδρύσεως και κατευθύνσεως._

.

2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Δεκέμβριο 1967, μετά την αυτοσχέδια (και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) υποκλοπή της Εξουσίας από τους Ελληνόφρωνες Χριστιανούς Ορθόδοξους Συνταγματάρχες τον Απρίλιο του ’67, ο Κωνσταντίνος Β’, με διαταγές NSA-ΗΠΑ, επεχείρησε να ανατρέψει την νόμιμη πλέον κυβέρνηση Παπαδόπουλου, διατάσσοντας την στάση του Γ’Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης υπό τον φιλοβασιλικό αντιστράτηγο Περίδη, και της 20ης τεθ.μεραρχίας Κομοτηνής υπό τον Υποστράτηγο πλέον και διοικητή της Α.Εσερμαν, με σκοπό να διορίσει κυβέρνηση «Χούντας» Αμερικανο-εβραιο-φρονων μασώνων στρατηγών, με πρωθυπουργό τον Α.Έσερμαν, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975» της “NSA” (Προϊστάμενη της CIA) και των επιτελείων «Μαρτύρων Ιεχωβά» στις ΗΠΑ. Η στάση κατεστάλη εν τη γενέσει της από τους επιτελείς του Περίδη οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον έθεσαν υπό περιορισμό. Ελλείψει κεντρικού συντονισμού και υποστηρίξεως του Γ’Σώματος Στρατού, ο Έσερμαν εματαίωσε κάθοδο της 20ης Τεθ.Μεραρχίας για αρματομαχίες μέσα στην Αθήνα και στο Κ.Ε.Θ. Αυλώνα (!!!) και παρεδόθη σε ειδικές δυνάμεις των Λ.Ο.Κ., οι οποίες κατέλαβαν την μεραρχία του αμαχητί με αστραπιαία ενέργεια. Ο Κωνσταντίνος Β’ ανέμενε ΑΝΑΝΔΡΩΣ την εξέλιξη της αντεπαναστάσεως στο αεροδρόμιο Καβάλας δια το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μετά την αποτυχία Ο ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗ προς Ρώμη και εν συνέχεια στο Λονδίνο όπου βρήκε άσυλο στον συγγενή Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο “Sachsen Koburg Gotha”(ΣΑΞΟΝΕΣ-ΧΑΝ-ΚΑΝ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΟΤΘΟΙ - Διασταύρωση Γερμανικών Δουκάτων «Sachs Koburg» και «Sachs Gotha» στον Θρόνο Βρετανίας από 1901-1998), μετονομασθέντα το 1917 εις τον Αγγλόηχο «Οίκο Ουϊνδσωρ» προς αποπροσανατολισμό εντόπιων Ουαλών-Βρεττανών εκ του οποίου κατάγεται η Ελισάβετ Β’ (1952 – 98), ΚΑΙ στον ομώνυμο του, Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο «Sachsen-Oldenburg-Schleswig-HolSTEIN-Sonderburg-(GOTTORP)-Glucksburg” του Βασιλικού συζύγου Φιλίππου, μετονομασθέντα εις «Οίκο Μαουν-Μπάντεν Εδιμβούργου» προς όμοιο αποπροσανατολισμό εντόπιων. Ο Φίλιππος είναι υιός του «Έλληνα» πρίγκηπα Ανδρέα, τέταρτου υιού του Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ, πρώτου Βασιλέως της Δυναστείας Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα. Στην συνέχεια η κυβέρνηση Παπαδόπουλου επανέλαβε ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλάδος σε επίθεση Δύσεως εναντίον Αραβικών Κρατών και Ισλάμ, αλλά και για διέλευση Νατοϊκών-Αμερικανικών Στρατιών από Ελληνικό Εναέριο-Θαλάσσιο-Χερσαίο χώρο προς Μέση Ανατολή, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία διέδιδε και διαδίδει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι λοιπές εβραιοκίνητες κομματικές συμμορίες, περί «Αμερικανοκίνητης Χούντας 21ης Απριλίου 67».

.

3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο, από 1972-73, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ με στρατιωτικούς επιτελείς ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, και εμμέσως με φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος, με τον Ταξίαρχο της Ε.Σ.Α., Ιωαννίδη και με τους 8 Μασώνους Υπουργούς – Υφυπουργούς οι οποίοι είχαν εισέλθει στην Κυβέρνηση, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, για την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου το 1973.
.

Παρένθεση: ( Με την παρούσα, Η πρυτανεία Ο.Ε.Α. ανακαλεί και ακυρώνει τις κατηγορίες της για «Μασωνική Ιδιότητα» και συνεπαγόμενη «Μασωνική Εσχάτη Προδοσία» του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Γεωργίου Παπαδόπουλου, τις οποίες κατηγορίες είχε δημοσιοποιήσει εγγράφως λόγω ελλειπών αποπροσανατολιστικών πληροφοριών. Σήμερα 21/8/98, Η Ο.Ε.Α. ενώπιων Θεού, ενώπιον των Ψυχών των Νεκρών Ελλήνων Ηρώων από υπάρξεως Ελλάδος, και ενώπιον των ζώντων Ελλήνων ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του επίτιμου και εν πλήρει τιμή άψογου πρωθυπουργού της Ελλάδος Γεωργίου Παπαδόπουλου, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, 17 έτη μετά (1981) την δημοσιοποίηση της αδίκου κατηγορίας. Η διαλεύκανση της υποθέσεως έγινε το 1995 από τυχαία ανακάλυψη τεκτονικών αρχείων.
Μετά ταύτα, και δια λόγους Στοιχειώδους Δικαιοσύνης, το «Συμβούλιο Κρίσεων» της Ο.Ε.Α. Πειραιώς τον Νοέμβριο του 1997, απένειμε στον Πρωθυπουργό Γέωργιο Παπαδόπουλο την αναγνώριση: α) του «Εθνάρχου» και Μείζονος Εθνικού Ευεργέτου (οι τρεις τίτλοι απενεμήθησαν με την αρχαιοελληνική σημασία των όρων, επιτίμως) και Β) του «Φύλαρχου» και Μείζονος Φυλετικού Ευεργέτου των Πελασγικών Εθνών Λευκής Φυλής, διότι με εσκεμμένες ή μη ενέργειες του, επέτρεψε τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος είχε οργανωθεί από σιωνιστικά επιτελεία για την γενοκτονία Ευρώπης, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Τέλος του απενεμήθη η αναγνώριση: γ) Του «Πλανητάρχου και Μείζονος Πλανητικού Ευεργέτου» διότι οι εσκεμμένες ή μη, ενέργειες του είχαν ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ο οποίος αν εκδηλώνονταν θα άφηνε τον πλανήτη ένα νεκρό βράχο στο διάστημα. Καλούμε τους αναγνώστες της παρούσης, εαν έχουν ελάχιστη ανθρώπινη ελληνική και πελασγική αξιοπρέπεια και φιλότιμο, να αποδώσουν γραπτώς στον ευεργέτη τους τις δέουσες τιμές. Η διεύθυνση του είναι «Γεώργιο Παπαδόπουλο, πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος, Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο, Αγίου Θωμά 17, Γουδί, Αθήναι». Τέλος καλούμε τους αναγνώστες παρούσης να συγκρίνουν το ΗΘΟΣ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και την καθαρότητα του Γεωργίου Παπαδόπουλου, με την αήθεια, την ανεντιμότητα, την προδοσία, και την βρωμιά ΟΛΩΝ των σημερινών πολιτικών, ΟΛΩΝ των κομμάτων (πλην Σοφιανόπουλου «Κόμματος Ελληνισμού», Τσοβόλα «ΔΗΚΚΙ» και Λεβέντη «ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ») και να απαιτήσουν από τα κομματικά ΜΜΕ να αποκαταστήσουν την συκοφαντηθείσα τιμή του Γεωργίου Παπαδόπουλου) Τέλος Παρενθέσεως.

Για Σοφιανοπουλο : http://makelio.blogspot.com/2009/08/gtragkas.html

http://makelio.blogspot.com/2009/06/blog-post_6264.html
..

Το στρατηγείο της «Αντεπαναστάσεως» Ιωαννίδη είχε στηθεί στην μαιευτική κλινική του εβραίου EL AZAR ή AL AZAR ή ΑΛΑΖΑΡΑΚΗ (ΑΖΑΡΙ’Α), γαμβρού επ’αδελφή του Δημ.Ιωαννίδη ταξίαρχου της ΕΣΑ, με ενδείξεις εβραικής καταγωγής (Γιοβάνοβιτς, εβραίων ιωαννίνων).
Σκοπός: Πρωθυπουργία Σιωνιστού πράκτορος ΗΠΑ Ιωαννίδη και άμεση άδεια διελεύσεως Νατοϊκού στρατού προς Ισραήλ, από χερσαίο-θαλάσσιο-εναέριο χώρο Ελλάδος, με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα, και πρόσχημα τον Β’Αραβοισραηλινό πόλεμο του 1973 («Γιομ Κιπούρ»), εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, ώστε σε αντεπίθεση της, η ανωτέρω διμερής να γενοκτονήσει το Ισραήλ των Ελληνογενών Ασκεναζυ (Ασκάνιων), την Ελλάδα και την Ευρώπη, σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Ο σχεδιασμός απέτυχε διότι παρά την ανατροπή Παπαδόπουλου, τα στελέχη του «Επαναστατικού Στρατιωτικού Συνδέσμου» του 1967, αρνήθηκαν συμμετοχή Ελληνικού στρατού σε εκστρατεία Δύσεως εναντίον Ισλάμ. Έτσι χάρις στην άρνηση του στρατιωτικού Γ.Παπαδόπουλου το 1967 και 1973 και την άρνηση του Στρατού το 1973 μετά την πτώση Παπαδόπουλου, τινάχθηκε στον αέρα το σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Στην Γερμανία οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» ζήτησαν δημοσίως συγγνώμην για την αστοχία της «Προφητείας-(προγράμματος) 1975» (Σιωνιστές προγραμματίζουν, σιωνιστές προφητεύουν)._

.

4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τελώντας εν απολύτω γνώσει των σιωνιστικών σχεδίων Τουρκικής καταλήψεως της Κύπρου, δεν ειδοποίησε την Κυβέρνηση Κύπρου και τους φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος για την επικείμενη εισβολή, αλλά αντιθέτως μετέδιδε προς αυτούς καθησυχαστικά μηνύματα ότι «Δεν πρέπει ν’ανησυχούν για τις κοινές αποβατικές ασκήσεις στην Κύπρο των εγγυητριών δυνάμεων Βρεταννίας-Τουρκίας, στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ»._

.

5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 1» ενώ εγνώριζε ότι το πρώτο κύμα αποβατικής πραγματικής επιθέσεως εναντίον Κύπρου θα το αποτελούσαν καθαρώς τμήματα αλεξιπτωτιστών του Αγγλικού στρατού, δεν προέβαλε ουδεμία αντίσταση στον ομόλογο του και συγγενή του εκ του ιδίου Βασιλικού Οίκου, Ύπατο Αρχιστράτηγο, του Αγγλικού Στρατού, Φίλιππο του Εδιμβούργου, αλλ’ αντιθέτως συνεργάστηκε εθελουσίως στον αποπροσανατολισμό του Ελλαδικού και Κυπριακού ΓΕΕΘΑ, ακόμη ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ενάρξεως της επιθετικής αποβάσεως από Άγγλους αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες, οι οποίοι απεχώρησαν παραδίδοντας τα κτηθέντα εδάφη της Κύπρου στους Τούρκους, με απώτερο σκοπό την χρήση της Κύπρου ως αεροπλανοφόρου της Δύσεως εναντίον Ισλάμ ΚΑΙ Ισλαμικής Τουρκίας (Τουρκική Ηλιθιότης)

.

6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο από 1972 – 73 συνεργάσθηκε με τον ταξίαρχο ΕΣΑ Ιωαννίδη, με ηγέτες ΕΡΕ, ΚΚΕ – ΕΔΑ, ΕΝΩΣ. ΚΕΝΤΡΟΥ, και με Στρατιωτικούς Επιτελείς ΗΠΑ – Βρετανίας – Ισραήλ, για την οργάνωση ανατροπής της νομίμου διεθνώς κυβερνήσεως του Γ.Παπαδόπουλου, αποδεκτής από τον Ελληνικό λαό μέσω Δημοψηφίσματος Νέου Συντάγματος τον Σεπτέμβριο 1968, δια της απάτης του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, και του χάους το οποίο προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο λόχοι Ισραηλινού Στρατού με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη. Νεκροί εντός Πολυτεχνείου, Ουδείς, πλησίον Πολυτεχνείου, Ουδείς, όπως γνωρίζουν οι κατ’επάγγελμα ψεύτες, ομοφυλόφιλος κοκαϊνομανής και αιθερομανής ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Λαλιώτης, και η Εθνική μας απατεών Μ.Δαμανάκη «Συνασπισμού», τότε παρόντες εντός πολυτεχνείου, η Δαμανάκη «Απεπειράθη ν’αυτοκτονήσει τρις, αηδιασμένη από τα ψεύδη τα οποία έλεγε περί «Νεκρών του Πολυτεχνείου» κατά παραγγελία της συμμορίας του ΚΚΕ._

.

7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 2» ενέργησε από κοινού με τον επιστρέψαντα «Εθνάρχη» Εθνοκαταστροφέα Εβραιότουρκο Ντολμε Καρα-αμαν-αλη (Παρά την μασωνικώς διατεταγμένη «Εμφανή Έχθρα» τους η οποία κατέληξε στην γκάφα του δημοψηφίσματος Δεκεμβρίου 1974, στο οποίο ο λαός επανέλαβε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 73: «Κατάργηση Βασιλείας»), για να τροφοδοτεί με ψευδή πληροφόρηση τον Ελληνικό και Κυπριακό Στρατό με αποτέλεσμα την σημερινή Τουρκική κατοχή Κύπρου.

.

8) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι κατόπιν οδηγιών του Τεκτονικού «ΟΤΟ» (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) Λονδίνου, χρησιμοποιεί σήμερα την Τουρκική απειλή, ώστε μετά από μια εθνική καταστροφή Ελλάδος, ΣΤΗΜΕΝΗ μεταξύ Τουρκίας και Σιωνιστικών «Ελληνικών» Κυβερνήσεων, να επιστρέψει στην Ελλάδα ως μεσσίας ο (σπουδαγμένος σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ) διάδοχος «ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΣ => 666» για να θέσει τελικώς την Ελλάδα ως τυπικό αρχιστράτηγο γενικής επιθέσεως της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας-(Κίνας) στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο του 2002-2009, ώστε η ανωτέρω διμερής (τριμερής) να γενοκτονήσει την Ελλάδα-Ισραήλ-Ευρώπη (και λοιπή Δύση), σύμφωνα με απόρρητο σιωνιστικό (Κινέζικο) σχεδιασμό (άγνωστο και για τους ομοίως μελλοθάνατους σιωνιστές, σάξονες και … Γλυξμπουργκ).

.

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Άνοδος Παπαδόπουλου, Απρίλιος 1967 – Προγραμματισμός Προληφθέντος Κινήματος Έσερμαν, Μαϊος 1967. Α’Αραβοισραηλινός πόλεμος και άρνηση διελεύσεως των ΗΠΑ από Γ.Παπαδόπουλο, Ιούνιος 1967. Κίνημα Κωνσταντίνου Β’, Δεκέμβριος 1967. Αποδοχή Νέου Συντάγματος με Δημοψήφισμα, Σεπτέμβριος 1968. Νομική ισχύς Νέου Συντάγματος από Συμβούλιο Επικρατείας Νοέμβριος 1968. Κίνημα Ναυτικού, υποκίνησει Κωνσταντίνου Β’, Μάϊος 1973. Κατάργηση Βασιλείας με Δημοψήφισμα, Ιούλιος 1973. Β’Αραβοισραηλινός Πόλεμος και άρνηση διελεύσεως προς ΗΠΑ από Γ.Παπαδόπουλο, Οκτώβριος 1973. Πολυτεχνείο, Νοέμβριος 1973. Κίνημα Ιωαννίδη, 25 Νοεμβρίου 1973. Ανατροπή Γ.Παπαδόπουλου, αλλά άρνηση διελεύσεως προς ΗΠΑ από Ηγεσία Στρατού. «ΑΤΤΙΛΑΣ 1» Ιούλιος 1974. Επακόλουθη επιστροφή Καρα-αμαν-αλή, Ιούλιος 1974. «ΑΤΤΙΛΑΣ 2», Αύγουστος 1974. Κατάργηση Βασιλείας με Β’Δημοψήφισμα, Δεκ.1974. Ματαίωση Σιωνιστικού (και Κινεζικού) σχεδιασμού «Αρμαγεδδών 1975» Γ’Παγκοσμίου Πολέμου, δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας-(και Κίνας). Αποτροπή γενοκτονίας Λευκής Φυλής από Κίνα. Αποτροπή Γενικού Πυρηνικού – Βιολογικού – Χημικού πολέμου και απόλυτης καταστροφής Πανίδος και Χλωρίδος πλανήτου: Δεκέμβριος 1974. Ισόβια φυλάκιση χάριν … ευγνωμοσύνης στον Γ.Παπαδόπουλο, ευεργέτη Ελλάδος, Λευκής Πελασγικής Φυλής και Πλανήτου: 1975 – 1998.
Ήτοι 24 έτη, προς ειδεχθές αίσχος ελλήνων και ανθρωπότητος.


ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΧ:

Μισελληνική μογγολική κόμπρα. Ενεπλάκη σε όλες τις προδοσίες του συζύγου της Παύλου και του υιού της Κωνσταντίνου Β’ εναντίον της Ελλάδας …έως το θάνατο της (Ισπανία). Μετά το τέλος του εμφυλίου το 1949, εζήτησε από εβραιοαμερικάνο στρατηγό Marschall ν’αρχίσουν οι ΗΠΑ τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο από την Ελλάδα (!!!). (Στοιχεία => Εφημερίδα Ποντίκι). Χυδαία, έκφυλη, πρόστυχη και θρασύδειλη σαν μογγόλα λύκαινα, απακαλούσε «σκατάρχη» τον ήρωα δυο πολέμων (40 Ιταλία, 41 Γερμανία) Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ας είναι βόθρος το χώμα που την σκεπάζει!!!

Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

http://andromedios.blogspot.com/2008/09/3.html.

..

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΟΥΝ-ΜΠΑΝΤΕΝ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β’, ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ:

Με το σκεπτικό ορισμένων αφελών Ελλήνων και δόλιων ελληνοεβραίων ότι «εφ’όσον οι απόγονοι των Γλυξμπουργκ γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είναι Έλληνες», ονομάζουμε «Έλληνα» τον Φίλιππο Μαουν-Μπάντεν διότι:

.
α) Είναι ο 4ος υιός του Βασιλέως Ελλάδος Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ.
β) Γεννήθηκε στην Κέρκυρα
.

Δηλαδή με τα κριτήρια τόπου γεννήσεως και γένους, ο Φίλιππος είναι «έλληνας» προδότης, διότι επί των ημερών της συμβασιλείας του, η Αγγλία οργίασε και οργιάζει διαπράττοντας συνεχώς κακουργήματα εναντίον Κύπρου, Ελλάδος και λοιπού Ελληνισμού. Η προδοσία της χώρας που τον γένησε, της Ελλάδος, είναι φυσική για τον Φίλιππο. Την κληρονόμησε από τον πατέρα του, πρίγκιπα Ανδρέα. Προδοσίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ενώ ο πρωτότοκος αδελφός του Ανδρέα, Κωνσταντίνος Α’ επρόδιδε την Ελλάδα ως «Βασιλεύς», ο πρίγκηψ Ανδρέας, διορισμένος από Κων/νο Α’ ως διοικητής Β’σώματος Στρατού Μ.Ασίας 1921, εκτελούσε τις προδοτικές διαταγές εξερχόμενος από τον «Θύλακα Σμύρνης» προς το πουθενά, διασχίζοντας την «Αλμυρά Έρημο». Επιστρέφοντας ηττημένος, ο «Βασιλεύς» τον διόρισε διοικητή Ε’ Σώματος στρατού Ιωαννίνων 1922, από όπου έκτακτο στρατοδικείο τον καθαίρεσε ατιμωτικώς και τον εξόρισε εκτός Ελλάδος, κρίνοντας τον συνυπεύθυνο για την Μικρασιατική Καταστροφή. Έφυγε στην Αγγλία με υιό του Φίλιππο, πατέρα του μελλοντικού βασιλέως Αγγλίας, Κάρολου πριγκ.Ουαλίας.

.

ΕΞΑΓΟΜΕΝΟ 1:

Τα Βαυαρικά Εβραιο-μογγολικά γένη των Wittelsbach (Όθων) και BRAUNSCHWEIG κάτω Σαξωνίας (Γερμ.) και το εβραιοσαξωνικό Oldenburg Glucksburg Άνω Σαξωνίας, κατέστρεψαν την Ελλάδα. Το τελευταίο απειλεί να την αφανίσει τελείως. Το αρχιερατείο εκκλησίας Ελλάδος ευλόγησε αυτούς τους αλλοεθνείς ανθέλληνες εγκληματίες ως «Βασιλείς ελέω και ευλογία Θεού» ψευδόμενο ενώπιων Θεού και Ελλήνων, με πλήρη συνεργεία εγκλημάτων εναντίον Ελληνισμού, δημιουργώντας βάσιμες υποψίες ότι κινείται από σιωνιστικά νήματα.

.

ΕΞΑΓΟΜΕΝΟ 2:

Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν παγίδευση των Γερμανών και Ευρωπαίων Πελασγών από την Συνομωσία των Μογγολοεβραίων ηγετών Βαυαρίας Γερμ. (WelfenHannoverWolfenButtelBraunschweig), και ειδικώς των εβραιοσαξόνων ηγετών Σαξωνίας Γερμ. (SachsKoburgGothaMeissenWettin), οι οποίοι αντιστοίχως από 1714 – 1901 και 1901 – 1998 (Ελισάβετ Β’) παριστάνουν τους Βασιλείς Αγγλίας, στρέφοντας δις την Αγγλία εναντίον Γερμανίας!!!
Οι ίδιοι κυβερνούν τις ΗΠΑ σε συνεργασία με αμιγείς Ιουδαίους, σε αναλογία οικονομικής δυνάμεως 5 : 1 παγκοσμίως. Στα Κάστρα "Friedenstein” (εβρ.) πόλεως Gotha (γερμ.) και "Rosenau” (εβρ.) – «Veste» πόλεως Koburg (Γερμ.) σχεδιάστηκαν οι γενοκτονίες Ευρώπης 1914 – 18 και 1940 – 45. Ο Εβραιοσαξονικός οίκος OldenburgGlucsburg άνω Σαξωνίας (Γερμ.), με βασιλείς Αγγλίας (Φίλιππος, Κάρολος) και Ελλάδος (Κων/νος, Παύλος διαφ.) οδηγεί την Ευρώπη στην Γενοκτονία Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου το 2002. Στην πόλη Gotha το 1875, εβραιοσάξονες δούκες απεφάσισαν ίδρυση κομμουνιστικού κόμματος Γερμανίας με «ιδέες» Λασάλ – Μαρξ – Έγκελς.

.

ΚΛΕΙΔΑ:
Η Κλείδα Ευρωπαϊκής Ιστορίας είναι οι διαμάχες μεταξύ των Πελασγών Πρώσων Αυτοκρατόρων HOHENSTAUFFEN και HOHENZOLLERN, εναντίον των Εβραιο-σαξονο-μογγόλων δουκων Βαυαρίας και σαξωνίας γερμ. επί χίλια έτη Γερμανικής Ιστορίας. Οι Kaisers HohenStauffen προήλθαν από διαίρεση βασιλείου Φράγκων (Απογόγων Φρυγων Μ.Ασίας) σε Γαλλία και Γερμανία.

.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ή «ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ» ΤΟΥ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ:

Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_17.html
και:
M.R.A. 666 ως αιτία πόλωσης, ιερού πολέμου τζιχαντ, μεταξύ ΗΠΕΙ(Δύσεως) και ΡΙΚ(Ανατολής)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/mra-666.html

.

Η Θεά TARA (ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ) σύζυγος του Θεού Μπριχασπάτι (Διός), γέννησε τον παράνομο ερμαφρόδιτο γυιο Βίσνου (Διόνυσο) από τον εραστή της Θεό Σομα (ήλιο). Ο Βίσνου ενσαρκώθηκε 10 φορές, την 8η ως Κρίσνα, την 9η ως Βούδας, και μετά ως Ιησούς Χριστός (!!!) και ως ο Έλληνας Απολλώνιος Τυανέας (!!!) μεταβατικώς. Στην 10η ενσάρκωση στην εποχή μας, ήλθε ως «Κάλκι» (Εξολοθρευτής ή Απολλύων) ή Μαϊτρέγια ή 5ος Βούδας (!!!) και διαμένει στο TARA CENTER Λονδίνου. Είναι ο αναμενόμενος Χριστός των Χριστιανών, ο Μεσσίας των Εβραίων, ο Ιμαμ Μαχντι των Σϊιτών , ο Κάλκι των Ινδουϊστών, ο Μαϊτρέγια των Βουδιστών, και ο Απολλώνιος των αρχαιοελληνιστών.
Θα γενοκτονήσει τους ενάντιους (χριστιανική δύση) και θα επιβάλει την «νέα τάξη πραγμάτων» της «νέας εποχής υδροχόου», επαναφέροντας σε ισχύ τις αρχαίες πνευματιστικές παγανιστικές θρησκείες, με τις επικλήσεις αρχαίων θεών και πνευμάτων» (ΙΔΕ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ» - ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΤΕΡΕΩΜΑ»)

Κείμενο «Αποκάλυψη Τώρα!» 1998 Χριστιανικών Αποκλίσεων Δ’ΓΕΝΕΑΣ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – Αθήναι – μέσω εκπρ. Ο.Ε.Α. Μαγνησίας,

Καραγεωργίου Χρ. Γιάννη, Α.Δ.Τ.: Δ424419, Βόλος

.

.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ:

.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ "ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ" - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥ 1981 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Υ.Π., ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΜΑΣΩΝΟΥΣ". ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΟΜΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21-4-1967", ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΚΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ HOLSTEIN (ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ) GLUCKSBURG ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ".

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.ΤΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ", Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΡΙΔΗ, ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ Λ.Ο.Κ., ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ".

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α..

Η Ο.Ε.Α. ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝ ΖΩΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Γ.Π. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ "ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ" ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ"ΤΟΥ ΓΙΟΜ-ΚΙΠΟΥΡ" ΤΟΥ 1974. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΙΧΑΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΕΣ!!!.

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ.

ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΕ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 1974, ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι..

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΕΩΣ ΤΟ 1974, ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ "ΤΟ 1975 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)".

ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ 'Η ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Γ.Π. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.: ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ KARA-ZAFERI ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚAΛΟΓΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΝΑΤΟ+SEATO) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.".

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ.

.

.

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-10-08, ΩΡΑ 18:00, ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ "ΕΡΤ", Η "ΕΡΤ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ", ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ", ΑΡΧΙΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ Ο.Α., ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤ. ΩΝΑΣΗ, ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1944-45.

________________________________________________________

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ (ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Α. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73), ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

________________________________________________________

"ΗΜΟΥΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967 ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ- ΑΪΛΑΝΤ ΤΗΣ Ν.Υ., ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΗΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΑΘΗΝΑ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ, Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΠΗΡΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!)"

________________________________________________________

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ "NATIONAL SECURITY COUNCIL" Η "NSC" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "NSA" ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η "NSA" EΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΤΗΣ "CIA" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 15 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΡΑ Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ "ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ".

_______________________________________________________

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ:

_______________________________________________________

1: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΪΚΟ- ΤΣΑΝΤ- ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

_______________________________________________________

2: ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗ- ΙΣΜΑΗΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.

_______________________________________________________

3: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΑΛΑΒΑΝΟ-ΛΕΒΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ..

_______________________________________________________

4: ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ INTELLIGENCE SERVICE, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "Μ.Ι.Τ." ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. KARA-ZAFFERI, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ..

_______________________________________________________

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.

_______________________________________________________

ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΛΑ.Ο.Σ., ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

_______________________________________________________

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ( ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΗΤΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ, ΧΡΩΣΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ),... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 25%, ΚΑΙ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1940-45.

______________________________________________________

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ...ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (1) ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ" ΚΛΠ., ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, (2) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Η ΚΑΤΩΘΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, (3) ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ" ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 1946 ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ DIAMANTE ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (4)ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 2008-09, (5) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥ" "ΜΕΣΣΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚARA-ZAFFERI,ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , (6) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ, (7) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΤΟ 2010, ΚΑΙ (8) ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ", Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

_______________________________________________________

ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 151, ΠΕΡΙ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 120/1, 120/2, ΚΑΙ 120/3, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

____________________________________________________

ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΚΑΣΕΣ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΒΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ "ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ._

_____________________________________________________

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ 16-10-2008

1 comment:

Anonymous said...

Μπράβο φίλε! Καταπληκτική παρωδία.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις