ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 22 October 2009

Διευκρίνηση στην ανάρτηση

Αυτος ο Ελληνας κράτησε 20 χρονια την πατέντα για την Ελλάδα!!! Έρχεται οι ώρα σας προδότες καθάρματα! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Παρεπιπτόντως να επισημάνουμε παρα ταύτα άλλη μια απόδειξη των κειμένων της ΟΕΑ.
Οριστε πως στέλνουν τεχνολογία με τηλεπάθεια - τηλεεκπομπές οι σεληνιάτες στους γήινους...
Του "ήρθε" λεέι ΦΛΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ!!!!!!!!....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ "ΦΑΞ" ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ !!!!!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ!!!
Το ίδιο έχουν κάνει σε πάμπολους επιστήμονες. Ο δε Γκιόλβας έπερνε τα σχέδια μέσω μέντιουμ που του μιλούσε στα αρχ.ελληνικά ενώ ήταν σε έκσταση (δαιμονικη καταλληψία)

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μέσα σε ένα μόνο αιώνα (20ο) δόθηκε με "ΦΛΑΣΙΕΣ"-ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ και μέσω ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ και μέσω ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΔΙΑΜΕΣΩΝ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΨΙΑ (ΙΔΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΑ ΒΡΙΛ-ΣΑΟΥΜΠΕΡΓΚΕΡ-ΓΚΙΟΛΒΑ-ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ ΚΛΠ) τετοια υψηλή εξωτική τεχνολογία στους γήινους-επιστήμονες-μηχανικούς για να φτάσουν να κάνουν τον τροχιακό γύρο της Γης μέσα σε 90 λεπτά (και να στήσουν τροχιακή άμυνα "πολέμου των άστρων") ενώ για χιλιετίες πριν η μεγαλύτερη ταχύτητα για τον άνθρωπο ήταν ενός καβαλάρη? Αναρωτηθήκατε ποτέ για τον χρονισμό και τους πραγματικούς λόγους και την σκοπιμότητα αυτων των διανοητικών "ΦΑΞ" υπνωτισμού & ελέγχου του νου και της θέλησης?

Ακουλουθεί κείμενο απόσπασμα από το ΙΑ περι ΕΛΕΓΧΟΥ του ΝΟΥ απο Σεληνιάτες(βοωτιδείς/δρακονιανούς) + Υποχθόνιους και τους Υποτακτικούς τους στη Γη με χρήση είτε ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ τεχνολογίας πολυφασματικών συχνοτήτων οργάνων-πομπών υποφύσεως είτε μέσω επίκτητης φυσικής ικανότητας ασκήσεως των δυνατοτήτων "πομποδέκτου" της εγκεφαλικής υποφύσεως. Στο τέλος ακολουθούν ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ της Πολλαπλής Διανοητικής Φυλακής μέσα στην οποία όλοι ζούμε.
Προωθήστε το μήνυμα παντού!

--------------------------------------------------

IA-6.

Στο σημείο αυτό οι συντάκτες επικαλούνται την απόλυτη ψυχραιμία του αναγνώστη για τα όσα θα του γίνουν γνωστά στη συνέχεια.
Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Τα όσα θα γραφούν στην συνέχεια δεν πρέπει να προκαλέσουν πανικό στον αναγνώστη, διότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ, που θα παρατεθεί στο τέλος του κειμένου.

Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να πανικοβληθεί ο αναγνώστης με όσα ακολουθήσουν, διότι το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ όπως θα αποδειχθεί στο τέλος του κειμένου.

Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Ο φόβος και ο πανικός είναι στοιχεία που ευνοούν την υποταγή του εγκεφάλου του αναγνώστη σε ξένες θελήσεις.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί έως εδώ αφορούν σε εκπαιδευμένα άτομα "πομπούς" ή "υπερπομπούς" που επηρεάζουν το συνειδητό ή το υποσυνείδητο άλλων ατόμων. Επομένως δεν μπορούμε να ομιλούμε για "τεχνολογία" αλλά μόνο για επίκτητες ΦΥΣΙΚΕΣ ικανότητες.

Παρατηρήθηκε όμως στους "Ηλεκτρονικούς Αναλυτές Συχνοτήτων Υποφύσεως της Ο.Ε.Α, ότι κανένας από τους ανωτέρω "πομπούς" δεν διαθέτει ικανότητες εκπομπής συχνοτήτων, πέρα από τις περιλαμβανόμενες στο φάσμα C, σε σημείο και ένταση ικανή να επιρεάσει άλλα άτομα.

Κλήθηκαν τότε οι χειριστές των ηλεκτρονικών οργάνων να λύσουν ένα αλλοπρόσαλλο αίνιγμα που προέκυψε από την καταγραφή συχνοτήτων απο C X 10^6 έως C X 10^18, που η τρομακτική τους ένταση δήλωνε ότι συμβαίνουν δύο τινά:

1ον: Ότι προέρχονται από εγκεφάλους όντων με εγκεφαλικό όγκο ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο του ανθρώπινου εγκεφάλου.

2ον: Ότι προέρχονται από τεχνολογία "ενισχυτών πομπών" που με ηλεκτρονικά μέσα ενισχύουν τα αρχικά ασθενή εγκεφαλικά σήματα και συχνότητες του χειριστού τους.

Τέτοια τεχνολογία βρίσκεται ήδη στο πειραματικό στάδιο στις Η.Π.Α. και ΕΣΣΔ από εβραικής καταγωγής Αμερικάνους και Ρώσους. Ομοίως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο στην Ελβετία υπό την κατεύθυνση κάποιου βουδιστού γκουρού ειδικού σε εκπομπές συχνοτήτων εγκεφάλου. Τα συγκεντρωμένα ρωσικά πειράματα γίνονται στο υπέδαφος της Εξωτερικής Μογγολίας και τα αντίστοιχα Αμερικάνικα σε διεσπαρμένα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Οι Ηλεκτρονικοί Αναλυτές Συχνοτήτων της Ο.Ε.Α. έχουν εντοπίσει σε ευθεία γραμμή μέσω της γήινης μάζας αυτά τα στίγματα της παρανοικής δραστηριότητος, λόγω ικανότητος των συχνοτήτων C X 10^6 και άνω, να διαπερνούν την ύλη χωρίς καμμία απορρόφηση όπως συμβαίνει με τις συχνότητες ταχυτήτων C. Έχουν επίσης καταγραφεί οι σκέψεις και οι διάλογοι των εκεί ερευνητών σε αγγλική, εβραική και ρωσική γλώσσα, ως επίσης και σε αρχαία μογγολική διάλεκτο.

Οι τρεις πρώτε γλώσσες είναι κατανοητές από το τμήμα γλωσσολογίας της Ο.Ε.Α., η τέταρτη όχι. Μπορεί όμως να υποτεθεί η χρήση της αρχαίας Μογγολικής, λαμβάνοντας υπόψιν την κοινή φυλετική προέλευση Μογγόλων και Εβραίων από Ατλάντια προέλευση και δεδομένου ότι στην Υπατη Τεκτονική Στοά Τελειοποιήσεως συμμετέχουν και Μογγόλοι μεμυημένοι Χαν, και εβραίοι αρχιραβίνοι. Η Στοά Τελειοποιήσεως ονομάζεται ORDO ADEPTIS ATLANTIS δηλαδή ΤΑΞΙΣ ΜΕΛΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, και οι διάλογοι και οι σκέψεις των μελών της έχουν επίσης καταγραφεί από τα MONITOR των εργαστηρίων της Ο.Ε.Α.

Ούτε όμως τα κέντρα αυτών των ερευνών ούτε τα κέντρα συνεδριάσεων της ORDO ADEPTIS ATLANTIS εκπέμπουν ή εξέπεμπαν ποτέ στις τρομακτικές εντάσεις που εκπέμπονται οι συχνότητες απο C X 10^6 και άνω.

Έτσι και οι δύο αρχικά αναφερθείσες πιθανές πηγές αποκλείστηκαν μετά από εστίαση των Αναλυτών Συχνοτήτων άνω των ταχυτήτων C X 10^6 σε όλη τη γήινη επιφάνεια, μέσω της "διαφανούς" γήινης μάζας.

Η έρευνα σταμάτησε μέχρι την ημέρα που το Τμήμα Γεωλογίας της Ο.Ε.Α. που είχε παραλάβει τους Αναλυτές Συχνοτήτων για "ακτινογράφιση" και "αξονική τομογραφία" του εσωτερικού της Γήινης σφαίρας, κάτω από τον φλοιό σε βάθος 15 έως 200 χιλιομέτρων υπάρχουν κενά στερεάς ύλης, με μορφή γιγαντιαίων σπηλαίων συνδεόμενων μεταξύ τους με διαδρόμους και τεθλασμένες κανονικής γεωμετρίας.

Στις πρώτες εστιάσεις υπήρξε αδύνατον να διακριθεί οτιθήποτε εκτός της συγκλονιστικής διαπιστώσεως ότι μερικά από αυτά τα σπήλαια ήταν ΠΟΜΠΟΙ ισχυρότατων εκπομπών συχνοτήτων υποφύσεως που στα MONITOR απέδιδαν γραμμική λήψη και γραφή όλων των γνωστών γλωσσών του πλανήτη.

(Αυτά όσον αφορά τον διανοητικό έλεγχο που ασκούν οι υποχθόνιοι υπό τον Ταμιήλ. Το κείμενο συνεχίζεται με την ακτινογράφηση της σελήνης και την διαπίστωση διανοητικού ελέγχου και εκπομπών "μαζικής υστερίας" των επουράνιων σεληνιατών υπο τον Γιαχβέ. ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑΧΒΕ-ΤΑΜΙΗΛ)

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ - ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html


Παραπομπή από σελίδα "ΙΑ-6"

Επειδή η παρούσα ενότητα συνεχίζεται, κρίνουμε ότι δεν πρέπει να αναβάλουμε για το τέλος, τη "Λύση" του "αδιεξόδου" της σελίδος "ΙΑ-6".



ΛΥΣΕΙΣ

Α) Στιγμιαίες "Εμπνεύσεις" οι οποίες καταλαμβάνουν τον εγκέφαλό σας, αλλά και "εμπνεύσεις" αργής διαδικασίας, συμβουλεύουμε "περαστε τις από τριπλό λογικό έλεγχο".
Στον τριπλό, αναλυτικό (ΓΡΑΠΤΟ) έλεγχο σε κάθε επανάληψη ελέγχου, προβάλατε επιχειρήματα εναντίον της ιδέας "σας".
Εάν η ιδέα είναι πραγματι δική σας θα υπερισχύσει των αντίθετων επιχειρημάτων.
Εαν δεν είναι δική σας αλλά σας έχει μεταδοθή τηλεπαθητικώς, θα υποχωρήσει στα επιχειρήματα.
"ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ".
Επαναλβάνοντας την τεχνική του τριπλού ελέγχου, θα μάθετε να αναγνωρίζετε αμέσως τις δικές σας ιδέες από τις έξωθεν μεταδιδόμενες.

Οι τρεις έλεγχοι πρέπει να γίνονται σε διαφορετικές ώρες του εικοσιτετραώρου.

Β) Όταν μετέχετε σε συζήτηση ή διάλεξη ως ακροατής ή ανάγνωση εντύπων ή θέαματος τηλεοράσεως ή ακρόαμα ραδιοφωνίας ή ανάγνωση-άκουσμα συνθημάτων ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ με κριτικό πνεύμα.

Γ) Όταν μετέχετε σε μαζική συγκέντρωση ως ακροατής ή θεατής ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.
Μην παρασύρεσθε από την ψυχολογία του πλήθους και των συγκεντρωμένων μαζών

Δ) Αποβάλετε τις βραδυνές παραστάσεις "ονείρων" διότι είναι όλα ξένες προβολές στον εγκεφαλό σας. Προσπαθείστε οπωσδήποτε να θυμηθείτε τα "Όνειρα" και να τα αποβάλατε μέσω του συνειδητού, διότι αν παραμείνουν στο ασυνείδητο-υποσυνείδητο, θα λειτουργούν συνεχώς ως "εντολές υπνωτισμού" που θα εκτελείτε αθέλητα.

Ε) Αποφεύγετε στζητήσεις όπου κυριαρχούν δογματικές θέσεις άνευ αποδείξεως (πολιτική - θρησκεία - οικονομία). Εάν όμως είναι υποχρεωτικό να παραστείτε, τινάξτε αυτές τις συζητήσεις στον αέρα, προβάλοντας αναλυτικές ερωτήσεις και απαιτώντας τεκμηριωμένες απαντήσεις.

ΣΤ) Περάστε από τριπλό (ΓΡΑΠΤΟ) έλεγχο οιαδήποτε οπτική - ακουστική και διανοητική εικόνα δέχεσθε.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις