ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 October 2009

Τα πούστικα παιχνίδια των μασόνων προδοτών πολιτικών, σε βάρος του ελληνικού λαού

Aφοπλιζουν μεχρι και τους κυνηγους μας!

απο email κυνηγου

Γιατι πρέπει όλοι οι κυνηγοί και γενικά οι κάτοχοι των όπλων, να ανανεώσουν τις άδειες οπλοκατοχής, επειδή οι παλιές έχουν λήξει; Πηγαίνοντας όμως οι κυνηγοί γι αυτήν την ανανέωση, συναντήσαν την άρνηση των αρχών, επειδή δεν είχε έρθει η αντίστοιχη διαταγή - έγκριση απο το υπουργείο δημοσίας τάξεως που να δίνει το πράσινο φως για την ανανέωση των αδειών οπλοκατοχής. Δύο πράγματα λοιπόν κατόπιν αυτού μπορεούν να συμβούν: Είτε οι κυνηγοί να αγοράσουν καινούρια όπλα (και να
αποκτήσουν αμέσως άδεια οπλοκατοχής) κάτι που δεν θα γίνει απο την πλειοψηφία των κυνηγών για οικονομικούς λόγους καθότι μια καραμπίνα κάνει γύρω στα 2.000 ευρώ, είτε οι κυνηγοί να περιμένουν την έγκριση απο το υπουργείο η οποία καθυστερεί εσκεμμένα ώστε και να έχει εισπράξει το κράτος τα χρήματα απο τις κυνηγετικές άδειες, και να τους κρατάει ομήρους και άοπλους, μακριά απο την ελληνική ύπαιθρο, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν καθώς δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους αυτής της γραφειοκρατικής σχιζοφρένειας. Αν θέλετε επισημάνετε όλα αυτά στην ιστοσελίδα σας, ώστε να καταλάβουν οι νοήμονες τα πούστικα παιχνίδια των μασόνων προδοτών πολιτικών, σε βάρος του ελληνικού λαού.

Για να καταλάβετε οι αναγνώστες το νόημα του κειμένου που μας εστάλη μέσο email από κυνηγό, παραθέτουμε αποσπασματικά τις δυο παρακάτω σελίδες από το κυρίως κείμενο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ!!!
No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις