ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 25 October 2009

Για ποιο λόγο θαύτηκε το ζήτημα με τον Κρανιδιωτη από τα ΜΜΕ;

εστάλη με email και το παραθέτουμε αυτούσιο

Ο Κρανιδιώτης πήγε στην Ρουμανία για να υπογράψει για ύπαρξη Ρουμανικής (ρουμανοβλάχικης) μειονότητας στη Θεσσαλία όπως ήταν η απαίτηση των Ρουμανικών κυβερνήσεων για χρόνια! (από την εποχή του Αρη Βελουχιώτη ο οποίος πατριωτικά εκτέλεσε τον πρίγκηπα των Ρουμάνων που προορίζονταν να ηγηθεί προσπάθειας αυτονόμησης της Θεσσαλίας από τους Ρουμάνους;)
Ο Κρανιδιώτης συμμετείχε στη εβραιοσαξονική συνωμοτική λέσχη Μπιλντερμπεργκ με θέματα συζητήσεων "Αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια";
Η ΟΕΑ εκτέλεσε τον Κρανιδιώτη μέσω ηλεκτρονικού πολέμου (PLASER) για αυτούς τους λόγους και έβγαλε και κείμενο "ανάληψης της ευθύνης της εκτελέσως". Για ποιο λόγο θαύτηκε το ζήτημα από τα ΜΜΕ; Για ποιο λόγο το δικαστήριο αρνήθηκε να εξετάσει το θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου-σαμποτάζ και αντι αυτού έριξε όλες τις ευθήνες στον πιλότο;


Συμμετοχη του στη λεσχη μπιλντερμπεργκ εκεινο το ετος, και τις προδοτικες για την ελλαδα μυστικές συζητησεις περι αλλαγων συνορων στα βαλκανια και επανδιαταξεων........
http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/bilderberg_gr.html

Ο Πάγκαλος (υπουργός εξωτερικών τότε) είχε παραδεχτεί δημόσια ότι δολοφόνησαν τον Κρανιδιώτη (ο κρανιδιώτης ήταν υφυπουργός). Η οεα ανέλαβε την ευθύνη με τις λεπτομέρειες εκτέλεσης. Γιατί δεν συλαμβάνουν τον Γιάννη Καραγεωργιου εκπροσωπο της Ο.Ε.Α.? Γιατί δεν ανακοινώνουν τίποτα στα ΜΜΕ? ΔΕΙΤΕ:
http://www.hri.org/news/grpapers/typos/1999/99-10-23.typos.html
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δολοφονήθηκε ο Κρανιδιώτης; Βόμβα Πάγκαλου! Εκφράζει υπόνοιες για σαμποτάζ στο "Φάλκον".

Η οεα όχι μόνο πήρε την ευθύνη αλλά αναφέρει και λεπτομέρεις και τον τρόπο της εκτέλεσης:
Ορίστε:

ΔΙΑ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΩΝ Η' ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΒΟΛΗ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΒΑΡΕΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΑΦΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΥΠΕΡΦΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "PLASER" ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "NETRINO-NASER" ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΟΣ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ.


Το Δικαστικό Τμήμα της ΟΕΑ Θεσ/κης, στις 17-6-2004 κατεδίκασε σε θανατικές ποινές τους εισαγγελείς - αντιεισαγγελείς της "εσχάτης προδοσίας" και της "προδοσίας της χώρας".
Είναι άγνωστο στον γράφοντα το εάν και το πότε θα εκτελεσθούν οι ως άνω ποινές από το στρατιωτικό σκέλος της ΟΕΑ, αλλά με βάση την εκτέλεση αναλόγου θανατικής ποινής από το τμήμα ηλεκτρονικού πολέμου της ΟΕΑ, εναντίον του προδότου υφυπουργού Κρανιδιώτη του ΠΑΣΟΚ, αποπειραθέντος να "αναγνωρίσει ύπαρξη (ανύπαρκτου) ρουμανοβλαχικής μειονότητος στην Θεσσαλία Ελλάδος", κατά πάσα πιθανότητα οι ως άνω θανατικές ποινές εναντίον των προδοτών εισαγγελέων Αρείου Πάγου και Εφετείου Αθηνών, αργά ή γρήγορα θα εκτελσθούν και μάλιστα με την επιταγή περί "εξοντώσεως όλου του γένους του προδότου" του αρχαίου ελληνικού δικαίου, όπως έγινε με τον Κρανιδιώτη πατέρα και υιο(...) (το στρατιωτικό σκέλος της ΟΕΑ (Τμήμα "ΠΡΟΣΕ.Π.ΕΛ.Α.Σ.ΙΣ.") έχει παραχωρήσει μέρος της αμυντικής-επιθετικής τεχνογνωσία των οπλικών συστημάτων του, προς την ΕΛ.ΑΣ. μέσω του Αστ.τμ. Ν.Ιωνίας Βόλου, προς το ΓΕΕΘΑ μέσω 111 ΠΜ και 6ης ΤΑΞΥΠ και προς το ΓΕΕΘΑ μέσω "ΙΣΤΟΥ Ε" και άλλων "οδών". Προειδοποιούμε τα μέλη της προδοτικής "Ελληνικής" νομοθετικής - εκτελεστικής - δικαστικής εξουσίας να παύσουν την τέλεση των προδοτικών τους πράξεων, διότι εάν το οπλοστάσιο της ΟΕΑ στραφεί εναντίον τους, καμία υπηρεσία Ασφαλείας ή τμήμα ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. ή αστυνομίας άλλης χώρας δεν θα δυνηθεί να τους προστατεύσει από το ΔΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, όπως δεν ηδυνήθη να προστατεύσει τον συνειδητό προδότη Κρανιδιώτη από τα εώς σήμερα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ αίτια του αεροπορικού "ατυχήματος" Ρουμανίας, - τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΝ με την σημερινή υπάρχουσα κλασική διαγνωστική ηλεκτρονική τεχνολογία.
Ο Γράφων τα ανωτέρω, δεν εννοεί τι γράφε, αλλά απλώς ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ τα λεχθέντα από τους γνώστες της τεχνολογίας συμβατικού και μη συμβατικού πολέμου, της ΟΕΑ.
Μόνον δια τους ειδικούς ηλεκτρονικού πολέμου του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, ο γράφων ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ τα ακόλουθα:
"Στην τελική υψίσυχνη διαμόρφωση της ευθείας δέσμης των MASER/Q.N. (QUASI NETRINO) της Ο.Ε.Α. είναι διαπερατά: Μόλυβδος - Σκυρόδεμα - και βράχος πρακτικώς απεριορίστου πάχους με ακύρωση βιοηλεκτρόλυσης (θάνατος ανθρωπίνων κυττάρων) και ακύρωση της (ημι)αγωγιμότητας (καταστροφή ηλεκτρονικών συσκευών) δια έκθεση άνω του 0,05 sec (δευτερολέπτου) στην δέσμη του MASER/Q.N."
κείμενο ΟΕΑ - Δικαστικά εγκλήματα
ανεξάρτητος σχολιασμός
* πράγματι τα νετρινο είναι υψηλής ενέργειας υπο-υπο-ατομικά σωματίδια της υλης που λόγω ότι ανήκουν σε αραιότερες διαστάσεις (3η σχετική δ.αραίωσης) μπορούν και διαπερνούν οτιδήποτε ακόμα και τον ιδιο τον πλανήτη Γη! Ένα υποθετικό όπλο με ενισχυμένη δέσμη netrino μπορει και διαπερνάει σχεδόν τα πάντα με εξαιρετική ευκολία και με τεράστια εμβέλεια.

Οπότε η οεα εκτέλεσε τον κρανιδιώτη με εξωτικό υπερ-όπλο ψυχρου πλάσματος PLASER και ανέλαβε και την ευθύνη με αυτό το κείμενο (και αλλα κείμενα προηγουμένως). οπως πχ. στις τελευταιες σελιδες αυτου του κειμενου http://lastultimatum-hrg.blogspot.com/2008/12/blog-post_03.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις