ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 October 2009

Ο UCC ετοιμοπόλεμος για αντάρτικο στην Ελλάδα


Κανένας αλβανός στα βαλκάνια δεν θα αρνηθεί τον πόλεμο αν του δοθεί η ευκαιρία για την ένωση με την μεγάλη Αλβανία. Από την Αθήνα θα ζητήσουν προς το παρόν τον επαναπατρισμό 200,000 αλβανών οι οποίοι εκδιώθηκαν μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο…θα βοηθήσουμε την κατάσταση με μικρές προβοκάτσιες. Αυτά είπε ο Ιδαγέτ Βεκίρη δικηγόρος 58 ετών, επικεφαλής των τσάμηδων πίσω από το ιντερνετικό ψευδώνυμο "Αλβαν βγιόσα". Η μυστική παραστρατιωτική οργάνωση UCC των αλβανών τσάμηδων έχει το αρχηγείο της στην Νότια Αλβανία. Η δύναμη τους υπολογίζεται σε 5.000 ενόπλους πανέτοιμους να αναλάβουν δράση με σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο Εντός της Ελλάδος.
Τεκμηριωμένη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν γίνει αντιληπτά 30-40 άτομα ίσως και παραπάνω στην βορειοδυτική Ελλάδα αλβανικής εθνικότητας, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι πράκτορες του UCC. Μόνο στην περιοχή τις Ηπείρου ελληνικές υπηρεσίες ανακάλυψαν περισσότερα από 1000 καλάσνικοφ, 200 πιστόλια, αντιαρματικά, νάρκες και πολλές σφαίρες.
Απόρρητες πληροφορίες λένε ότι οι αποθήκες με βαρύ οπλισμό του UCC υπάρχουν διάσπαρτες στη Ελλάδα σε περιοχές της Αθήνας και σε μυστικά σημεία της βορείου Ελλάδας. Οι αλβανοί νέοι που εντάσσονται στον UCC και λαμβάνουν το ποσό των 15.000 ευρώ μηνιαίως και στην συνέχεια στέλνονται στην Ελλάδα για να βρουν δουλειά και να επιτύχουν την άδεια παραμονής. Τα οικονομικά τους προέρχονται από το εμπόριο όπλων ,εμπόριο σαρκός , ναρκωτικών και πορνείας , καθώς και βοήθεια από το αλβανικό λόμπι των ΗΠΑ υπό τις διαταγές της MOSSAD.
Στρατολογεί μέλη απο τους 1.500.000 αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά τα ηγετικά της στελέχη είναι αλβανοί από το Κόσσοβο. Το ακρών άωτο της υποκρισίας είναι ότι τα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κάνει αναφορά για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Ελλάδα.

http://greeknation.blogspot.com/2009/10/ucc.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις