ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 13 October 2009

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΊΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ. ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ


.

Αθήνα, 20 Ιουλίου, 1950

.

Αγαπητέ στρατηγέ Μάρσαλ,

.
Κοιτώντας στο ειδησεογραφικό περιοδικό “Time” είδα τη φωτογραφία σου και διάβασα λίγα από τα λόγια σου. Αυτά είναι: “Κάτι πρέπει να γίνει, και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυναμικό». Αυτό με ενθάρρυνε να σας ενημερώσω ξανά για κάποιες από τις σκέψεις μας. Το σημείο που θέλω να τονίσω σε αυτή την επιστολή είναι το ακόλουθο: Σε περίπτωση ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου η Ελλάδα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους συμμάχους μας ως το προγεφύρωμα και η αιχμή δόρατος για μια επίθεση εναντίον του μαλακού υπογάστριου της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Δεν γνωρίζω κάτι για τον Συμμαχικό στρατηγικό σχεδιασμό σε περίπτωση ενός ακόμα πολέμου και βασίζω τα συμπεράσματά μου υποθέτοντας ποια θα είναι η Συμμαχική λογική και κατ’επέκταση ο σχεδιασμός της.


Σε περίπτωση επίθεσης από τη Ρωσία ή την Κομμουνιστική Γερμανία εναντίον της Δυτικής Ευρώπης πάνω σε ποιες Ευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν οι Ηνωμένες Πολιτείες να βασιστούν;


Η Δυτική Γερμανία είναι ουσιαστικά αφοπλισμένη. Η Γαλλία είναι πνευματικά αφοπλισμένη. Αυτό είναι ένα σχήμα λόγου εννοώντας ότι τους λείπει το μαχητικό πνεύμα. Η Ιταλία από την στρατιωτική οπτική είναι πάντα καλύτερο να την έχεις σαν εχθρό αντί σαν φίλο. Όσον αφορά την Αγγλία, δεν γνωρίζω πόσους στρατιώτες έχει εγκατεστημένους στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να είναι πολλοί. Υποθέτω τώρα ότι η Ευρώπη, εκτός και εάν ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να θεωρηθεί ως περίπατος τόσο από τους επιτιθέμενους όσο και από τους αμυνόμενους. Γι’ αυτό η συμμαχική στρατηγική μπορεί να είναι μόνο αμυντική για την Ευρώπη και όχι επιθετική. Η Ευρώπη ίσως εγκαταλειφθεί. Υποθέτω ότι η Συμμαχική μακροπρόθεσμη αντίσταση θα χτιστεί στην Αφρικανική ήπειρο. Θα γίνει τελικά η βάση ανακατάληψης της Ευρώπης.


Τέτοια πιθανή πολιτική άμυνας στο ξεκίνημα θα ενθαρρύνει το ήδη ηττοπαθές προφίλ των περισσότερων Ευρωπαίων. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να προήλθε από την γνώση ότι η Ευρώπη δεν είναι ικανή να αντισταθεί για πολύ διάστημα και άρα μπορεί να είναι ο σωστός σχεδιασμός.


Εμείς στην Ελλάδα πιστεύουμε έντονα ότι αυτού του είδους η λογική μπορεί να είναι αληθινή για το υπόλοιπο της Ευρώπης αλλά δεν θα είναι αληθινή για την Ελλάδα. Ο μικρός στρατός μας είναι σε πρώτης τάξεως κατάσταση με καλό μαχητικό πνεύμα. Ο λαός μας, όταν ηγείται σωστά , είναι ικανός για υπεράνθρωπες προσπάθειες που συνήθως πετυχαίνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με μια αληθινή πρόκληση. Το ηθικό τους δεν επηρεάζεται από αυτό του υπόλοιπου κόσμου. Απόδειξη τούτου: Ο δίχως εξωτερική βοήθεια και πολύ πετυχημένος αγώνας εναντίον της αδοκίμαστης Ιταλικής πολεμικής μηχανής σε ένα χρόνο όπου ολόκληρη η Ευρώπη είχε ήδη καταρρεύσει και οι υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων παραδόθηκαν στον άξονα αμαχητί. Συνεχίσαμε ακόμα να πολεμάμε τους Γερμανούς σε δεύτερο μέτωπο για 6 εβδομάδες τη στιγμή που ολόκληρη η δύναμη της Γαλλίας παραδόθηκε μετά από μόλις 4 εβδομάδες.


Η ελληνική ψυχολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες για μια επιθετική στρατηγική πολιτική, και όχι να σπαταληθεί σε δράση στα μετόπισθεν. Η ικανότητες του λαού μας δεν πρέπει ποτέ να κριθούν από την δίχως ελπίδα πολιτική του ηγεσία. Αυτό θα ήταν ένα μακάβριο λάθος. Η πολιτική μας και ο λαός είναι σαν δυο διαφορετικές ράτσες. Ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά το τι είναι ανοησία και τι είναι σοβαρό στο τοπικό μας σκηνικό.


Αλλά για να επανέλθω στο επιχείρημά μου. Όταν έχεις να αμυνθείς σε ένα μέτωπο δεν θα ήταν καλή ιδέα και «δυναμική» να πας κατευθείαν σε επίθεση σε ένα άλλο μέτωπο; Η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν αυτό το μέτωπο και θα μπορούσε να προπαρασκευαστεί ως τέτοιο για χρήση στο εφεξής από τις δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλο το πολεμικό υλικό που θα χρειαστεί για οποιοδήποτε αριθμό στρατιωτών που θα κριθεί απαραίτητος στην εξαπόλυση της επίθεσης, θα πρέπει να προετοιμαστεί και να μοιραστεί σε διαφορετικά τμήματα της χώρας. Έτσι ώστε να χρειαστεί μόνο να αερομεταφερθούν οι στρατιώτες και να προσγειωθούν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο βαρύς τους εξοπλισμός έτσι θα βρεθεί κατευθείαν στο σημείο. Μπορεί να αντιταχθεί ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε ποτέ να γίνει δίχως οι Ρώσοι να το μάθουν. Η αίσθηση μας είναι ότι θα πρέπει να το μάθουν. Γιατί η πλευρά μας θα πρέπει να είναι τόσο διακριτική όλο τον καιρό; Δεν χρειάζεται ποια!


Αλλά εάν αυτό δεν θεωρείτε σοφό, ας έρθει το υλικό κάτω από την κάλυψη μιας βοήθειας προς τον ελληνικό στρατό. Μπορεί να θεωρηθεί ότι ο σύζυγος μου και εγώ προτείνουμε μια τέτοια ιδέα επειδή επιθυμούμε να σώσουμε τα τομάρια μας και αυτά του λαού μας. Αυτό είναι λάθος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα τομάρια μας δεν πρόκειται εύκολα να σωθούν όπως και να χει. Θα πολεμήσουμε όπως και να χει μέχρι τελευταίου ανδρός, πλήρως συνειδητοποιημένοι ότι μπορεί να μην υπάρξει σωτηρία.


Το επιχείρημα μου είναι καθαρά αντικειμενικό, ελπίζοντας ότι εάν βρει ανταπόκριση μπορεί να βοηθήσει να συντομεύσει έναν πόλεμο αντί να τον καθυστερήσει από ατελείωτες δράσεις στα μετόπισθεν. Είδαμε πολλές τέτοιες δράσεις στον τελευταίο πόλεμο λόγο της έλλειψης προετοιμασίας και συνεπώς αμυντικού σχεδιασμού αντί για ένα δυναμικό επιθετικό σχέδιο. Επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά: Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να είναι μια καθαρά δράση στα μετόπισθεν αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί ως μια αφετηρία προς την Ανατολική Ευρώπη όπου ο λαός δεν είναι Κομμουνιστές και ο εχθρός θα πολεμήσει σε εχθρικό έδαφος. Αντί πιθανόν να γίνει υποχώρηση στην Αφρική και από εκεί μετά από ένα η δύο έτη ανακατάληψη της Ευρώπης, γιατί να μην έχουμε ένα προγεφύρωμα στην Ευρώπη για πάντα. Το καλύτερο μέρος είναι η Ελλάδα.


Μπορεί να γελάσεις με το μη ορθόδοξο τρόπο σκέψης μου, αλλά ίσως εφόσον βρισκόμαστε σε καιρούς μη ορθόδοξους τέτοια σκέψη μπορεί να δικαιολογηθεί. Δεν νομίζεις ότι ήμουν αρκετά καλή ερμηνεύοντας τις λέξεις σου ότι «κάτι θα πρέπει να γίνει, και θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυναμικό»;!!!


Πολιτικά αυτό τον καιρό βρισκόμαστε σε μεγάλη ακαταστασία. Η παρούσα κυβέρνηση κάτω από τον Στρατηγό Πλαστήρα είναι απερίγραπτα απαίσια. (Τονίζω ότι οι Βασίλισσες δεν έχουν γνώμη πάνω στο θέμα!). Μπορεί να θυμάσαι τα σχόλια μου στην συμπεριφορά του Πλαστήρα υπέρ των συνοδοιπόρων στο τελευταίο μου γράμμα προ των εκλογών του Μαρτίου. Ο Πλαστήρας ήρθε στην εξουσία λόγω μιας κάπως ατυχής προσωπικής παρέμβασης από τον κ.Γκραντυ. Διέλυσε την πρώτη προεκλογική κυβέρνηση κάτω από τον Βενιζέλο καθιστώντας αρκετά σαφές ότι εάν ο Βενιζέλος δεν ξεκαθάριζε τον δρόμο προς τον Πλαστήρα ως πρωθυπουργό τότε θα σταματούσε τη βοήθεια Μάρσαλ. Κανείς από εμάς δεν κατανοήσαμε αρκετά ποια ήταν η ιδέα του. Αλλά από τότε η Κομμουνιστική Πέμπτη φάλαγγα αναδιοργανώνεται, οι συνοδοιπόροι παίρνουν μεγάλες θέσεις και επικίνδυνοι κομμουνιστές απελευθερώνονται από τις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτή η εξέλιξη θα ήταν αρκετά δραματική εάν δεν είχαμε το στρατό μας σε τόσο καλή κατάσταση και κάτω από τόσο έμπιστη ηγεσία.


Οι πράξεις του Πλαστήρα, αν και εξωφρενικές, εξυπηρετούν ένα καλό σκοπό και αυτός είναι στο ότι βοηθούν να ενοποιήσουν και να ενδυναμώσουν το εξοργισμένο εθνικιστικό στοιχείο εναντίον του και εναντίον όλων των συνοδοιπόρων. Αυτή την κυβέρνηση πρέπει να την ξεφορτωθούμε το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν πέσει από μόνη της, και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό θα γίνει, τότε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο θα πρέπει να οδηγηθεί στην πτώση. Είναι τόσο εξευτελιστικό το ότι αντί να παγιώσουμε τις νίκες μας από το στρατό μας, ενθαρρύνουμε όλα τα διασπαστικά στοιχεία στη χώρα μας ώστε να γίνουν πάλι τα πλέον δραστήρια κάτω από την προστασία της κυβέρνησης που επιβλήθηκε από τον Γκράντυ. Μολαταύτα, αυτά τα λάθη μπορούν ακόμα να επιδιορθωθούν. Είναι απλά ένα θέμα κατάλληλου χρονισμού και μεθόδου. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι ο νέος Πρεσβευτής θα είναι πιο συνεργάσιμος και δεν θα δράσει ανεξάρτητα δίχως να συμβουλευτεί τον άνδρα μου, ή ακόμα και να δράσει εναντίον του άνδρα μου. Ακόμα και αν πρέπει να κάνει παρέμβαση τότε θα πρέπει να την κάνει με την υποστήριξη της γραμμής του άνδρα μου και όχι εναντίον του.


Είμαστε περίλυποι που βλέπουμε να αποχωρεί ο Βαν Φλιτ. Ήταν ένας πρώτης τάξεως φίλος. Υπήρξε μια τέλεια συνεργασία με τον άνδρα μου, τον στρατηγό Βαν Φλιτ και τον στρατηγό Παπάγο. Μοιράστηκε τις ελπίδες μας και τους φόβους μας και κατανόησε την ελληνική κατάσταση τέλεια. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η φιλία μεταξύ αυτού, του Παπάγου και εμάς, βοήθησε ώστε να σταθεροποιήσει την θέση και να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην στρατιωτική μας επιτυχία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο Βαν Φλιτ ήταν η δική σου ιδιοφυής επιλογή. Ήταν λυπηρό που τον είδαμε να φεύγει. Ίσως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον;


Ελπίζω αυτή η επιστολή να βρίσκει εσένα και τη γυναίκα σου σε καλή υγεία. Ελπίζω το πρόβλημα με τους οφθαλμούς της να έχει παρέλθει και να είναι καλά και ευτυχισμένη ξανά. Τα παιδιά μου ακόμα θεωρούν πολύτιμα τα μικρά μολύβια που τους έδωσε.


Δεν περιμένω κάποια σχόλια από σένα πάνω στις προτάσεις μου καθώς συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει σε κάποιόν τόσο απόμακρο από τα στρατιωτικά θέματα όπως εγώ. Θα ήμουν όμως υπόχρεη εάν μου εξέθετες τις σκέψεις σου πάνω στο θέμα.


Με στοργικούς χαιρετισμούς από εμένα και τον σύζυγο μου,


Δική σου,


/s/ Φρειδερίκη R.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΧ:Μισελληνική μογγολική κόμπρα. Ενεπλάκη σε όλες τις προδοσίες του συζύγου της Παύλου και του υιού της Κωνσταντίνου Β’ εναντίον της Ελλάδας …έως το θάνατο της (Ισπανία). Μετά το τέλος του εμφυλίου το 1949, εζήτησε από εβραιοαμερικάνο στρατηγό Marschall ν’αρχίσουν οι ΗΠΑ τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο από την Ελλάδα (!!!). (Στοιχεία => Εφημερίδα Ποντίκι). Χυδαία, έκφυλη, πρόστυχη και θρασύδειλη σαν μογγόλα λύκαινα, απακαλούσε «σκατάρχη» τον ήρωα δυο πολέμων (40 Ιταλία, 41 Γερμανία) Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ας είναι βόθρος το χώμα που την σκεπάζει!!!
Οίκος «Hannover – Braun Schweig Welfen [Λύκοι γκρίζας σιωπής ή σιωπηλοί (ύπουλοι) γκρίζοι λύκοι ] Lunenburg Wolfen Buttel (Κλητήρες – Ηγέτες Λύκων) Bevern (Bayern – Βαυαροί). ΕΥΘΥΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Εδρεύων στο βασίλειο του Αννόβερου δια λόγους ασφαλείας. Έδωσε βασιλείς εις αννόβερο έως 1866 – Αγγλία (1714 – 1901 : έξη βασιλείς Αγγλίας, βαυαρικής [μογγολικής – τουρκικής] καταγωγής) – Ελλάδα (βαυαρομογγολική έχιδνα φρειδερίκη). *Lunen-Burg: Πύργος Σελήνης.HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. Εξού και "Γκρίζοι Λύκοι" Φονιάδες μισέλληνες μογγόλοι Τουρκίας.Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!» Λύκος: το έμβλημα των αιμοβορων γενοκτόνων μογγόλων ΧΑΝ. .
.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ
Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!
http://andromedios.blogspot.com/2008/09/3.html
Σχέδιο επαναφοράς μοναρχών στα Βαλκάνια : Εισαγόμενοι Σωτήρες!
http://andromedios.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

Η Μισελληνικη μύηση της Φρίκης (Φρειδερίκης) Περνάει μέσω των υιών της και στον Κωνσταντίνο και εγγονό της Παυλο Γλύξμπουργκ εκπαιδευμένο σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ και μυημένο στο O.T.O. για να παίξει το ρόλο του αρχιστράτηγου στον Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο με ορμητήριο την Ελλάδα. (Η Ελλάς ώς τυποις ηγέτιδα της ΗΠ.Ε.Ι. εναντίον της Ρ.Ι.Κ. ή Συμφώνου Σαγκάης)


http://oea-video.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html

Αγαπητε Στρατηγε Μαρσαλ,
Το επισυναπτομενο γραμμα προς εσας το λάβαμε διαμέσου των καναλιών μας με το αίτημα να διαβαβιστεί προς εσάς.Δικός σας,R. W. Fuller IIIΒοηθός του Διευθυντή (της CIA)

(Τα στοιχεια απο το ΙΔΡΥΜΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ "ΜΑΡΣΑΛ")


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ:

Το From Frederica είναι η τυπογραφημένη επιστολή της Φρίκης προς τον Μαρσαλ.

Το To Frederica ειναι μια τυπογραφημενη επιστολη του Μαρσαλ προς τη Φρειδερικη
...και το πρωτοτυπο σκαναρισμενο εγχρωμο χειρογραφο της Φρειδερικης


ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ: ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ&#x27; ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

12 comments:

Anonymous said...

μα ποιος γελοιος εισαι εσυ?
τι κολλημα εχεις με το ΛΑΟΣ?
ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΝΔ η ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

Anonymous said...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕς ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA

Anonymous said...

sas tzouzei re kommatoskyla tou laos? kala na pathete! kai apo oti fenetai erxonte kai xeirotera

Anonymous said...

Πολύ καλά τα εσχεδίαζε, τρίς φορές εύγε. Πρώτον θα είχε απελευθερωθεί απο την κόκκινη σκλαβια η ανατολική Ευρώπη. Δεύτερον η ΕΣΣΔ δεν είχε ακόμη πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές ικανές να μας πλήξουν. Τρίτον η επίθεση στην κοκκινοφασιστική ΕΣΣΔ απο την χώρα μας και την Τουρκία θα ήταν αποτελεσματική (κάτι τέτοιο είχε οργανωθεί το 1915 αλλα για βοήθειά της, και η Ελλάδα απείχε).
Οταν μιλάτε για εθνικά συμφέροντα και παγκόσμιες αρχές όπως την ελευθερία και την δημοκρατία ΘΑ πρέπει να είμαστε συνεπείς. Ας αφήσετε κατά μέρος την κοντοφθαλμη μικροκομματική κριτική, υπάρχει το συμφέρον του έθνους και μη φοβίζετε τους Έλληνες περί τέφρας διότι είναι ψέμα και εσχάτη δουλοπρέπεια στους κόκκινους φονιάδες,

Anonymous said...

Η ΕΣΣΔ όχι μόνο είχε από τότε πυρηνικά αλλά τα είχε κιόλας δοκιμάσει (πρώτη δοκιμή 1949 ενώ το γράμμα της φρίκης γράφτηκε 1 χρόνο αργότερα, η ισχύς της ρωσικής βόμβας ήταν αντίστοιχη αυτής της Χιροσίμας) και μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει με βομβαρδιστικά της αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας που άνετα έφταναν πάνω από τη χώρα μας καθώς πρακτικά συνορεύαμε με το σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ο δε συμβατικός της οπλισμός ήταν κατά πολυ υπεράριθμος και ανώτερος από τη δύση όχι μόνο τότε αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου ακόμα και σήμερα. Απλώς η δύση διεθέτε τα εφετζίδικα ηλεκτρονικά ενώ η ΕΣΣΔ διαθέτει την ισχύ και τους αριθμούς γιαυτο και οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ εξαρτιώνταν πάντα από τα πυρηνικά όπλα ως το μόνο αποτρεπτικό στη ρωσική αρκούδα των δεκάδων χιλιάδων αρμάτων μάχης.
Πέρα όμως από τις ισορροπίες δυνάμεων η ουσία είναι ότι η Φρικη σε περίοδο κρίσης πλανητικής ασφαλείας αντί να προσπαθεί να δώσει λύσεις στον Μαρσαλ για να επιτευχθεί η παγκόσμια ειρήνη, η φιλοπόλεμη αυτή μογγόλα ύπουλη λύκαινα προσπαθούσε να τον πείσει να φουντώσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με ορμητήριο την ελλάδα (!!!) έτσι ώστε κατά την αντεπίθεση του συμφώνου της βαρσοβίας να καταστραφεί ως πρωτεύον στόχος κατά προτεραιότητα η χώρα μας ως πυριταδοποθήκη των συμμαχικών δυνάμεων! Διότι αυτή ήταν η μισελληνική μύηση που πήρε η Φρίκη στο μισελληνικό μογγολικόσαξονικό οίκο-δουκάτο του Ανόβερου Γερμανίας και διότι αυτοί οι μογγολικοί-σαξονικοί οίκοι Γερμανίας - Αγγλίας συμπαιχνιακά προκάλεσαν μέχρι στιγμής 2 παγκοσμίους πολέμους με αποτέλεσμα μια καταστραμμένη ευρώπη και δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα το σχέδιο της ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμίου πολέμου με ορμητήριο την Ελλάδα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν οι μογγόλοισάξονες απόγονοι της Φρίκης Κωνσταντίνος και Παύλος Γλύξμπουργκ ως μυημένος στο ΟΤΟ και αρχιστράτηγος των ελληνικών δυνάμεων με τυπική ηγέσια των δυνάμεων της δύσεως ΗΠΕΙ και επικεφαλης των πανιηλίθιων έψιλον σουφιστών ναζιστών MRA 666 του ΛΑΟΣ για να μας σύρουν σε αυτοκτονικές υπονομευμένες εκστρατείες στα βάθη της Ασίας εντός του εδάφους της Κίνας (!!!) ώστε αντεπιτηθέμενη η Κίνα-δράκος-σύμφωνο Σαγκάης να έχει το ηθικό άλλοθι για να γενοκτονήσει τη λευκή και μαύρη φυλή με προτεραιότητα γενοκτονίας τους πρώτους απρόκλητα επιτηθέμενους έλληνες!

Anonymous said...

Η ΕΣΣΔ όχι μόνο είχε από τότε πυρηνικά αλλά τα είχε κιόλας δοκιμάσει (πρώτη δοκιμή 1949 ενώ το γράμμα της φρίκης γράφτηκε 1 χρόνο αργότερα, η ισχύς της ρωσικής βόμβας ήταν αντίστοιχη αυτής της Χιροσίμας) και μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει με βομβαρδιστικά της αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας που άνετα έφταναν πάνω από τη χώρα μας καθώς πρακτικά συνορεύαμε με το σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ο δε συμβατικός της οπλισμός ήταν κατά πολυ υπεράριθμος και ανώτερος από τη δύση όχι μόνο τότε αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου ακόμα και σήμερα. Απλώς η δύση διεθέτε τα εφετζίδικα ηλεκτρονικά ενώ η ΕΣΣΔ διαθέτει την ισχύ και τους αριθμούς γιαυτο και οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ εξαρτιώνταν πάντα από τα πυρηνικά όπλα ως το μόνο αποτρεπτικό στη ρωσική αρκούδα των δεκάδων χιλιάδων αρμάτων μάχης.
Πέρα όμως από τις ισορροπίες δυνάμεων η ουσία είναι ότι η Φρικη σε περίοδο κρίσης πλανητικής ασφαλείας αντί να προσπαθεί να δώσει λύσεις στον Μαρσαλ για να επιτευχθεί η παγκόσμια ειρήνη, η φιλοπόλεμη αυτή μογγόλα ύπουλη λύκαινα προσπαθούσε να τον πείσει να φουντώσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με ορμητήριο την ελλάδα (!!!) έτσι ώστε κατά την αντεπίθεση του συμφώνου της βαρσοβίας να καταστραφεί ως πρωτεύον στόχος κατά προτεραιότητα η χώρα μας ως πυριτιδαποθήκη
των συμμαχικών δυνάμεων! Διότι αυτή ήταν η μισελληνική μύηση που πήρε η Φρίκη στο μισελληνικό μογγολικόσαξονικό οίκο-δουκάτο του Ανόβερου Γερμανίας και διότι αυτοί οι μογγολικοί-σαξονικοί οίκοι Γερμανίας - Αγγλίας συμπαιχνιακά προκάλεσαν μέχρι στιγμής 2 παγκοσμίους πολέμους με αποτέλεσμα μια καταστραμμένη ευρώπη και δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα το σχέδιο της ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμίου πολέμου με ορμητήριο την Ελλάδα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν οι μογγόλοισάξονες απόγονοι της Φρίκης Κωνσταντίνος και Παύλος Γλύξμπουργκ ως μυημένος στο ΟΤΟ και αρχιστράτηγος των ελληνικών δυνάμεων με τυπική ηγέσια των δυνάμεων της δύσεως ΗΠΕΙ και επικεφαλης των πανιηλίθιων έψιλον σουφιστών ναζιστών MRA 666 του ΛΑΟΣ για να μας σύρουν σε αυτοκτονικές υπονομευμένες εκστρατείες στα βάθη της Ασίας εντός του εδάφους της Κίνας (!!!) ώστε αντεπιτηθέμενη η Κίνα-δράκος-σύμφωνο Σαγκάης να έχει το ηθικό άλλοθι για να γενοκτονήσει τη λευκή και μαύρη φυλή με προτεραιότητα γενοκτονίας τους πρώτους απρόκλητα επιτηθέμενους έλληνες!

μαικ said...

ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΎΜΠΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΗΚΙΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ(ΠΟΡΝΩΝ)ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ(ΠΟΡΝΕΣ)ΓΙΑ ΒΥΖΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ(Λ.Α.Ο.Σ).ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

μαικ said...

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΤΑΡΑΚΤΟΔΩΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΕΠΗ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΗΤΑΝ ΚΡΥΠΤΗ.ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ(750 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ,500 ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥ.ΤΣΕ.ΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ,ΣΦΑΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ).ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΞΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΑΛΙΩΣ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΙΓΓΡΑΜΕΝΗ.(ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ).ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ......ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ'ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ-ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Anonymous said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ - ΠΗΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ? ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.

μαικ said...

ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ Η ΦΙΛΙΠΠΙΣΙΑ).ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ,Η¨ΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ .

Anonymous said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΥΠΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ..
Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΩΘΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

Anonymous said...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "μαικ":

ΦΙΛΕ μαικ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ?
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΛΥΔΙΑ Η ΦΙΛΙΠΠΙΣΙΑ" http://www.tv4e.gr/articles.php?artid=13 ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 4Ε ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΓΙΑ ΚΡΥΠΤΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΜΕ 750 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ)
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ 750 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ FM 94 - 94.574 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΕΣ;;
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΙΜΗ ΦΗΜΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις