ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 9 November 2009

"Περι Ναζισμου και Ολοκαυτώματος: Ειδικά προς εβραιο-Μογγόλους Ραββίνους Σεφαρντιμ"

Πριν να γεινη Καγκελαριος, ο Χιτλερ βρισκοταν 'η οχι σε συχνη επαφη με τον θιβετιανο "καλογερο της Σαμπαλα" ο οποιος επονομαζοταν "ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΤΑ", και ο οποιος με διαταγες Δαλάϊ Λάμα, ειχε αναλαβει την μυηση του Χιτλερ;

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ HAUSHOFFER μελος της αντιστοας "THOULE" ητοι μελος ναζιστικης στοας; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στο Θιβετ ο Πατηρ Haushoffer, ιουδαιος ραββινος Βερολινου; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ ραββινος Haushoffer, ο πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ, ο μονος που ειχε δικαιωμα να τον επισκεπτεται στη φυλακη πριν ο Χιτλερ αναριχηθη στην εξουσια; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Lincoln Von Trembits, ιουδαιος ραββινος Ουγγαριας και μαγος, της ναζιστικης στοας "ANENEHRBE" ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στον δαιμονικο Λαμαϊσμο στο Θιβετ; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ηταν πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ραββινος Rosemberg ο οποιος συνεγραψε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ"; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο ιουδαιος ραββινος Rosemberg εκεινος που μεχρι σημερα αναγνωριζεται απο τους απανταχου Ναζιστες ως "Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;" ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Χιτλερ, νοθος γυιος του ιουδαιου βαρωνου Ροτσιλδ (Ροτσιλδ Φρανκφουρτης) με ιουδαια υπηρετρια του; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ο Πατηρ Χιτλερ 'η Χισλερ ο οποιος υιοθετησε τον νοθο τεκνο του ιουδαιου Ροτσιλδ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ.

Ειναι 'η δεν ειναι εβραϊκο το ονομα του χωριου BRAUNAU στο οποιο ζουσε ως τελωνειακος ο πατηρ Χιτλερ; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιοι η πλειοψηφια του ιουδαϊκου χωριου BRAUNAU; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!
Ηταν ιουδαιοι και μαγοι, δηλαδη ηταν χωριο σατανιστων ιουδαιων!!! BRAUNAU: Φυτωριο ιουδαιων μαγων και μεντιουμ....φημισμενων σε ολη τη Γερμανια και Αυστρια.

Τωρα πιο βαθεια; Εκτελεστηκε η' δεν εκτελεστηκε απο το Ρωσικο Συνταγμα του "Αγιου Γεωργιου" ενας ολοκληρος λοχος θιβετιανων μοναχων (φρουρα Βερολινου) με στολες "SS" και ξυρισμενα κεφαλια, επειδη δεν εφεραν ταυτοτητες και θεωρηθηκαν "κατασκοποι";

Ηταν αυτος ο λοχος θιβετιανων η' δεν ηταν η φρουρα της Αρχιραβινειας Βερολινου ανεπισημως, και επισημως Ναζιστικη αντιστοα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; Αν εννοειτε το ολοκαυτωμα που διεταξαν ιουδαιοι Ευρωπης, συμφωνουμε.

Τι εχει συμβει εδω; θα σας εξηγησουμε εμεις τα ανεξηγητα και ανεξερευνητα, αφου κανουμε ακομη τρεις ερωτησεις:

Ειναι αληθεια η' οχι οτι μετα την καταρρευση του Γ' Ραϊχ, οι εναπομειναντες ζωντανοι εβραιοθεσσαλονικης εψαχναν να βρουν για να σκοτωσουν τον ραββινο θεσσαλονικης επειδη ειχε αποδειχθη οτι αυτος ο ραββινος ειχε δωσει στη Γκεσταπο τον καταλογο με τα ονοματα και διευθυνσεις ολων των εβραιων θεσσαλονικης; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ηταν ο Αϊχμαν, αρχηγος των των "SS", εβραιος Γερμανιας, ναι η' οχι; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ο Ν° 2, Borman; ΕΠΙΣΕΙΣ!!!

Ηταν εβραιος ο ταγματαρχης των "SS", με ονομα ληγον στην κλασσικη εβραϊκη καταληξη - BERGER, εκεινος που διεταξε την γενοκτονια Ελληνων στα Ελληνικα Καλαβρυτα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Εχοντας τις καταφατικες απαντησεις στα ανωτερω ερωτηματα, οπως προκυπτει και απο τα ιστορικα αρχεια Ενοπλων Δυναμεων ΗΠΑ-ΕΣΣΔ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΙΑΣ, ειναι αναγκη να ασχοληθουμε με "ραββινικη ιστορικη ψυχαναλυση" αλλα ανγκαιο αν θελετε να βρειτε το "γιατι" του καταντηματος σας Ω! πρωην εκλεκτε λαε του "Γιαχβε"

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις