ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 30 November 2009

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

Υπαρχει 2ο μερος http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_4747.html
και 3ο μερος http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html

Επισης στο τελος της παρουσης γνωριστε τον πραγματικο εχθρο των Ελληνων

Να προωθηθεί ειδικά στους αργόμισθους φιλοτομαριστες διορισθέντες από το εβραιογεννες ΠΑΣΟΚ και την εβραιογεννη ΝΔ αλλα και στους απλούς οπαδους αυτών τον κομματων ιδίως των υποστηρικτών του δηθεν πατριωτη Σαμαρά! Ω! Πανηλίθιοι Έλληνες δεν είστε ούτε στην θέση να καταλάβετε ότι μεσω των εβραιοκινουμενων ΜΜΕ έχετε θαμπωθεί με τις σιωνιστικες μαριονέτες τους!!Και ενώ γνωρίζετε ότι τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει ρολο πλύσης εγκεφαλου των Ελλήνων, εσείς συνεχίζεται να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε! Τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσε η Ο.E.A. οταν ελεγε "οι Έλληνες θα γίνουν σχιζοφρενεις"

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ εχουν λαους που διαθετουν και ΔΙΑΝΟΙΑ και ΤΕΧΝΕΣ και "ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΝ ΕΣΤΙ" και "ΑΜΦΟΙΝ ΜΕΤΕΧΕΙ". Συνεπεια τουτου ειναι οτι παραγουν ΠΝΕΥΜΑ και ΗΡΩΕΣ.Ο συγκερασμος των "ΑΜΦΟΙΝ" και η επακολουθη ΑΡΜΟΝΙΑ λειτουργιων ΘΥΜΟΥ και ΔΙΑΝΟΙΑΣ εχει σαν αποτελεσμα να "ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" και "ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ" και "ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΝ ΠΑΝΤΩΝ" με ενιαιο πολιτευμα ή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ που μεχρι τωρα συνετριψε την ΠΟΣΟΤΗΤΑ του Σημιτομογγολου Γιαχβε, διοτι υπερτερουν στην ΔΙΑΝΟΙΑ που ελλειπει στους βαρβαρους, ενω συγχρονως διαθετη ΘΥΜΟΝ δηλαδη ΗΡΩΙΣΜΟ που οπως απεδειξε η Ιστορια ειναι ανωτερος σε ΔΥΝΑΜΗ απο τον θεο των Σημιτομογγολων.
Εχοντας απεναντι του αυτον τον υπερτερουντα Εληνικο Κολοσσο Γολιαθ, ο Σημιτομογγολος βαρβαρος αντεταξε την μηδαμινοτητα του υπουλου Νανου Δαυιδ με "πετρες σφεδονης" που πρωτα ζαλιζουν και θολωνουν το πνευμα και την ΔΙΑΝΟΙΑ και τον ΛΟΓΟ του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ των Ελληνων, ωστε να γινει δυνατη η βιολογικη και φυσικη τους εξοντωση. Ο μυθος του Δαυιδ και του Γολιαθ εξηγει με τον καλυτερο τροπο την φυλετικη και γεωγραφικη συρρικνωση των Ελληνων αφου προηγουμενος "ζαλιστηκαν" απο τις πετρες σφεδονης του Χριστιανισμου, της Δημοκρατιας ή Οχλοκρατιας, της Τυραννιας, και της Ολιγαρχιας που μεθοδευτηκαν και εκτοξευτηκαν εναντιον των απο τους Σημιτομογγολους εισβολεις των ελληνικων ιερατιων.
Αφηνουμε και παλι τον Μεγα Αριστοτελη να μας ΔΕΙΞΕΙ με την θεικη του ΔΙΑΝΟΙΑ, γιατι εχουμε καταντησει οπως καταντησαμε σαν εθνος. Προσεξτε αυτες τις θειες λεξεις, στρατιγοι της οπερετας του ΓΕΕΘΑ, βουλευτες κενολογοι και λογοκρατες του Κοινοβουλιου, νομοθετες Ρωμαικου Σημιτομογγολικου Δικαιου, δικαστες που ατιμασατε το δικαιωμα των πολιτων για ορισμο προσωπικου Δικαιου Αυτοδικιας και Τιμης, Αστυνομοι που γλυφετε και υπηρετειτε ξενοφερτους Νομους και Πολιτευματα.

Προσεξτε ολοι εσεις οι τρισαθλιοι ακουσιοι προδοτες καθε Ελληνικης Ιδεας, καθε Ελληνικης Τεχνης και καθε Ελληνικης Υλης, γιατι σας μιλαει απο τον ταφο του ενας γεννητορας που ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ, ναι που ατιμασατε με τον αισχροτερο τροπο.

"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΑΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4.
"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.

Εαν εχετε ξεχασει τη γλωσσα των προγονων σας θα σας τη θυμισουμε εμεις με τη βια.
Μεταφραζουμε:

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."

"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ."

Εδω η εννοια της ΠΟΛΕΩΣ δεν ειναι εκεινη του πολεοδομικου συνολου αλλα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ γενικωτερα. Ωστε κατα τον Πατερα της Πολιτειολογιας Αριστοτελη, τα πολιτευματα που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ειχε αποδιξει οτι εργαζονται και εξυπηρετουν το καλο και την προοδο της πατριδος ειναι η Βασιλεια, η Αριστοκρατια και η Πολιτεια.
Η εντιμη Βασιλεια οταν παυει να ειναι εντιμη και προς το συμφερον του Συνολου εκφυλιζεται σε Τυραννια. Η εντιμη Αριστοκρατια των Αριστων οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Ολιγαρχια των Ευπορων. Η εντιμη Πολιτεια οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Δημοκρατια ή Οχλοκρατια των Απορων.

Ξυπνησατε υπναλεοι μισθοφοροι δημοσιοι λειτουργοι ή ακομη;
Καταλαβαινετε οτι ο ατιμασμενος γεννητορας μας "διαταζει" απο τον ταφο του να σας βαλουμε την κανη στον κροταφο και να σας εξοντωσουμε εσας και την Συνταγματικα κατωχυρωμενη Εκφυλισμενη Δημοκρατια σας;
Το πολιτευμα το οποιο υπηρετειτε δεν ειναι η Πολιτεια αλλα η παρεκτροπη της και ο εκφυλισμος της η Δημοκρατια.
Και πως ειναι δυνατον να μην ειναι ετσι, οταν απο την ιδρυση του "ελληνικου" κρυπτοεβραικου κρατους το 1821, ο Τεκτονισμος παρηγαγε τεκνα που πολωσαν τον ελληνικο λαο και τον διηρεσαν σε αλληλομισουμενες παραταξεις Τυραννιας, Ολιγαρχιας και Δημοκρατιας, δηλαδη στα ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ως παρεκτροπες της Βασιλειας της Αριστοκρατιας και της Πολιτειας;
Πως ηταν δυνατον η "βασιλεια" του Τεκτονος Εβραιογερμανου Οθωνος να μην ειναι Τυραννια οταν εγεινε παραδεκτο απο τους διεφθαρμενους εκπροσωπους της Ελληνικης Βουλης οτι "κανενας Ελληνας δεν ηταν αξιος για βασιληας και αρα χρειζονταν ενας ξενος;" Κανεις Καραισκακης και κανεις Κολοκοτρωνης δεν ηταν αξιος γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ και γιατι αποκαλεσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ" των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Πως ηταν δυνατον η "αριστοκρατια" των ακαπνων και απολεμων προεστωτων και δεσποταδων να μην μετατραπει σε εκφυλισμενη Ολιγαρχια "Δεξιας", οταν οι Αριστοι του τοπου Μακρυγιαννης και Κολοκοτρωνης κλειστηκαν στις φυλακες και καταδικαζονταν σε θανατο, απο τα κυκλωματα της Ελληνικης Μεγαλης Ανατολης του Σκωτικου Δογματος(Μασωνια Ελλαδος);

Πως ηταν δυνατον η "πολιτεια" των αμαθων και αξεστων μουζικων που τεθηκε στην ηγεσια των δυστυχισμενων και απορων και ανεργων, απο την ηγεσια της Τεκτονικης Στοας και τον εβραιο Ιωσηφ Μπεναρογια, να μην εκφυλιστει σε οχλοκρατουμενη Δημοκρατια του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του οποιουδηποτε κομματος "Αριστερας";

Ετσι λοιπον με τρεις "πετρουλες σφεδονης", την εκφυλη Τυραννια του "Βασιλεως", την εκφυλη Ολιγαρχια της "Αριστοκρατιας", και την εκφυλη Οχλοκρατια ή Δημοκρατια της "Πολιτειας", μας εχει ζαλισει και μας εχει ξαπλωσει ο εβραιος ελευθεροτεκτων Δαυιδ, πειθοντας μας οτι ειμαστε ανικανοι για αυτοκυβερνηση. Δεν μενει παρα να τραβηξει το σπαθι και να μας αποτελειωσει με μια γενοκτονια εξ Ανατολων ή απο Βορρα ή απο τον Αραβικο και Ισραηλινο Νοτο που χρηματοδοτει κινηματα προσαρτισεως Κυπρου και Κρητης ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ(υπόψιν ότι το παρόν απόσπασμα είναι γραμμένο την δεκαετία του 1980).

Αλλα αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ να καθαρισουμε τους Τεκτονικους Σταυλους του Αυγεια απο την Σημιτομογολικη κοπρια.

Δεν θα συμβει, γιατι η Σημιτομογγολικη ΠΟΣΟΤΗΤΑ, σε αντιθεση απο την πληρη ακκοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ σε Αμερικη και Ασια, στην Ελλαδα δεν εχει προκαλεσει πληρη αλοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ουτε φυλετικα, ουτε πολιτισμικα, και ας υπαρχει φαινομενικα η αντιθετη εικονα.
Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα φυλετικα χαρακτηριστικα του "λευκου γενους" ειδικα αναμεσα στους νεους που μετα το 1950 ειχαν τετοιο επιπεδο διατροφης που διευκολυνε την αναδειξη των υπερισχυοντων επιοιχθεντων ελληνικων χρωμοσωματων.

Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα διανοητικα χαρακτηριστικαορθολογισμου και οξυνοιας, με αποτελεσμα να πανικοβληθει ο εληνικος Τεκτονισμος και ο οπισθεν ευρισκομενος Σημιτομογγολισμος, και να διαταξει την ιδρυση ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΕΩΝ, διοτι παρατηρηθηκε οτι οι νεοι της Ελλαδος αδιαφορουν για το σαπιο πολιτικο παιγνιδι ΟΛΩΝ των παραταξεων.

Για τους ιδιους λογους η Μεγαλη Ανατολη διεταξε τους εκπροσωπους της να οξηνουν τα πολιτικα παθη ωστε να μην χασει το ενδιαφερον του το σαπιο παιγνιδι των κομματων.

ΝΑΙ, Κυριοι Μισθοφοροι Κρατικοι Υπαλληλοι του Σημιτομογγολικου Κατεστημενου. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ αυτη των Νεων Ελληνων συνεχως αυξανεται και εχει τρομοκρατησει τα γκαλοπς των επιτελων της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.

ΝΑΙ, Κυριοι Υπναλεοι Κοσμοπολιτες Απατριδες του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ και καθε οικου ανοχης του οποιου εισθε μελη.

ΝΑΙ, Κυριοι Πανηδονιστες του Ταγματος Του Λυμενου Ζωστηρα, του Ταγματος του Σιγουρου Αργοσχολου Μισθου, και του Ταγματος του Βισματωνμενου Ωχαδερφισμου. Η Ελλας ξαναγιεννεται απο τις φυλετικες και τις πνευματικες της σταχτες εναντια σε ολους τους ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ νομους της διαλεκτικης του Μογγολοεβραιου Μαρξ και συμφωνα με τους ΦΥΣΗ Νομους της ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ή ΔΡΑΣΕΩΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ, που επισημανε ο Ζηνων.
Ολοκληρο το κειμενο εδω: ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α.
http://www.easy-share.com/1904247588/

Καταλάβατε τώρα εσείς οι λοβοτομημένοι που καυχιέστε για την οχλοδημοκρατια που επικαλέστηκε μετά την νίκη του ο εβραίος Σαμαράς μελος της σιωνιστικης Μπιλντεμπεργκ;

Καταλάβατε τώρα εσείς τα εκατομμύρια εκφυλισμένα διορισμένα από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άχρηστα αργόμισθα παλιοτόμαρα τι εννοούσε ο Πατέρας Αριστοτέλης;

Και ενώ όλες οι ιστοσελίδες ζητωκραυγάζουν υπέρ της εβραϊκής μαριονέτας Σαμαρά, μονο το ιστολογιο "Μακελειό" είχε το σθένος να χτυπήσει στο κεφαλι το εβραιοσιωνιστικο φιδι τους, με αυτην εδω την αναρτηση http://makelio.blogspot.com/2009/11/illuminati_30.html

Μερικοί κουτοπόνηροι θίχτηκαν επειδή τους χτυπήσαμε τα ... εβραϊκά πρότυπα..τύπου Σαμαρά, και διέδιδαν ότι τα λέμε μονο επειδή υποστηρίζουμε τάχα το άλλο το εβραϊκό πορνίδιο ονόματι Ντόρα Μπεν Σαλομ! Οι Κύριοι αυτοί είναι στημένοι διότι γνωρίζουν καλα οτι στα κείμενα που αναρτούμε η μπορα παίρνει και τους 300 της βουλης!

Αλλωστε έχουμε επισημάνει ότι οι μονοι καθαροί πολιτικοί που υπάρχουν αυτή την στιγμη είναι ο Λεβέντης και ο Σοφιανόπουλος.
Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι το ιστολογιο υοθετει τις ιδεολογιες αυτών αλλα επειδή στην ελλαδα εχουμε καταντησει να κανουμε καθημερινοτητα μας το ρητο "το μη χειρον, βελτιστον". Ο Λεβέντης είναι αγκάθι στον εβραιοσιωνισμό εν αγνοια του. Λέει αλήθειες που από κανενος αλλουνού πολιτικού το στόμα δεν πρόκειται να ακουστούν εκτος του σοφιανοπουλου και είναι ο μονος που θα χώσει φυλακή όλους αυτούς που ευθύνονται για την αθλια αυτή οικονομική κατάσταση της Ελλάδος. Εξού και η φίμωση του από τα κανάλια όπως επίσης και του Σοφιανοπουλου!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ: ΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ)
Το ξεσκέπασμα τον στοών - μυστικών εταιρειών - υπηρεσιών κτλ. του σινισμού-σιωνισμού γίνετε από την σελίδα IA30 και πάνω

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠOΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΟΓΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

1 comment:

Anonymous said...

Δεν εχει ζαλισθει-θαμπωθει κανενας.
Ολοι τους ξερουν πολυ καλα τι κανουν.
οσοι Ελληνες εχουν απομεινει ας γνωριζουν οτι θα ειναι λιγοι για την υπερασπισιν της πατριδος και του εθνους

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις