ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 7 November 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_06.html

Φίλε αναγνώστη,
Τις ημερομηνίες προβλέψεων γεωστρατηγικών εκτιμήσεων τις έθεσε η Ο.Ε.Α. (ομάδα ελληνικής αποκαταστάσεως) και όχι το ιστολογιό μας το οποίο μεταξύ άλλων ελληνοκεντρικών θεμάτων ποικίλης ύλης αναρτά και κείμενα Ο.Ε.Α. προς ενημέρωση του κοινού. (υπογεγραμμένα και με όλα τα στοιχεία από τον επώνυμο εκπρόσωπο της - κλητήρα επιδόσεως των κειμένων της)
Συνεπώς δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη για τα γραφόμενα και τις εκτιμήσεις - προβλέψεις της Ο.Ε.Α. διότι δεν είμαστε εκπρόσωποι της ούτε έχουμε τέτοια εξουσιοδότηση.
Αυτό που μπορούμε να πούμε βάση των ερευνών μας είναι ότι η Ο.Ε.Α. δεν πρόκειται για "δρακονιανούς" προφήτες του Γιαχβέ και του Κρόνου-Σαβαώθ!!! Δεν ξέρει τα μέλλοντα και φυσικά είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε. Ιδρύθηκε εκ του Στρατηγού Παπάγου με κύριο σκοπό να κάνει μελέτες γεωστρατηγικής και να βγάζει πορίσματα των πιθανόν μελλοντικών εξελίξεων στον τομέα της εθνικής και πλανητικής ασφάλειας. Σε αυτές τις μελέτες προβλέπονται και οι αναφορές κυλιόμενων ημερομηνιών βάση πληροφοριών που συλλέγονται από το τμήμα συλλογής πληροφοριών της Ο.Ε.Α. και αφορούν χρονοδιάγραμμα και σχέδια "Ντομινό" των αντιπάλων. Εάν κάτι δεν πάει καλά, εάν δεν έχει στηθεί καλά το "ντομινό", έαν κάποιος ή κάποιοι προειδοποιήσουν εγκαίρως τα σωστά άτομα στα σωστά πόστα τότε ενδεχομένως να αποτραπεί ο απώτερος σχεδιασμός και η πολεμική καταστροφή. Αυτό τον ρόλο εξυπηρετούν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία προτείνουν και λύσεις αποτροπής των καταστροφών και γι'αυτό τα αναρτούμε για τον πληροφοριακό προληπτικό και αποτρεπτικό τους ρόλο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εσείς οι νεοέλληνες να κάθεστε και να κοιτάτε ΑΠΡΑΓΟΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ και να περιμένετε μοιρολατρικά να επιβεβαιωθεί η Ο.Ε.Α. και .....ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ (!!!) για να αποτρέψετε αυτά που σχεδιάζουν διαχρονικά οι αντίπαλοι εναντίον μας, όπως αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται στα κείμενα, και όπως για παράδειγμα αναφέρετε επανελλειμένα η εκ των έσω πραγματική απειλή των δήθεν μεταναστών στην πραγματικότητα ένοπλων ανταρτών του Ου-τσε-κα ή απελευθερωτικού στρατού τσαμουριάς και όπως έχει τεκμηριωθεί με μεγάλη σειρά στοιχείων άρθρων, βίντεο και πληροφοριών από το ιστολόγιο μας.
Διότι εάν δεν κάνετε κάτι τότε σίγουρα κάποια στιγμή στο κοντινό ή μεσοπρόθεσμο μέλλον τα κείμενα να ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα βγούν αληθινά διότι θα έχουν στηθεί σωστά όλα τα "ντομινό" και θα έχει πέσει το πρώτο "πιόνι", (Αφορμή - Πουρίμ - εκκίνηση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου από την Ελλάδα όπως είναι και το διαχρονικό σχέδιο της μογγόλας Φρειδερίκης) και τότε θα είναι πλέον πολύ αργά για τους νεοέλληνες, για τον πλανήτη και για τη λευκή και μαύρη φυλή.

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

1 comment:

Anonymous said...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πληθαίνουν Οι Αναφορές Για Την Πνευμονική Πανούκλα Που Προσβάλει Τον Πληθυσμό Μετά Από Εναέριους Ψεκασμούς Στην Ουκρανία…!

http://gr.altermedia.info/?p=5128

http://www.boursorama.com/
forum-soitec-silicon-peste-
et-h1n1-en-ukraine-392516034-1

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις