ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 18 November 2009

Τα δύο μεγάλα κόμματα πήραν τη μερίδα του λέοντος σε εκλογικά ποσοστά.Αυτό οφείλεται στο ότι τα δύο κόμματα υπόσχονταν διορισμούς , φαγοπότι , βόλεμα.

http://www.enosikentroon.gr

13 Νοεμβρίου 2009

Ραγδαίες εξελίξεις την άνοιξη

Οι εκλογές της 4ης Οκτώβρη του 2009 έγιναν και απέβησαν άγονες και άκαρπες . Μπορεί να βγήκε μία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , όμως επειδή το ΠΑΣΟΚ είχε κρύψει την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας , την οποία εμφάνισε αμέσως μετά τις εκλογές , η κυβέρνηση αυτή είναι ήδη αναξιόπιστη , ο κόσμος συνεχίζει να έχει ανησυχία και φοβίες γύρω από το άμεσο μέλλον και έτσι η ένταση , η αβεβαιότητα , η παραλυσία , η διαφθορά , η διαπλοκή , που βασίλευαν πριν τις εκλογές συνεχίζονται .


Το νέο έμβλημα της Ένωσης Κεντρώων

Τώρα το ΠΑΣΟΚ ψάχνει τρόπους να μαζέψει χρήματα , αναγγέλλει φόρους , προγραμματίζει δήθεν περικοπές δαπανών , όμως όλα αυτά αντί να δημιουργούν ταμείο και έσοδα στο κράτος , το παραλύουν περαιτέρω . Η κατάσταση αυτή , κατά τη γνώμη της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι αδιέξοδη και θα καταλήξει σε νέες εκλογές την άνοιξη του 2010 . Είναι αδύνατο να σταθεί αυτή η κυβέρνηση , που πριν τις εκλογές μιλούσε για παροχές και κίνηση του χρήματος και τώρα θέλει να φορολογήσει και τον … αέρα που αναπνέουμε .

Είναι φανερό ότι ο βιοϊστορικός κύκλος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας έχει κλείσει , όπως σωστά κάποτε είχε πει ο κ. Αβραμόπουλος , χωρίς ωστόσο και ο ίδιος να πείσει με τα έργα του ότι πιστεύει σε αυτά που λέγει . Μπορεί στις 4 του Οκτώβρη του 2009 πάλι τα δύο μεγάλα κόμματα να πήραν τη μερίδα του λέοντος σε εκλογικά ποσοστά , όμως αυτό οφείλεται στο ότι και τα δύο κόμματα υπόσχονταν διορισμούς , φαγοπότι , βόλεμα. Τώρα που όλα αυτά τελειώνουν , τα δύο αυτά κόμματα θα θυμίζουν τη Ρώμη που έπεσε , την αυτοκρατορία που διαμελίζεται και μαραζώνει . Είναι σίγουρο ότι και τα δύο αυτά κόμματα θα σπάσουν στα τρία ίσως και στα τέσσερα κομμάτια,

μια νέα εποχή ξεκινάει και ορθό είναι να φροντίσουμε να λειτουργήσει επιτέλους η δημοκρατία , οι εκλογές να γίνονται τίμια και με κανόνες ισοτιμίας , χωρίς μαύρο χρήμα , χωρίς ομηρία των κομμάτων προς τους διαπλεκόμενους που είναι και οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ . Αν στους κανόνες των εκλογών και στη λειτουργία των ΜΜΕ δεν βάλουμε τάξη , το νέο ξεκίνημα θα είναι και αυτό αυταπάτη , ο βούρκος θα βαθύνει περισσότερο , τα αδιέξοδα θα γίνουν ανυπέρβλητα .

Βιώσιμη κυβερνητική λύση για την Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει άλλη , από μία συγκυβέρνηση των δυνάμεων που μπορούν να είναι νηφάλιες , θαρραλέες , αποφασισμένες για ρήξεις , συνετές για να μην μας βάλουν σε άλλου είδους περιπέτειες , φερέγγυες για να πετύχουν δίκαιες και μόνιμες λύσεις στα οικονομικά και τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα εθνικά μας θέματα . Με την πιο πάνω περιγραφή κριτηρίων , η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις νέες εκλογές δεν μπορεί να περιέχει την ακροδεξιά των άναρθρων κραυγών και την αριστερά της ανευθυνότητας . Δεν μπορεί επίσης να περιέχει άτομα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας βαρυνόμενα με σκάνδαλα και ατασθαλίες κάθε είδους . Δεν μπορεί επίσης να έχει επικεφαλής αυτή η κυβέρνηση γόνους τζακιών, Καραμανλή , Παπανδρέου , Μητσοτάκη . Η μόνη φιλοσοφία υπό την οποία θα λειτουργεί θα είναι αυτή της μετριοπάθειας , της λογικής , της ηθικής , συνεπώς μιλάμε για ένα νέο ξεκίνημα που θα εμπνεύσει στο λαό εμπιστοσύνη και αίσθημα θυσιών για την σωτηρία της πατρίδας .

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι ένα κόμμα μεγάλο σε ιδέες και ικανότητες , μικρό σε εκλογική δύναμη αφού στις εκλογές αποκλειστήκαμε από όλα τα κανάλια και με τα χρήματα και την εκλογική βία επετράπη στο ΠΑΣΟΚ να μας εξοντώσει . Όμως τώρα αρχίζει αντίστροφη πορεία . Το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζεται και ο κεντρώος χώρος ανασυντάσσεται . Όταν σύντομα λειτουργήσει η δημοκρατία , θα θυμόμαστε τις εκλογές της 4ης Οκτώβρη και όλες σχεδόν τις προηγούμενες σαν ένα θλιβερό όνειρο , σαν μια εποχή που μας γύρναγε στο μεσαίωνα και μας εξομοίωνε με τριτοκοσμικές χώρες , ενώ η Ευρωπαϊκή ένωση μας είχε δεχθεί στους κόλπους της .Για να δείτε παλιότερα σχόλια πατήστε εδώ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις