ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 13 July 2011

60.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΥΠΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ 20.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ Η ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 120.000 ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 2003.
ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 3.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 84.000, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ) ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΙΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 60.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ(ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΙΑΜΗΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΟΠΛΑ , ΑΡΜΑΤΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ
αισιοδοξία η [esioδoksía] Ο25 : ANT απαισιοδοξία. 1. η ψυχική διάθεση εκείνου που βλέπει τον κόσμο ή τα γεγονότα από την ευχάριστη πλευρά τους καθώς και η πεποίθηση ότι κάθε υπόθεσή του θα έχει ευνοϊκή έκβαση: Άνθρωπος που αντιμετωπίζει τη ζωή με αγάπη κι ~. Συγκρατημένη ~. Yπερβολική ~, υπεραισιοδοξία.Παρά τις δυσχέρειες αντιμετωπίζει την κατάσταση με ~. 2. φιλοσοφική άποψη που υποστηρίζει ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρχει και ότι καθετί στον κόσμο είναι καλό ή οδηγεί προς το καλό· οπτιμισμός: Εμπειρική / μεταφυσική

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΞΙΚΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΥΝΟΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΓΑΜΗΘΕΝΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΟΧΟΡΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΟΛΗΜΕΡΙΣ "ΖΗΤΩ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΛΕΙΟΣ".
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΌΛΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ...''ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ''.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ 60.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ 450.000 UCKΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ,
Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΙΑ
ΑΙΣΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΟΙΩΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ (ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΙΩΝΟΥΣ-ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ) ΚΑΙ ΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΥΠΟΘΕΤΩ, ΝΟΜΙΖΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙΩΝΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ) ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΔΗ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ...ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ..
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΥΠΌΘΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
ΤΑ ''ΣΠΑΘΙΑ'' ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ.

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_29.html

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΘΈΤΕΤΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ"
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΧΥΡΟ ΕΚ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΣΙΝΑΣ.
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊΤΕ ΤΩΡΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ''ΙΣΩΣ'' ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤ` ΑΥΤΟΝ ΜΕΝΕΙ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΝΑΚΕΙΑ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΘΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.

ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ.

ΣΤΟ ΠΡΑΝΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.
ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 45.000(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ) ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ MADE IN ITALY. ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΞΑΓΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.

ΣΤΟ PRATO EXOYN ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_7301.html

ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.
http://www.ellasghtoyfotos.com/?p=1780

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
http://12thespis.wordpress.com/2008/12/27/romanos/

ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
http://www.aixmi.gr/index.php/touw-dinoun-xapia-gia-na-doulevoun/

Η COSCO ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
http://www.ltcnews.gr/epixeiriseis-filoksenias/ksenodoxeia-katalimata/h-cosco-piso-apo-to-endiaferon-ton-kinezon-gia-exochika-xenodochia/

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ
http://www.migrant.gr/cgi-bin/pages/page3.pl?arlang=greek&arcode=070711130818&argenkat=Dialexeis%20Enimeroseis%20Omilies

Η ΚΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ .ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
http://olympia.gr/2011/07/10/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B4/

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ")
ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ (ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΕΣ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA,DEFENCE NET,GREEK NATIONAL PRIDE,AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ
http://www.i-diadromi.com/2011/05/t.html

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ
http://www.eglimatikotita.gr/2010/02/3.html

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 20.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 1200 ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ΕΙΝΑΙ 20.000 ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1200 ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
http://archive.enet.gr/online/online_obj?pid=165&tp=T&id=47535912

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΒΑΣΙΛΕΙΣ'' ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page_1575.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΙΝΕΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page_2526.html

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_4479.html

Η ΕΛΛΑΔΑ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_04.html

ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_2736.html

ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_9602.html

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

3 comments:

psari said...

παντως πρεπει οι σεφ στην κινα να προετοιμαζουν νεο μενου μεσογειακης διατροφης

τα κινεζικα εστιατορια στο μέλλον σε 10 χρονια,

ιταλος με πατατες και χοχλιους
αλβανος στα καρβουνα
βουλγαρος βραστος με κοφτο μακαρονακι
γερμανος στο φουρνο γεμιστος με ριζακι
γαλλος με πρασα
ισπανος πιπερατος

ολλα ψημένα με ελαιόλαδα
και το κρέας φρέσκο από τις κρατικές φάρμες διατροφής

εεεεεεεεεεεεε ??????????

Anonymous said...

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ??

ΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!

Ο ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΕΛ-ΑΙΟΛΑΔΟ.

ΓΕΛΩΣ!!!

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Ολα μα ολα για τα λεφτα ομως!!!Πουλημενα τομαρια και προδοτες του Ελληνικου πνευματος υποτιθεμενοι νεοελληνες ειστε αθλια και ανεγκεφαλα οντα,με γνωμωνα μονο τα λεφτα και το εγω σας!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις