ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 7 July 2011

ON THE OCCASION OF KADAFI’S WARRANT OF ARREST...

!!!ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!!!

ON THE OCCASION OF KADAFI’S WARRANT OF ARREST...
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/07/on-occasion-of-kadafis-warrant-of.html

Καλούμε τους φίλους αναγνώστες του ιστολογίου να προωθήσουν κατεπειγόντως στα ξένα forums και όπου αλλού μπορούν στο εξωτερικό την παραπάνω ανάρτηση που αποκαθιστά την αλήθεια για τον Καντάφι και για το καθεστώς του στη Λιβύη και ξεσκεπάζει την υποκρισία και τα ψέμματα του εγκληματικού προβοκατόρικου ΝΑΤΟ και της εγκληματικής συμπαιγνιακής ιμπεριαλιστικής Δρακονιανής Κίνας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ, ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ(ΛΗΘΗΣ), ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΞΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ(ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΑΝΑΒΟΥΝ" ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΚΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ, "ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΤΑΡΑΚΑΝΟΥΝΑΝΕ" ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΧΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ" ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ(ΠΑΡΟΝ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ).

ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ & ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ "ΛΕΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ "ΓΕΡΑΚΙΑ". ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΕΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.

ΔΥΝΑΜΙΣ!
ΉΕΑ ΉΘΣ


ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ


No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις